המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:אולי זאת רק פנטזיה שלי אבל,אולי בלאט בונה על הנדריקס כמחליף לבלו בעמדה 4?
ובסנטר את שרמדיני וסופו??
Maccabikid כתב:itay92 כתב:אולי זאת רק פנטזיה שלי אבל,אולי בלאט בונה על הנדריקס כמחליף לבלו בעמדה 4?
התכוונת לליאור? הלוואי.
Holiday_Armadillo כתב:לפי משתמש איטלקי באינטרבאסקט אמרו בתחנת רדיו איטלקית שהיירסטון מעניין את מכבי
רכז הוא לא יהיה וסמית' נשאר כאן אז..המחליף של לאנגפורד אולי?
בכל מקרה אני לא חושבת שיגיע(רוצה, לא יקרה)
Holiday_Armadillo כתב:לפי משתמש איטלקי באינטרבאסקט אמרו בתחנת רדיו איטלקית שהיירסטון מעניין את מכבי
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי משתמש איטלקי באינטרבאסקט אמרו בתחנת רדיו איטלקית שהיירסטון מעניין את מכבי
בדיוק . הוא יותר מידי יושב על המשבצת של סמית' בשביל להיות פה במקום לאנגפורד....מי המשתמש , מכבאו ?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי משתמש איטלקי באינטרבאסקט אמרו בתחנת רדיו איטלקית שהיירסטון מעניין את מכבי
היירסטון? במקום לאנגפורד? רוצה???
כמו שאמרתי לפני כמה זמן, מזל שאת לא מחליטה...
yzafrir כתב:הבחור הזה חיי בסרט , הוא בכלל מאמין שהיירסטון רכז....
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הבחור הזה חיי בסרט , הוא בכלל מאמין שהיירסטון רכז....
כן הבן אדם לא לגמרי אפוי..
אני חושבת שגם חברת MEDIOCRE נתנה לו חסות והוא מחויב להגיד את המילה הזאת לפחות פעם אחת על שחקן שמוזכר בהקשר של מכבי
itay92 כתב:Maccabikid כתב:itay92 כתב:אולי זאת רק פנטזיה שלי אבל,אולי בלאט בונה על הנדריקס כמחליף לבלו בעמדה 4?
התכוונת לליאור? הלוואי.
לא,אני לא מבין בזמן האחרון את ההתקפות פה בפורום על ליאור,בלאט לדעתי לא נוהג איתו נכון,אבל זה כבר דיון אחר...
LIAV10 כתב:יש איזה איטלקי אוהד מכבי שם, אתם מדברים עליו או שזה מישהו אחר..
Chen כתב:אני בעד הג'רלד גרין הזה שדיברתם עליו, עכשיו הוא בD LEAGUE ורשום בDRAFT EXPRESS שהוא מרוויח רק 150K!!
Chen כתב:אני בעד הג'רלד גרין הזה שדיברתם עליו, עכשיו הוא בD LEAGUE ורשום בDRAFT EXPRESS שהוא מרוויח רק 150K!!
where is the love? כתב:לצערי הרב , גרגע כל נושא המלפפונים לא ברור בהחלט, אין לנו כרגע מאמן לעונה הבאה.... מאוד עצוב הדבר הנוראי הזה, זה פשוט נוראי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים