כדורסל מאירופה והעולם 18/19 V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה V7

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2018, 13:17

אחדשיודע כתב:ספורטאנדו העלו אתר משודרג: https://sportando.basketball/en/sportando-8-is-online/
תמונה

הרסו את האתר. היה אתר של חדשות כדורסל והפך לאתר של קישקושים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אוקטובר 2018, 13:22

אני דווקא אהבתי, בעיקר את ההוספה של הסטטיסטיקות ועמוד ההעברות. נחמד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2018, 13:36

היה אתר מסודר, בו כל החדשות הופיעו אחת אחרי השניה באופן מרוכז. עכשיו זה נראה כמו לוח מודעות עם מודעות שונות שמודבקות בצורה מבולגנת. חבל. אתר של תוכן לא צריך קישקושים ויזואליים. זה מתאים יותר לאתרים שאין להם מספיק תוכן, אז דוחפים כל מיני תמונות וגרפיקה כדי למלא את האתר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אוקטובר 2018, 14:36

אתה לא מאוהבי השינויים, אה פליקס? ;)
צריך אולי להתרגל, אבל אני חושב שזה די מסודר. שים לב שיש עמודה של חדשות (החלק השמאלי), עמודה של וידיאו/היילייטס (בחלק האמצעי). בחלק העליון אתה יכול לבחור להתמקד בחדשות מליגות מקומיות באירופה/מפעלים אירופיים וליגות אזוריות/ארה"ב/נבחרות ושאר העולם, כמו גם לצפות בסטטיסטיקה ובהעברות שבוצעו בכל יום באופן מרוכז. אז כן, נוספו תמונות שתופסות נפח, אבל אני חושב שזה מבורך. "העיצוב" הקודם היה משעמם ומיושן בעיניי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אוקטובר 2018, 14:45

אחדשיודע כתב:לפי ספורטאנדו - גלן דייוויס ("ביג בייבי") בן ה-32, שלא שיחק כדורסל מקצועני (5X5) מאז 2014/15, במו"מ מתקדם עם KK זאדאר.
https://sportando.basketball/en/europe/ ... zadar.html

בספורטאנדו בינתיים מדווחים שהוא הספיק לעזוב:
It’s been only five days since KK Zadar announced the signing of Glen Davis, but the veteran big man has already left the Croatian team, sources told Sportando.

Davis was supposed to make his ABA Liga debut with KK Zadar Saturday against KK Cedevita.
https://sportando.basketball/en/glen-da ... -kk-zadar/
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 06 אוקטובר 2018, 15:09

אחדשיודע כתב:אתה לא מאוהבי השינויים, אה פליקס? ;)
צריך אולי להתרגל, אבל אני חושב שזה די מסודר. שים לב שיש עמודה של חדשות (החלק השמאלי), עמודה של וידיאו/היילייטס (בחלק האמצעי). בחלק העליון אתה יכול לבחור להתמקד בחדשות מליגות מקומיות באירופה/מפעלים אירופיים וליגות אזוריות/ארה"ב/נבחרות ושאר העולם, כמו גם לצפות בסטטיסטיקה ובהעברות שבוצעו בכל יום באופן מרוכז. אז כן, נוספו תמונות שתופסות נפח, אבל אני חושב שזה מבורך. "העיצוב" הקודם היה משעמם ומיושן בעיניי.

עשו את זה באמת יפה והוסיפו מלא דברים אבל כן צריך להתרגל כי הם באמת שינו הכל, עכשיו זה קצת מוזר עוד מעט כבר יהיה רגיל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2018, 17:46

העיצוב הקודם אולי היה משעמם ומיושן, אבל האנשים נכנסו לאתר לא בשביל להנות מהיופי והחדשנות, אלא בשביל לקרוא חדשות כדורסל מהעולם כולו.

בעיצוב הקודם היה לוקח לי דקה לעבור על כל הכותרות מכל העולם ולהחליט אם יש משהו מעניין. עכשיו לא ניתן לעשות את זה.

גם באתר הישן היה אפשר לבחור מדינות ולבחור ליגות. גם באתר הישן היה אפשר לראות קטעי וידאו. רק שהם לא היו בעמוד הראשי... הוסיפו סטטיסטיקה? סבבה. יכלו להוסיף אותה בתפריט גם בעיצוב הקודם, מבלי לשפוך הכל אל העמוד הראשי.

עיצוב חדשני לא אומר שעושים בלגן אחד גדול ודוחפים הכל לעמוד הראשי. בשביל זה המציאו תפריט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אוקטובר 2018, 18:03

felix_r כתב:

העיצוב הקודם אולי היה משעמם ומיושן, אבל האנשים נכנסו לאתר לא בשביל להנות מהיופי והחדשנות, אלא בשביל לקרוא חדשות כדורסל מהעולם כולו.

בעיצוב הקודם היה לוקח לי דקה לעבור על כל הכותרות מכל העולם ולהחליט אם יש משהו מעניין. עכשיו לא ניתן לעשות את זה.

גם באתר הישן היה אפשר לבחור מדינות ולבחור ליגות. גם באתר הישן היה אפשר לראות קטעי וידאו. רק שהם לא היו בעמוד הראשי... הוסיפו סטטיסטיקה? סבבה. יכלו להוסיף אותה בתפריט גם בעיצוב הקודם, מבלי לשפוך הכל אל העמוד הראשי.

עיצוב חדשני לא אומר שעושים בלגן אחד גדול ודוחפים הכל לעמוד הראשי. בשביל זה המציאו תפריט.

מממ... הוידיאו/היילייטס דווקא כן היו בעמוד הראשי, רק שהם היו מבולגנים בתוך הידיעות. מבחינה הזאת דווקא עשו סדר, חילקו את זה יפה וניצלו את החלקים הריקים בעמוד. החדשות/ידיעות נשארו באותו מקום (החלק השמאלי), רק שנוספו להן תמונות - כמו לכל אתר נורמלי ב-2018. מה שניסיתי להגיד לך לגבי הקטגוריות בראשית העמוד, זה שאם התצורה החדשה של האתר מעיקה לך - אתה יכול להתמקד ספציפית בחדשות (פלוס תמונות אומנם) - ולא להיחשף לשאר הדברים שהוסיפו לעמוד הבית. אם אתה שואל אותי, אז לדעתי יהיו יותר כניסות לאתר שלהם בעקבות השינוי.

זהו, חפרתי מספיק על זה.
אם כבר אתרים שהרסו את דף הבית שלהם ב-"שדרוג", אז אתר ה-NBA בלי ספק גבוה ברשימה הזאת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2018, 18:08

אולי לא ראית, אבל הייתה מחלקה מיוחדת לוידאו בתפריט. אתה מדבר על משהו אחר, על וידאו השייך לידיעה ספציפית זאת או אחרת. אלה היו בתוך הידיעות עצמן ולא הפריעו בעמוד הראשי.

מסכים לגבי אתר ה NBA, גם את העיצוב של אתר היורוליג לא אהבתי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אוקטובר 2018, 18:11

felix_r כתב:אולי לא ראית, אבל הייתה מחלקה מיוחדת לוידאו בתפריט. אתה מדבר על משהו אחר, על וידאו השייך לידיעה ספציפית זאת או אחרת. אלה היו בתוך הידיעות עצמן ולא הפריעו בעמוד הראשי.

לא. אני מדבר למשל על ידיעות כמו "דונצ'יץ' קלע X" (עם סרטון היילייטס שלו). עכשיו זה לא נמצא ביחד עם החדשות, אלא בחלק של הוידיאו/היילייטס בלבד. ומבחינתי זה מבורך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי SirCharles » 06 אוקטובר 2018, 19:24

יקיר המדור ניג'ל הייז פותח את הקריירה האירופאית שלו עם 19 נק' (8/8 מ-2, 1/5 ל-3) 3 כ"ח 2 אס' חטיפה וחסימה (מדד 24) בניצחון של גלא' על אנדורה.
SirCharles

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2018, 20:20

SirCharles כתב:יקיר המדור ניג'ל הייז פותח את הקריירה האירופאית שלו עם 19 נק' (8/8 מ-2, 1/5 ל-3) 3 כ"ח 2 אס' חטיפה וחסימה (מדד 24) בניצחון של גלא' על אנדורה.

טוב שנזכרת. זה היה לפני 4 ימים ב 2 לחודש ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי SirCharles » 07 אוקטובר 2018, 11:16

felix_r כתב:
SirCharles כתב:יקיר המדור ניג'ל הייז פותח את הקריירה האירופאית שלו עם 19 נק' (8/8 מ-2, 1/5 ל-3) 3 כ"ח 2 אס' חטיפה וחסימה (מדד 24) בניצחון של גלא' על אנדורה.

טוב שנזכרת. זה היה לפני 4 ימים ב 2 לחודש ;)

מישהו כתב את זה אז?
SirCharles

הודעהעל ידי felix_r » 07 אוקטובר 2018, 11:34

נוריס קול פתח אתמול את הליגה האיטלקית עם 21 נקודות ו 13 אסיסטים בניצחון של אבלינו על קאנטו 81-98.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 07 אוקטובר 2018, 11:53

כבר היה עדיף להשאיר אותו אם האלטרנטיבה היא ריי. עולה עליו כמעט בכל פרמטר.
er79

הודעהעל ידי my man » 07 אוקטובר 2018, 12:49

er79 כתב:כבר היה עדיף להשאיר אותו אם האלטרנטיבה היא ריי. עולה עליו כמעט בכל פרמטר.

אוהדי מכבי מכירים את התחושה הזו הכי טוב שבעולם..
"אולי עדיף להשאיר כי מי שיביאו במקום יהיה פחות טוב" זה משפט ששומעים פה בלי סוף..
ואכן ההנהלה עומדת בציפיות..יישר כוחם.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 07 אוקטובר 2018, 12:59

er79 כתב:כבר היה עדיף להשאיר אותו אם האלטרנטיבה היא ריי. עולה עליו כמעט בכל פרמטר.

מה הקשר? קול היה בין השחקנים היקרים בקבוצה, פליט NBA שהגיע על תקן כוכב, ואילו ריי הוא סתם נסיון למצוא מציאה זולה, פליט הליגה הצ'כית :)

ריי לא הגיע להחליף את קול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 07 אוקטובר 2018, 13:25

לחובבי הז'אנר, היום ב 17:20 הקלאסיקו הליטאי ריטאס נגד ז'לגיריס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 07 אוקטובר 2018, 13:43

felix_r כתב:

מה הקשר? קול היה בין השחקנים היקרים בקבוצה, פליט NBA שהגיע על תקן כוכב, ואילו ריי הוא סתם נסיון למצוא מציאה זולה, פליט הליגה הצ'כית :)

ריי לא הגיע להחליף את קול

סתם לצורך העניין להשאיר את קול היה עולה למכבי 600 אלף, פורסם על זה איפשהו אני זוכר .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 אוקטובר 2018, 13:59

בעונה שעברה קול הרוויח 600 אלף דולר נטו, העונה הוא מרוויח 400 אלף באבלינו לפי מה שפורסם אאל"ט.
לא שזה משנה. מכבי גם ככה הייתה צריכה שחקן מסוג אחר ליד ווילביקין ופארגו.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, גל גל, מרסר ו־37 אורחים