felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
גם הסידרה הגדולה מול פאו לא יכולה למחוק את העובדה, שבניגוד לעונה שעברה, העונה מכבי נראיתה קבוצה ללא סגנון וללא שיטה. אין לנו אפילו חמישיה פותחת. אני חושב שהביקורת היא במקום.
אז נכון, אם בלאט לא ימשיך, אין שום מועמד ראוי להחליף אותו, אבל עדיין זה לא אומר שאנחנו צריכים להתלהב מעבודתו של בלאט העונה.
זה לא צריך לסתור אחד את השני.
גם אתה מסכים שבלאט הוא המאמן שאתה רוצה לראות במכבי בעונות הקרובות.
אז כמובן שכמו כל מאמן אחר גם הוא טועה, ואני כמובן מסכימה איתך שהעונה הזו לא היתה מהנה במיוחד שצורת הכדורסל שמכבי שיחקה וחלק גדול מזה נופל על בלאט.
אבל זה לא סותר את העובדה שצריך לתמוך בבלאט, להראות לו שאנחנו שמחים שהוא מאמן את מכבי מעריכים אותו ורוצים לראות אותו כאן גם בעתיד.
לגיטימי להעביר ביקורת ואני בטוחה שגם בלאט מודע לכך שהוא עשה טעויות ושהוא לא טלית שכולה תכלת, אבל יש דרך ויש צורה.
אם פדרמן לא רוצה את בלאט כמאמן הוא מוזמן לפטר אותו, אם הוא כן מעוניין בו כמאמן שישב איתו ב-4 עיניים, יבהיר לו מה הדברים שהפריעו לו השנה, יבקש מבלאט הבהרות לגבי דברים מסוימים וילבן את כל העניין מולו.
הדרך שבא הוא בחר היא דרך מגעילה ומזיקה שלא מביאה שום טוב.
ולכן הבעת תמיכה של הקהל יכולה להוות מעין פיצוי לבלאט על מה שפדרמן עשה ובהחלט יכול אפילו במעט לתקן את הנזק המורלי שהוא גרם.