גמר האדריאטית: מכבי נגד צ'דביטה - שני, 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר האדריאטית: מכבי נגד צ'דביטה - שני, 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי itai7 » 30 אפריל 2012, 19:51

:dance4
itai7

הודעהעל ידי asafb96 » 30 אפריל 2012, 19:52

אשכול מלפפונים-1000 עמודים. אשכול גמר שמכבי זוכה-3 עמודים בלחץ :nono
בכל מקרה, כל הכבוד למכבי! אהבתי שכל שחקן (חוץ מג'יימס :? ) קיבל שיר בסוף.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 19:56

asafb96 כתב:אשכול מלפפונים-1000 עמודים. אשכול גמר שמכבי זוכה-3 עמודים בלחץ :nono
בכל מקרה, כל הכבוד למכבי! אהבתי שכל שחקן (חוץ מג'יימס :? ) קיבל שיר בסוף.

צודק...
זה רק מראה לך מה אנשים כאן אוהבים:
מלפפונים וביקורת, כי גם כשמכבי מפסידה, או לא הולך, אתה רואה שרשורים של עשרות עמודים על זה.
המזל הוא שבשנתיים האחרונות, זה כמעט לא קרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2012, 19:57

איזה חמוד בלאט איך הוא החמיא להם על הטבעות
כרגיל הוא גם מלך עם הצעיף של מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2012, 19:58

אשכרה ואזה, מה זה הגביע העלוב הזה?? :tongue4
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 20:04

ראיון יפה של דייויד... הכנות שלו ממש שונה מהכנות של פדרמן. הרבה יותר נעים לשמוע את הבן אדם הזה.

לגבי התוכן - אין מצב שהליגה הישראלית תסכים לקבל את מכבי שלא מתחילת העונה, ולכן תהיה הכרעה בין שתי הליגות, בהתאם להחלטות של המנהלת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 אפריל 2012, 20:05

מזה האגרטל הזה עם הכדור נצנצים מעל?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2012, 20:05

חנו'ש כתב:אשכרה ואזה, מה זה הגביע העלוב הזה?? :tongue4

בתור הפולנייה שאני כל פעם שעברו ליד זה התכווצתי ואמרתי ''תיזהרו זה יישבר!!''

מישהו מוכן להסביר לי למה מר אוחיון מגליל ועוד כל מיני אנשי ספורט טוענים שלתת למכבי להצטרף רק לפלייאוף זה לא ספורטיבי?
בסרביה ובקרואטיה עושים את זה וזה מאפשר לליגה להיות רוב השנה ספורטיבית ובשלבים המכריעים מעלים הילוך, מה הבעיה פה בדיוק? הרי זה מה שרוצים כל הזמן לא?

מישהו מוכן להסביר לי גם למה שלח מחליט בשביל אוהדי מכבי מה יותר משמעותי להם, ניצחון על צ'דביטה או ניצחון על אשדוד?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 20:08

Holiday_Armadillo כתב:

מישהו מוכן להסביר לי למה מר אוחיון מגליל ועוד כל מיני אנשי ספורט טוענים שלתת למכבי להצטרף רק לפלייאוף זה לא ספורטיבי?
בסרביה ובקרואטיה עושים את זה וזה מאפשר לליגה להיות רוב השנה ספורטיבית ובשלבים המכריעים מעלים הילוך, מה הבעיה פה בדיוק? הרי זה מה שרוצים כל הזמן לא?

מישהו מוכן להסביר לי גם למה שלח מחליט בשביל אוהדי מכבי מה יותר משמעותי להם, ניצחון על צ'דביטה או ניצחון על אשדוד?

קשה למצוא נוסחה לזה. יותר מדי גורמים אינטרסנטים לא יסכימו לזה (כמו מר אוחיון מהגליל למשל).

אני אישית מחכה לליגה האירופית הגדולה, שמדברים עליה, ואז הליגה המקומית, באמת לא תעניין אף אחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 30 אפריל 2012, 20:08

הפעם היה מרגש, בעיקר בזכות הקהל (:

יופי של נצחון. הרבה שחקנים היו שותפים מלאים בנצחון הזה ומכבי לחצה על הדוושה מתחילתו. סיום יפה לעונה אדריאטית דיי משמימה, לפחות מבחינתי.

מקווה שיסתיים יפה גם בקופלייה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2012, 20:09

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

קשה למצוא נוסחה לזה. יותר מדי גורמים אינטרסנטים לא יסכימו לזה (כמו מר אוחיון מהגליל למשל).

אני אישית מחכה לליגה האירופית הגדולה, שמדברים עליה, ואז הליגה המקומית, באמת לא תעניין אף אחד.

ה''מייסדים'' של הרעיון לליגה הים-תיכונית היו היוונים שאז היו במצב כלכלי יותר טוב
עכשיו אין להם כסף להקים את זה אבל בצורה מאוד אירונית דווקא ליגה כזאת תכניס להם יותר כסף
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2012, 20:11

היה משחק טוב של מכבי אבל אני במיוחד נהניתי מהקהל שחבל שהוא לא מעודד ככה בכל משחק(או לפחות ברובם)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2012, 20:11

מתי מישהו נהנה לאחרונה מניצחון על אשדוד? מילא ירושלים או הפועל ת''א, אבל אשדוד? ששלח ישתוק...
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2012, 20:13

רצו להקים את הליגה הים תיכונית בקיץ אבל היורוליג לא הסכימה להם וחבל
אני רק מתאר לעצמי את מכבי משחקת בליגה עם ברצלונה,ריאל,פאו',אולי',קאחה,צאסקא ואחרות ואני מזיל ריר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2012, 20:17

חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק האוהדים של הגועל(מהבירה)צוחקים שהאדריאטית זה גביע בחמישה שקלים(או בשפתם,''חמש שקל'')ולא מזמן רצו לבוא עם צעיפים של פאו למשחק מול מכבי במלחה

REALLY?!
לא עברתם שלב במפעל כמו היורוקאפ ואתם צוחקים על זכייה במפעל אירופי ועל הדחה נגד אלופת אירופה בחמישה משחקים? במה יש לכם להתגאות?
אמרתי את זה מליון פעם ואני אגיד את זה שוב, אולי 10% מה''אוהדים'' בארץ אוהדים את הקבוצה שלהם יותר משהם שונאים את מכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2012, 20:21

Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק האוהדים של הגועל(מהבירה)צוחקים שהאדריאטית זה גביע בחמישה שקלים(או בשפתם,''חמש שקל'')ולא מזמן רצו לבוא עם צעיפים של פאו למשחק מול מכבי במלחה

REALLY?!
לא עברתם שלב במפעל כמו היורוקאפ ואתם צוחקים על זכייה במפעל אירופי ועל הדחה נגד אלופת אירופה בחמישה משחקים? במה יש לכם להתגאות?
אמרתי את זה מליון פעם ואני אגיד את זה שוב, אולי 10% מה''אוהדים'' בארץ אוהדים את הקבוצה שלהם יותר משהם שונאים את מכבי

אני כבר מזמן הפסקתי להתעצבן מזה ובכלל אני מציע לך לא לקרוא דברים כאלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2012, 20:22

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק האוהדים של הגועל(מהבירה)צוחקים שהאדריאטית זה גביע בחמישה שקלים(או בשפתם,''חמש שקל'')ולא מזמן רצו לבוא עם צעיפים של פאו למשחק מול מכבי במלחה

REALLY?!

אני כבר מזמן הפסקתי להתעצבן מזה ובכלל אני מציע לך לא לקרוא דברים כאלה

אם הייתי יכולה להחזיק את עצמי מלקרוא דברים מעצבנים לא הייתי נכנסת לכתבות על ישראל ב-CNN ואז לא הייתי נחשפת לכל האנטישמים :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 30 אפריל 2012, 20:25

הפתטיות של אוהדי מגדל זה לא משהו חדש. אני מזמן לא לוקח את השטויות האלה ללב.

בכל מקרה, היה משחק לא רע. מגיע לשחקנים שלנו לחגוג אחרי המאמץ האדיר של עונה כל כך מתישה. אבל מעל הכל הייתה תצוגה נהדרת של האוהדים, הרגיש כמו המשחק האחרון של העונה. אחרי הכל, כבר לא נראה את הקבוצה בהרכב מלא והבדיחה של קופליג באמת לא מעניינת.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2012, 20:26

REALLY?!

אני דווקא מעדיפה שאוהדי הפועל באים עם צעיפים ודגלים של פאו.
מדובר בקבוצה שאני מאוד מעריכה והסמל שלה לא גורם לי בכלל לבחילה בניגוד לסמל של הפועל, כך שאני בהחלט מעדיפה את הירוק בעיניים מאשר את האדום....

Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה מר אוחיון מגליל ועוד כל מיני אנשי ספורט טוענים שלתת למכבי להצטרף רק לפלייאוף זה לא ספורטיבי?

בין אשדוד לצ'דביטה?? ממש לא אכפת לי, אף אחת מהם לא מרגשת אותי באותה מידה. דווקא מול קבוצות כמו פרטיזן היריבות יותר חזקה מאשר מול אשדוד.
אולי רק במשחקים מול הפועל אפשר לטעון את הטענה שזה יותר יותר מרגש מכל משחקי האדריאטית, אבל זה רק מס' מאוד קטן של משחקים בשנה.

לגבי הההצטרפות לליגה רק בפלייאוף.
אובייקטיבית זה באמת לא הכי הוגן, גם אם זה מה שנהוג בליגות היוגוסלביות.
אבל מכיוון שגם ככה המילה ספורטיביות והליגה שלנו לא מתחברות ביחד, אז באמת לא אכפת לי אם ינהגו כך, ובאמת שאוחיון הוא האחרון שיכול לדבר בתור ראשון התומכים בשיטה הלא ספורטיבית שנהוגה אצלנו בליגה!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2012, 20:27

misha כתב:הפתטיות של אוהדי מגדל זה לא משהו חדש. אני מזמן לא לוקח את השטויות האלה ללב.

בכל מקרה, היה משחק לא רע. מגיע לשחקנים שלנו לחגוג אחרי המאמץ האדיר של עונה כל כך מתישה. אבל מעל הכל הייתה תצוגה נהדרת של האוהדים, הרגיש כמו המשחק האחרון של העונה. אחרי הכל, כבר לא נראה את הקבוצה בהרכב מלא והבדיחה של קופליג באמת לא מעניינת.

מה גם שבמשחק הבאמת אחרון של העונה האוהדים לא יהיו שם כדי לתת את תצוגת העידוד האחרונה שלהם...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים