חצי גמר האדריאטית: מכבי נגד בודוצ'נוסט - שבת, 21:15, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר האדריאטית: מכבי נגד בודוצ'נוסט - שבת, 21:15, ערו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 אפריל 2012, 20:12

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נגמר רק 22 בסוף? לא יוצאת מהמיטה עכשיו שבוע עם הבושה הזאת

עוד סיבה לפטר את בלאט.

ד"א, את כותבת מהמיטה עכשיו ?

המממ... מה את לובשת?

:laugh2 :laugh2 :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 אפריל 2012, 20:14

שמעו, אני מבסוט על סמית'.
הוא נראה שחקן אחר לגמרי ממי ששוטט על המגרש כל העונה. כיף לראות את האינטנסיביות שלו בהגנה, את התעוזה לחדור ואת הידית. באמת אחלה שחקן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 28 אפריל 2012, 21:11

ניסיתי להתרגש ולא הצלחתי. אולי בגמר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 28 אפריל 2012, 21:56

החציל האצטקי כתב:שמעו, אני מבסוט על סמית'.
הוא נראה שחקן אחר לגמרי ממי ששוטט על המגרש כל העונה. כיף לראות את האינטנסיביות שלו בהגנה, את התעוזה לחדור ואת הידית. באמת אחלה שחקן.

להזכירך, באדריאטית הוא היה מייקל ג'ורדן גם בתחילת העונה :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jay » 28 אפריל 2012, 22:10

טוב אז בתור מי שהיה שם ( :fuck ) אני יכול להגיד:

- שלהפתעת כולם ליאור היה מעולה בשני צידי המגרש

- שלמצ'באן שלא שיחק טוב, חסר קצת גובה או ניתור שיחפה על זה + יכולת אחת טובה במיוחד כדי להצדיק את ההגעה או החזרה שלו למכבי בעונה הבאה

- מכבי כל הזמן מוכרת את הסיפור הזה שהרמה באדריאטית מאוד גבוהה, אז אני חושב שראינו הוכחה סופית לזה שלא כך הדבר

- הרכזים עלובים למדי, ג'יימס הגמד מרשים ביכולות האתלטיות שלו ובנחישות שלו, אבל פשוט יש לו אפס טאץ'

- ג'יימס שלנו עיצבן אותי לא פעם עם הרכות שלו והחורים בידיים. הוא לא צריך לשדרג את עצמו בהרבה כדי להיות גבוה שלישי מעולה או אפילו יותר מזה, אבל שידרוג כלשהו חייב להגיע

- פאפאס שנתן משחק לא רע באמת כבר לא מסוגל לעלות על המגרש ולהוריד את הטעויות למינימום, תמיד יש לו מסירות שקופות ושאר שגיאות, גם אם הוא עושה לצידן פעולות חיוביות

- סמית' ממשיך את התפקוד המצוין שלו, מלא בטחון וכמו שרשמו פה כבר - עושה פעולות שהוא לא עשה בעבר, יוזם חדירות ופשוט נראה מצוין. אני לאט לאט רואה את מה שבלאט ידע כל הזמן כנראה

- ראדוליצה רכיכה זוועתית, משחק רע ולא הייתי רוצה לראות אותו במכבי בשום מצב. הדבר היחיד שעוד איכשהו מציל אותו זה איזה מוב שיש לו קרוב לסל עם וו או חצי וו שנכנס באחוזים גבוהים

- סופו ממשיך להראות רע למרות מספר השתטחויות שלו ומשחק הקרבה שסחט מכולנו מחיאות כפיים. כמו שסמית' משכנע אותי לאט לאט שהוא יותר מראוי להיות פה, אותו דבר עם סופו רק הפוך

- למרות התקופות הרעות שהוא נכנס אליהן מדי עונה, חבל שבלו עוזב; גם ישראלי, גם לא יקר, גם ידית, גם ניסיון
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2012, 04:47

בתאכלס , מבין כל השחקנים שצפויים לעזוב ( סופו , הנדריקס , לאנגפורד , פאפאס , בלו....) מי שהכי יחסר לי מקצועית זה בלו .
הוא תופס איזה שהיא נישה שפשוט קשה למצוא שחקנים כאלו , בטח ובטח כשהם ישראלים...

לגבי המשחק אתמול , NEXT.....אין מה ללמוד ממנו כלום
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 29 אפריל 2012, 07:10

אתמול היה גארבז' טיים אחד גדול עם הבדל של 3-4 רמות בין הקבוצות. שלושה דברים עיקריים שאני לוקח מהערב הזה שקשורים גם לעונה הבאה:
1. סופו - הוא מאוד מאוד רוצה ומאוד משתדל ונלחם. שחקן נשמה אמיתי, אבל ביכולת שלו בחודשים האחרונים לא שווה למכבי להשאיר אותו גם בחצי מהשכר הנוכחי שלו. הוא פשוט נראה רע בשני צידי המגרש ולעתים אפילו יותר מזיק ממועיל.
2. לנגפורד ובורשטיין - מספרים שאם בורשטיין ישאר הוא יקבל בעונה הבאה 400 אלף דולר נטו, שזה עלות של כ-800 אלף דולר. זה הרבה יותר מהפער בין מכבי לבין לנגפורד (למכבי יש אופציה עליו ב-1.3 מיליון דולר והטענה היא שאין סיכוי שהיא תממש את האופציה במחיר הזה) ואני פשוט לא מצליח להבין למה לא להשאיר כאן את השחקן הנפלא הזה, גם אם זה אומר להיפרד לשלום מהקפטן הנחמד שלנו שלא ממש תורם לקבוצה.
3. פדרמן ובלאט - האמת היא שאתמול, בעקבות הדברים של פדרמן, הייתי בהיכל בלי יותר מדי חשק לעודד. הדברים מתחזקים עוד יותר כשאני רואה את בלאט לוקח ללב כל סל ורץ, מתלהב, קופץ ודואג ומצד שני פדרמן האדיש יושב לו בחולצה החגיגית שלו ואחרי זה עוד מעז להעביר ביקורת פומבית על מאמן שמוצא את הלהט והתשוקה ומצליח להחדיר אותה היטב לשחקנים גם אחרי 80 משחקים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 29 אפריל 2012, 07:18

קודי-תהיה בטוח שמכבי בכיף היו משחררים את בורשטיין. בין אם הוא מקבל 400 אלף, ובין אם לא (ואני כמעט בטוח שהוא יקבל קצת פחות מזה. משהו כמו 300-350 אלף דולר, שזה גם הרבה), אי אפשר לשחרר אותו סתם ככה. מכבי יצטרכו לשלם לו את השכר, אלא אם יש אופציית יציאה. מה שאני מאמין שאין, אם לא שחררו אותו בקיץ. נצטרך לסחוב איתו עוד שנה אחת, מה לעשות... אני הייתי אולי מנסה לפתוח לו את החוזה, ולהאריך אותו ל3-4 שנים, אבל בסכום נמוך יותר. אנחנו לפחות נחסוך כסף חשוב שיכול להשאיר פה את לאנגפורד
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 29 אפריל 2012, 07:23

asafb96 כתב:קודי-תהיה בטוח שמכבי בכיף היו משחררים את בורשטיין. בין אם הוא מקבל 400 אלף, ובין אם לא (ואני כמעט בטוח שהוא יקבל קצת פחות מזה. משהו כמו 300-350 אלף דולר, שזה גם הרבה), אי אפשר לשחרר אותו סתם ככה. מכבי יצטרכו לשלם לו את השכר, אלא אם יש אופציית יציאה. מה שאני מאמין שאין, אם לא שחררו אותו בקיץ. נצטרך לסחוב איתו עוד שנה אחת, מה לעשות... אני הייתי אולי מנסה לפתוח לו את החוזה, ולהאריך אותו ל3-4 שנים, אבל בסכום נמוך יותר. אנחנו לפחות נחסוך כסף חשוב שיכול להשאיר פה את לאנגפורד

אני באמת לא מכיר את החוזה של טל, אבל אני חושב שבאיזה שהוא מקום הזכירו אופציית יציאה בתשלום של מכבי ובמקרה הכי גרוע תמיד אפשר להשאיל אותו איזו איטלקיה או ספרדיה שתיקח על עצמה לפחות חצי משכרו (ומכיוון שהוא ישראלי מדובר על הרבה כסף).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 29 אפריל 2012, 07:32

קודי כתב:
asafb96 כתב:קודי-תהיה בטוח שמכבי בכיף היו משחררים את בורשטיין. בין אם הוא מקבל 400 אלף, ובין אם לא (ואני כמעט בטוח שהוא יקבל קצת פחות מזה. משהו כמו 300-350 אלף דולר, שזה גם הרבה), אי אפשר לשחרר אותו סתם ככה. מכבי יצטרכו לשלם לו את השכר, אלא אם יש אופציית יציאה. מה שאני מאמין שאין, אם לא שחררו אותו בקיץ. נצטרך לסחוב איתו עוד שנה אחת, מה לעשות... אני הייתי אולי מנסה לפתוח לו את החוזה, ולהאריך אותו ל3-4 שנים, אבל בסכום נמוך יותר. אנחנו לפחות נחסוך כסף חשוב שיכול להשאיר פה את לאנגפורד

אני באמת לא מכיר את החוזה של טל, אבל אני חושב שבאיזה שהוא מקום הזכירו אופציית יציאה בתשלום של מכבי ובמקרה הכי גרוע תמיד אפשר להשאיל אותו איזו איטלקיה או ספרדיה שתיקח על עצמה לפחות חצי משכרו (ומכיוון שהוא ישראלי מדובר על הרבה כסף).

למכבי אין אופציה. אם היה אופציה היו משחררים אותו. כמו שלא היה עם גרין, או כדיר...
אם נשאיל אותו לקבוצה באירופה ישלמו לפחות חצי מהשכר שלו? מי ישלם? איזה קבוצה מספיק מטומטמת בשביל לתת לבורשטיין היום יותר מ100 אלף דולר? תהיה בטוח שקבוצות לא פראייריות.
לא ישאילו אותו. הוא ישאר פה עוד עונה אחת, ואחרי זה הוא יעזוב, או שישאירו אותו כגארד 5 בסכום נמוך, כמו עם שארפ. אין מה לעשות...
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 29 אפריל 2012, 07:39

asafb96 כתב:
קודי כתב:

למכבי אין אופציה. אם היה אופציה היו משחררים אותו. כמו שלא היה עם גרין, או כדיר...
אם נשאיל אותו לקבוצה באירופה ישלמו לפחות חצי מהשכר שלו? מי ישלם? איזה קבוצה מספיק מטומטמת בשביל לתת לבורשטיין היום יותר מ100 אלף דולר? תהיה בטוח שקבוצות לא פראייריות.
לא ישאילו אותו. הוא ישאר פה עוד עונה אחת, ואחרי זה הוא יעזוב, או שישאירו אותו כגארד 5 בסכום נמוך, כמו עם שארפ. אין מה לעשות...

הקבוצה הספרדית בה טל שיחק שילמה לו יותר ממה שהוא מקבל היום במכבי, אז בטח תימצא איזו פראיירית שתשלם חצי מזה. אולי גם דני קליין יתפתה ויפול בפח בו נפל עם כדיר.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 29 אפריל 2012, 07:49

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

הקבוצה הספרדית בה טל שיחק שילמה לו יותר ממה שהוא מקבל היום במכבי, אז בטח תימצא איזו פראיירית שתשלם חצי מזה. אולי גם דני קליין יתפתה ויפול בפח בו נפל עם כדיר.

מה הקשר? גם מכבי שילמו לסופו הרבה לפני שנתיים. זה אומר שבקיץ יתנו לו את זה? מה אתה משווה בין קבוצה שנתנה לו את זה לפני 3 שנים, להיום? נראה לך באמת שיש קבוצות שיהיו מוכנות לשלם לו את זה? נראה לך שקליין ישלם לו? איפה הוא ואיפה כדיר. הוא שחקן גמור. לא רק אני, אתה, ומכבי יודעים את זה. לא תמצא קבוצה שתיתן לו היום יותר מ100-150 אלף דולר מקסימום מקסימום.
זה מזכיר לי את זה שבאת בטענות על זה שלא מחתימים כאן ועכשיו את לאנגפורד, לפני שיברח בקיץ, כמו שלא עשו עם אידסון. כאילו הם מטומטמים, ורק אנחנו יודעים שהם יהיו יקרים בקיץ. נראה לך שהם עצמם, לא יודעים שהם יקבלו יותר בקיץ, מאשר מכבי מציעים להם עכשיו? זה בדיוק כמו עם בורשטיין. נראה לך קבוצות לא יודעות שהוא גמור ולא שווה כלום?
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2012, 08:25

אני לא כ"כ מסכים שטל שחקן גמור.
הוא אולי לא מספיק טוב עבור היורוליג אבל ברמת הליגה המקומית הוא עדיין אחלה שחקן
ויכול להיות נכס לכל קבוצה בליגה.

אני מסכים עם יובל. כשהתקציב לוחץ, צריך לייצר פתרונות, גם אם זה אומר לוותר על השחקן ה12 בקבוצה.

אני חושב שטל לא שוחרר בקיץ לא כי אי אפשר, אלא כי דייויד רצה אותו בקבוצה.
יכול להיות שהקיץ זה יהיה שונה.

אבל יובל, אני לא רואה את מכבי משלמת למעלה ממליון דולר ללאנגפורד גם אם יש את כסף בקופה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 29 אפריל 2012, 08:38

jol9 כתב:אני לא כ"כ מסכים שטל שחקן גמור.

אני מסכים עם יובל. כשהתקציב לוחץ, צריך לייצר פתרונות, גם אם זה אומר לוותר על השחקן ה12 בקבוצה.

אבל יובל, אני לא רואה את מכבי משלמת למעלה ממליון דולר ללאנגפורד גם אם יש את כסף בקופה

לצערי אתה צודק ואנשי מכבי יעדיפו לחלק את הסכום לשני שחקנים סבירים במקום לתת אותו לאחד מצויין ועוד כמה חודשים שוב נבכה על הבניה לרוחב. זה בדיוק הפוך מהדברים עליהם דיבר דייויד בלאט בנוגע לעובדה שלמכבי אין שחקני על. אז אני לא חושב שלנגפורד הוא שחקן על, אבל הוא הכי קרוב שמכבי יכולה להגיע לשחקן כזה וחבל שכשיש כבר אחד כזה ביד מוותרים עליו בגלל עקרונות מטופשים לפיהם "אצלנו לא ירוויחו מעל מיליון דולר".
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2012, 09:20

קודי כתב:
jol9 כתב:אני לא כ"כ מסכים שטל שחקן גמור.

לצערי אתה צודק ואנשי מכבי יעדיפו לחלק את הסכום לשני שחקנים סבירים במקום לתת אותו לאחד מצויין ועוד כמה חודשים שוב נבכה על הבניה לרוחב. זה בדיוק הפוך מהדברים עליהם דיבר דייויד בלאט בנוגע לעובדה שלמכבי אין שחקני על. אז אני לא חושב שלנגפורד הוא שחקן על, אבל הוא הכי קרוב שמכבי יכולה להגיע לשחקן כזה וחבל שכשיש כבר אחד כזה ביד מוותרים עליו בגלל עקרונות מטופשים לפיהם "אצלנו לא ירוויחו מעל מיליון דולר".

אתה כל כך צודק,הבניה לרוחב זה הדבר הכי מטומטם שמכבי עושה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ni4ni » 29 אפריל 2012, 17:52

לא יודע מה אתכם, אני לא נהניתי לראות את המשחק אתמול ואני לא מבין מה מכבי עושה בליגה המצחיקה הזאת ויותר מזה למה הליגה האדריאטית עושה את זה לעצמה כשהיא צירפה את מכבי (ועוד הסכימה לפיינל פור בתל אביב).

מכבי גדולה בשתי רמותעל הקבוצות שהגיעו לפיינל פור ובשש רמות על חלק מאלו שלא הגיעו. בודוצ'נוסט היא בערך ברמה של מ.כ. הבקעה ולא יותר.
זה פשוט לא כוחות ולא כיף לראות.
עכשיו, באות כל הקבוצות המסכנות האלו ולא רק שהן מכניסות לליגה שלהן קבוצה לא תחרותית בעליל אלא שהן מסכימות שהגמר יהיה אצלה בבית, כאילו הן אומרות: לא מספיק לנו 20 הפרש בגמר, אנחנו רוצות שמכבי תנצח אותנו ב-30 הפרש לפחות.

אני אוהב את מכבי, אבל אין לזה שום ערך ספורטיבי.
ni4ni

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2012, 17:57

ni4ni כתב:לא יודע מה אתכם, אני לא נהניתי לראות את המשחק אתמול ואני לא מבין מה מכבי עושה בליגה המצחיקה הזאת ויותר מזה למה הליגה האדריאטית עושה את זה לעצמה כשהיא צירפה את מכבי (ועוד הסכימה לפיינל פור בתל אביב).

מכבי גדולה בשתי רמותעל הקבוצות שהגיעו לפיינל פור ובשש רמות על חלק מאלו שלא הגיעו. בודוצ'נוסט היא בערך ברמה של מ.כ. הבקעה ולא יותר.
עכשיו, באות כל הקבוצות המסכנות האלו ולא רק שהן מכניסות לליגה שלהן קבוצה לא תחרותית בעליל אלא שהן מסכימות שהגמר יהיה אצלה בבית, כאילו הן אומרות: לא מספיק לנו 20 הפרש בגמר, אנחנו רוצות שמכבי תנצח אותנו ב-30 הפרש לפחות.

זה נכון. כנראה מכבי לא העריכה נכון את מה שהולך באדריאטית, וזה ירידה קיצונית ברמה.
להזכירך רק לפני שנתים פרטיזן העיפה את מכבי בהצלבה, והיום היא בקושי קולעת 50 נקודות מול צדביטה.
שלא נדבר על ציבונה וליובליאנה שבכלל נראות כמו ליגה למקומות עבודה.
אז מה אפשר לעשות???...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2012, 18:35

ni4ni כתב:לא יודע מה אתכם, אני לא נהניתי לראות את המשחק אתמול ואני לא מבין מה מכבי עושה בליגה המצחיקה הזאת ויותר מזה למה הליגה האדריאטית עושה את זה לעצמה כשהיא צירפה את מכבי (ועוד הסכימה לפיינל פור בתל אביב).

אני לא לגמרי מסכים. בודוצ'נוסט הגיעה לרבע גמר היורוקאפ והפסידה לקבוצה שהגיעה לגמר. אותו יורוקאפ, שבו מגדל נשרה בשלב הבתים.
פרטיזן שיחקה ביורוליג, אמנם לא בהצלחה גדולה, אבל עדיין היא היתה שם, וגם צדביטה קבוצה טובה יותר מכל הקבוצות בארץ פרט למכבי.

נכון שזאת לא ליגה חזקה, אבל היא לא פחות טובה מהישראלית לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־33 אורחים