פדרמן בישראל היום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן בישראל היום

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אפריל 2012, 20:20

אם השחקנים האלו יהיו צעירים אלמונים שיעלו 100K אז בוודאי שלא תשמעי את פדרמן מדבר על בלאט בנושא הזה .
אבל כשמדובר ביווני בן 35 הרבה מעבר לשיא שעלה 400K לעונה והקהל של מכבי מעודד אותו כאילו היה דריק שארפ , אז פדרמן מרשה לעצמו לדבר ??!!
זה פשוט הזוי ובדעיבד הייתי מעדיף שהוא לא היה מגיע....
הקהל לא אשם אבל תסכימי איתי שזה קצת הזוי שלאנגפורד שתרם הכי הרבה לקבוצה העונה בקושי זוכה לעידוד ואת פאפאס מעודדים אפילו שהוא לא באולם בכלל...יש גבול

אסף , זה ממש לא בדיחה , פאפאס נכשל מקצועית במכבי וגם כששיחק למעט משחק אחד או שניים היה פשוט גרוע . זה שאתה לא מוכן להודות בזה מחפש תרוצים עלובים עד כדי זה שהסיבות לכשלון שלו הם סכסוך עם המאמן (שאין לזה שום הוכחה אלא רק ספקולאציה ) .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 26 אפריל 2012, 20:25

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:איך פאפאס אשם או קשור בכלל, אלוהים יודע... הזוי.

''אשם'' זאת אולי לא המילה הנכונה אבל כשכל כך הרבה רעש קורה בגלל שחקן שהרבה מעבר לשיא אז עדיף שהשחקן לא היה מגיע הנה בכלל ואז הכל היה נחסך מאיתנו

ואני חושב שעדיף שהוא כן היה מגיע, אבל גם היה משחק. ככה גם כל הרעש הזה היה נחסך, וגם היינו מרוויחים רכז אמיתי, ולא "עאלק" רכזים כמו לאנגפורד או מאלט... עזבי נו... הסיפור איתו כבר נגמר, מה הטעם להמשיך ולחפש בכוח עוד? כבר מיצינו את זה, לא? בכוח לדחוף את זה?

אני לא העלתי את זה שוב אלא פדרמן ואי אפשר להתעלם מהחלק של פאפאלוקאס בעניין
בלאט אמר שוב ושוב שהוא הביא את פאפאלוקאס וזה שהוא לא משחק זה עליו אבל הוא נמצא באימונים, הוא יודע מי צריך לשחק והוא לא מייבש את פאפאלוקאס על הספסל כי לא ירד לו טוב הסופלקי והוא מוציא את זה על היווני
אם הוא לא שיחק אז אני נותנת לבלאט את הקרדיט שהוא ראה וחשב שהוא לא מספיק טוב ואם הוא במילא לא שיחק ולא היה מספיק טוב אז עדיף שלא היה מגיע בכלל
אולי אתה לא אוהב את זה שאומרים שזה מקצועי אבל יש לבלאט את עשרת הדיברות שלו לכדורסל ואם אתה עושה הגנה טובה אתה תישאר על המגרש גם במחיר של שטויות(אוחיון וסמית')ואם אתה לא עושה הגנה אז הפיז נשרף לו ואתה יורד לספסל מהר אחרי שטויות(ליאור ופאפאס)
בסופו של יום, לכל מאמן יש את השחקנים מהסוג שהוא אוהב ולגיטימי שתהיה לו פחות סבלנות לשחקנים מהסוג שהוא לא אוהב

פאפאס לא עושה הגנה? ברצינות? פאפאס נחשב תמיד לשחקן הגנה פשוט מצוין. בסדרה מול פאו, היו אפילו דקות שהוא עצר את באטיסט (!) מתחת לסל בחילופים.
בקשר לשאר, לדעתי היה פה משהו מעבר. לומר שזה היה נטו מקצועי מבחינתי זה לעצום את העניים. לא קונה את סיפור האימונים וכל זה. מדברים במגרש. לא מעניין אותי אם סמית' הוא מייקל ג'ורדן באימונים, ראינו את פאפאס במשחקים (מעט יחסית, אבל בכל זאת), וראינו גם את סמית', ואוחיון. אני לא רואה במה ה2 האחרונים עלו על פאפאס, חוץ מאשר בסדרה האחרונה מול פאו
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 20:30

פאפאס לא עושה הגנה? ברצינות? פאפאס נחשב תמיד לשחקן הגנה פשוט מצוין. בסדרה מול פאו, היו אפילו דקות שהוא עצר את באטיסט (!) מתחת לסל בחילופים.
בקשר לשאר, לדעתי היה פה משהו מעבר. לומר שזה היה נטו מקצועי מבחינתי זה לעצום את העניים. לא קונה את סיפור האימונים וכל זה. מדברים במגרש. לא מעניין אותי אם סמית' הוא מייקל ג'ורדן באימונים, ראינו את פאפאס במשחקים (מעט יחסית, אבל בכל זאת), וראינו גם את סמית', ואוחיון. אני לא רואה במה ה2 האחרונים עלו על פאפאס, חוץ מאשר בסדרה האחרונה מול פאו

אנחנו לא ב''תמיד'' אנחנו ב-2012 ופאפאס בן 35
גם שארפ נחשב לשומר מצוין וקרצייה תעשייתית אבל לקראת הסוף זה לא היה אותו דבר ועם כל הכבוד לפאפאס באטיסט זה לא השחקן שהוא צריך לעצור כל המשחק אלא רק לפעמים והוא לא יכול לשמור על הגארדים שבהם הוא נתקל

אתה יכול לא לקנות את עניין האימונים אבל יש לך הוכחות אחרות שהסיפסול שלו לא היה מקצועי נטו?
אתה בוחר להאמין שבלאט סיפסל אותו ממניעים לא מקצועיים ואני בוחרת להאמין שבלאט לא יספסל שחקן שיכול לעזור לקבוצה
אתה חושב שאם היינו דורסים את כל אירופה עם פאפאס בלאט היה מספסל אותו? לי זה נשמע מוגזם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 20:31

yzafrir כתב:אם השחקנים האלו יהיו צעירים אלמונים שיעלו 100K אז בוודאי שלא תשמעי את פדרמן מדבר על בלאט בנושא הזה .
אבל כשמדובר ביווני בן 35 הרבה מעבר לשיא שעלה 400K לעונה והקהל של מכבי מעודד אותו כאילו היה דריק שארפ , אז פדרמן מרשה לעצמו לדבר ??!!
הקהל לא אשם אבל תסכימי איתי שזה קצת הזוי שלאנגפורד שתרם הכי הרבה לקבוצה העונה בקושי זוכה לעידוד ואת פאפאס מעודדים אפילו שהוא לא באולם בכלל...יש גבול

אסף , זה ממש לא בדיחה , פאפאס נכשל מקצועית במכבי וגם כששיחק למעט משחק אחד או שניים היה פשוט גרוע . זה שאתה לא מוכן להודות בזה מחפש תרוצים עלובים עד כדי זה שהסיבות לכשלון שלו הם סכסוך עם המאמן (שאין לזה שום הוכחה אלא רק ספקולאציה ) .

מצידי שהשחקן יעלה גם 5 מיליון, זה לא מצדיק את ההשתלחות של פדרמן.
ושוב אתה כרגיל סוטה מהנקודה המרכזית כאן שבכלל לא קשורה לכל הוויכוח החפור על פאפאס ולא קשור לקהל, אלא קשור אך ורק בבעלים מאוס שמתעקש בשביל האגו המסכן שלו לפגוע במועדון!!

אבל אתה סתם מצאת עוד תירוץ כרגיל להשתלח בפאפאס שאגב, מי שהכי אובססיבי בעיניין שלו הם לא האוהדים אלא דווקא אתה ועוד משתמש שמנצלים כל הזדמנות שלא שייכת אפילו להשתלח בו רק כי הוא זוכה לקצת אהבה מהקהל.
אפשר לחשוב שהוא עושה את זה בכוונה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אפריל 2012, 20:32

אפשר לתת לבלאט קרדיט מוצדק ואפשר בד בבד לתהות על ההחלטה שלו בנוגע לפאפס שלכאורה נבעה משיקולים של כאן ועכשיו ומחוסר היכולת לראות קצת קדימה בלחץ העצום שבו נמצא מאמן במכבי, אם הוא היה מסוגל לראות קדימה אני בטוח שהוא היה נוהג אחרת , העניין הוא שהוא לא מסוגל לראות קדימה גם בענין סופו , מאצ'באן וליאור כשהוא הולך יותר מידי עם הכאן ועשיו ולא בונה את הכישרון /ניסיון בקבוצה.

מה שמרגיז אותי בכל הסיפור זה הקרדיט המופרז שהוא דורש בגלל הישגים עם הרכב מוגבל כשיש לו חלק גדול בזה שההרכב מוגבל , סופו ליאור ומאצ'באן היו צריכים להוביל את מכבי בשנים הקרובות ובלאט דופק את זה בשיטתיות מעצבנת.

ולא יעזור כלום , שחקן מעוטר כמו פאפס יקבל גיבוי מהקהל כל עוד הוא לא מקבל צ'אנס וראינו מספיק שחקנים לאורך השנים כדי לדעת שכאשר שחקן לא מקבל דקות זה פוגע בו בסופו של דבר, אפשר לחזור לתחילת השנה עם הנדריקס ולהיזכר בקולות הפופוליסטים שדרשו להעיף אותו כי הוא היה גרוע כשדובר על ההשאלה שלו והוא לא קיבל קרדיט , בסופו של דבר כמעט כל שחקן יפגע מזה גם ברמה המקצועית.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 26 אפריל 2012, 20:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 26 אפריל 2012, 20:33

yzafrir כתב:אם השחקנים האלו יהיו צעירים אלמונים שיעלו 100K אז בוודאי שלא תשמעי את פדרמן מדבר על בלאט בנושא הזה .

איזה צעירים אלמוניים? למה ג'יימס שיחק השנה? מה עם שאייר? ומאלט? הם קיבלו לא מעט כסף, ולא סתם פדרמן התייחס רק לפאפאס! הוא יודע שיש פה משהו שהוא לא מקצועי! זה בסדר? לא. ראיון מגעיל שלא היה צריך לקרות.אבל פדרמן יודע שהיה פה משהו מעבר להחלטה מקצועית.
פאפאס לא נכשל מקצועית ולא נעליים. שחקן שלא רואה מגרש, לא נכשל. זה כמו לומר שמשלב הטופ 16, ליאור נכשל. ומאצ'בן שנה שעברה נכשל. אבל טחנו את זה מכל פינה, ודי ברור שאתה, וחביב אורנג'ד, תמשיכו בעמדה שלכם, ותנסו להוציא את פאפאס רע בכל מצב (אני עדיין מנסה להבין, איך הוצאתה את פאפאס אשם בסכסוך הזה). אז בוא נפסיק את זה כבר, כי זה גם לא קשור לדיון. כרגע חשוב שבלאט וההנהלה יתפייסו, ובלאט ישאר פה. ממש לא רוצה לראות פה את קטש או גודס במקום בלאט, בגלל הריאיון האידיוטי הזה. זה יהיה כל כך חבל. אני אישית לא ממש אהבתי את ההתנהלות של בלאט השנה, אבל הוא עדיין אחלה מאמן. לא כמו ז'ליקו, פיני, או מסינה, אבל בטח שיותר טוב מכל מאמן אחר שמכבי תוכל להביא אם הוא חלילה יעזוב
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 20:36

יוסי22 כתב:אפשר לתת לבלאט קרדיט מוצדק ואפשר בד בבד לתהות על ההחלטה שלו בנוגע לפאפס שלכאורה נבעה משיקולים של כאן ועכשיו ומחוסר היכולת לראות קצת קדימה בלחץ העצום שבו נמצא מאמן במכבי, אם הוא היה מסוגל לראות קדימה אני בטוח שהוא היה נוהג אחרת , העניין הוא שהוא לא מסוגל לראות קדימה גם בענין סופו , מאצ'באן וליאור כשהוא הולך יותר מידי עם הכאן ועשיו ולא בונה את הכישרון /ניסיון בקבוצה.

מה שמרגיז אותי בכל הסיפור זה הקרדיט המופרז שהוא דורש בגלל הישגים עם הרכב מוגבל כשיש לו חלק גדול בזה שההרכב מוגבל , סופו ליאור ומאצ'באן היו צריכים להוביל את מכבי בשנים הקרובות ובלאט דופק את זה בשיטתיות מעצבנת.

ולא יעזור כלום , שחקן מעוטר כמו פאפס יקבל גיבוי מהקהל כל עוד הוא לא מקבל צ'אנס וראינו מספיק שחקנים לאורך השנים כדי לדעת שכאשר שחקן לא מקבל דקות זה פוגע בו בסופו של דבר, אפשר לחזור לתחילת השנה עם הנדריקס ולהיזכר בקולות הפופוליסטים שדרשו להעיף אותו כי הוא היה גרוע כשדובר על ההשאלה שלו והוא לא קיבל קרדיט , בסופו של דבר כמעט כל שחקן יפגע מזה גם ברמה המקצועית.

אתה יכול לפגוש את בלאט מתישהו ולנהל איתו ויכוח על הקושי באימון סופו אבל על מצ'באן אין שום טענות לבלאט
ההנהלה נתנה לו אולטימטום-או הנדריקס או מצ'באן הולכים אחרת אתה לא מביא גארד
היה לו כבר את ליאור ובלו בעמדה 4 אז רצית שהוא ישאיר את מצ'באן?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 26 אפריל 2012, 20:37

Holiday_Armadillo כתב:

אנחנו לא ב''תמיד'' אנחנו ב-2012 ופאפאס בן 35
גם שארפ נחשב לשומר מצוין וקרצייה תעשייתית אבל לקראת הסוף זה לא היה אותו דבר ועם כל הכבוד לפאפאס באטיסט זה לא השחקן שהוא צריך לעצור כל המשחק אלא רק לפעמים והוא לא יכול לשמור על הגארדים שבהם הוא נתקל

אתה יכול לא לקנות את עניין האימונים אבל יש לך הוכחות אחרות שהסיפסול שלו לא היה מקצועי נטו?
אתה בוחר להאמין שבלאט סיפסל אותו ממניעים לא מקצועיים ואני בוחרת להאמין שבלאט לא יספסל שחקן שיכול לעזור לקבוצה
אתה חושב שאם היינו דורסים את כל אירופה עם פאפאס בלאט היה מספסל אותו? לי זה נשמע מוגזם

מה זה "יש לך הוכחות"? ויש לך הוכחות שפאפאס לא טוב באימונים? ואוחיון וסמית' כן? נו באמת.. עזבי זה כבר נהיה דיון כל כך מיותר...
אני לא אומר שהיינו דורסים את אירופה עם פאפאס. כמו שאת חושבת שזה היה מקצועי, אני חושב שהיה פה משהו שהוא מעבר ליכולת המקצועית. היה פה בעייתיות, והם פשוט לא התחברו. זה קורה בכדורסל, מה לעשות.. אבל להפיל את האשמה בסכסוך הזה על פאפאס, כמו שצפריר עשה? לא רציני...
בכל מקרה, הכתבה בספורט 5 לפחות מעודדת. נראה שבלאט לא ממהר לפוצץ את הסיפור, ורוב הסיכויים שהוא ימשיך. אני מקווה ששמעון יארגן איזה סולחה, וזה יהיה מאחורינו
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2012, 20:42

כמה דברים:

1 - פאפאס הוא שחקן שהגיע לכאן כי התקשרו אליו והציעו לו להגיע לכאן. הוא כמובן לא אשם בשום דבר.
המאמן קיבל החלטה מקצועית, שזכותו המלאה לקבל, וזכותנו המלאה לבקר אותה. בסופו של דבר אי אפשר לדעת האם מכבי היתה מצליחה יותר
עם פאפאס כשחקן דומיננטי יותר.

2 - האשם היחיד והבלעדי בכל הבלגאן שנוצר הוא פדרמן, והמקורבים שלו. אני לא יודע אם וואלה ווואן המציאו את הראיונות שלהם עם ה"מקורבים" וה"בכירים" שלהם,
אבל אם לא, אז מדובר במתקפה ארסית וחסרת תקדים, שגם אפי לא היה ראוי לה בזמנו.
ד"א אם כל זה מומצא, אני מקווה שתביעת דיבה תוגש במהרה, ורצוי נגד העיתונאים עצמם ולא נגד המערכת.

3 - המצב שנוצר, איננו סערה בכוס מים. אמנם, את הנזק מול בלאט אפשר לתקן, ויש סיכוי די טוב, שזה לא ישפיע על המשך דרכו בקבוצה, אבל את הנזק התדמיתי,
ואת רמת הגועל שכל הסיפור הזה יצר אצל האוהדים, יהיה קשה לתקן.
לי אישית, היו חששות לגבי כל הסידור המשפחתי הזה, וגם יצא לי לכתוב כמה פוסטים בנושא, אבל עכשיו, אחרי הראיון הזה, הכל נהיה יותר ברור, והרבה פחות נעים.
הבן של פדרמן, הוא מנכ"ל של אחד המועדונים הגדולים באירופה שיש לו את בסיס האוהדים הגדול ביותר. פדרמן עצמו אמר, שדני הוא אוהד. גם אני אוהד, וגם כל
אחד כאן בפורום. האם זה מכשיר אותנו להיות מנכ"לים של ארגון כזה? מילא אם הבן היה מקבל או יורש חלק מהמניות של האב, והיה הופך להיות בעלים שותף... אבל
לא כאיש מקצוע.
היום כל הארגון מלא באנשי פדרמן, החל מהחשב, דרך האפסנאי (ד"א רק לי הפריע שעמי ביטון מוזכר כחלק מההנהלה? איזו הנהלה בדיוק? האם גם הוא שותף
להחלטות המקצועיות?) ועד לשני המנכ"לים.
זה נראה שאנשי המקצוע האמיתיים של המועדון, הם גם האנשים היותר חלשים, שאפשר לרדת עליהם בעיתון, להכתיב להם תנאי עבודה לא הגיוניים, להכריח אותם
לאלתר תוך כדי העונה וכו'.
מצב לא תקין בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 21:00

jol9 כתב:כמה דברים:

1 - פאפאס הוא שחקן שהגיע לכאן כי התקשרו אליו והציעו לו להגיע לכאן. הוא כמובן לא אשם בשום דבר.
המאמן קיבל החלטה מקצועית, שזכותו המלאה לקבל, וזכותנו המלאה לבקר אותה. בסופו של דבר אי אפשר לדעת האם מכבי היתה מצליחה יותר
עם פאפאס כשחקן דומיננטי יותר.

2 - האשם היחיד והבלעדי בכל הבלגאן שנוצר הוא פדרמן, והמקורבים שלו. אני לא יודע אם וואלה ווואן המציאו את הראיונות שלהם עם ה"מקורבים" וה"בכירים" שלהם,
אבל אם לא, אז מדובר במתקפה ארסית וחסרת תקדים, שגם אפי לא היה ראוי לה בזמנו.
ד"א אם כל זה מומצא, אני מקווה שתביעת דיבה תוגש במהרה, ורצוי נגד העיתונאים עצמם ולא נגד המערכת.

3 - המצב שנוצר, איננו סערה בכוס מים. אמנם, את הנזק מול בלאט אפשר לתקן, ויש סיכוי די טוב, שזה לא ישפיע על המשך דרכו בקבוצה, אבל את הנזק התדמיתי,
ואת רמת הגועל שכל הסיפור הזה יצר אצל האוהדים, יהיה קשה לתקן.
לי אישית, היו חששות לגבי כל הסידור המשפחתי הזה, וגם יצא לי לכתוב כמה פוסטים בנושא, אבל עכשיו, אחרי הראיון הזה, הכל נהיה יותר ברור, והרבה פחות נעים.
הבן של פדרמן, הוא מנכ"ל של אחד המועדונים הגדולים באירופה שיש לו את בסיס האוהדים הגדול ביותר. פדרמן עצמו אמר, שדני הוא אוהד. גם אני אוהד, וגם כל
אחד כאן בפורום. האם זה מכשיר אותנו להיות מנכ"לים של ארגון כזה? מילא אם הבן היה מקבל או יורש חלק מהמניות של האב, והיה הופך להיות בעלים שותף... אבל
לא כאיש מקצוע.
היום כל הארגון מלא באנשי פדרמן, החל מהחשב, דרך האפסנאי (ד"א רק לי הפריע שעמי ביטון מוזכר כחלק מההנהלה? איזו הנהלה בדיוק? האם גם הוא שותף
להחלטות המקצועיות?) ועד לשני המנכ"לים.
זה נראה שאנשי המקצוע האמיתיים של המועדון, הם גם האנשים היותר חלשים, שאפשר לרדת עליהם בעיתון, להכתיב להם תנאי עבודה לא הגיוניים, להכריח אותם
לאלתר תוך כדי העונה וכו'.
מצב לא תקין בכלל.

סוף סוף דברי חוכמה!!
כל מילה בסלע יוני,
ובאמת שהסתת הדיון שוב לוויכוחים המיותרים על פאפאס לא קשורה לעניין האמיתי פה שהוא בעיקר הנזק שגרם פדרמן לקבוצה ושעלולים בניו ונכדיו לגרום בעתיד.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 08 מאי 2012, 11:46

כמו שחשבתי:התקרבות בין בלאט לפדרמן: "העימות מאחוריהם"
מאמן מכבי ת"א צפוי לחתום השבוע במכבי ת"א לשנתיים נוספות, למרות העימות המתוקשר עם אחד הבעלים. גורם במועדון: "ממשיכים ביחד, כמו שרצינו מלכתחילה"
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים