המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מה קרה?
rc4991 כתב:איזה כיף שירושליים וחולון יפגשו בפלייאוף וככה כבר ניפטר מאחת מהן
Holiday_Armadillo כתב:גאווה ישראלית![]()
![]()
כשהפועל לא זוכים במשהו באירופה אני יכולה לשמוח
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:גאווה ישראלית![]()
![]()
חחח גליל היא גם הפועל...![]()
בכל מקרה, כבוד לגליל אבל ליגה בה קבוצה מהליגה השנייה של ישראל מגיעה לפיינל פור שלה היא כנראה לא בדיוק ליגה אימתנית.
חבל שקבוצות ישראליות לא מנסות להצטרף במקום לליגה האדריאטית.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:גאווה ישראלית![]()
![]()
בכל מקרה, כבוד לגליל אבל ליגה בה קבוצה מהליגה השנייה של ישראל מגיעה לפיינל פור שלה היא כנראה לא בדיוק ליגה אימתנית.
התכוונתי לא הגועל מהבירה או אלה ששרים לנו נאצים..YOU KNOW
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:גאווה ישראלית![]()
![]()
התכוונתי לא הגועל מהבירה או אלה ששרים לנו נאצים..YOU KNOW
הבנתי אותך...![]()
אגב, קופל לא כעס על זה שגליל אירחה פיינל פור של גביע אירופי?? זה לא פגע בפסטיגל שלו??
חנו'ש כתב:מתוק לה מתוק לליגה שיש לה יו"ר מנהלת ישר שלא עושה חלילה איפה ואיפה בין קבוצות שונות....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:מתוק לה מתוק לליגה שיש לה יו"ר מנהלת ישר שלא עושה חלילה איפה ואיפה בין קבוצות שונות....
תיקנתי לך את ההודעה
jol9 כתב:קופל זאת בושה גדולה לספורט... איזה אבסורד זה שראשי שני הענפים הבכירים ביותר שלנו, הם שני עב"מים שלא יודעים ולא מבינים במקצוענות
אלא רק בעסקנות ובקומבינות.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:קופל זאת בושה גדולה לספורט... איזה אבסורד זה שראשי שני הענפים הבכירים ביותר שלנו, הם שני עב"מים שלא יודעים ולא מבינים במקצוענות
צודק, למרות שייאמר לזכותו של קופל (למרות שאני לא בטוחה שניתן לנקוף זאת לזכותו) שהכדורסל עוד לא הגיע לרמות הגועל שהכדורגל הגיע אליו.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:קופל זאת בושה גדולה לספורט... איזה אבסורד זה שראשי שני הענפים הבכירים ביותר שלנו, הם שני עב"מים שלא יודעים ולא מבינים במקצוענות
צודק, למרות שייאמר לזכותו של קופל (למרות שאני לא בטוחה שניתן לנקוף זאת לזכותו) שהכדורסל עוד לא הגיע לרמות הגועל שהכדורגל הגיע אליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים