פותחים עונה - #מכביחוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פותחים עונה - #מכביחוזרת

הודעהעל ידי toja27 » 05 אוקטובר 2018, 08:31

סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי TAYO » 05 אוקטובר 2018, 10:33

Jack55 כתב:קווין סראפין בתשובה - LOL

תמונה

הוריד איזה 15 קילו. מעניין איזה שחקן ייצא מזה עכשיו. אני חושש שאובדן המסה יתגלה כבעייתי מאד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי my man » 05 אוקטובר 2018, 11:24

אממ..זו בעיה שחובבי הענף בארץ לא מבינים גדולים בכדורסל..
או שבטור הזה הוא מנסה לעשות נאחס הפוך..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Mmm » 05 אוקטובר 2018, 12:34

אשכרה לא הבנתי מה הוא רוצה?שום הוכחה וטיעון למה שהוא אומר ....
אם מישהו הבין אשמח שיסביר לי...ברצינות
Mmm

הודעהעל ידי Rampel » 05 אוקטובר 2018, 12:36

TAYO כתב:

תמונה

הוריד איזה 15 קילו. מעניין איזה שחקן ייצא מזה עכשיו. אני חושש שאובדן המסה יתגלה כבעייתי מאד.

בעייתי בשביל סראפין או בעייתי בשביל שאר הקבוצות ביורוליג? תכלס, זה יכול ללכת לכאן או לכאן ויהיה מעניין לראות אותו גם השנה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי TAYO » 05 אוקטובר 2018, 12:44

Rampel כתב:
TAYO כתב:

תמונה

בעייתי בשביל סראפין או בעייתי בשביל שאר הקבוצות ביורוליג? תכלס, זה יכול ללכת לכאן או לכאן ויהיה מעניין לראות אותו גם השנה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

בשביל סראפין. למיטב הבנתי הוא רזה לא בשביל לשנות את המשחק שלו אלא כדי להקל על הברך הפצועה.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Jack55 » 05 אוקטובר 2018, 18:55

הכיס פתוח, היד רושמת: מכבי ת"א מכוונת גבוה
הצהובים השקיעו ברכש מפוצץ ומקווים להתקדם ביורוליג אחרי עונה מאכזבת ולזכות גם בתארים המקומיים. כיצד תיראה העונה החדשה עבור ספאחיה ושחקניו?
http://www.one.co.il/Article/18-19/2,62 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 06 אוקטובר 2018, 23:09

היי כולם, אני קורא פה כבר תקופה ונראה לי טוב להתחיל לכתוב כאן רגע לפני שהעונה מתחילה רשמית.
אתחיל ברשותכם בחוות דעתי על הסגל השנה והבנייה בקיץ האחרון.

באופן כללי: מכבי שוב טעתה בבנייה הקיץ כשמיהרה להחתים את השחקנים המשלימים, ואף הגדילה לעשות כששניים מהם (ריי וקלויארו) מאוד אלמוניים. זה מצטרף כמובן למימוש האופציות על מייקל רול ודיאנדרה קיין, כשהראשון לא ראוי להמשיך והשארתו של השני היתה צריכה להיות תלויה בגארדים שלצידו. אחר כך הם קצת פיצו על זה עם החתמת הענק של ווילבקין והחתמתו מחדש של פארגו וקינחו עם אובראיינט ובלאק, אבל עדיין נעשו לא מעט טעויות.

באופן אישי:

סקוטי ווילבקין - אני מאוד אוהב את ההחתמה שלו. קלעי אדיר, ווינר, עם הגנה טובה ומתברר שגם אופי נוח (מדי?). כרגע לא כל כך בעניינים, אבל זה עוד יקרה, בעיקר עם ספאחיה ייתן לו את המושכות. טוב שהוא חתום כאן לשלוש שנים.

ג'רמי פארגו - עוד החתמה טובה. שחקן איכותי שמראה שהיכולת שלו בסוף העונה שעברה לא קשורה רק לליגה. כרגע הוא משתלט יותר מדי על המשחק כשנראה שספאחיה נתן לו את המפתחות, אבל מדובר ביוצר משחק איכותי ובשחקן אקספלוסיבי שטוב שיהיה בסגל. מקווה שייתן בהמשך יותר מקום לווילבקין.

ג'ון דיברתולומיאו - D AND 3 טוב לליגה, נקווה שיעשה גם את המעבר ליורוליג למרות המגבלות הפיזיות. אולי השנה השניה במפעל תעשה לו טוב.

יובל זוסמן - היה צריך לעבור לקבוצה אחרת, בה יקבל יותר הזדמנויות להתפתח. מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו (למרות חוסר הביטחון לפעמים בבחירת הזריקות). שחקן מגוון שעוד יגדל לישראלי מוביל גם ביורוליג. כרגע יוכל לתרום בהרכבים מסויימים באירופה, ובליגה אין סיבה שלא יפתח בכל משחק.

קנדריק ריי - החתמה הזויה, לא שווה יורוליג ואין בו צורך בליגה. ייטב לכולם לו יושאל/יעזוב בהקדם.

מייקל רול - שחקן חכם עם יד טובה, אבל לא היה ראוי שיישאר, בטח שלא במחיר הזה. שומר נורא ולא מספיק טוב התקפית.

דיאנדרה קיין - גם הוא לא בטוח שווה מקום בסגל. שומר טוב מאוד (לפעמים מאדירים אותו יותר מדי גם בפן הזה), אבל נגר ברמות מביכות. איתו בהתקפה זה ארבעה על חמישה ואני לא בטוח שזה שווה את התרומה שלו בצד השני של המגרש.

דני אבדיה - שחקן מוכשר, אבל ממש לא אוהב את האופי שלו (החוצפה שלו ממש לא "חיובית"). אני אוהב את היכולות שלו בהתקפה, אבל ההגנה שלו אחת הרעות ומשום מה לא מדברים על זה בכלל - הוא גם עוזב מלא פעמים את השחקן שלו וגם נותן לו לעבור אותו כשהוא כבר מועיל "לשמור". אני מניח שהוא לא ישחק כמעט ביורוליג, אבל בליגה יופעל לחץ על ספאחיה שהוא ישחק. הוא שווה כבר עכשיו איזה 15 דקות בביצה המקומית.

נמרוד לוי - ישראלי נחמד עם קליעה טובה. כנראה לא יקבל הרבה הזדמנויות ביורוליג, אבל לליגה שלנו הוא נהדר.

אנג'לו קלויארו - עוד החתמה הזויה. שחקן אלמוני יחסית שפסגת הקריירה שלו היא קבוצה נחמדה בטורקיה. מה שכן, נראה שקלישאת "הלבן החכם" נכונה כאן כשהוא מגיע יפה לעזרות הגנתיות ומניע יפה את הכדור. אם בהתקפה הוא היה יותר טוב, או מנגד היה יותר מהוקצע בעבודה השחורה הוא היה קונה את מקומו כאן. בסך הכל שחקן נחמד, אבל לא מעבר.

ג'וני אובראיינט - על פניו אולי האס של העונה. מצד אחד כבד מדי לעמדה 4 (במכבי לא הבינו שהוא סנטר???), שומר די רע וזורק כל כדור שמגיע אליו. מצד שני החבילה השלמה בהתקפה - פוסט אפ, קליעה ומגוון תנועות רחב שהופכת אותו לשחקן מאוד נפיץ. אם הוא יצמצם את המגרעות שלו וינצל את היתרונות שלו, נקבל שחקן פנים סופר איכותי. מצד שני, אנחנו יכולים לקבל גם את ההפך הגמור.

ג'ייק כהן - שחקן נחמד שיכול לשחק בשתי עמדות הפנים. מניח שימשיך לתרום בעיקר בליגה, אם כי הוא מאוד הרשים אותי במשחקי הנבחרת (לא רמת יורוליג אבל עדיין רמה סבירה).

אלכס טיוס - ימשיך לספק את החסימות, הריבאונדים והעבודה השחורה מתחת לסלים.

טאריק בלאק - שחקן איכותי ששומר ברמה גבוהה, מסיים טוב ומכונת ריבאונדים. לעיתים נראה לי שקצת מגזימים עם הסופרלטיבים עליו בהגנה, אבל הוא בהחלט שומר טוב מאוד, ועל הריבאונד אין בכלל מה לדבר. נראה שהוא גם מצליח לתת כמה נקודות במשחק בפוסט אפ, אך מצד שני ציפיתי לאחוזי קליעה יותר טובים מהקו. עדיין שחקן איכותי מאוד שנעזר בו לא מעט.

לסיכום: כפי שכבר התרגלנו, הסגל הזה לא מושלם ויש בו הרבה חסרונות - אין פורוורד אמיתי בעמדה 3, הפאוור פורוורד האמיתי המוביל הוא קלויארו, יש יותר מדי שחקנים משלימים על פני שלמים וההגנה לוקה בחסר. הייתי מוותר על חלק משחקני הנישה, דוגמת רול, קלויארו וריי, בשחקנים שלמים בעמדות החסרות (רק לדמיין פה את האניקאט ז"ל שמאוד אהבתי ואת אוקרו וויט) ואז הסגל היה הרבה יותר איכותי.

מוקדם לקבוע לאן נגיע אבל הגעה להצלבה לא תהיה קלה.
A.Parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 אוקטובר 2018, 23:59

A.Parker כתב:היי כולם, אני קורא פה כבר תקופה ונראה לי טוב להתחיל לכתוב כאן רגע לפני שהעונה מתחילה רשמית.

באופן כללי: מכבי שוב טעתה בבנייה הקיץ כשמיהרה להחתים את השחקנים המשלימים, ואף הגדילה לעשות כששניים מהם (ריי וקלויארו) מאוד אלמוניים. זה מצטרף כמובן למימוש האופציות על מייקל רול ודיאנדרה קיין, כשהראשון לא ראוי להמשיך והשארתו של השני היתה צריכה להיות תלויה בגארדים שלצידו. אחר כך הם קצת פיצו על זה עם החתמת הענק של ווילבקין והחתמתו מחדש של פארגו וקינחו עם אובראיינט ובלאק, אבל עדיין נעשו לא מעט טעויות.

באופן אישי:

סקוטי ווילבקין - אני מאוד אוהב את ההחתמה שלו. קלעי אדיר, ווינר, עם הגנה טובה ומתברר שגם אופי נוח (מדי?). כרגע לא כל כך בעניינים, אבל זה עוד יקרה, בעיקר עם ספאחיה ייתן לו את המושכות. טוב שהוא חתום כאן לשלוש שנים.

ג'רמי פארגו - עוד החתמה טובה. שחקן איכותי שמראה שהיכולת שלו בסוף העונה שעברה לא קשורה רק לליגה. כרגע הוא משתלט יותר מדי על המשחק כשנראה שספאחיה נתן לו את המפתחות, אבל מדובר ביוצר משחק איכותי ובשחקן אקספלוסיבי שטוב שיהיה בסגל. מקווה שייתן בהמשך יותר מקום לווילבקין.

ג'ון דיברתולומיאו - D AND 3 טוב לליגה, נקווה שיעשה גם את המעבר ליורוליג למרות המגבלות הפיזיות. אולי השנה השניה במפעל תעשה לו טוב.

יובל זוסמן - היה צריך לעבור לקבוצה אחרת, בה יקבל יותר הזדמנויות להתפתח. מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו (למרות חוסר הביטחון לפעמים בבחירת הזריקות). שחקן מגוון שעוד יגדל לישראלי מוביל גם ביורוליג. כרגע יוכל לתרום בהרכבים מסויימים באירופה, ובליגה אין סיבה שלא יפתח בכל משחק.

קנדריק ריי - החתמה הזויה, לא שווה יורוליג ואין בו צורך בליגה. ייטב לכולם לו יושאל/יעזוב בהקדם.

מייקל רול - שחקן חכם עם יד טובה, אבל לא היה ראוי שיישאר, בטח שלא במחיר הזה. שומר נורא ולא מספיק טוב התקפית.

דיאנדרה קיין - גם הוא לא בטוח שווה מקום בסגל. שומר טוב מאוד (לפעמים מאדירים אותו יותר מדי גם בפן הזה), אבל נגר ברמות מביכות. איתו בהתקפה זה ארבעה על חמישה ואני לא בטוח שזה שווה את התרומה שלו בצד השני של המגרש.

דני אבדיה - שחקן מוכשר, אבל ממש לא אוהב את האופי שלו (החוצפה שלו ממש לא "חיובית"). אני אוהב את היכולות שלו בהתקפה, אבל ההגנה שלו אחת הרעות ומשום מה לא מדברים על זה בכלל - הוא גם עוזב מלא פעמים את השחקן שלו וגם נותן לו לעבור אותו כשהוא כבר מועיל "לשמור". אני מניח שהוא לא ישחק כמעט ביורוליג, אבל בליגה יופעל לחץ על ספאחיה שהוא ישחק. הוא שווה כבר עכשיו איזה 15 דקות בביצה המקומית.

נמרוד לוי - ישראלי נחמד עם קליעה טובה. כנראה לא יקבל הרבה הזדמנויות ביורוליג, אבל לליגה שלנו הוא נהדר.

אנג'לו קלויארו - עוד החתמה הזויה. שחקן אלמוני יחסית שפסגת הקריירה שלו היא קבוצה נחמדה בטורקיה. מה שכן, נראה שקלישאת "הלבן החכם" נכונה כאן כשהוא מגיע יפה לעזרות הגנתיות ומניע יפה את הכדור. אם בהתקפה הוא היה יותר טוב, או מנגד היה יותר מהוקצע בעבודה השחורה הוא היה קונה את מקומו כאן. בסך הכל שחקן נחמד, אבל לא מעבר.

ג'וני אובראיינט - על פניו אולי האס של העונה. מצד אחד כבד מדי לעמדה 4 (במכבי לא הבינו שהוא סנטר???), שומר די רע וזורק כל כדור שמגיע אליו. מצד שני החבילה השלמה בהתקפה - פוסט אפ, קליעה ומגוון תנועות רחב שהופכת אותו לשחקן מאוד נפיץ. אם הוא יצמצם את המגרעות שלו וינצל את היתרונות שלו, נקבל שחקן פנים סופר איכותי. מצד שני, אנחנו יכולים לקבל גם את ההפך הגמור.

ג'ייק כהן - שחקן נחמד שיכול לשחק בשתי עמדות הפנים. מניח שימשיך לתרום בעיקר בליגה, אם כי הוא מאוד הרשים אותי במשחקי הנבחרת (לא רמת יורוליג אבל עדיין רמה סבירה).

טאריק בלאק - שחקן איכותי ששומר ברמה גבוהה, מסיים טוב ומכונת ריבאונדים. לעיתים נראה לי שקצת מגזימים עם הסופרלטיבים עליו בהגנה, אבל הוא בהחלט שומר טוב מאוד, ועל הריבאונד אין בכלל מה לדבר. נראה שהוא גם מצליח לתת כמה נקודות במשחק בפוסט אפ, אך מצד שני ציפיתי לאחוזי קליעה יותר טובים מהקו. עדיין שחקן איכותי מאוד שנעזר בו לא מעט.

לסיכום: כפי שכבר התרגלנו, הסגל הזה לא מושלם ויש בו הרבה חסרונות - אין פורוורד אמיתי בעמדה 3, הפאוור פורוורד האמיתי המוביל הוא קלויארו, יש יותר מדי שחקנים משלימים על פני שלמים וההגנה לוקה בחסר. הייתי מוותר על חלק משחקני הנישה, דוגמת רול, קלויארו וריי, בשחקנים שלמים בעמדות החסרות (רק לדמיין פה את האניקאט ז"ל שמאוד אהבתי ואת אוקרו וויט) ואז הסגל היה הרבה יותר איכותי.

ברוך הבא!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 07 אוקטובר 2018, 00:28

שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:היי כולם, אני קורא פה כבר תקופה ונראה לי טוב להתחיל לכתוב כאן רגע לפני שהעונה מתחילה רשמית.

באופן אישי:

ברוך הבא!

תודה :thumbup
A.Parker

הודעהעל ידי שועל » 07 אוקטובר 2018, 12:54

מכבי עדיין מנסה לשווק מנויים בכל דרך.

לא הייתה כאן מנטרה קבועה ועתיקה שאמרה שאין טעם לא לחדש מנוי כי יש רשימת המתנה בלתי נגמרת?

אז כנראה שזה היה עוד קשקוש שיווקי.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Jack55 » 07 אוקטובר 2018, 14:28

טיפול שורש: מכבי תל אביב שדרגה את עצמה
הפוטנציאל הגדול של סקוטי ווילבקין, הצעירים שאסור לבזבז, אחראי השואוטיים בהיכל והמניה הבטוחה, לפחות בינתיים. מכבי תל אביב פותחת עונה עם יותר איכות ועומק. תחזית
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 93572.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2018, 14:08

הוא כל כך כבד שאפילו את הראש הוא לא מסוגל להרים

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 08 אוקטובר 2018, 14:38

Holiday_Armadillo כתב:הוא כל כך כבד שאפילו את הראש הוא לא מסוגל להרים

תמונה

אין לו ליפט לצוואר.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אוקטובר 2018, 15:14

Holiday_Armadillo כתב:הוא כל כך כבד שאפילו את הראש הוא לא מסוגל להרים

תמונה
תמונה נוראית. מתקמצנים על צלם נורמלי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2018, 15:14

זה תמונה של התמונה, זה לא הרשמי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 08 אוקטובר 2018, 20:07

תמונה
itai7

הודעהעל ידי itai7 » 08 אוקטובר 2018, 20:10

itai7

הודעהעל ידי felix_r » 08 אוקטובר 2018, 20:31

itai7 כתב:תמונה

חבל שהוא לא יודע שהאליפות בה ניצח זוסמן היא U20 ולא U21
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 09 אוקטובר 2018, 19:04

וואלה הצחיק אותי נוסבאום, ממליץ לראות גם :

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־14 אורחים