הרסו את האתר. היה אתר של חדשות כדורסל והפך לאתר של קישקושים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:לפי ספורטאנדו - גלן דייוויס ("ביג בייבי") בן ה-32, שלא שיחק כדורסל מקצועני (5X5) מאז 2014/15, במו"מ מתקדם עם KK זאדאר.
https://sportando.basketball/en/europe/ ... zadar.html
https://sportando.basketball/en/glen-da ... -kk-zadar/It’s been only five days since KK Zadar announced the signing of Glen Davis, but the veteran big man has already left the Croatian team, sources told Sportando.
Davis was supposed to make his ABA Liga debut with KK Zadar Saturday against KK Cedevita.
אחדשיודע כתב:אתה לא מאוהבי השינויים, אה פליקס?![]()
צריך אולי להתרגל, אבל אני חושב שזה די מסודר. שים לב שיש עמודה של חדשות (החלק השמאלי), עמודה של וידיאו/היילייטס (בחלק האמצעי). בחלק העליון אתה יכול לבחור להתמקד בחדשות מליגות מקומיות באירופה/מפעלים אירופיים וליגות אזוריות/ארה"ב/נבחרות ושאר העולם, כמו גם לצפות בסטטיסטיקה ובהעברות שבוצעו בכל יום באופן מרוכז. אז כן, נוספו תמונות שתופסות נפח, אבל אני חושב שזה מבורך. "העיצוב" הקודם היה משעמם ומיושן בעיניי.
אחדשיודע כתב:אתה לא מאוהבי השינויים, אה פליקס?![]()
צריך אולי להתרגל, אבל אני חושב שזה די מסודר. שים לב שיש עמודה של חדשות (החלק השמאלי), עמודה של וידיאו/היילייטס (בחלק האמצעי). בחלק העליון אתה יכול לבחור להתמקד בחדשות מליגות מקומיות באירופה/מפעלים אירופיים וליגות אזוריות/ארה"ב/נבחרות ושאר העולם, כמו גם לצפות בסטטיסטיקה ובהעברות שבוצעו בכל יום באופן מרוכז. אז כן, נוספו תמונות שתופסות נפח, אבל אני חושב שזה מבורך. "העיצוב" הקודם היה משעמם ומיושן בעיניי.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אתה לא מאוהבי השינויים, אה פליקס?![]()
העיצוב הקודם אולי היה משעמם ומיושן, אבל האנשים נכנסו לאתר לא בשביל להנות מהיופי והחדשנות, אלא בשביל לקרוא חדשות כדורסל מהעולם כולו.
בעיצוב הקודם היה לוקח לי דקה לעבור על כל הכותרות מכל העולם ולהחליט אם יש משהו מעניין. עכשיו לא ניתן לעשות את זה.
גם באתר הישן היה אפשר לבחור מדינות ולבחור ליגות. גם באתר הישן היה אפשר לראות קטעי וידאו. רק שהם לא היו בעמוד הראשי... הוסיפו סטטיסטיקה? סבבה. יכלו להוסיף אותה בתפריט גם בעיצוב הקודם, מבלי לשפוך הכל אל העמוד הראשי.
עיצוב חדשני לא אומר שעושים בלגן אחד גדול ודוחפים הכל לעמוד הראשי. בשביל זה המציאו תפריט.
felix_r כתב:אולי לא ראית, אבל הייתה מחלקה מיוחדת לוידאו בתפריט. אתה מדבר על משהו אחר, על וידאו השייך לידיעה ספציפית זאת או אחרת. אלה היו בתוך הידיעות עצמן ולא הפריעו בעמוד הראשי.
SirCharles כתב:יקיר המדור ניג'ל הייז פותח את הקריירה האירופאית שלו עם 19 נק' (8/8 מ-2, 1/5 ל-3) 3 כ"ח 2 אס' חטיפה וחסימה (מדד 24) בניצחון של גלא' על אנדורה.
felix_r כתב:SirCharles כתב:יקיר המדור ניג'ל הייז פותח את הקריירה האירופאית שלו עם 19 נק' (8/8 מ-2, 1/5 ל-3) 3 כ"ח 2 אס' חטיפה וחסימה (מדד 24) בניצחון של גלא' על אנדורה.
טוב שנזכרת. זה היה לפני 4 ימים ב 2 לחודש
er79 כתב:כבר היה עדיף להשאיר אותו אם האלטרנטיבה היא ריי. עולה עליו כמעט בכל פרמטר.
er79 כתב:כבר היה עדיף להשאיר אותו אם האלטרנטיבה היא ריי. עולה עליו כמעט בכל פרמטר.
felix_r כתב:er79 כתב:כבר היה עדיף להשאיר אותו אם האלטרנטיבה היא ריי. עולה עליו כמעט בכל פרמטר.
מה הקשר? קול היה בין השחקנים היקרים בקבוצה, פליט NBA שהגיע על תקן כוכב, ואילו ריי הוא סתם נסיון למצוא מציאה זולה, פליט הליגה הצ'כית
ריי לא הגיע להחליף את קול
משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, גל גל, מרסר ו־37 אורחים