נכון. אמר שהוא מצפה לפתיחה קשה אבל סיום חזק ואומר להסתכל על כל 30 המשחקים.Rampel כתב:ניקולה מכין את הקרקע למאזן 2-7 שלילי לקראת סוף השליש הראשון ביורוליג.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נכון. אמר שהוא מצפה לפתיחה קשה אבל סיום חזק ואומר להסתכל על כל 30 המשחקים.Rampel כתב:ניקולה מכין את הקרקע למאזן 2-7 שלילי לקראת סוף השליש הראשון ביורוליג.
תכלס הוא ענה גם לרובנו, התהייה הזו עלתה גם בכותלי הפורוםשמואל1 כתב:ג'רמי פארגו קורע מצחוק. נכנס ברועי כהן
Rampel כתב:תכלס הוא ענה גם לרובנו, התהייה הזו עלתה גם בכותלי הפורוםשמואל1 כתב:ג'רמי פארגו קורע מצחוק. נכנס ברועי כהן
רועי כהן שאל את ספאחיה על בעיית הגודל של מכבי בקו האחורי. ספאחיה אמר שפארגו יכול לשמור על עמדות 1 עד 5. בנוסף פארגו לא כל כך אהב את השאלה ואחר כך גם לקח את המיקרופון וענה לו (כמובן ברוח טובה ובצחוק)my man כתב:Rampel כתב:תכלס הוא ענה גם לרובנו, התהייה הזו עלתה גם בכותלי הפורוםשמואל1 כתב:ג'רמי פארגו קורע מצחוק. נכנס ברועי כהן
בדיוק נרדמתי..מה אמר?
במשפט אחד: "I'm 6'2, and I never felt small".my man כתב:Rampel כתב:תכלס הוא ענה גם לרובנו, התהייה הזו עלתה גם בכותלי הפורוםשמואל1 כתב:ג'רמי פארגו קורע מצחוק. נכנס ברועי כהן
בדיוק נרדמתי..מה אמר?
my man כתב:בקיצור שיעמומון
MTA2311 כתב:במועדון נורמאלי שאין בו שערורייה ניהולית אחת לשבועיים, היינו מדברים הרבה יותר על זה שהכתב שסיקר את הקבוצה (בערך הדרגה העיתונאית הכי נמוכה שיש בתחום), הפך לסמנכל התקשורת של המועדון.
''אני אחרוג ממה שכתבתי אבל איכשהו יידעו בדיוק מתי לעבור לקטע הבא, הכל מאוד ספונטני ומלא רגש, אל תדאגו''שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:במועדון נורמאלי שאין בו שערורייה ניהולית אחת לשבועיים, היינו מדברים הרבה יותר על זה שהכתב שסיקר את הקבוצה (בערך הדרגה העיתונאית הכי נמוכה שיש בתחום), הפך לסמנכל התקשורת של המועדון.
ראית איך הוא התחיל את מסיבת העיתונאים? זה היה מביך.
"אם יורשה לי, אני כבר בהתחלה אחרוג ממה שכתבתי לעצמי . כתבתי כמה מילים על ההיסטוריה של מכבי ומה המועדון הזה עשה בעבר. אבל במכבי ת"א לא צריך לדבר יותר מידי - WE ARE MACCABI" (ואז חושך והקליפ מתחיל).
jol9 כתב:שומע שהיה מרתק ומרגש. מעניין אותי מי קהל היעד של הדברים האלה
my man כתב:jol9 כתב:שומע שהיה מרתק ומרגש. מעניין אותי מי קהל היעד של הדברים האלה
זה נהפך לסוג של מועדון סגור עם הנהלה ו10000 מנויים. זהו רק הם מעניינים אותם..
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:שומע שהיה מרתק ומרגש. מעניין אותי מי קהל היעד של הדברים האלה
ממש לא. מאות אלפי צופי הטלוויזיה חשובים לא פחות. הרי זה הכסף של החסויות והפרסומות.
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:שומע שהיה מרתק ומרגש. מעניין אותי מי קהל היעד של הדברים האלה
ממש לא. מאות אלפי צופי הטלוויזיה חשובים לא פחות. הרי זה הכסף של החסויות והפרסומות.
ועדיין הם ממשיכים לשקר ולעוות את המציאות..אז מה זה אומר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־17 אורחים