זה המאני טיים.
וכל מילה נוספת מיותרת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני מניחה שהוא ינסה להוכיח את עצמו לבלאט.
רק שלא ייקח לנו את התואר בטעות....
LIAV10 כתב:מאחל לו טריפל דאבל בגמר והפסד
שחף כתב:אני מאמין שיש למאצ'באן המון פוטנציאל, אבל להשוות לניקולה? ניקולה זה פאקינג אחד הסנטרים הכי טכניים ומוכשרים שאירופה ראתה ב-20 השנים האחרונות. מאצ'באן, כנראה, בגג, מגיע להיות סוג של גארבחוסה. שזה לא רע בכלל גם כן.
החציל האצטקי כתב:שחף כתב:אני מאמין שיש למאצ'באן המון פוטנציאל, אבל להשוות לניקולה? ניקולה זה פאקינג אחד הסנטרים הכי טכניים ומוכשרים שאירופה ראתה ב-20 השנים האחרונות. מאצ'באן, כנראה, בגג, מגיע להיות סוג של גארבחוסה. שזה לא רע בכלל גם כן.
מי אמר?
לצורך העניין, המספרים והסטטוס של ניקולה באותו גיל דומים להחריד, ואלו של אראזם לורבק, לדוגמה, לא מתקרבים לשם.
למילאן יש פוטנציאל מטורף. לא יודע אם של שחקן של פעם בדור, אבל בהחלט אחד מהגדולים יותר באירופה היום.
צריך לשבת לנו באחורי הראש, ולא להתעלם מזה כפי שמשום מה נוח לכולנו.
הרי הוא כבר חתום אצלנו, ולא "הפרוספקט הסרבי שההם יקחו בשביל מיליוני יורו".
אולי יש לנו יהלום ביד ואנחנו מתעקשים לחשוב שזה קווארץ?
יוסי22 כתב:החציל האצטקי כתב:שחף כתב:אני מאמין שיש למאצ'באן המון פוטנציאל, אבל להשוות לניקולה? ניקולה זה פאקינג אחד הסנטרים הכי טכניים ומוכשרים שאירופה ראתה ב-20 השנים האחרונות. מאצ'באן, כנראה, בגג, מגיע להיות סוג של גארבחוסה. שזה לא רע בכלל גם כן.
מי אמר?
לצורך העניין, המספרים והסטטוס של ניקולה באותו גיל דומים להחריד, ואלו של אראזם לורבק, לדוגמה, לא מתקרבים לשם.
למילאן יש פוטנציאל מטורף. לא יודע אם של שחקן של פעם בדור, אבל בהחלט אחד מהגדולים יותר באירופה היום.
צריך לשבת לנו באחורי הראש, ולא להתעלם מזה כפי שמשום מה נוח לכולנו.
הרי הוא כבר חתום אצלנו, ולא "הפרוספקט הסרבי שההם יקחו בשביל מיליוני יורו".
אולי יש לנו יהלום ביד ואנחנו מתעקשים לחשוב שזה קווארץ?
הוא פוטנציאל ברמה של ניקולה+ וניקולה הוא השחקן האהוב עלי במכבי אז אי אפשר לחשוד בי שזה נובע מזלזול בניקולה .
המספרים שלו והדומיננטיות בגיל כל כך צעיר זה משהו שלא היה במכבי שנים , צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה.
הבעיה יכולה להיות יותר מכיוון הNBA כי הוא פוטנציאל NBA ברור למדי.
Sabonis כתב:אני היחיד שלא ממש מתלהב ממצ'באן?
אין אספקט שמצ'באן ממש טוב בו. הוא לא אתלט, לא קלע גדול, לא מוסר גדול, לא חוסם גדול, שומר סביר, בעל גובה ממוצע וכו'.
מה "הלחם והחמאה" שלו? במה הוא יצטיין? באיזו דרך הוא ייצור נקודות?
מה הופך אותו, או יהפוך אותו לכישרון כזה גדול?
MTA2311 כתב:Sabonis כתב:אני היחיד שלא ממש מתלהב ממצ'באן?
אין אספקט שמצ'באן ממש טוב בו. הוא לא אתלט, לא קלע גדול, לא מוסר גדול, לא חוסם גדול, שומר סביר, בעל גובה ממוצע וכו'.
מה "הלחם והחמאה" שלו? במה הוא יצטיין? באיזו דרך הוא ייצור נקודות?
מה הופך אותו, או יהפוך אותו לכישרון כזה גדול?
מוסר גדול, ריבאונדר מצויין, משחק פוסט אפ מצויין, תנועה מצויינת וחכמה, קליעה מצויינת מחצי מרחק וטובה מבחוץ, יודע להוריד כדור לריצפה ואפילו להוביל התקפות מעבר.
מסתובבים הרבה כאלה באירופה?? צריך להיות טיפש, או עיוור בשביל לא להחזיק משחקן בן 22 שעושה את הדברים האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־14 אורחים