my man כתב:יוני..אני אוהב אותך קצת יותר עכשיו..
זה באמת מרגש העניין הזה. אני די בטוח שזה יותר מרגש מבחוץ מאשר מבפנים, אבל בכל זאת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:יוני..אני אוהב אותך קצת יותר עכשיו..
Holiday_Armadillo כתב:הסוגייה של סגן ראש עיריית חיפה היא מהמוצלחות ביותר בזמן האחרון
מאוד משעשעים אותי כל שבוע, למה ככהMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסוגייה של סגן ראש עיריית חיפה היא מהמוצלחות ביותר בזמן האחרון
העיר המיותרת בהיסטוריה
Holiday_Armadillo כתב:זוכרים את הקטע שמודיעים בתדהמה, בצער רב וביגון עמוק'' על מות רבין ואז יש צרחות אבל מסביב? אז אמא שלי כשהתקשרתי עכשיו לבשר לה שיגאל בשן התאבד
יש שמועות, ואני מדגישה *שמועות*, שהוא חלה ב-ALS, שזאת אותה מחלה שמאיר איינשטיין נפטר ממנהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זוכרים את הקטע שמודיעים בתדהמה, בצער רב וביגון עמוק'' על מות רבין ואז יש צרחות אבל מסביב? אז אמא שלי כשהתקשרתי עכשיו לבשר לה שיגאל בשן התאבד
מה??? לא שמעתי על זה בכלל..
מה הסיפור שלו?
Holiday_Armadillo כתב:הסוגייה של סגן ראש עיריית חיפה היא מהמוצלחות ביותר בזמן האחרון
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסוגייה של סגן ראש עיריית חיפה היא מהמוצלחות ביותר בזמן האחרון
אני אדאג להזכיר לשמואל שהמפלגה שהוא מצביע אליה נמצאת בקואליציה עם תומכי BDS ודאעש
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הסוגייה של סגן ראש עיריית חיפה היא מהמוצלחות ביותר בזמן האחרון
אני אדאג להזכיר לשמואל שהמפלגה שהוא מצביע אליה נמצאת בקואליציה עם תומכי BDS ודאעש
המפלגה שאתה הצבעת לה העבירה לחמאס 30 מיליון דולר במזוודות כפרס על חצי שנה של רקטות ואלימות על הגדר
Asf כתב:הפרק שנגמר בזה שהטנק שלהם עולה על מוקש היה אחד הקליפ-האנגרים בתולדות הטלויזיה.
jol9 כתב:הסיפור של הפיגוע בעפרה הוא אחד מאותם הפיגועים המכוננים. רואים אשה בהריון מתקדם ויורים במכוון עליה.
זאת חייתיות מהסוג שייחודי רק לאנשים מאוד מסויימים שמשתייכים לדת מאוד מסויימת.
אין שום הבדל בינם לבין הנאצים, למעט כמה דברים קוסמטיים.
בהתאם לזאת גם צריך להתייחס אליהם בחזרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים