אתה עדיין מספר 1 שלנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אתה עדיין מספר 1 שלנו

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 20:39

Holiday_Armadillo כתב:
ד''א, גילוי נאות שלי, בפעמיים שרשמתי ''יעודד את בלאט'' זה במקור היה ''יעודד את פדרמן'', לא יודעת מה נדפק לי בראש שכתבתי את זה פעמיים :nono

איפה פרויד כשצריך אותו?? :laugh2

אני גם מסכימה איתך, למה כל הבעת תמיכה חייבת להיות רעה?
למה אי אפשר לעשות משהו חיובי רק בשביל לשפר את ההרגשה של אדם חשוב ומרכזי במועדון אותו אנחנו אוהדים?
שלטי תמיכה והערכה לבלאט לא אמורים לפגוע באף אחד, רק להעלות לבלאט את המורל מה שיכול רק לתרום לקבוצה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי where is the love? » 26 אפריל 2012, 21:16

אני חושב שכולנו אפילו כולנו כאן בפורום מסכימים שמה שנעשה לבלאט זה עוול, דיוויד בלאט הוא מאמן מצויין שחייב להשאר פה, לפחות יש לנו את דיוויד בקבוצה הזאת, זה פשוט לא יפה מה שעושים לו.
דיוויד אנחנו אוהבים אותך ומכאן לכל אתרי האהודים וארגוני האוהדים, בואו נעשה משהו לכבוד בלאט, שלט , שיר משהו שנראה להנהלה שזה קודם כל בלאט! בעזרת השם הוא ישאר מאמן שלנו!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 27 אפריל 2012, 08:59

לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
גם הסידרה הגדולה מול פאו לא יכולה למחוק את העובדה, שבניגוד לעונה שעברה, העונה מכבי נראיתה קבוצה ללא סגנון וללא שיטה. אין לנו אפילו חמישיה פותחת. אני חושב שהביקורת היא במקום.

אז נכון, אם בלאט לא ימשיך, אין שום מועמד ראוי להחליף אותו, אבל עדיין זה לא אומר שאנחנו צריכים להתלהב מעבודתו של בלאט העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 27 אפריל 2012, 10:14

felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
גם הסידרה הגדולה מול פאו לא יכולה למחוק את העובדה, שבניגוד לעונה שעברה, העונה מכבי נראיתה קבוצה ללא סגנון וללא שיטה. אין לנו אפילו חמישיה פותחת. אני חושב שהביקורת היא במקום.

אז נכון, אם בלאט לא ימשיך, אין שום מועמד ראוי להחליף אותו, אבל עדיין זה לא אומר שאנחנו צריכים להתלהב מעבודתו של בלאט העונה.

הבן אדם הגיע מרחק שריקה שלא נשרקה לפיינל פור אחרי עונה כל כך קשה(השביתה בNBA,הבאת רכז שעזב באמצע,אדריאטית,הבטחות שלא קוימו(סגל שכולל 14-15 שחקנים בכירים)ואתה עוד מעביר עליו ביקורת?
מילא להעביר עליו ביקורת על דברים ספציפיים כמו סוגיית פאפא' והגנת החילופיחם האוטומאטיים אבל לבוא ולהעביר ביקורת על עונה שלמה שהיתה הצלחה גדולה?(וכן היא היתה מוצלחת מאוד)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 27 אפריל 2012, 10:47

בלאט בין חמשת המאמנים הטובים באירופה.

פדרמן יצא חומוס. עוד על דבר טיפשי כמו פאפלוקאס.

אני מאמין שיש משהו מעבר לזה שגרם לו לתקוף את בלאט.
מאמין שיש משהו אישי לפדרמן נגד בלאט ומכיוון שהוא לא יכול לומר לציבור שהוא נגדו ברמה האישית הוא פרסם את מה שפרסם במטרה להניע את בלאט שזוכה לאהדה ציבורית מלקבל את התפקיד.

אני חייב לציין שבלאט, שהוא מאמן אהוד עלי מאוד, צריך להיזהר לא ליפול למלכודת של פיני גרשון. אני שמעתי כמה התבטאויות שלו לאחרונה שמדאיגות אותי. כמו זה שהוא צועק לשופט "מי אתה בכלל שתיתן לי עבירה טכנית" והיחס המתנשא שלו לתקשורת הישראלית.
יש מאמנים שמתנשאים באופי שלהם כמו מוריניו. אבל מוריניו תמיד היה ככה והוא בינתיים יודע לשים לעצמו גבולות סבירים. אצל בלאט ההתנשאות הזו לא זכורה לי ואני מקווה שהוא ידע לשים לעצמו גבולות לא כמו פיני גרשון.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 27 אפריל 2012, 10:58

rc4991 כתב:
felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.

הבן אדם הגיע מרחק שריקה שלא נשרקה לפיינל פור אחרי עונה כל כך קשה(השביתה בNBA,הבאת רכז שעזב באמצע,אדריאטית,הבטחות שלא קוימו(סגל שכולל 14-15 שחקנים בכירים)ואתה עוד מעביר עליו ביקורת?
מילא להעביר עליו ביקורת על דברים ספציפיים כמו סוגיית פאפא' והגנת החילופיחם האוטומאטיים אבל לבוא ולהעביר ביקורת על עונה שלמה שהיתה הצלחה גדולה?(וכן היא היתה מוצלחת מאוד)

לא יודע מאיפה אתה לוקח את הדברים שלך. אתה, ועוד מספר חברים כאן קוראים דבר אחד, אבל מבינים מה שהם רוצים. חבל.
הרבה מאוד דברים ספציפיים, כמו אלה שציינת וגם אחרים שלא ציינת, גורמים לי לחוסר שביעות רצון בעבודתו של בלאט העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 אפריל 2012, 11:05

זה לא צריך לסתור אחד את השני.
גם אתה מסכים שבלאט הוא המאמן שאתה רוצה לראות במכבי בעונות הקרובות.
אז כמובן שכמו כל מאמן אחר גם הוא טועה, ואני כמובן מסכימה איתך שהעונה הזו לא היתה מהנה במיוחד שצורת הכדורסל שמכבי שיחקה וחלק גדול מזה נופל על בלאט.
אבל זה לא סותר את העובדה שצריך לתמוך בבלאט, להראות לו שאנחנו שמחים שהוא מאמן את מכבי מעריכים אותו ורוצים לראות אותו כאן גם בעתיד.

לגיטימי להעביר ביקורת ואני בטוחה שגם בלאט מודע לכך שהוא עשה טעויות ושהוא לא טלית שכולה תכלת, אבל יש דרך ויש צורה.
אם פדרמן לא רוצה את בלאט כמאמן הוא מוזמן לפטר אותו, אם הוא כן מעוניין בו כמאמן שישב איתו ב-4 עיניים, יבהיר לו מה הדברים שהפריעו לו השנה, יבקש מבלאט הבהרות לגבי דברים מסוימים וילבן את כל העניין מולו.
הדרך שבא הוא בחר היא דרך מגעילה ומזיקה שלא מביאה שום טוב.
ולכן הבעת תמיכה של הקהל יכולה להוות מעין פיצוי לבלאט על מה שפדרמן עשה ובהחלט יכול אפילו במעט לתקן את הנזק המורלי שהוא גרם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 11:07

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

לא יודע מאיפה אתה לוקח את הדברים שלך. אתה, ועוד מספר חברים כאן קוראים דבר אחד, אבל מבינים מה שהם רוצים. חבל.
הרבה מאוד דברים ספציפיים, כמו אלה שציינת וגם אחרים שלא ציינת, גורמים לי לחוסר שביעות רצון בעבודתו של בלאט העונה.

זה לגיטימי לבוא לבלאט בביקורת. כל אחד רואה את הדברים איך שהוא רואה, וזה בסדר גמור.
אבל מה שמעניין זה שלמרות הביקורת הנקודתית כלפי דייויד בכל מיני נושאים, בשורה התחתונה, הוא הביא הצלחות, ואני מקווה שאחרי הפיינל פורים (ויסלחו
לי הבקעה) נוכל לבסס אמירה זאת.

בעצם, אף אחד לא מבטיח לא לי ולא לך, שאם הדברים היו נעשים אחרת (למשל אם ליאור היה הופך להיות הרבה יותר מוביל ודומיננטי), שזה לא היה פוגע בהישגים של הקבוצה,
ככה שאת כל הביקורות שלנו, חייבים לסייג לעניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אפריל 2012, 11:16

פדרמן אומר שאולי צריך לתת לאוחיון את המפתחות לשנה הבאה, הוא היה חולם לדבר כך אם בלאט לא היה נותן לו קרדיט גדול העונה גם על חשבון פאפלוקאס ?
כלומר יש כאן משהוא לא הגון גם בקטע הזה. אפשר לבקר את בלאט על עניין פאפלוקאס, אבל היה לזה גם מחיר וגם דבר טוב בסופו של דבר.
אי אפשר לתפוס את המקל משני הקצוות.

אני חושב כמו יוני שאי אפשר לדעת מה היה קורה עם פאפאס היה מקבל יותר על חשבון אוחיון או אם אליהו היה מקבל יותר על חשבון בלו, זה סתם
ניחושים.
שני השחקנים האלו הם לא שחקנים שלמים היום שאפשר לדעת זאת ברמה מסויימת של וודאות.

חוץ מזה, עונה שהתחילה בשביתת נ.ב.א, בהברזה של הרכז הראשון והכוכב, בעזיבת רכז נ.ב.א מוביל ובפציעה של הסנטר המוביל היא בהגדרה עונה בעייתית. לא דומה לעונה הקודמת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 12:15

yarinsaky כתב:פדרמן אומר שאולי צריך לתת לאוחיון את המפתחות לשנה הבאה, הוא היה חולם לדבר כך אם בלאט לא היה נותן לו קרדיט גדול העונה גם על חשבון פאפלוקאס ?
כלומר יש כאן משהוא לא הגון גם בקטע הזה. אפשר לבקר את בלאט על עניין פאפלוקאס, אבל היה לזה גם מחיר וגם דבר טוב בסופו של דבר.
אי אפשר לתפוס את המקל משני הקצוות.

אני חושב כמו יוני שאי אפשר לדעת מה היה קורה עם פאפאס היה מקבל יותר על חשבון אוחיון או אם אליהו היה מקבל יותר על חשבון בלו, זה סתם
ניחושים.
שני השחקנים האלו הם לא שחקנים שלמים היום שאפשר לדעת זאת ברמה מסויימת של וודאות.

חוץ מזה, עונה שהתחילה בשביתת נ.ב.א, בהברזה של הרכז הראשון והכוכב, בעזיבת רכז נ.ב.א מוביל ובפציעה של הסנטר המוביל היא בהגדרה עונה בעייתית. לא דומה לעונה הקודמת.

צודק. לא חשבתי על הקטע הזה בכלל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 27 אפריל 2012, 12:46

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

מהתגובה שלך הבנתי שאתה מגדיר את העונה הזאת כלא טובה ופחות התמקדת בנקודות ספציפיות או שלא הבנתי אותך נכון?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 27 אפריל 2012, 12:59

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:

מהתגובה שלך הבנתי שאתה מגדיר את העונה הזאת כלא טובה ופחות התמקדת בנקודות ספציפיות או שלא הבנתי אותך נכון?

לא מדויק. אני אומר, שעל הנייר בסך הכל במבחן התוצאה העונה הזאת היא בסדר, כי זה לא בושה להפסיד לאלופת אירופה בנקודה בסדרה הרואית. אבל אם בוחנים את העבודה של בלאט לעומק, ונכנסים לפרטים, אז קשה לקרוא לזה הצלחה. כי חוץ מהמוצאה שמתקבלת על הדעת, הוא לא ממש הצליח ברוב הדברים שהוא בחר לעשות.

בהרבה מאוד מקרים בלאט התעקש להוכיח בכח שהבחירות שלו היו נכונות, מה שהזיק לקבוצה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 13:47

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:

לא מדויק. אני אומר, שעל הנייר בסך הכל במבחן התוצאה העונה הזאת היא בסדר, כי זה לא בושה להפסיד לאלופת אירופה בנקודה בסדרה הרואית. אבל אם בוחנים את העבודה של בלאט לעומק, ונכנסים לפרטים, אז קשה לקרוא לזה הצלחה. כי חוץ מהמוצאה שמתקבלת על הדעת, הוא לא ממש הצליח ברוב הדברים שהוא בחר לעשות.

בהרבה מאוד מקרים בלאט התעקש להוכיח בכח שהבחירות שלו היו נכונות, מה שהזיק לקבוצה

פליקס, הכל בתאוריה. אתה יכול להגיד שלדעתך הוא לא הצליח בחלק או ברוב הדברים שהוא ניסה לעשות, אבל אין לך שום דרך להוכיח שאם היה עושה אחרת, אז היה מגיע לתוצאה טובה יותר.
זה פשוט לא ניתן להוכחה.
ולכן אומרים הרבה פעמים שהמבחן הקובע והיחידי למעשה, הוא מבחן התוצאה וכל השאר זאת פרשנות (אני ד"א חושב שלמאמן ישנם עוד תפקידים כמו לבנות שחקנים צעירים למשל ועל אלה בהחלט ניתן להתווכח האם בלאט הצליח או לא).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אפריל 2012, 13:58

יוני, יש את מבחן התוצאה ואת מבחן הדרך. אז נכון, היינו במרחק נקודה מהפיינל פור, אבל יחד עם זאת, שיחקנו כדורסל לא טוב העונה. וגם עם זה אי אפשר להתווכח 
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 14:05

MTA2311 כתב:יוני, יש את מבחן התוצאה ואת מבחן הדרך. אז נכון, היינו במרחק נקודה מהפיינל פור, אבל יחד עם זאת, שיחקנו כדורסל לא טוב העונה. וגם עם זה אי אפשר להתווכח 

OK. מבחן הדרך הוא משני מבחינתי. צסקא לקחה אליפויות אירופה עם הגנת ברזל, וכדורסל מכוער שמתבסס על קליעה משלוש בעיקר, ועל הגאוניות של פאפאס. אז מה,
הם נחשבים אלופים פחות גדולים?
ואם חלילה דרק היה מפספס את אותה הזריקה, האם הקבוצה המופלאה של מכבי, ששיחקה כדורסל מדהים, היתה בכלל יכולה להיות מוזכרת לצד האלופות הגדולות ביותר?

זה קצת מזכיר לי את התירוצים של אוהדי בארסה או פדרר... לא תמיד היופי הוא מה שחשוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אפריל 2012, 14:14

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:יוני, יש את מבחן התוצאה ואת מבחן הדרך. אז נכון, היינו במרחק נקודה מהפיינל פור, אבל יחד עם זאת, שיחקנו כדורסל לא טוב העונה. וגם עם זה אי אפשר להתווכח 

OK. מבחן הדרך הוא משני מבחינתי. צסקא לקחה אליפויות אירופה עם הגנת ברזל, וכדורסל מכוער שמתבסס על קליעה משלוש בעיקר, ועל הגאוניות של פאפאס. אז מה,
ואם חלילה דרק היה מפספס את אותה הזריקה, האם הקבוצה המופלאה של מכבי, ששיחקה כדורסל מדהים, היתה בכלל יכולה להיות מוזכרת לצד האלופות הגדולות ביותר?

זה קצת מזכיר לי את התירוצים של אוהדי בארסה או פדרר... לא תמיד היופי הוא מה שחשוב.

ברור שהוא משני, אבל אי אפשר להתעלם ממנו. גם לך היו לא מעט תלונות לאורך העונה.
בשביל מכבי, עונה שנגמרת בהצלבה כשהכדורסל שהקבוצה משחקת הוא לא טוב, היא לא עונה מוצלחת. כמובן שבלאט הוא לא האשם היחיד, אבל גם לו יש חלק בזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אפריל 2012, 14:16

אבל יש סיבות מקלות לכדורסל הלא טוב - רכז מוביל שעוזב באמצע ( פארמר ), שחקן מרכזי שמגיע באמצע העונה עם כושר לקוי ( לאנגפורד ) שלוקח לו זמן להתאקלם, פציעה של סנטר שמגבילה אותו, יותר משחקים מאימונים בגלל האדריאטית. כל אלו גורמים אובייקטיביים שלא היו תלויים בבלאט.

תארו לכם שאובראדוביץ' מאבד רכז מוביל באמצע העונה. לדעתי הוא היה מאבד את הראש.

אבל כמובן שגם לבלאט יש חלק בכל דבר שקורה בקבוצה . הכדורסל באמת לא היה טוב ברובו.

אני חושב שיהיה יותר הוגן לבדוק את בלאט בעונה הקרובה אם הקיץ יהיה שקט ויהיה ניתן לבנות קבוצה בצורה נורמלית( אשתו של בלו כבר פוחדת להישאר כאן בגלל הדיבורים על איראן ).
נראה אם היא תהיה קרובה יותר לעונה הקודמת או לעונה הנוכחית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 14:19

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

ברור שהוא משני, אבל אי אפשר להתעלם ממנו. גם לך היו לא מעט תלונות לאורך העונה.
בשביל מכבי, עונה שנגמרת בהצלבה כשהכדורסל שהקבוצה משחקת הוא לא טוב, היא לא עונה מוצלחת. כמובן שבלאט הוא לא האשם היחיד, אבל גם לו יש חלק בזה.

היו לי תלונות, אני לא אומר שלא.
אבל אני בשום אופן לא מצדיק ולא יכול להצדיק את מה שעשה פדרמן (למרות שאמרתי כבר לפני שאני לאו דווקא לא מסכים עם חלק מהתוכן) והמקורבים שלו.

אם מכבי תזכה בשני הפיינל פורים, אז אני בכלל לא חושב שיהיה אפשר להגיד משהו שלילי על דייויד בהקשר לעונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 27 אפריל 2012, 14:24

yarinsaky כתב:אבל יש סיבות מקלות לכדורסל הלא טוב - רכז מוביל שעוזב באמצע ( פארמר ), שחקן מרכזי שמגיע באמצע העונה עם כושר לקוי ( לאנגפורד ) שלוקח לו זמן להתאקלם, פציעה של סנטר שמגבילה אותו, יותר משחקים מאימונים בגלל האדריאטית. כל אלו גורמים אובייקטיביים שלא היו תלויים בבלאט.

תארו לכם שאובראדוביץ' מאבד רכז מוביל באמצע העונה. לדעתי הוא היה מאבד את הראש.

אבל כמובן שגם לבלאט יש חלק בכל דבר שקורה בקבוצה .

אני חושב שיהיה יותר הוגן לבדוק את בלאט בעונה הקרובה אם הקיץ יהיה שקט ויהיה ניתן לבנות קבוצה בצורה נורמלית( אשתו של בלו כבר פוחדת להישאר כאן בגלל הדיבורים על איראן ).
נראה אם היא תהיה קרובה יותר לעונה הקודמת או לעונה הנוכחית.

יותר נכון - הסיבות הן המקלות בגלגלים שתוקעת לבלאט ההנהלה: בלאט לא רצה רכז על חוזה זמני אבל החתימו את פרמאר, בלאט רצה סקנד גארד עוד בקיץ אבל ההנהלה חיכתה עד ההפסד למילאנו בשביל לעשות משהו (פדרמן אפילו אמר שבוע קודם לכן ש"ברור שלמאמנים תמיד חסר שחקן, אבל אנחנו לא מתרגשים, נראה איך הקבוצה מתפקדת ואז נחליט") ולכן הגיע שחקן מרכזי באמצע העונה עם כושר לקוי, הפציעה של סופו בוודאי שקשורה לעומס המטורף של 3 מסגרות וגם נושא האדריאטית הוא הנחתה של ההנהלה.
עם כל ההנחתות המטורפות האלה בלאט הצליח להסתדר ואפילו עשה את זה בצורה נהדרת.
אין מה "לבדוק" את בלאט בעונה הקרובה או בכל עונה אחרת - הוא הוכיח את עצמו כבר מעל ומעבר ואחרי זריקתו של גרשון הציל את הקבוצה ואת המותג - והוא ראוי להמשיך ולאמן כאן עוד כמה שנים טובות, בתקווה שיצליח בכל עונה למזער את הנזקים שעושים מנהלי מכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אפריל 2012, 14:28

אוקיי, ב " לבדוק " התכוונתי שמכבי צריכה להיראות טוב יותר עם פרמטרים נורמליים , אין חסינות אוטומטית לאף אחד מראש ( גם לא לבלאט ). אני גם לא רואה סיבה שזה לא יקרה.
והמקלות אכן היו מקלות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר