המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:אשכול מלפפונים-1000 עמודים. אשכול גמר שמכבי זוכה-3 עמודים בלחץ
בכל מקרה, כל הכבוד למכבי! אהבתי שכל שחקן (חוץ מג'יימס) קיבל שיר בסוף.
חנו'ש כתב:אשכרה ואזה, מה זה הגביע העלוב הזה??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אשכרה ואזה, מה זה הגביע העלוב הזה??
בתור הפולנייה שאני כל פעם שעברו ליד זה התכווצתי ואמרתי ''תיזהרו זה יישבר!!''
מישהו מוכן להסביר לי למה מר אוחיון מגליל ועוד כל מיני אנשי ספורט טוענים שלתת למכבי להצטרף רק לפלייאוף זה לא ספורטיבי?
בסרביה ובקרואטיה עושים את זה וזה מאפשר לליגה להיות רוב השנה ספורטיבית ובשלבים המכריעים מעלים הילוך, מה הבעיה פה בדיוק? הרי זה מה שרוצים כל הזמן לא?
מישהו מוכן להסביר לי גם למה שלח מחליט בשביל אוהדי מכבי מה יותר משמעותי להם, ניצחון על צ'דביטה או ניצחון על אשדוד?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אשכרה ואזה, מה זה הגביע העלוב הזה??
בתור הפולנייה שאני כל פעם שעברו ליד זה התכווצתי ואמרתי ''תיזהרו זה יישבר!!''
מישהו מוכן להסביר לי למה מר אוחיון מגליל ועוד כל מיני אנשי ספורט טוענים שלתת למכבי להצטרף רק לפלייאוף זה לא ספורטיבי?
בסרביה ובקרואטיה עושים את זה וזה מאפשר לליגה להיות רוב השנה ספורטיבית ובשלבים המכריעים מעלים הילוך, מה הבעיה פה בדיוק? הרי זה מה שרוצים כל הזמן לא?
מישהו מוכן להסביר לי גם למה שלח מחליט בשביל אוהדי מכבי מה יותר משמעותי להם, ניצחון על צ'דביטה או ניצחון על אשדוד?
קשה למצוא נוסחה לזה. יותר מדי גורמים אינטרסנטים לא יסכימו לזה (כמו מר אוחיון מהגליל למשל).
אני אישית מחכה לליגה האירופית הגדולה, שמדברים עליה, ואז הליגה המקומית, באמת לא תעניין אף אחד.
Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק האוהדים של הגועל(מהבירה)צוחקים שהאדריאטית זה גביע בחמישה שקלים(או בשפתם,''חמש שקל'')ולא מזמן רצו לבוא עם צעיפים של פאו למשחק מול מכבי במלחה
REALLY?!
לא עברתם שלב במפעל כמו היורוקאפ ואתם צוחקים על זכייה במפעל אירופי ועל הדחה נגד אלופת אירופה בחמישה משחקים? במה יש לכם להתגאות?
אמרתי את זה מליון פעם ואני אגיד את זה שוב, אולי 10% מה''אוהדים'' בארץ אוהדים את הקבוצה שלהם יותר משהם שונאים את מכבי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק האוהדים של הגועל(מהבירה)צוחקים שהאדריאטית זה גביע בחמישה שקלים(או בשפתם,''חמש שקל'')ולא מזמן רצו לבוא עם צעיפים של פאו למשחק מול מכבי במלחה
REALLY?!
לא עברתם שלב במפעל כמו היורוקאפ ואתם צוחקים על זכייה במפעל אירופי ועל הדחה נגד אלופת אירופה בחמישה משחקים? במה יש לכם להתגאות?
אמרתי את זה מליון פעם ואני אגיד את זה שוב, אולי 10% מה''אוהדים'' בארץ אוהדים את הקבוצה שלהם יותר משהם שונאים את מכבי
אני כבר מזמן הפסקתי להתעצבן מזה ובכלל אני מציע לך לא לקרוא דברים כאלה
Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק האוהדים של הגועל(מהבירה)צוחקים שהאדריאטית זה גביע בחמישה שקלים(או בשפתם,''חמש שקל'')ולא מזמן רצו לבוא עם צעיפים של פאו למשחק מול מכבי במלחה
REALLY?!
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה מר אוחיון מגליל ועוד כל מיני אנשי ספורט טוענים שלתת למכבי להצטרף רק לפלייאוף זה לא ספורטיבי?
misha כתב:הפתטיות של אוהדי מגדל זה לא משהו חדש. אני מזמן לא לוקח את השטויות האלה ללב.
בכל מקרה, היה משחק לא רע. מגיע לשחקנים שלנו לחגוג אחרי המאמץ האדיר של עונה כל כך מתישה. אבל מעל הכל הייתה תצוגה נהדרת של האוהדים, הרגיש כמו המשחק האחרון של העונה. אחרי הכל, כבר לא נראה את הקבוצה בהרכב מלא והבדיחה של קופליג באמת לא מעניינת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים