פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יאניס ספירופולוס חתם במכבי ת

22 דצמבר 2018, 21:26

יכול להיות שהוא באמת מאמן טוב..
אבל יכול להיות גם שספאחיה מאמן טוב..

לא מאמין שהמאזן שלנו היה שונה אם היו משאירים את נבן..

בקיצור אין עם לעבוד - לא בהנהלה, לא בצוות המקצועי(מדבר על מנהל מקצועי, סקאוט וכו') ולא בקרב השחקנים..
מועדון שאין לו שום סיכוי להצליח..

28 דצמבר 2018, 02:25

מרגיש לי שהוא מצליח לייצב אט אט את הקבוצה. משהו בו משדר תקווה לעתיד.

28 דצמבר 2018, 02:37

toja27 כתב:מרגיש לי שהוא מצליח לייצב אט אט את הקבוצה. משהו בו משדר תקווה לעתיד.

עם ספאחיה בסוף הסיבוב הראשון עונה שעברה היינו במצב יותר טוב..השדר היה שסוףסוף תהיה הצלבה..

28 דצמבר 2018, 02:39

כן אבל מאז עם ספאחיה לא ראינו שום שינוי

28 דצמבר 2018, 02:43

my man כתב:

עם ספאחיה בסוף הסיבוב הראשון עונה שעברה היינו במצב יותר טוב..השדר היה שסוףסוף תהיה הצלבה..

לא הבנתי את המשפט האחרון אחי, השדר?
בכל אופן, שנה שעברה זו שנה שעברה, קבוצה שנה דינמיקה שונה גם בתוך היורוליג. השנה ראינו שעם ספאחיה זה הולך לכיוון אבדון מוחלט, זה נראה די בבירור בעיני, ועם יאניס יש התאוששות, אמנם לא מספיקה עדיין אבל ישנה.
ההחלטה שלו להעמיד הרכב גבוה יותר, יותר קרדיט לאובראיינט וריי, ובהרגשה שלי להוריד קצת את ההתבססות על המשחק של וילבקין נכונות. נראה כאילו עם הזמן הוא מוצא לכל שחקן את התפקיד הנכון לו.
בעיני לפחות.
גם צריך לזכור שבניגוד לספאחיה , לא יאניס בנה את הקבוצה ובחר את השחקנים.

28 דצמבר 2018, 02:45

toja27 כתב:
my man כתב:

בכל אופן, שנה שעברה זו שנה שעברה, קבוצה שנה דינמיקה שונה גם בתוך היורוליג. השנה ראינו שעם ספאחיה זה הולך לכיוון אבדון מוחלט, זה נראה די בבירור בעיני, ועם יאניס יש התאוששות, אמנם לא מספיקה עדיין אבל ישנה.
ההחלטה שלו להעמיד הרכב גבוה יותר, יותר קרדיט לאובראיינט וריי, ובהרגשה שלי להוריד קצת את ההתבססות על המשחק של וילבקין נכונות. נראה כאילו עם הזמן הוא מוצא לכל שחקן את התפקיד הנכון לו.
בעיני לפחות.

אמרת שמשהו בו משדר תקווה..
אז הגבתי שגם ספאחיה שידר תקווה שהינה סוף כל סוף נגיע לפחות להצלבה..

מה שאני רוצה לומר ואני אומר את זה כבר לא מעט- לא חושב שהיינו בעמדה אחרת היום אם ספאחיה היה נשאר..

28 דצמבר 2018, 02:48

my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:

בעיני לפחות.

אמרת שמשהו בו משדר תקווה..
אז הגבתי שגם ספאחיה שידר תקווה שהינה סוף כל סוף נגיע לפחות להצלבה..

מה שאני רוצה לומר ואני אומר את זה כבר לא מעט- לא חושב שהיינו בעמדה אחרת היום אם ספאחיה היה נשאר..

אי אפשר להתווכח על מה שלעולם לא נדע אבל דעתי היא שאני משוכנע שהיינו.

28 דצמבר 2018, 02:50

ואגב לא קלטתי את התדר ברדיו בעונה שעברה שבהם ספאחיה שידר תקווה. גם כשהיינו במאזן חיובי ראינו כדורסל רע מאוד תחתיו.

28 דצמבר 2018, 03:18

אני מזמן כבר הגעתי למסקנה, שמה שהרס את העונה הזאת זה לא זהות המאמן וגם לא סגל השחקנים. לדעתי, היו לנו מאמן וסגל מספיק טובים על מנת לסיים במקומות 6-8.

מה שהרס את העונה, זו כניעתה של ההנהלה לדרישות של פיב"א לשלוח שחקנים לנבחרות (מה שלא עשו המועדונים המובילים באירופה), וגם כניעתה של ההנהלה למנהלת הליגה לשחק שלושה סיבובים (זה כבר לא מעכשיו).

אם לא היינו שולחים שחקנים לנבחרות בתרום עונה, היינו פותחים את העונה הרבה יותר מוכנים ומאומנים, ומנצחים בחלק מהמשחקים הצמודים אותם הפסדנו.

אם לא היינו מסכימים לעשות שלושה סיבובים בליגה, לא היינו צריכים לשחק 3-4 משחקים בשבוע בחלק מהמקרים. ואז היינו מגיעים לשמחקים מוכנים יותר טקטית ורעננים יותר פיזית. גם זה היה נותן לנו עוד ניצחון פה ושם.

ככה שללא הדברים האלה שציינתי, היינו נמצאים היום עם 7-8 ניצחונות לפחות (גם ללא פארגו הפצועה).

28 דצמבר 2018, 03:25

felix_r כתב:

אני מזמן כבר הגעתי למסקנה, שמה שהרס את העונה הזאת זה לא זהות המאמן וגם לא סגל השחקנים. לדעתי, היו לנו מאמן וסגל מספיק טובים על מנת לסיים במקומות 6-8.

מה שהרס את העונה, זו כניעתה של ההנהלה לדרישות של פיב"א לשלוח שחקנים לנבחרות (מה שלא עשו המועדונים המובילים באירופה), וגם כניעתה של ההנהלה למנהלת הליגה לשחק שלושה סיבובים (זה כבר לא מעכשיו).

אם לא היינו שולחים שחקנים לנבחרות בתרום עונה, היינו פותחים את העונה הרבה יותר מוכנים ומאומנים, ומנצחים בחלק מהמשחקים הצמודים אותם הפסדנו.

אם לא היינו מסכימים לעשות שלושה סיבובים בליגה, לא היינו צריכים לשחק 3-4 משחקים בשבוע בחלק מהמקרים. ואז היינו מגיעים לשמחקים מוכנים יותר טקטית ורעננים יותר פיזית. גם זה היה נותן לנו עוד ניצחון פה ושם.

ככה שללא הדברים האלה שציינתי, היינו נמצאים היום עם 7-8 ניצחונות לפחות (גם ללא פארגו הפצועה).

הבעיה שבטח היו נותנים למכבי עונש בליגה. אין לי מושג איך, אבל ככה זה נראה לי לפחות ( טוב אולי לא עונש , אבל כל הליגה הייתה יוצאת עליה ) . דרך אגב , בפברואר אני חושב שיש חלון נבחרות , ניראה מה יהיה שם.

28 דצמבר 2018, 03:47

felix_r כתב:

אני אישית לא אהבתי את הקבוצה תחת ספאחיה, ניצחון יותר או פחות.
לא בשנה שעברה ולא השנה.
שמחתי מאוד שיאניס מונה למאמן.

31 דצמבר 2018, 02:00

האמת אני מרחם עליו. לא מגיעה לו קבוצה כזאת.

31 דצמבר 2018, 03:11

אותי ממש מעניין אילו שחקנים הוא אוהב וירצה להשאיר ואילו יחליט שלא להמשיך איתם ואיזה סוג של שחקנים יחליפו אותם.
עריכה: אם ימשיך כמובן לעונה הבאה..

31 דצמבר 2018, 09:52

toja27 כתב:אותי ממש מעניין אילו שחקנים הוא אוהב וירצה להשאיר ואילו יחליט שלא להמשיך איתם ואיזה סוג של שחקנים יחליפו אותם.
עריכה: אם ימשיך כמובן לעונה הבאה..

מקווה שקיין, רול וריי יוחלפו בשחקן אחד טוב בשני צדי המגרש. עם רול אנחנו 4 שחקנים בהגנה ועם קיין 4 בהתקפה. לא מסוגל לראות יותר את קיין מוביל כדור, שלא לדבר על לזרוק אותו. אבל היי, הגייט קוראים לו מכביסט!!!

בקיצור, הקונספט שמביאים במסגרתו 14-15 שחקנים בינוניים מתחילת העונה לא מוכיח את עצמו בפעם המי יודע כמה. מצד שני גם הקונספט שניקולה הוא ה-GM לא מוכיח את עצמו כבר שנים ודבר לא משתנה.

11 ינואר 2019, 22:02

ניהל יפה את המשחק ובקור רוח גם שהרוסים התקרבו

11 ינואר 2019, 22:04

שאפו על ניהול משחק נהדר, יש לו חלק לא קטן בניצחון היום .

11 ינואר 2019, 22:04

ניהל מדהים את המשחק היום. שאפו

Re: יאניס ספירופולוס חתם במכבי ת"א לעונה וחצי

11 ינואר 2019, 22:05

מאמן אדיר.

11 ינואר 2019, 22:05

ההחלטה לשחק יותר עם דיב' ופחות עם ווילבקין לגמרי במקום. כל זמן שווילבקין נראה ככה, זה צריך להמשיך.

11 ינואר 2019, 22:06

שמואל1 כתב:מאמן אדיר.

:sharp:
פרסם תגובה