קופליג: הפועל י-ם מול מכבי ת"א - יום א', 20:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קופליג: הפועל י-ם מול מכבי ת"א - יום א', 20:00, ספורט5

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 09:40

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:אני דווקא חושב שבשלב מסויים מכבי תגשש אצל נעימי. אין ספק שהוא שחקן כשרוני וטוב, למרות שאני לא אוהב אותו.

למה? למכבי כבר יש רכז ישראלי בכיר בקבוצה שגם המאמן מוד אוהב, ואולי יתווסף עוד גארד ישראלי בכיר נוסף הקיץ, אז למה צריך בכלל את נעימי (שאני אישית לא סובלת)??

גם אני לא סובל.
לא יודע... נראה איך הדברים לתגלגלו. סה"כ הוא שחקן טוב וכשרוני, ואולי מכבי תרצה לשים עליו יד מתישהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 אפריל 2012, 09:44

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:אני דווקא חושב שבשלב מסויים מכבי תגשש אצל נעימי. אין ספק שהוא שחקן כשרוני וטוב, למרות שאני לא אוהב אותו.

למה? למכבי כבר יש רכז ישראלי בכיר בקבוצה שגם המאמן מוד אוהב, ואולי יתווסף עוד גארד ישראלי בכיר נוסף הקיץ, אז למה צריך בכלל את נעימי (שאני אישית לא סובלת)??

גם אני לא סובל.
לא יודע... נראה איך הדברים לתגלגלו. סה"כ הוא שחקן טוב וכשרוני, ואולי מכבי תרצה לשים עליו יד מתישהו.

הבעיה עם נעימי שהוא במידה מסוימת כמו אלן אנדרסון - שחקן טוב שמזיק לקבוצה. מאז שהפך לכוכב הגדול של ירושלים, יש להם בלגאן גדול בקבוצה. רעל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2012, 09:46

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

גם אני לא סובל.

אם בקיץ שעבר, כשאחרי ההברזה של הלפרין מכבי חיפשה גארד ישראלי בנרות, יובל נעימי אפילו לא היה מועמד (חוץ מאוחיון זכור לי רק מורן רוט), למה שמכבי תתעניין בו הקיץ אחרי העונה הנהדרת של אוחיון??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 09:56

לא יודע... אולי אתם צודקים.

בכל מקרה, עוד משחק או שניים טובים שלו נגד מכבי, ותהיו בטוחים שהשם שלו יעלה.
ושוב - אני מקווה שזה לא יקרה, כי גם אני לא אוהב את השחקן הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אפריל 2012, 10:51

אני גם מאוד לא אוהב את נעימי, אבל אי-אפשר להתווכח על כך שהוא שחקן טוב.
קצת תמוה בעיניי שלמגדל יש שחקן כמו נעימי, שעולה בקושי 150 אלף דולר נטו לעונה (אם לא למטה מזה), בעוד שלמכבי היו העונה שחקנים כמו פאפאלוקאס, שייר ובורשטין, כאשר הזול מבינהם עולה 250 אלף דולר נטו.
בכלל, נעימי וסטרוברי (על אף ששניהם לא יותר מדי חביבים עליי), הם צמד שלא יורד מלא מעט שחקנים ששיחקו (או עדיין משחקים) במכבי של העונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 10:59

אגב, חלק גדול מהקרדיט על הרבע הרביעי מגיע להגנה של דווין סמית', שברבע הזה תופקד על נעימי וחיסל אותו לגמרי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 11:02

חביב אורנג'ד כתב:אני גם מאוד לא אוהב את נעימי, אבל אי-אפשר להתווכח על כך שהוא שחקן טוב.
קצת תמוה בעיניי שלמגדל יש שחקן כמו נעימי, שעולה בקושי 150 אלף דולר נטו לעונה (אם לא למטה מזה), בעוד שלמכבי היו העונה שחקנים כמו פאפאלוקאס, שייר ובורשטין, כאשר הזול מבינהם עולה 250 אלף דולר נטו.
בכלל, נעימי וסטרוברי (על אף ששניהם לא יותר מדי חביבים עליי), הם צמד שלא יורד מלא מעט שחקנים ששיחקו (או עדיין משחקים) במכבי של העונה.

גם קינטל וודס מבחינת יכולות שווה כמו כל הקוו האחורי של מכבי. אז מה?
נעימי וסטרוברי שחקנים מוכשרים, אבל נעימי הוא הד קייס, אגואיסט, ואישיות חרא, וגם סטרוברי שחקן אגואיסט ולא יציב בעליל
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2012, 11:18

אם את עדי גורדון בשיאו מכבי לא החתימו אז למה שיחתימו את נעימי ? הוא שחקן מאוד מכושר אבל לא מתאים בכלל למכבי , לא בסגנון משחק ולא באישיות.....
לפעמים יש שחקנים טובים מאוד שאפילו מוכשרים יותר משחקנים שמשחקים למכבי שלא מגיעים למכבי כמו עדי גורדון או כמו טפירו וגם נעימי כזה . אלו שחקנים שעם כל הכשרון שלהם לא בטוח שהיו יכולים להצליח במערכת כמו של מכבי בגלל האופי...
בכל מקרה אין אף שחקן במגדל שהייתי רוצה לראות במכבי העונה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 11:58

yzafrir כתב:אם את עדי גורדון בשיאו מכבי לא החתימו אז למה שיחתימו את נעימי ? הוא שחקן מאוד מכושר אבל לא מתאים בכלל למכבי , לא בסגנון משחק ולא באישיות.....
לפעמים יש שחקנים טובים מאוד שאפילו מוכשרים יותר משחקנים שמשחקים למכבי שלא מגיעים למכבי כמו עדי גורדון או כמו טפירו וגם נעימי כזה . אלו שחקנים שעם כל הכשרון שלהם לא בטוח שהיו יכולים להצליח במערכת כמו של מכבי בגלל האופי...
בכל מקרה אין אף שחקן במגדל שהייתי רוצה לראות במכבי העונה....

האמת שטפירו זה עוול היסטורי. הוא שחקן מצויין וגם אישיות חיובית. פשוט בתזמון זה לא התאים, כי את שנות השיא שלו הוא העביר כשמולו ניצבת מכבי
הגדולה, תחילה של מקדלונלד והאפמן, ואח"כ של שאראס ופארקר, ופשוט לא היה לו מקום בקבוצות האלה.

דווקא אחרי פירוק הקבוצה הגדולה, מכבי היתה עושה נכון אם היתה מביאה אותו (וגם היו דיבורים כאלה), ולא כל מיני מתחזים כמו ביינום, קאמינגס, וויז וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 13:01

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
refael כתב:בלאט:"סטרוברי זה שחקן שמעניין אותי"

בלאט מאוד התעניין בסטרוברי בקיץ, בעיקר בגלל ההגנה שלו אבל בסוף החליט ללכת על פאפאלוקאס..סטרוברי הגיע לירושלים אך ורק במטרה להראות לבלאט שהוא עשה טעות..

כמו שכבר העידו אנשים ממכבי באחת הכתבות העונה, בלאט מתעניין בקיץ בעשרות שחקנים וגם מדבר עם לא מעט מהם אבל בסוף מתמקד באחד או שניים שיותר מתאימים ליתר השחקנים וסוגר עניין. כנראה שסטרוברי היה בעדיפות ה-15 שלו ולכן הוא "התעניין" בו בקיץ.

אתה טועה..הוא היה ממש ממש קרוב..
הוא לא היה ''עוד איזה שם''..הוא כבר היה סגור במכבי ובסוף בלאט עשה פניית פרסה והביא את פאפאלוקאס..
לא סתם יש לו(לסטרוברי)רצון להוכיח למכבי שהם טעו..אתה חושב שהוא היה ככה אם בתחילת הקיץ מישהו היה מציע אותו כחלק מהשוק?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים