המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:הברגים בראשו של ארטסט שוב השתחררו. הולך לקבל הרחקה ל5-6 משחקים לפחות על המרפק המכוער הזה.
misha כתב:לא חושב שיתנו יותר מ-10. בעונה שעברה ביינום קיבל רק 5 על זה:
בינתיים הלייקרס די מתפרקים. כבר 17 הפרש.
misha כתב:אם ייקחו בחשבון מקרי עבר וירצו לעשות ממנו דוגמא אז יכול להיות שיחמירו. בהוקי זה היה מתבקש בגלל ריבוי עבירות מהסוג הזה, בNBA המצב יחסית יותר רגוע.
misha כתב:לייקרס מצליחים לנצח אחרי 2 הארכות משחק שכבר נראה אבוד בסוף הרבע השלישי. קובי היה רע רוב המשחק אבל הגיע למאני טיים עם שלשות גדולות ברבע רביעי וכמה סלי קלאץ' בהארכות. כל הכוכבים היו ביום רע מהשדה:
ווסטברוק 3 מ-22, דוראנט 11 מ-34, קובי 9 מ-26, אבל היל (14 ו15) ובלייק (13) נתנו לליקרס את האקסטרה.
מקווה שהארדן בסדר. שחקן מאוד חשוב לאוק סיטי שאיתו לדעתי הם לא היו מפסידים (היה עם 14 נק' ב-13 דקות לפני שארטסט השתגע).
misha כתב:לא חושב שיתנו יותר מ-10. בעונה שעברה ביינום קיבל רק 5 על זה:
בינתיים הלייקרס די מתפרקים. כבר 17 הפרש.
orelzor כתב:אחחחח איזה משחק, איזה שחקן קובי פשוט מדהים כל פעם מחדש פשוט מדהים!
ובנוגע לרון ארטסט זה מאוד מגעיל, אני אהבתי אותו והיו לו שטויות בקטנה מדי פעם אבל זה עבר כל גבול, הוא מאוד חיוני ללייקרס ולכן לא הייתי רוצה לא לראות אותו בפלייאוף, אבל אם זה היה עונה סדירה היה צריך להרחיק אותו לפחות ל 20 משחקים, זה היה מכוער ברמות.
קודי כתב:orelzor כתב:אחחחח איזה משחק, איזה שחקן קובי פשוט מדהים כל פעם מחדש פשוט מדהים!
ובנוגע לרון ארטסט זה מאוד מגעיל, אני אהבתי אותו והיו לו שטויות בקטנה מדי פעם אבל זה עבר כל גבול, הוא מאוד חיוני ללייקרס ולכן לא הייתי רוצה לא לראות אותו בפלייאוף, אבל אם זה היה עונה סדירה היה צריך להרחיק אותו לפחות ל 20 משחקים, זה היה מכוער ברמות.
וואו, אחת העבירות המגעילות שראיתי על מגרש הכדורסל. לא נראה לי שארטסט ידרוך על הפרקט העונה והוא גם יאלץ להיפרד מסכום כסף יפה. האיש פשוט חולה נפש והוא עוד עשה את זה אחרי דאנק גדול שלו, פשוט הזוי.
Holiday_Armadillo כתב:אין טור כרגע באינטרנט שיותר צודק מהטור של ג'יי.איי אדאנדה מ-ESPN
''חומרת הענישה של ארטסט צריכה להיות תלויה בחומרת הפציעה של הארדן''..לא יכול להגיד שנגיד שחקן הורג שחקן אחר ומוציא אותו מהמגרשים לחודשיים הוא יספוג השעייה משלושה חודשים וישחק כאילו כלום..זה שנפצע בסוף קיבל את העונש ולא זה שגרם לפציעה..
מצד שני, אם הפציעה של הארדן היא רק למשחק אחד או שניים זה לא אומר שככה צריכה להיות גם ההשעייה של ארטסט..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין טור כרגע באינטרנט שיותר צודק מהטור של ג'יי.איי אדאנדה מ-ESPN
''חומרת הענישה של ארטסט צריכה להיות תלויה בחומרת הפציעה של הארדן''..לא יכול להגיד שנגיד שחקן הורג שחקן אחר ומוציא אותו מהמגרשים לחודשיים הוא יספוג השעייה משלושה חודשים וישחק כאילו כלום..זה שנפצע בסוף קיבל את העונש ולא זה שגרם לפציעה..
מצד שני, אם הפציעה של הארדן היא רק למשחק אחד או שניים זה לא אומר שככה צריכה להיות גם ההשעייה של ארטסט..
אז לא הבנתי - צריכה להיות תלויה או לא צריכה להיות?
ואם שחקן בטעות גומר לשחקן אחר את הקריירה או גורם לו לשבר?
לפעמים יש עבירות גסות אבל לא מכוונות, לפעמים יש מעשי בריונות שלאו דווקא גורמים לפציעה, ולפעמים יש עבירות תמימות יחסית שגומרות לשחקנים קריירה (כמו הפציעה של פייזר
במשחק מול אול').
כל עבירה צריכה לדעתי להישפט בהקשר לקריטריונים אובייקטיביים ולא בהתאם לכמה זמן לקח לשחקן שנפצע לחזור למגרשים.
העבירה של ארטסט היא בוטה, פרחחית וגם ברוב ענפי הלחימה היא לא חוקית. כך היא צריכה להישפט, והעונש צריך להיות בהתאם.