פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סופו שוקל לעבור ניתוח בברך שיגמור לו את העונה

23 אפריל 2012, 20:08

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו
ובהקשר לטיפול המסור והעודף שהוא מצריך.

הרצון להיות קצת אבא לתינוק שרק נולד זה בעיות מנטליות??
הוא לא באמת נחוץ כאן למשחקי הקופליג שהוא גם ככה נשאר על אזרחי, אז למה לא לחזור ליוון איפה שיש תינוק קטן שזקוק לו קצת יותר??
איפה הרגישות?? :D

האמת שכאב טרי אני מזדהה עם זה, ולוקח את דברי בחזרה...
אבל בכל זאת,יש כאן איזה עניין של 800 אלף דולר נטו... עניין פעוט באמת, אבל בכל זאת ראוי להתייחסות... :bigsmile3

כסף לא אמור לשנות את האינסטינקט האבהי שלו!! :beee

נו, זה לא קשור באמת.
אינטסטינקט אבהי זה דבר אחד, ומחוייבות לקבוצה זה דבר אחר. הוא לא אדם רגיל שעובד במשרד 9 עד חמש. הוא ספורטאי מקצוען, שמחוייב לקבוצה שלו
ומקבל שכר גבוה מאוד עבור המחוייבות הזאת.
היו לנו כאן לא מעט לידות של ילדים לאורך השנים, ופרט ליום הלידה וכמה ימים אחרי, לא זכור לי שאנשים קיבלו חופשות ככה סתם, במיוחד שמדובר בחלק חשוב אחרון של העונה.

23 אפריל 2012, 20:13

זה לא שהוא הבריז ממשחקים קריטיים.
כולה לקח חופשה (ואני לא חושבת שלקום להחליף חיתולים באמצע הלילה זה ממש חופשה... :unsure ) על חשבון משחקים שגם ככה הוא לא היה אמור להתלבש בהם.
ואני בטוחה שזה גם היה באישור מכבי (למרות הנסיונות של שלח לגרום לזה להיראות כאילו לשלף אין מושג איפה הוא).

חוץ מזה שזה רק ספורט, זה לא שהוא ערק משדה הקרב....

23 אפריל 2012, 20:24

חנו'ש כתב:זה לא שהוא הבריז ממשחקים קריטיים.
כולה לקח חופשה (ואני לא חושבת שלקום להחליף חיתולים באמצע הלילה זה ממש חופשה... :unsure ) על חשבון משחקים שגם ככה הוא לא היה אמור להתלבש בהם.
ואני בטוחה שזה גם היה באישור מכבי (למרות הנסיונות של שלח לגרום לזה להיראות כאילו לשלף אין מושג איפה הוא).

טוב.... לא יודע.
ברור שהחופשה באישור של מכבי, אבל עדיין זה לא 100% תקין לדעתי.
כמובן שאם חלילה יש איזשהי בעיה אמיתית אז זה משהו אחר.

23 אפריל 2012, 20:27

jol9 כתב:

טוב.... לא יודע.

אל תדאג, לפיינל פור של האדריאטית הוא כבר יחזור.

23 אפריל 2012, 20:27

jol9 כתב:

טוב.... לא יודע.

לא רואה בעיה. הרי הוא בכל מקרה לא משחק בקופליה, ולא ממש היה בו צורך בתקופה הזאת. בקרוב הוא אמור לחזור, מחר לפי מה שהבנתי, לקראת הפיינל 4 של האדריאטית. לא חושב שיש משהו חריג. אני בטוח שאם מכבי היו צריכים אותו לליגה, הוא היה פה. פשוט אין בו צורך כרגע

23 אפריל 2012, 20:33

אוקיי, שכנעתם אותי. בואו נקווה שהוא יעזור לקבוצה בפיינל פור של האדריאטית.

24 אפריל 2012, 05:14

אני לא מבין למה כולם משוכנעים שסופו גמר את הסיפור עם מכבי ? סך הכל אם מכבי מחתימה את שרמאן על חוזה של 650K לעונה , היא יכולה להחזיק אותו יחד עם סופו בתנאי שלא יזכה לשידרוג משמעותי לחוזה .
הבנתי ממישהו מקורב שסופו מאוד רוצה להישאר ומוכן לוותר על השידרוג שיש לו בחוזה ל1.1K ושיתנו לו 900K ....
אם זה שרמאן ב650K וסופו ב-900K או שרמאן ב-650K והנדריקס ב-900K אני מעדיף את האופציה הראשונה .
אגב אף גורם במכבי לא אמר שמוותרים על סופו וזה יותר נראה שמכבי מכוונת על להשאיר אותו ולוותר על הנדריקס...אי אפשר לדעת איך זה יגמר בסוף .
בכל מקרה אני חושב שהוא צריך לחכות עם הניתוח לפחות עד הפיינל פור של האדריאטית . בקופליג נסתדר בלעדיו...

24 אפריל 2012, 07:35

yzafrir כתב:אני לא מבין למה כולם משוכנעים שסופו גמר את הסיפור עם מכבי ? סך הכל אם מכבי מחתימה את שרמאן על חוזה של 650K לעונה , היא יכולה להחזיק אותו יחד עם סופו בתנאי שלא יזכה לשידרוג משמעותי לחוזה .
הבנתי ממישהו מקורב שסופו מאוד רוצה להישאר ומוכן לוותר על השידרוג שיש לו בחוזה ל1.1K ושיתנו לו 900K ....
אם זה שרמאן ב650K וסופו ב-900K או שרמאן ב-650K והנדריקס ב-900K אני מעדיף את האופציה הראשונה .
אגב אף גורם במכבי לא אמר שמוותרים על סופו וזה יותר נראה שמכבי מכוונת על להשאיר אותו ולוותר על הנדריקס...אי אפשר לדעת איך זה יגמר בסוף .
בכל מקרה אני חושב שהוא צריך לחכות עם הניתוח לפחות עד הפיינל פור של האדריאטית . בקופליג נסתדר בלעדיו...

כל הגורמים אמרו שזה תלוי אך ורק בצוות המקצועי.
באמת נראה לך שבלאט שש להשאיר את סופו ויעדיף אותו על הנדריקס, מחמד ליבו??

אגב, צפריר, גם לך יש מקורבים?? :laugh2

24 אפריל 2012, 08:45

חנו'ש כתב:
yzafrir כתב:אני לא מבין למה כולם משוכנעים שסופו גמר את הסיפור עם מכבי ? סך הכל אם מכבי מחתימה את שרמאן על חוזה של 650K לעונה , היא יכולה להחזיק אותו יחד עם סופו בתנאי שלא יזכה לשידרוג משמעותי לחוזה .

כל הגורמים אמרו שזה תלוי אך ורק בצוות המקצועי.
באמת נראה לך שבלאט שש להשאיר את סופו ויעדיף אותו על הנדריקס, מחמד ליבו??

אגב, צפריר, גם לך יש מקורבים?? :laugh2

במידה ומכבי לא תצליח להשאיר את הנדריקס אז היא תנסה להשאיר את סופו . כמובן שזה מותנה במצב הפיזי שלו ובזה שלא יעלה את הדרישות שלו .
יש לי מקורב לסופו ...אם אפשר לקרוא לזה ככה...
סך הכל שילוב של סופו ושרמאן יכול להיות טוב יותר משילוב של הנדריקס ושרמאן...

24 אפריל 2012, 08:50

לא מאמין שמכבי תציע לו 900 אלף, לדעתי יציעו לו ( אם בכלל ) משהוא שקרוב ל 600 כדי לצאת ידי חובה.

חוץ מזה, יש סיכון לא קטן איתו. הוא עובר ניתוח ובחור בגדול שלו עשוי לסבך עצמו עם משקל עודף תוך זמן קצר ותקופה ארוכה של חזרה למשקל תקין, זה כבר קרה לו בקריירה.
כל אופרציה קטנה בגוף כזה עשוייה לקחת הרבה יותר זמן מגוף רגיל, מה עוד ש גם ניתוחים קטנים לפעמים מסתבכים בברך.

חוץ מזה, סופו וגרגמל זה נורא ואיום מבחינה הגנתית, בטח כשיש גם את אליהו.

לא מאמין שמכבי באמת תתאמץ להשאיר אותו. לדעתי עם השינוי המשפחתי שלו הוא גם ירצה יותר להישאר ביוון.

24 אפריל 2012, 18:20

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו
ובהקשר לטיפול המסור והעודף שהוא מצריך.

הרצון להיות קצת אבא לתינוק שרק נולד זה בעיות מנטליות??
הוא לא באמת נחוץ כאן למשחקי הקופליג שהוא גם ככה נשאר על אזרחי, אז למה לא לחזור ליוון איפה שיש תינוק קטן שזקוק לו קצת יותר??
איפה הרגישות?? :D

האמת שכאב טרי אני מזדהה עם זה, ולוקח את דברי בחזרה...
אבל בכל זאת,יש כאן איזה עניין של 800 אלף דולר נטו... עניין פעוט באמת, אבל בכל זאת ראוי להתייחסות... :bigsmile3

כסף לא אמור לשנות את האינסטינקט האבהי שלו!! :beee

נו, זה לא קשור באמת.
אינטסטינקט אבהי זה דבר אחד, ומחוייבות לקבוצה זה דבר אחר. הוא לא אדם רגיל שעובד במשרד 9 עד חמש. הוא ספורטאי מקצוען, שמחוייב לקבוצה שלו
ומקבל שכר גבוה מאוד עבור המחוייבות הזאת.
היו לנו כאן לא מעט לידות של ילדים לאורך השנים, ופרט ליום הלידה וכמה ימים אחרי, לא זכור לי שאנשים קיבלו חופשות ככה סתם, במיוחד שמדובר בחלק חשוב אחרון של העונה.

הוא בסה"כ הוריד כאב ראש לבלאט את מי לרשום.
פרסם תגובה