שמואל1 כתב:אגב, כשוויצ'יץ' הושאל לוילרבאן הצרפתית והיה מצויין ביורוליג, אחד לא היסס להחזיר אותו בעונה לאחר מכן (השאר היסטוריה).
רק כדי לסבר את האוזניים- המספרים של מצ'באן בפרטיזן הרבה יותר מרשימים מהמספרים של וויצ'יץ' בולירבאן.
ומה זה אומר ?
אתה באמת רואה את מצ'באן קורע את אירופה כמו ניקולה ?
שחקנים שונים לחלוטין, ברמה אחרת לגמרי.
ניקולה היה עילוי. הוא היא בעל אינטלגנציית כדורסל יוצאת דופן, היה לו פוסט אפ קטלני ולעיתים נראה ממש כבלתי ניתן לעצירה, הייתה לו קליעה טובה מחצי מרחק, הוא היה מוסר נפלא, ריבאונדר מצויין. באמת שהיה לו כמעט הכל. שחקנים כוויצ'יץ' גדלים פעם-פעמיים בעשור אולי ואני יכול להבטיח לך שאחד מהם איננו מצ'באן.
למצ'באן יש את הפלוסים שלו ויש לו בהחלט הרבה פוטנציאל, אבל יש לו עוד הרבה על מה לעבוד. הוא שחקן לא שלם. אין לו SURE MOVE, אין לו קליעה יציבה, הוא לא שחקן שאפשר "לבנות" עליו, ללכת אליו. יש לו משחק פוסט סביר, קליעה לא רעה מחצי מרחק ואילך, אבל עדיין אלו אינם מלוטשים. הוא צעיר, חובת ההוכחה עליו והסבלנות עלינו, אבל לי לא נראה שזה הולך לכיוונים של ניקו. אפילו לא קרוב.
בסנריו האופטימי, אני יכול לראות את מצ'באן כשחקן משלים נהדר בקבוצת טופ יורוליג. לא מצליח לראות אותו כאימת אירופה מעמדה 4, כפי שהיה ניקו בעמדת הסנטר.