yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:פארגו לדעתי וורסטילי יותר, כי הוא גם סקורר וגם רכז. הוא גם פיזי ואטרקטיבי יותר.
אבל אני חושב שסוג כזה של שחקנים באופן כללי לא נדיר במיוחד. בכל אופן לא הייתי משתגע עם המשכורת שלו ולא הייתי משלם יותר ממיליון דולר
או אפילו מיליון דולר פיקס.
ואותו דבר תקף לגבי הנדריקס.
צריך לחשוב טוב טוב על מי ואיך בונים קבוצה בקיץ .
לא תשלם מליון ללאנגפורד ולהנדריקס, ותמצא את עצמך בונה שוב קבוצה מאפס. אולי זה יצליח כמו בעונה שעברה, ואולי לא.
ברמות השכר שמכבי משלמת, רוב הסיכויים ששוב יילכו על 6-7 זרים שחלקם יהיו טובים, חלקם בינוניים וחלקם חלשים.
אני מעדיף להתחיל לבנות מרכז וסנטר מוביל. זו דעתי.
זה לא שאני מתנגד לשניהם במכבי, אני רק לא יודע איך העוגה מתחלקת הפעם ויש לי הרשה לו טובה שהיא קצת תצטמצם ולא ישאר כסף בסוף.
האמת שבינתיים אני לא שומע שום מועמד רציני לשתי העמדות האלו. גרגמל באמת נשמע יותר כמו סנטר מחליף ועל רכז בכיר בכלל לא שמעתי.
אני לא קונה את זה.
רכז וסנטר מוביל זאת סיסמה. שיקאגו הגדולה לקחה 6 אליפויות בלי רכז ובלי סנטר מובילים, אלא אם כן סופרים מהסוף.
גם דאלאס לקחה את האליפות שלה בלי סנטר מוביל, הלייקרס בלי רכז מוביל וכו'.
גם ביורוליג, צסקא לקחה אליפויות בלי סנטר, ברצלונה בלי רכז וגם הסנטר של פאו, הוא לא ממש סנטר.
צריך שחקנים טובים. מכבי של 2000 ושל 2005 לקחה את התארים שלה לא בגלל שהיו לה רכז וסנטר טוב, אלא בגלל שהיו לה שחקנים מצויינים בכמה עמדות,
וחיבור קבוצתי מצויין.