felix_r כתב:בשלות כתב:אנאדולו מנצחת את פנרבחצה 65:62 . הולכת לדבר חזק בצמרת השנה.
אנאדולו נראית טוב בקדם עונה
איך מיצ'יץ' עד עכשיו?
ויש לי שאלה אליך בתרד של הפנטזי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:בשלות כתב:אנאדולו מנצחת את פנרבחצה 65:62 . הולכת לדבר חזק בצמרת השנה.
toja27 כתב:felix_r כתב:בשלות כתב:אנאדולו מנצחת את פנרבחצה 65:62 . הולכת לדבר חזק בצמרת השנה.
איך מיצ'יץ' עד עכשיו?
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:בשלות כתב:אנאדולו מנצחת את פנרבחצה 65:62 . הולכת לדבר חזק בצמרת השנה.
איך מיצ'יץ' עד עכשיו?
מיציץ' בסדר, אבל הוא לא איזה כוכב עליון.
נכנסתי ולא מצאתי איזו שאלה
Jack55 כתב:*מוריס אנדור (2.06), הפורוורד החדש של אוניקס קאזאן נתן הופעה בכורה ביורוקאפ מהסרטים במחזור הראשון כאשר סיים עם 29 נק' (11/12 מהשדה ו7/7 מהקו - רק החטאה אחת!), 8 ריב' ו2 אס' ב24 דק' .
הוא סיים עם מדד 43 ובעקבות זאת נכנס למקום השני ברשימת כל הזמנים של אוניקס קאזאן בנקודות מדד למשחק (מקום ראשון הוא קווינו קולום עם 47 נק' מדד)
חתיכת משחק הוא נתן במחזור הראשון של העונה, אם הוא ימשיך עם יכולות טובות לאורך כל העונה שווה לשים על הבחור הזה עין, רק בן 26 ועם יכולות לא רעות בכלל (במיוחד בצד ההגנתי שמעתי שהוא חזק), אני לא אתפלא אם חציל יכתוב עליו בת'רד הסקאוטינג באמצע העונה .
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:*מוריס אנדור (2.06), הפורוורד החדש של אוניקס קאזאן נתן הופעה בכורה ביורוקאפ מהסרטים במחזור הראשון כאשר סיים עם 29 נק' (11/12 מהשדה ו7/7 מהקו - רק החטאה אחת!), 8 ריב' ו2 אס' ב24 דק' .
הוא סיים עם מדד 43 ובעקבות זאת נכנס למקום השני ברשימת כל הזמנים של אוניקס קאזאן בנקודות מדד למשחק (מקום ראשון הוא קווינו קולום עם 47 נק' מדד)
חתיכת משחק הוא נתן במחזור הראשון של העונה, אם הוא ימשיך עם יכולות טובות לאורך כל העונה שווה לשים על הבחור הזה עין, רק בן 26 ועם יכולות לא רעות בכלל (במיוחד בצד ההגנתי שמעתי שהוא חזק), אני לא אתפלא אם חציל יכתוב עליו בת'רד הסקאוטינג באמצע העונה .
אתה באיחור של 3 שנים בערך בחורצ'יק.
אחדשיודע כתב:דובר. הוא גם עבר דרך (ריאל מדריד, הניקס ובעונה החולפת בקאזאן) מאז שהיה שחקן אלמוני כביכול.
Jack55 כתב:וואלה מוזר מאוד שהוא עדיין שחקן חופשי - https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... dy-to-win/
עם קצת יותר חוכמה מצד ההנהלה היה אפשר להביא לפה את ריברס במקומו של ריי והקבוצה הזאת הייתה יכולה להיות הרבה אבל הרבה יותר טובה .
ואמרו פה פעם שאולי אפשר לאזרח אותו אז אם היה אפשר לנסות ולהצליח אז בכלל...
my man כתב:Jack55 כתב:וואלה מוזר מאוד שהוא עדיין שחקן חופשי - https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... dy-to-win/
עם קצת יותר חוכמה מצד ההנהלה היה אפשר להביא לפה את ריברס במקומו של ריי והקבוצה הזאת הייתה יכולה להיות הרבה אבל הרבה יותר טובה .
שמע קטע..אפשר עדיין לעשות את זה..
er79 כתב:גם סנדרס עוד חופשי. מדובר בשני שחקנים שיהוו שדרוג לכל קבוצת יורוליג. תמוה מאוד שלא מצאו קבוצה
Jack55 כתב:my man כתב:Jack55 כתב:וואלה מוזר מאוד שהוא עדיין שחקן חופשי - https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... dy-to-win/
שמע קטע..אפשר עדיין לעשות את זה..
ברור שאפשר, אבל מה הסיכוי שהחבורת הזויים שיש לנו בהנהלה יואילו בטובם לנסות להשאיל את ריי ולהביא במקומו שחקן כמו קיי סי ריברס .
אתה יודע מה גם זה לא אמור לעלות למכבי כל כך הרבה, קראתי קצת את הראיון ועד עכשיו לא הייתה לו הצעה רצינית ואנחנו כבר בתחילת אוקטובר וגם אם הוא יקבל הצעה לא הכי גבוה בשכר שיכול להיות סביר בשביל מכבי אני לא חושב שהוא יסרב, גם אם הוא יצטרך לוותר על 100-150 אלף מהשכר שהיה לו בעונה הקודמת למשל אני חושב שבשבילו זה עדיף על כלום, הרי איזה מן שחקן יעדיף להישאר בלי עבודה במיוחד שיש לו הצעה ממכבי? .
בגלל זה אני חושב שהוא יכול להסכים להצעה סבירה (לעונה אחת) .
אם במכבי מספיק חכמים הם צריכים לפחות לנסות לעשות מהלך כזה (אין להם מה להפסיד) .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־38 אורחים