על ידי jol9 » 26 אפריל 2012, 20:42
כמה דברים:
1 - פאפאס הוא שחקן שהגיע לכאן כי התקשרו אליו והציעו לו להגיע לכאן. הוא כמובן לא אשם בשום דבר.
המאמן קיבל החלטה מקצועית, שזכותו המלאה לקבל, וזכותנו המלאה לבקר אותה. בסופו של דבר אי אפשר לדעת האם מכבי היתה מצליחה יותר
עם פאפאס כשחקן דומיננטי יותר.
2 - האשם היחיד והבלעדי בכל הבלגאן שנוצר הוא פדרמן, והמקורבים שלו. אני לא יודע אם וואלה ווואן המציאו את הראיונות שלהם עם ה"מקורבים" וה"בכירים" שלהם,
אבל אם לא, אז מדובר במתקפה ארסית וחסרת תקדים, שגם אפי לא היה ראוי לה בזמנו.
ד"א אם כל זה מומצא, אני מקווה שתביעת דיבה תוגש במהרה, ורצוי נגד העיתונאים עצמם ולא נגד המערכת.
3 - המצב שנוצר, איננו סערה בכוס מים. אמנם, את הנזק מול בלאט אפשר לתקן, ויש סיכוי די טוב, שזה לא ישפיע על המשך דרכו בקבוצה, אבל את הנזק התדמיתי,
ואת רמת הגועל שכל הסיפור הזה יצר אצל האוהדים, יהיה קשה לתקן.
לי אישית, היו חששות לגבי כל הסידור המשפחתי הזה, וגם יצא לי לכתוב כמה פוסטים בנושא, אבל עכשיו, אחרי הראיון הזה, הכל נהיה יותר ברור, והרבה פחות נעים.
הבן של פדרמן, הוא מנכ"ל של אחד המועדונים הגדולים באירופה שיש לו את בסיס האוהדים הגדול ביותר. פדרמן עצמו אמר, שדני הוא אוהד. גם אני אוהד, וגם כל
אחד כאן בפורום. האם זה מכשיר אותנו להיות מנכ"לים של ארגון כזה? מילא אם הבן היה מקבל או יורש חלק מהמניות של האב, והיה הופך להיות בעלים שותף... אבל
לא כאיש מקצוע.
היום כל הארגון מלא באנשי פדרמן, החל מהחשב, דרך האפסנאי (ד"א רק לי הפריע שעמי ביטון מוזכר כחלק מההנהלה? איזו הנהלה בדיוק? האם גם הוא שותף
להחלטות המקצועיות?) ועד לשני המנכ"לים.
זה נראה שאנשי המקצוע האמיתיים של המועדון, הם גם האנשים היותר חלשים, שאפשר לרדת עליהם בעיתון, להכתיב להם תנאי עבודה לא הגיוניים, להכריח אותם
לאלתר תוך כדי העונה וכו'.
מצב לא תקין בכלל.