המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:שון ג'יימס עם ידי מרגרינה .
יוסי22 כתב:הנדריקס ממש נורא בהגנה כמו ברוב המשחקים , מעניין מאיפה הגיע האגדה שהוא שחקן הגנה טוב.
LIAV10 כתב:בדרך כלל אם יש שלשה ממטר מאחורי הקשת אומרים שלשה מטווח אן בי איי..מה אומרים על השלשה של בלו?
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:שון ג'יימס עם ידי מרגרינה .
ולא מהיום...
דיוויד בלו!!!![]()
![]()
מה נעשה בלעדיו???
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בדרך כלל אם יש שלשה ממטר מאחורי הקשת אומרים שלשה מטווח אן בי איי..מה אומרים על השלשה של בלו?
שלשה מטווח בלו??
jol9 כתב:יוסי22 כתב:הנדריקס ממש נורא בהגנה כמו ברוב המשחקים , מעניין מאיפה הגיע האגדה שהוא שחקן הגנה טוב.
הוא שחקן הגנה מצויין, פשוט לא ב*ין שלו לשחק הגנה בזמן האחרון (ואני ממש לא אומר את זה לטובתו).
felix_r כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:הנדריקס ממש נורא בהגנה כמו ברוב המשחקים , מעניין מאיפה הגיע האגדה שהוא שחקן הגנה טוב.
הוא שחקן הגנה מצויין, פשוט לא ב*ין שלו לשחק הגנה בזמן האחרון (ואני ממש לא אומר את זה לטובתו).
לא שמתי לב שהוא כל כך מצוין בהגנה לאורך כל העונה חוץ מבמילים של עופר שלח
jol9 כתב:לעומת יוגי והנדריקס, סמית' דווקא נמצא בכושר מצויין, ומראה שהוא בחירה מצויינת לקראת העונה הבאה.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:לעומת יוגי והנדריקס, סמית' דווקא נמצא בכושר מצויין, ומראה שהוא בחירה מצויינת לקראת העונה הבאה.
דווקא כאחד שאוהב את סמית ופחות מעריך את אוחיון וסמית אני לא חושב שצריך לקחת החלטות לפי תקופת הדימדומים הזו.
מי שמוכיח שוב ושוב שרק צריך לסמוך עליו זה אליהו שרק צריך לקבל יותר מ-2 דקות ברצף.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:לעומת יוגי והנדריקס, סמית' דווקא נמצא בכושר מצויין, ומראה שהוא בחירה מצויינת לקראת העונה הבאה.
דווקא כאחד שאוהב את סמית ופחות מעריך את אוחיון וסמית אני לא חושב שצריך לקחת החלטות לפי תקופת הדימדומים הזו.
מי שמוכיח שוב ושוב שרק צריך לסמוך עליו זה אליהו שרק צריך לקבל יותר מ-2 דקות ברצף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים