המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לפיד אמר עכשיו משהו נכון
יש לו מה להיות מרוצה מזה שביבי תקף דווקא אותו אתמול
MTA2311 כתב:כן ודאי כמובן
MTA2311 כתב:כן ודאי כמובן
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:לפיד לא רוצה לנצח?
הוא באמת רוצה שליבני תצטרף אליו?
קשה להאמין שיקרה, אבל אם כן זה רק כי נעשו סקרי עומק שאומרים שהיא שווה לו עוד כמה מנדטים.
שום דבר היום לא מאולתר, לכל מפלגה יש סוקרים שעובדים בשבילה במשרה מלאה וכל פעולה או אמירה נבדקת לפני בסקרי עומק. גם השתיקה של גנץ אגב.
השתיקה של גנץ זה האובייס הגדול בהיסטוריה..
ליבני עדיין מספקת מנדטים..ואומרים שהעם שלנו בבונים מטומטמים כי הם בוחרים בביבי..לך תבין..
העם באופן כללי לא חכם במיוחד, זה לא קשור לנטייה פוליטית. דמוקרטיה זה אובר רייטד, אבל אין באמת אלטרנטיבה.
בכל מקרה, קשה לי להאמין שלפיד ירצה למתג את עצמו כשמאל ביחד עם לבני. אפילו גנץ נמנע מזה.
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:מדינה שלמה על הרגליים הוא העמיד בשביל 10 דקות שלא אמר בהם כמעט כלום..
ללא ספק הוא גאון. שולט באזרחים כמו בובות על חוט.
שולט באלו המצביעים לו, אולי. לא בכל האזרחים.
נכון, כי הם בבונים חסרי מוח.
זה רק ניסיון טיפוסי נוסף של מצביעי הליכוד בשנים האחרונות "לתדלק" את המערכת הרגשית שלהם כדי שיבואו לקלפי ביום הבחירות בגישה של " אנחנו נראה להם מה זה, ומאיפה משתין הדג" , כדי למצוא איזו הצדקה מוסרית כביכול, בינם לבין עצמם, לבחירה שלהם, שירגישו יותר טוב עם עצמם. ללא התופעה הזאת, אולי היה להם יותר סיכוי לפתוח את הראש לכיווני מחשבה אחרים.
הניסוח שלי היה לא מדוייק, בפועל מה קורה הוא שאת המשוכנעים אין צורך לשכנע, לכן ביבי היה יכול לבוא באותה המידה לבמה אתמול לשיר "שרה שרה שיר שמח" ,ולהגיד מיד אחרי זה "אני חף מפשע והם רק מחפשים איך להפיל את ממשלת הימין" וזה היה נותן את אותו האפקט.
תסתכל על תרד "סקר: למי תצביעו בבחירות" , תראה אנשים שעדיין לא יודעים למי יצביעו אם בכלל,הדבר הזה לא קיים אצל מצביעי ליכוד , לרוב המוחלט מביניהם היה ברור בתוכם שיצביעו לבנימין נתניהו והליכוד ביום אחרי שהוא נבחר בבחירות האחרונות. אין שם שום התלבטות, שום תהייה, שום פתיחות ראש.
צודק אדון "אגרוף הזעם" פליקס כשאמר שאתה מדבר כאן עם אנשים בעלי עמדה מגובשת, ושאי אפשר להזיז מישהו במילימטר מהעמדות שלו, אבל טעה מאוד כשהוסיף על בסיס עובדות. בפועל זה בגדר "נעשה ונשמע" אבל במובן השלילי של הביטוי-הם כבר החליטו למי הם מצביעים ואז הם יוצאים החוצה ואוספים עדויות ללמה ההחלטה שלהם רציונלית והגיונית.
אין כאן באמת דיון, יש כאן אשליה של דיון.
זאת הסיבה שהליכוד ממשיך לקבל את אותו מספר מנדטים פחות או יותר כבר שנים וגם בבחירות הקרובות כנראה זה לא יהיה שונה.
Holiday_Armadillo כתב:סוף סוף מעניין קצת בעבודה
אני תמיד נהנית כשיש mob mentalitymy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:סוף סוף מעניין קצת בעבודה
משעמם ולא מעניין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים