01 ספטמבר 2018, 13:26
הוא נוראי בהגנה. הוא מוותר לעצמו יותר מדי מהר ויותר מדי בקלות. אומרים על רול שמה שטוב בו זה שהוא יודע במה הוא טוב ובמה הוא לא והוא לא עושה מה שהוא לא טוב בו - זה תיאור מעולה שלו ונכון גם להגנה שלו.SirCharles כתב:אני לא ממש מסכים לגבי רול. לדעתי הוא יופי של רול פלייר מהספסל. קליעה נקייה מכל הטווחים, מוסר טוב, לא עושה שטויות, ולגבי ההגנה אז נכון שבגלל החוסרים האתלטיים שלו הוא לא תורם הרבה אבל הוא לפחות משתדל בניגוד למשל לשחקנים חסרי מושג כמו לנדסברג או כאלה שזרקו זין כמו ג'קסון.
01 ספטמבר 2018, 14:52
01 ספטמבר 2018, 15:24
שועל כתב:בשכר שלו + השכר של ריי היה אפשר להביא 2-3 ברמה גבוהה וכל הסגל הזה יכל להיראות אחרת.
01 ספטמבר 2018, 15:38
01 ספטמבר 2018, 15:39
01 ספטמבר 2018, 15:46
הרעמה של אנג'לו מתעתעת מעט, אבל בלאק טיפה יותר גבוה.. בסדר, באמת יש ביניהם הבדל של 3 ס"מJack55 כתב:קלוירו ובלאק בערך באותו גובה, יש מצב אפילו קלוירו יותר גבוה
01 ספטמבר 2018, 16:02
זו לא הייתה החלטה קלה. זוסמן התלבט יחד עם הוריו, יריב ואביגיל, ורק אחרי שקיבל הבטחות ברורות מהבוסים במכבי תל־אביב שבעונה הבאה יראה הרבה יותר דקות משחק — הוא החליט להישאר בקבוצה שתשחק גם בעונה הבאה במפעל היוקרתי ביותר באירופה, היורוליג.
"הייתה לי ולהורים שלי שיחה עם הבעלים של מכבי תל־אביב. ישבנו עם דיוויד ודני פדרמן ואודי רקנאטי", הוא מספר. "ברור לי שחובת ההוכחה עליי. השיחות עם הבעלים עשו לנו טוב. נכון שחשבתי על מעבר לגליל, שבה מאמן אריאל בית הלחמי, שהיו לי איתו חודשיים מדהימים עם הנבחרת הצעירה, אבל אחרי השיחות עם ראשי מכבי הבנתי שהם רוצים אותי ובעונה הבאה דברים ישתנו, אני אקבל יותר דקות משחק. אני סומך על האנשים המדהימים והאמינים הללו. אני מבין שחובת ההוכחה עליי. לא יכול להיות מצב שיגידו לי דברים טובים ויבנו עליי ואז אשחק רע. אקבל קרדיט רק כשמגיע לי".
01 ספטמבר 2018, 16:04
01 ספטמבר 2018, 16:05
MTA2311 כתב:"אני סומך על האנשים האמינים האלה"
פה חשדתי בתכלס.
01 ספטמבר 2018, 16:05
01 ספטמבר 2018, 17:53
SirCharles כתב:שועל כתב:בשכר שלו + השכר של ריי היה אפשר להביא 2-3 ברמה גבוהה וכל הסגל הזה יכל להיראות אחרת.
זה לא היה פותר את הבעיה ב4.
שוב, אני לא אומר שאין לו בעיות במשחק שלו ולכן לא הייתי רוצה לראות אותו פותח (בטח לא בעמדה 3 שם אין לו את יתרון הגובה על גארדים והוא לא תורם בריבאונד) אבל בתור 2 מחליף שגם נותן קליעה וגם יוצר לאחרים (ויודע לקלוע זריקות מכריעות) הוא אחלה בחלה מבחינתי.
אם כבר הייתי מוותר על ריי + אובריינט בשביל אוקארו ווייט.
01 ספטמבר 2018, 18:21
MTA2311 כתב:זה גם יפה אגב שמי שמדבר עם שחקן על דקות משחק זה לא המאמן או הgm אלא הבעלים ש"לקחו צעד אחורה"
01 ספטמבר 2018, 18:29
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה גם יפה אגב שמי שמדבר עם שחקן על דקות משחק זה לא המאמן או הgm אלא הבעלים ש"לקחו צעד אחורה"
אם הוא יהיה טוב, אני אשמח שייקבל דקות. הבעיה היא שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה יותר מדי מרחב פעולה אחרי כ"כ
הרבה כשלונות, וספאחיה יודע את זה טוב מכולם, ובגלל זה אני לגמרי לא בטוח שתהיה לו הרבה מוטיבציה לקדם את יובל.
לכן, יכול להיות שספאחיה גם קיבל סוג של הבטחה מהבוסים, שמותר לו לקדם את זוסמן, גם במחיר של כמה הפסדים.
מה שכמובן לא מאוד יעזור לו, אם זה יקרה.
01 ספטמבר 2018, 18:30
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה גם יפה אגב שמי שמדבר עם שחקן על דקות משחק זה לא המאמן או הgm אלא הבעלים ש"לקחו צעד אחורה"
אם הוא יהיה טוב, אני אשמח שייקבל דקות. הבעיה היא שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה יותר מדי מרחב פעולה אחרי כ"כ
הרבה כשלונות, וספאחיה יודע את זה טוב מכולם, ובגלל זה אני לגמרי לא בטוח שתהיה לו הרבה מוטיבציה לקדם את יובל.
לכן, יכול להיות שספאחיה גם קיבל סוג של הבטחה מהבוסים, שמותר לו לקדם את זוסמן, גם במחיר של כמה הפסדים.
יש הבטחה כלשהי שאדון פדרמן היה מבטיח לך והיית מאמין לה?
01 ספטמבר 2018, 18:32
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה גם יפה אגב שמי שמדבר עם שחקן על דקות משחק זה לא המאמן או הgm אלא הבעלים ש"לקחו צעד אחורה"
אני בן 38, עיניים, לא ילד בן 20, עם עתיד גדול בכדורסל.
אני מבין לגמרי למה הוא קנה את ההבטחות, וליבי עליו כבר מעכשיו. הסיכוי היחידי שלו להצליח, הוא להיות D&3 הכי טוב בקבוצה.
01 ספטמבר 2018, 18:35
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה גם יפה אגב שמי שמדבר עם שחקן על דקות משחק זה לא המאמן או הgm אלא הבעלים ש"לקחו צעד אחורה"
אני בן 38, עיניים, לא ילד בן 20, עם עתיד גדול בכדורסל.
אני מבין לגמרי למה הוא קנה את ההבטחות, וליבי עליו כבר מעכשיו. הסיכוי היחידי שלו להצליח, הוא להיות D&3 הכי טוב בקבוצה.
דיברת על הבטחה לספאחיה כפרה, בוא תעקוב אחרי מה שאתה כותב בבקשה
02 ספטמבר 2018, 11:06
02 ספטמבר 2018, 11:15
02 ספטמבר 2018, 11:48
02 ספטמבר 2018, 12:12
ankram כתב:איפה רשימת משחקי האימון?
Sent from my iPhone using Tapatalk