אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אפריל 2012, 16:35

החציל האצטקי כתב:עברתי קצת על רשימת הסנטרים שמסיימים חוזה הקיץ, אחד השמות שקרץ לי היה אחד בשם סשה קאון.
אני זוכר את הבחור לטובה מעונת גרשון. בחור ארוך מאוד (2.13 ומוטת ידיים עצומה) שרץ את המגרש, מסיים חזק בקרבת הסל ומשחק הגנה קשוחה.
רוסי-אמריקאי ששיחק בקנזס אצל ביל סלף ועם סיום הלימודים חתם לשלוש שנים תמורת 2.7 מיליון יורו בצסק"א.

כשקרסטיץ' ולברינוביץ' על הבלטה שלו בצסק"א, בגיל 26 ובלי רזומה מפואר, יכול להיות שמכבי תתאים לו והוא יתאים לה. מה אומרים?

אני בכלל לא מתלהב ממנו למרות שיש פה הרבה שכן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 אפריל 2012, 16:48

האמת שהבחור שידע הכי טוב הוא זה שמככב אצלי בחתימה, מאמנו בנבחרת רוסיה...
כאן בצהבת זה כנראה יהיה פליקס, מעניין מה יש לו להגיד על הבחור :oops
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 26 אפריל 2012, 16:49

החציל האצטקי כתב:עברתי קצת על רשימת הסנטרים שמסיימים חוזה הקיץ, אחד השמות שקרץ לי היה אחד בשם סשה קאון.
אני זוכר את הבחור לטובה מעונת גרשון. בחור ארוך מאוד (2.13 ומוטת ידיים עצומה) שרץ את המגרש, מסיים חזק בקרבת הסל ומשחק הגנה קשוחה.
רוסי-אמריקאי ששיחק בקנזס אצל ביל סלף ועם סיום הלימודים חתם לשלוש שנים תמורת 2.7 מיליון יורו בצסק"א.

כשקרסטיץ' ולברינוביץ' על הבלטה שלו בצסק"א, בגיל 26 ובלי רזומה מפואר, יכול להיות שמכבי תתאים לו והוא יתאים לה. מה אומרים?

אחלה של שחקן. אבל אני לא חושב שצסק"א ימהרו לוותר עליו
סנטר ארוך מאוד, פיזי מאוד, יודע גם לעשות דברים יפים בהתקפה, ושחקן הגנה מצוין. אני מאמין שצסק"א יעדיפו לוותר על לברינוביץ' ולא עליו, אם אחד מהם ילך.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 10:53

זוכרים מה קרב ב-81? מכבי זכתה באליפות אירופה..
מתי היא זכתה בפעם הבאה באותו תואר? 2001..פאקינג 20 שנה..

חשבתם על זה שיכול להיות שנזכה בפעם הבאה רק בעוד 20 שנה?
יצא לי לחשוב על זה הרבה, וכל פעם שאני חושב על זה זה ממש גורם לי לעצב..
ממש באלי תואר יורוליג למכבי, אבל בשנים האחרונות אפילו פעם אחת לא בנו סגל שגרם לי לחשוב "בונאה, זה סגל שהוא ללא ספק מהפייבוריטים לקחת את היורוליג"..

:(
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 28 אפריל 2012, 12:47

החציל האצטקי כתב:האמת שהבחור שידע הכי טוב הוא זה שמככב אצלי בחתימה, מאמנו בנבחרת רוסיה...
כאן בצהבת זה כנראה יהיה פליקס, מעניין מה יש לו להגיד על הבחור :oops

עד כמה שזכור לי היתה אצלו איזו פציעה די רצינית ומאז הוא לא מצליח לחזור לעצמו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Thorin » 29 אפריל 2012, 11:59

LIAV10 כתב:זוכרים מה קרב ב-81? מכבי זכתה באליפות אירופה..

ממש באלי תואר יורוליג למכבי, אבל בשנים האחרונות אפילו פעם אחת לא בנו סגל שגרם לי לחשוב "בונאה, זה סגל שהוא ללא ספק מהפייבוריטים לקחת את היורוליג"..

:(

תשמע כנראה שסגל לאליפות אירופה לא יהיה לנו, אבל זה לא אומר שהקבוצה לא תיקח את התואר.
בשנה שעברה סיינה הייתה די קרובה להדיח את היוונים בחצי , אני מאמין שהיינו עוברים אותם בגמר או לכל הפחות היה לנו סגל טוב מהם והיינו פייבוריטים.
עם קצת מזל אפשר לקחת תואר או שניים גם ללא סגל מפוצץ.
אני אופטימי יותר בעניין הזה.
Thorin

הודעהעל ידי אנטוניו » 29 אפריל 2012, 12:13

מה דעתכם על המלפפון הניצחי פופס מנסה בונסו?
נותן עונה מצויינת בבשיקטש עם 13 נק ו8 רב ב63% מהשדה.
יכול להיות הפאואור פורוורד האתלטי שחסר לנו, או שנמצא בשלהי הקרייריה עמוסת הפציעות?
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי asafb96 » 29 אפריל 2012, 12:16

אם כבר בלאט יעדיף ללכת בסוף על 4 אתלטי וקפיצי, שיביא מטרייה אווירית, במקום מאצ'בן (ואני ממש לא רוצה שזה יקרה), הייתה כבר הולך על ג'יימס. כ4 יהיה לו הרבה יותר נוח, והוא יכול למלות את התפקיד הזה. אבל אני ממש לא חושב שצריך לוותר על מאצ'בן
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2012, 12:26

אנטוניו כתב:מה דעתכם על המלפפון הניצחי פופס מנסה בונסו?
יכול להיות הפאואור פורוורד האתלטי שחסר לנו, או שנמצא בשלהי הקרייריה עמוסת הפציעות?

אני נורא אוהב אותו והייתי רוצה לראות אותו במכבי אבל אני חושב שמצ'באן עדיף
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 29 אפריל 2012, 12:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 29 אפריל 2012, 12:28

rc4991 כתב:
אנטוניו כתב:מה דעתכם על המלפפון הניצחי פופס מנסה בונסו?

אני נרוא אוהב אותו והייתי רוצה לראות אותו במכבי אבל אני חושב שמצ'באן עדיף

אם מאפשרים 6 זרים שנה הבאה בליגה, ויש אפשרות כלכלית, הייתי משאיר אותו כסנטר שלישי, שיכולת לתת דקות כ4 שצריך מקסימום הגנה
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 אפריל 2012, 12:29

מה רע ב20 שנה? בהחלט לא הרבה זמן.
לאחר מותו של אויילר, עולם המדע היה צריך להמתין יותר מ120 שנה עד שיצוץ מתמטיקאי שיתקרב לאותה רמת פוריות של אותו גאון שוויצרי, וקיבל את את לא אחר מפאול ארדש הפנומן. עולם המוסיקה היה צריך להמתין למעלה מ60 שנה לאחר מותו של גדול הכנרים פאגאניני, רק בשביל שיום אחד יצוץ לו ברונסילב הוברמן חמוש בכינור סטרודיווריוס ויגלה לעולם רמת נגינה שלא ירדה מזו של הקוסם מגנואה.
נגזר עלינו לחכות 20 שנה? יצאנו בזול. חוץ מזה, חלקנו (וכנראה גם רובנו כאן) כבר נאלץ להמתין תקופות ארוכות מאוד בכדי לראות את מכבי הופכת להיות קבוצה טובה ומצליחה, וזה עוד בשנים הרבה יותר חשוכות ואפורות מאילו שאנו חווים עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אנטוניו » 29 אפריל 2012, 12:39

סחתיין
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אפריל 2012, 13:08

חביב אורנג'ד כתב:

לאחר מותו של אויילר, עולם המדע היה צריך להמתין יותר מ120 שנה עד שיצוץ מתמטיקאי שיתקרב לאותה רמת פוריות של אותו גאון שוויצרי, וקיבל את את לא אחר מפאול ארדש הפנומן. עולם המוסיקה היה צריך להמתין למעלה מ60 שנה לאחר מותו של גדול הכנרים פאגאניני, רק בשביל שיום אחד יצוץ לו ברונסילב הוברמן חמוש בכינור סטרודיווריוס ויגלה לעולם רמת נגינה שלא ירדה מזו של הקוסם מגנואה.
נגזר עלינו לחכות 20 שנה? יצאנו בזול. חוץ מזה, חלקנו (וכנראה גם רובנו כאן) כבר נאלץ להמתין תקופות ארוכות מאוד בכדי לראות את מכבי הופכת להיות קבוצה טובה ומצליחה, וזה עוד בשנים הרבה יותר חשוכות ואפורות מאילו שאנו חווים עכשיו.

אויש נו, באמת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 אפריל 2012, 13:10

LIAV10 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אויש נו, באמת..

באמת באמת...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אפריל 2012, 15:33

חביב אורנג'ד כתב:
LIAV10 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אויש נו, באמת..

באמת באמת...

אם 20 שנה זה קצת בשבילך בגלל איזה מתמטיקאי כנראה שאתה לא אוהד את הקבוצה הנכונה, כי במכבי מצפים האוהדים שיאיימו על הגביע בכל שנה וייקחו אותו כל כמה שנים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 אפריל 2012, 16:48

LIAV10 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
LIAV10 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אויש נו, באמת..

באמת באמת...

אם 20 שנה זה קצת בשבילך בגלל איזה מתמטיקאי כנראה שאתה לא אוהד את הקבוצה הנכונה, כי במכבי מצפים האוהדים שיאיימו על הגביע בכל שנה וייקחו אותו כל כמה שנים..

אם אתה זוכר את 81, אז אתה בטח זוכר את 93 שבה בקושי 4000 היו באים לראות את קבוצת החלומות של אדלר הופכת לאחת הקבוצות הגרועות ביורוליג ומסיימת את הבית המוקדם במקום הלפני האחרון ונפרדת מההשתתפות ביורוליג. אתה גם בטח תזכור את עונת 94, בה מכבי בכלל לא השתתפה ביורוליג ונלאצה לשחק בגביע הקוראץ' וגם בו לא הצליחה להבריק יותר מדי. אתה ודאי זוכר את סוף שנות התשעים, בהם מאמנים כמו צביקה שרף ווינקו ילובאץ היו מביאים אותנו רק עד שלב שמינית הגמר (שלב המקביל לשלב הטופ 16) ובכל זאת הדבר היה נחשב להישג.
בכל אותן שנים, היו בכל זאת כמה אוהדים שכנראה לא אהדו את הקבוצה הנכונה, שבכל זאת באו ותמכו וידעו להגיד תודה עבור כל עונה ועונה. היו כאלה (וגם אני בינהם) שהבינו שהשגים ותארים בזירה האירופאית הם דברים קשים להשגה והתרגלנו לראות קבוצה שקשה לה מאוד להצליח. על הישג כמו שהיה לנו העונה עם בלאט, היינו רק יכולים לברך באותן שנים.

עם כן, האוהדים האילו ידעו להתעזר יפה בסבלנות על-אף שלדבריך הם לא אהדו את הקבוצה הנכונה. האוהדים האמיתיים של מכבי של היום הם אילו שרגילים להצלחות אינסטנט, בלי סבלנות לחכות יותר מדי זמן ובלי להסתפק בכל דבר אחר חוץ מאליפות היורוליג. אילו הם האוהדים של היום וככה גם הקבוצה הנראת.

חוץ מזה בין השנים 81 ל01, כמו גם בין הפעם האחרונה שמכבי זכתה ביורוליג לבין עכשיו, היו למכבי גם לא מעט עונות יפות ומהנות במיוחד שבפרוש יש לברך עליהם וגם לא היינו צריך להמתין יותר מדי זמן בכדי לזכות להם.

עדיין עצוב לך וקשה לך להמתין? את תמיד מוזמן להזדיין בסבלנות, שהרי החיפזון הוא מן השפן.
לא יכול להמתין? אתה גם מוזמן לעבורר לאהוד קבוצה אחרת. מדבריך, אני כבר הבנתי שאני אוהד את הקבוצה הלא נכונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2012, 17:31

מה דעתכם על ג'אמונט גורדון מצאסק"א?
מדובר בשחקן הגנה מצויין עם יכולות התקפיות טובות(אבל לא מספיק במיוחד מהשלוש),הוא לא מצליח כל כך השנה בצאסקא אבל לא באשמתו
הוא שחקן עם פוטנציאל גבוה ובלאט יכול להוציא ממנו איכויות גבוהות,יכול להיות מעניין מאוד ליד לאנגפורד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אפריל 2012, 18:05

חביב, אני בן 16 ;)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 אפריל 2012, 19:08

חביב, מה התנפלת על הנער ? :)

דווקא הוא צעיר ויכול לחכות 20 שנה בין אליפות לאליפות. אני, למשל, לא מוכן לחכות כל כך הרבה זמן ( עוד 13 שנה לפי החישוב הזה ).

השאלה הנשאלת היא האם מכבי בכלל מכוונת לשם, לפי ההתנהגות וההצהרות של חלק מהבעלים, אז כנראה שלא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2012, 20:43

אני לא רואה את מכבי בונה קבוצה שכבר לפני תחילת העונה נכריז עליה כמעומדת ודאית לפיינלפור ואולי לתאור , בטח שלו במתכונת הנוכחית .
אבל יכולות להיות עוד עונות כמו בעונה שעברה שהכל התחבר וכל ההימורים פגעו בול והיינו מרחק נגיע מהתואר (אני עדיין חושב שעם פרקינס היינו לוקחים אותו...) . הבעיה זה מה קורה אחרי עונה כזאת ?? מה שאומר שלא נראה רפיט זה בטוח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־34 אורחים