חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:נגמר רק 22 בסוף? לא יוצאת מהמיטה עכשיו שבוע עם הבושה הזאת
עוד סיבה לפטר את בלאט.
ד"א, את כותבת מהמיטה עכשיו ?
המממ... מה את לובשת?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:נגמר רק 22 בסוף? לא יוצאת מהמיטה עכשיו שבוע עם הבושה הזאת
עוד סיבה לפטר את בלאט.
ד"א, את כותבת מהמיטה עכשיו ?
המממ... מה את לובשת?
החציל האצטקי כתב:שמעו, אני מבסוט על סמית'.
הוא נראה שחקן אחר לגמרי ממי ששוטט על המגרש כל העונה. כיף לראות את האינטנסיביות שלו בהגנה, את התעוזה לחדור ואת הידית. באמת אחלה שחקן.
asafb96 כתב:קודי-תהיה בטוח שמכבי בכיף היו משחררים את בורשטיין. בין אם הוא מקבל 400 אלף, ובין אם לא (ואני כמעט בטוח שהוא יקבל קצת פחות מזה. משהו כמו 300-350 אלף דולר, שזה גם הרבה), אי אפשר לשחרר אותו סתם ככה. מכבי יצטרכו לשלם לו את השכר, אלא אם יש אופציית יציאה. מה שאני מאמין שאין, אם לא שחררו אותו בקיץ. נצטרך לסחוב איתו עוד שנה אחת, מה לעשות... אני הייתי אולי מנסה לפתוח לו את החוזה, ולהאריך אותו ל3-4 שנים, אבל בסכום נמוך יותר. אנחנו לפחות נחסוך כסף חשוב שיכול להשאיר פה את לאנגפורד
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי-תהיה בטוח שמכבי בכיף היו משחררים את בורשטיין. בין אם הוא מקבל 400 אלף, ובין אם לא (ואני כמעט בטוח שהוא יקבל קצת פחות מזה. משהו כמו 300-350 אלף דולר, שזה גם הרבה), אי אפשר לשחרר אותו סתם ככה. מכבי יצטרכו לשלם לו את השכר, אלא אם יש אופציית יציאה. מה שאני מאמין שאין, אם לא שחררו אותו בקיץ. נצטרך לסחוב איתו עוד שנה אחת, מה לעשות... אני הייתי אולי מנסה לפתוח לו את החוזה, ולהאריך אותו ל3-4 שנים, אבל בסכום נמוך יותר. אנחנו לפחות נחסוך כסף חשוב שיכול להשאיר פה את לאנגפורד
אני באמת לא מכיר את החוזה של טל, אבל אני חושב שבאיזה שהוא מקום הזכירו אופציית יציאה בתשלום של מכבי ובמקרה הכי גרוע תמיד אפשר להשאיל אותו איזו איטלקיה או ספרדיה שתיקח על עצמה לפחות חצי משכרו (ומכיוון שהוא ישראלי מדובר על הרבה כסף).
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי-תהיה בטוח שמכבי בכיף היו משחררים את בורשטיין. בין אם הוא מקבל 400 אלף, ובין אם לא (ואני כמעט בטוח שהוא יקבל קצת פחות מזה. משהו כמו 300-350 אלף דולר, שזה גם הרבה), אי אפשר לשחרר אותו סתם ככה. מכבי יצטרכו לשלם לו את השכר, אלא אם יש אופציית יציאה. מה שאני מאמין שאין, אם לא שחררו אותו בקיץ. נצטרך לסחוב איתו עוד שנה אחת, מה לעשות... אני הייתי אולי מנסה לפתוח לו את החוזה, ולהאריך אותו ל3-4 שנים, אבל בסכום נמוך יותר. אנחנו לפחות נחסוך כסף חשוב שיכול להשאיר פה את לאנגפורד
אני באמת לא מכיר את החוזה של טל, אבל אני חושב שבאיזה שהוא מקום הזכירו אופציית יציאה בתשלום של מכבי ובמקרה הכי גרוע תמיד אפשר להשאיל אותו איזו איטלקיה או ספרדיה שתיקח על עצמה לפחות חצי משכרו (ומכיוון שהוא ישראלי מדובר על הרבה כסף).
למכבי אין אופציה. אם היה אופציה היו משחררים אותו. כמו שלא היה עם גרין, או כדיר...
אם נשאיל אותו לקבוצה באירופה ישלמו לפחות חצי מהשכר שלו? מי ישלם? איזה קבוצה מספיק מטומטמת בשביל לתת לבורשטיין היום יותר מ100 אלף דולר? תהיה בטוח שקבוצות לא פראייריות.
לא ישאילו אותו. הוא ישאר פה עוד עונה אחת, ואחרי זה הוא יעזוב, או שישאירו אותו כגארד 5 בסכום נמוך, כמו עם שארפ. אין מה לעשות...
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי-תהיה בטוח שמכבי בכיף היו משחררים את בורשטיין. בין אם הוא מקבל 400 אלף, ובין אם לא (ואני כמעט בטוח שהוא יקבל קצת פחות מזה. משהו כמו 300-350 אלף דולר, שזה גם הרבה), אי אפשר לשחרר אותו סתם ככה. מכבי יצטרכו לשלם לו את השכר, אלא אם יש אופציית יציאה. מה שאני מאמין שאין, אם לא שחררו אותו בקיץ. נצטרך לסחוב איתו עוד שנה אחת, מה לעשות... אני הייתי אולי מנסה לפתוח לו את החוזה, ולהאריך אותו ל3-4 שנים, אבל בסכום נמוך יותר. אנחנו לפחות נחסוך כסף חשוב שיכול להשאיר פה את לאנגפורד
למכבי אין אופציה. אם היה אופציה היו משחררים אותו. כמו שלא היה עם גרין, או כדיר...
אם נשאיל אותו לקבוצה באירופה ישלמו לפחות חצי מהשכר שלו? מי ישלם? איזה קבוצה מספיק מטומטמת בשביל לתת לבורשטיין היום יותר מ100 אלף דולר? תהיה בטוח שקבוצות לא פראייריות.
לא ישאילו אותו. הוא ישאר פה עוד עונה אחת, ואחרי זה הוא יעזוב, או שישאירו אותו כגארד 5 בסכום נמוך, כמו עם שארפ. אין מה לעשות...
הקבוצה הספרדית בה טל שיחק שילמה לו יותר ממה שהוא מקבל היום במכבי, אז בטח תימצא איזו פראיירית שתשלם חצי מזה. אולי גם דני קליין יתפתה ויפול בפח בו נפל עם כדיר.
jol9 כתב:אני לא כ"כ מסכים שטל שחקן גמור.
הוא אולי לא מספיק טוב עבור היורוליג אבל ברמת הליגה המקומית הוא עדיין אחלה שחקן
ויכול להיות נכס לכל קבוצה בליגה.
אני מסכים עם יובל. כשהתקציב לוחץ, צריך לייצר פתרונות, גם אם זה אומר לוותר על השחקן ה12 בקבוצה.
אני חושב שטל לא שוחרר בקיץ לא כי אי אפשר, אלא כי דייויד רצה אותו בקבוצה.
יכול להיות שהקיץ זה יהיה שונה.
אבל יובל, אני לא רואה את מכבי משלמת למעלה ממליון דולר ללאנגפורד גם אם יש את כסף בקופה
קודי כתב:jol9 כתב:אני לא כ"כ מסכים שטל שחקן גמור.
הוא אולי לא מספיק טוב עבור היורוליג אבל ברמת הליגה המקומית הוא עדיין אחלה שחקן
ויכול להיות נכס לכל קבוצה בליגה.
אני מסכים עם יובל. כשהתקציב לוחץ, צריך לייצר פתרונות, גם אם זה אומר לוותר על השחקן ה12 בקבוצה.
אני חושב שטל לא שוחרר בקיץ לא כי אי אפשר, אלא כי דייויד רצה אותו בקבוצה.
יכול להיות שהקיץ זה יהיה שונה.
אבל יובל, אני לא רואה את מכבי משלמת למעלה ממליון דולר ללאנגפורד גם אם יש את כסף בקופה
לצערי אתה צודק ואנשי מכבי יעדיפו לחלק את הסכום לשני שחקנים סבירים במקום לתת אותו לאחד מצויין ועוד כמה חודשים שוב נבכה על הבניה לרוחב. זה בדיוק הפוך מהדברים עליהם דיבר דייויד בלאט בנוגע לעובדה שלמכבי אין שחקני על. אז אני לא חושב שלנגפורד הוא שחקן על, אבל הוא הכי קרוב שמכבי יכולה להגיע לשחקן כזה וחבל שכשיש כבר אחד כזה ביד מוותרים עליו בגלל עקרונות מטופשים לפיהם "אצלנו לא ירוויחו מעל מיליון דולר".
ni4ni כתב:לא יודע מה אתכם, אני לא נהניתי לראות את המשחק אתמול ואני לא מבין מה מכבי עושה בליגה המצחיקה הזאת ויותר מזה למה הליגה האדריאטית עושה את זה לעצמה כשהיא צירפה את מכבי (ועוד הסכימה לפיינל פור בתל אביב).
מכבי גדולה בשתי רמותעל הקבוצות שהגיעו לפיינל פור ובשש רמות על חלק מאלו שלא הגיעו. בודוצ'נוסט היא בערך ברמה של מ.כ. הבקעה ולא יותר.
זה פשוט לא כוחות ולא כיף לראות.
עכשיו, באות כל הקבוצות המסכנות האלו ולא רק שהן מכניסות לליגה שלהן קבוצה לא תחרותית בעליל אלא שהן מסכימות שהגמר יהיה אצלה בבית, כאילו הן אומרות: לא מספיק לנו 20 הפרש בגמר, אנחנו רוצות שמכבי תנצח אותנו ב-30 הפרש לפחות.
אני אוהב את מכבי, אבל אין לזה שום ערך ספורטיבי.
ni4ni כתב:לא יודע מה אתכם, אני לא נהניתי לראות את המשחק אתמול ואני לא מבין מה מכבי עושה בליגה המצחיקה הזאת ויותר מזה למה הליגה האדריאטית עושה את זה לעצמה כשהיא צירפה את מכבי (ועוד הסכימה לפיינל פור בתל אביב).
מכבי גדולה בשתי רמותעל הקבוצות שהגיעו לפיינל פור ובשש רמות על חלק מאלו שלא הגיעו. בודוצ'נוסט היא בערך ברמה של מ.כ. הבקעה ולא יותר.
זה פשוט לא כוחות ולא כיף לראות.
עכשיו, באות כל הקבוצות המסכנות האלו ולא רק שהן מכניסות לליגה שלהן קבוצה לא תחרותית בעליל אלא שהן מסכימות שהגמר יהיה אצלה בבית, כאילו הן אומרות: לא מספיק לנו 20 הפרש בגמר, אנחנו רוצות שמכבי תנצח אותנו ב-30 הפרש לפחות.
אני אוהב את מכבי, אבל אין לזה שום ערך ספורטיבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־33 אורחים