אתה עדיין מספר 1 שלנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אתה עדיין מספר 1 שלנו

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מאי 2012, 04:46

פשוט הזוי שאחרי שנתיים כאלו בכלל מדברים על החלפת מאמן....
ועוד למה ? בגלל שחקן כזה או אחר שלא שיחקו מספיק לפי דעתו של הבעלים ולא לפי ההישגים של הקבוצה . הזוי !!!
המאמן היחיד שיספק את פדרמן זה בלאט אבל בעלות של 100K...בקיצור לא קיים כזה דבר...
אם פדרמן היה מההתחלה מבקר את בלאט באופן ישיר ולא דרך התקשורת , זה היה עובר בשקט גם מצידו של בלאט כי זה לגיטימי לבקר את המאמן אבל לא בצורה שזה נעשה ובגלל זה דיויד מרגיש פגוע ובצדק .
בתנאים הקיימים , אין אף מאמן שיכול להצליח כמו שדיויד הצליח במכבי . אוברדוביץ' לא יוכל להצליח עם תקציב כזה , ועם כל הכבוד לזלייקו , אף אחד לא מזכיר את כל הכשרונות שפאו קנו לאורך השנים במליונים והוא בכלל לא השתמש בהם וזה לרגע לא העלה את עתידו בפאו בסימן שאלה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עודד » 01 מאי 2012, 05:11

לי הייתה פנטזיה מטופשת שפדרמן יקח אתמול את המיקרופון ויתנצל על הדברים שאמר מול היכל מלא.
יכל לצאת נחמד מאוד מהסיפור הזה.

אם הוא אמר את מה שאמר כדי להראות לבלאט את הדרך החוצה הוא טיפש גדול בעיניי.
פשוט פרשייה מרתיחה ותמוהה.
עודד

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 05:14

תשלימו עם העובדה שמאז שפדרמן השתלט סופית על מכבי, הקבוצה הפכה לבית קברות למאמנים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מאי 2012, 05:18

קודי כתב:תשלימו עם העובדה שמאז שפדרמן השתלט סופית על מכבי, הקבוצה הפכה לבית קברות למאמנים.

הדבר הכי מפגר פה שפדרמן לא רוצה שבלאט באמת יעזוב מבחינה מקצועית , חברתית , תדמיתית....אלא רק בגלל סיבה כלכלית .
כנראה לא בא לו לשלם סכומים כאלו למאמן והוא מעדיף להביא איזה טירון בשקל שלפחות יתן דקות לשחקנים לא על סמך היכולת שלהם אלא על סמך הכסף\ניסיון שלהם .

פדרמן מודד את השחקן לפי עלות לדקת משחק ולא לפי עלות לתרומה מקצועית של השחקן . מצידו ששחקן יקר ישחק 40 דק ויעשה 0 נק' אבל העלות שלו לדקה השתלמה לו (בהקצנה כמובן). ראש עיסקי ומטומטם...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 05:43

yzafrir כתב:
קודי כתב:תשלימו עם העובדה שמאז שפדרמן השתלט סופית על מכבי, הקבוצה הפכה לבית קברות למאמנים.

הדבר הכי מפגר פה שפדרמן לא רוצה שבלאט באמת יעזוב מבחינה מקצועית , חברתית , תדמיתית....אלא רק בגלל סיבה כלכלית .
כנראה לא בא לו לשלם סכומים כאלו למאמן והוא מעדיף להביא איזה טירון בשקל שלפחות יתן דקות לשחקנים לא על סמך היכולת שלהם אלא על סמך הכסף\ניסיון שלהם .

פדרמן מודד את השחקן לפי עלות לדקת משחק ולא לפי עלות לתרומה מקצועית של השחקן . מצידו ששחקן יקר ישחק 40 דק ויעשה 0 נק' אבל העלות שלו לדקה השתלמה לו (בהקצנה כמובן). ראש עיסקי ומטומטם...

הנקודה היא שהחסכון הזה הוא הכי יקר שיש, כי הבאה של איזה גודס או שמיר אמנם תחסוך בטווח המיידי, אבל תוריד גם את ההכנסות של מכבי ותגרום לכך שעוד כמה חודשים פדרמן יהיה מוכן לשלם לבלאט הרבה יותר כדי שיחזור.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 05:47

עודד כתב:לי הייתה פנטזיה מטופשת שפדרמן יקח אתמול את המיקרופון ויתנצל על הדברים שאמר מול היכל מלא.
יכל לצאת נחמד מאוד מהסיפור הזה.

אם הוא אמר את מה שאמר כדי להראות לבלאט את הדרך החוצה הוא טיפש גדול בעיניי.
פשוט פרשייה מרתיחה ותמוהה.

פדרמן אוהב את עצמו יותר מדי בשביל לעשות דבר כזה. אם מזרחי היה צריך לעשות מעשה כזה בשביל לעזור למכבי הוא היה עושה את זה ללא היסוס, אבל פדרמן לעולם לא יעשה דבר כזה. גם "ההתנצלות" הרפה שלו היתה כדי לצאת ידי חובה. אם בלאט לא ימשיך כאן זה יהיה כתם גדול על פדרמן ואני לא רואה איך הקהל יסלח לו על זה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 01 מאי 2012, 06:15

קודי כתב:
yzafrir כתב:

הנקודה היא שהחסכון הזה הוא הכי יקר שיש, כי הבאה של איזה גודס או שמיר אמנם תחסוך בטווח המיידי, אבל תוריד גם את ההכנסות של מכבי ותגרום לכך שעוד כמה חודשים פדרמן יהיה מוכן לשלם לבלאט הרבה יותר כדי שיחזור.

מספיק להיזכר כמה כסף עלתה העונה ההיא שבה הביאו את אפי ואת הליצן שלו, תמורת כלום כסף.
בסוף מכבי מצאה את עצמה מביאה את פיני ואת דרוקר, תמורת סכום אסטרונומי, מחתימה את בראון בפתיחת העונה כתוספת יקרה, מחתימה עוד רכבת של שחקנים שבאו והלכו,
ומסיימת את העונה בטופ 16 די בזיוני.

גורל די דומה היה בעונת קטש, אם כי שם, צביקה היה מעורב בבניית הקבוצה, וגם הצליח לייצב אותה ולתת עונה מופלאה באירופה, שנגמרה באכזבה בליגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 07:11

jol9 כתב:
קודי כתב:
yzafrir כתב:

מספיק להיזכר כמה כסף עלתה העונה ההיא שבה הביאו את אפי ואת הליצן שלו, תמורת כלום כסף.
בסוף מכבי מצאה את עצמה מביאה את פיני ואת דרוקר, תמורת סכום אסטרונומי, מחתימה את בראון בפתיחת העונה כתוספת יקרה, מחתימה עוד רכבת של שחקנים שבאו והלכו,
ומסיימת את העונה בטופ 16 די בזיוני.

גורל די דומה היה בעונת קטש, אם כי שם, צביקה היה מעורב בבניית הקבוצה, וגם הצליח לייצב אותה ולתת עונה מופלאה באירופה, שנגמרה באכזבה בליגה.

מה שהכי מפריע לי הוא שהעניין הזה ברור לכולם למעט לאדם הלא ממש חכם שהוא השליט הבלעדי במכבי, שהוא אותו אדם שהחליט לפני כמה שנים שהבעיה הכי גדולה של מכבי היא רענן כץ. הבעיה היא שכולם יודעים איך הסיפור הזה יגמר אם בלאט לא ימשיך ולכן פדרמן אמור היה (אם הקבוצה היתה מעל כבודו האישי) לעשות כל דבר שבעולם - כולל התנצלות פומבית - כדי לפייס את בלאט ולהחתים אותו על החוזה. יהיה ממש הזוי בעיניי אם בלאט לא ימשיך, מאחר שאם הוא יעזוב זה לא בגלל הצעה גבוהה מבחוץ (שבוודאי היו כאלה גם כשהוא סיכם לעוד שנתיים במכבי) אלא בגלל טיפשות של מנהלי מכבי. אם וכאשר, יהיה מדובר באחד הכשלונות הגדולים של הנהלת מכבי בעשור האחרון.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 01 מאי 2012, 07:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 מאי 2012, 07:15

קודי כתב:מה שהכי מפריע לי הוא שהעניין הזה ברור לכולם למעט לאדם הלא ממש חכם שהוא השליט הבלעדי במכבי, שהוא אותו אדם שהחליט לפני כמה שנים שהבעיה הכי גדולה של מכבי היא רענן כץ.

כבר ציינתי בעבר כמה שזה אירוני שאותו אדם שדאג להעיף אנשים כמו רענן כץ ופיני רק בשל הדאגה לשקט תעשייתי וכי נמאס לו מהפה הגדול שלהם, הוא זה שפותח את הפה הגדול שלו ועושה בלאגן אחרי שנתיים יפות של שקט תעשייתי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 מאי 2012, 07:49

בלאט התראיין לגלי צה"ל הבוקר ולא התחייב להישאר, אמר רק : " נראה ".
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 08:08

yarinsaky כתב:בלאט התראיין לגלי צה"ל הבוקר ולא התחייב להישאר, אמר רק : " נראה ".

בלאט נראה לי פגוע ומושפל מהעניין הזה כמו שלא היה מימיו, כולל כשהועבר מעמדת המאמן לעמדת העוזר. רק שהפעם הוא גם הרבה יותר חזק ממה שהיה אז - יהיו לו לא מעט הצעות מקבוצות צמרת אירופאיות בלא פחות כסף ממה שמכבי מציעה ומכבי צריכה אותו הרבה יותר ממה שהוא צריך אותה. אם היה מדובר בבעיה מול מזרחי אז שמעון היה קם כמו גבר, מתנצל בפומבי ועושה כל דבר בשביל לפייס את בלאט בגלל שמבחינת שמעון הקבוצה מעל הכל, גם מעל כבודו האישי. הבעיה היא שמדובר כאן בפדרמן שמבחינתו שום דבר לא נמצא מעל כבודו האישי ולכן הסיפור כאן מסובך הרבה יותר.

אגב, ברור שכל העניין הזה גם מעכב את בניית הסגל לעונה הבאה, כאשר בלאט מתחיל את ההכנות עם נבחרת רוסיה כמה שבועות בודדים אחרי סיום העונה. כך שבכל מקרה יש כאן פגיעה אנושה בהכנות לעונה הבאה ושוב ניגרר עם החתמות לסוף הקיץ או לתחילת העונה. יופי, פדרמן.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 מאי 2012, 08:14

כן, אין ספק שזה כבר גורם נזק, מכבי הרי חשבה כבר להתחיל לסכם עם שחקנים, אנ מניח שעכשיו דברים יוקפאו עד שהדבר יתבהר.
מצד שני, אולי דני פדרמן לא צריך מאמן כדי להחתים שחקנים. :laugh2
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 01 מאי 2012, 08:26

yarinsaky כתב:כן, אין ספק שזה כבר גורם נזק, מכבי הרי חשבה כבר להתחיל לסכם עם שחקנים, אנ מניח שעכשיו דברים יוקפאו עד שהדבר יתבהר.

צחוק, צחוק, אבל בטפסים של דני פדרמן, למאמן יש רק שורה אחת, בדיוק כמו לאיש הכספים. לעומתם, להנהלה יש כמה וכמה שורות (מנכ"ל, סמנכ"ל, יו"ר, סגן יו"ר וכו').

אני גם לא בטוח, שבמידה ודייויד חלילה, לא ימשיך, אנחנו לא נראה כאן החתמות של שחקנים, בלי קשר למאמן, כי הרי כל אחד רוצה להיות סוג של GM, ויש כאן הזדמנות פז
לעשות את זה.

יובל, אני מסתייג מהאמירה שבראש המועדון עומד אדם לא חכם. אני חושב שהוא אדם מאוד חכם, אבל כמו שאמרת, סדר העדיפויות שלו, הוא כנראה קצת אחר משלנו.

אנחנו אולי לא נשכח מהר את הפלטה הזאת, אבל לקהל הרחב, פדרמן כבר יביא איזה גימיק או שניים, שישכיחו את העניין במהירות רבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 08:41

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:כן, אין ספק שזה כבר גורם נזק, מכבי הרי חשבה כבר להתחיל לסכם עם שחקנים, אנ מניח שעכשיו דברים יוקפאו עד שהדבר יתבהר.

צחוק, צחוק, אבל בטפסים של דני פדרמן, למאמן יש רק שורה אחת, בדיוק כמו לאיש הכספים. לעומתם, להנהלה יש כמה וכמה שורות (מנכ"ל, סמנכ"ל, יו"ר, סגן יו"ר וכו').

אני גם לא בטוח, שבמידה ודייויד חלילה, לא ימשיך, אנחנו לא נראה כאן החתמות של שחקנים, בלי קשר למאמן, כי הרי כל אחד רוצה להיות סוג של GM, ויש כאן הזדמנות פז
לעשות את זה.

יובל, אני מסתייג מהאמירה שבראש המועדון עומד אדם לא חכם. אני חושב שהוא אדם מאוד חכם, אבל כמו שאמרת, סדר העדיפויות שלו, הוא כנראה קצת אחר משלנו.

אנחנו אולי לא נשכח מהר את הפלטה הזאת, אבל לקהל הרחב, פדרמן כבר יביא איזה גימיק או שניים, שישכיחו את העניין במהירות רבה.

מסכים איתך, הוא כבר ישלוף איזו החתמה "שיווקית" (שאראס לעונת פרישה? מהלך שהוא גם לא יקר כלכלית ומסתדר עם הרצון של בלאט שאוחיון יהיה הרכז הראשון) שתגרום לקהל הרחב להתנפל על המינויים, אבל אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן. במידה שבלאט לא ישאר גם לא יהיה לו מישהו שיתנגד להחתמה כזו אז בלאט בכלל יכול להיות מרוצה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 01 מאי 2012, 08:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי where is the love? » 01 מאי 2012, 08:55

קודי, אני צפריר וחן תמיד אמרנו שיש כאן משהו מוזר בהתנהלות ותמיד קפצו עלינו, אני חושב שהיום המצב ממש נורא ועצוב, אפילו אני שאני די פסימיסט לא תארתי לעצמי מקרה שבו פדרמן מעזיב את בלאט, זה פשוט נוראי ועצוב, אני לא יכול לכתוב יותר, רק רציתי להגיד את זה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 01 מאי 2012, 09:16

קודי כתב:
jol9 כתב:

לעשות את זה.

מסכים איתך, הוא כבר ישלוף איזו החתמה "שיווקית" (שאראס לעונת פרישה? מהלך שהוא גם לא יקר כלכלית ומסתדר עם הרצון של בלאט שאוחיון יהיה הרכז הראשון) שתגרום לקהל הרחב להתנפל על המינויים, אבל אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן. במידה שבלאט לא ישאר גם לא יהיה לו מישהו שיתנגד להחתמה כזו אז בלאט בכלל יכול להיות מרוצה.

לא חסר גימיקים... שאראס לעונת פרישה, באמת נשמע כמו משהו מהסרטים עבור הפדרמנים...

אני מקווה שהשכל הישר יגבר. לא מצפה לשמוע שום התנצלות מפדרמן - זה לא יקרה, אבל לפחות שהסיפור של בלאט ייסגר מהר, כי לפי הפרסומים, יש כמעט סגל שלם לבנות,
ואין הרבה זמן בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 מאי 2012, 09:50

עם כל ההתנפלות על פדרמן , שארס לעונת פרישה היה רעיון טוב רק שבלאט ככל הנראה פחד מהדומיננטיות שלו והפיל את זה .

יש פה תסריט מאוד ברור של מאמן שמפחד משחקנים דומיננטים מידי ומעדיף יסמנים בינוניים , לא יודע מה איתכם אבל אני לא משתגע על זה.

ושוב למכבי יש הזדמנות להעמיד קבוצה עם הרבה מאוד כישרון ומי שמפיל את זה הוא בלאט ולא ההנהלה ה"קמצנית" , ככה שאני באמת קונה את הגימיקים של הנהלה .

אגב גם שארס הובא לפה כסוג של גימיק ופארקר בפעם השניה הוצנח מלמעלה במסיבת עיתונאים גרנדיוזית , לא תמיד גימיק זה דבר רע.
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 מאי 2012, 10:03

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:אם הוא יילך זה יהיה חבל מאוד, במיוחד לזמן הארוך, דייויד עוד צעיר..
בגלל שהטמבל הזה לא יכל לסתום ת'פה..

לא כזה צעיר. הוא מבוגר בשנה מאוברדוביץ'

מההה??
יאו זה ממש לא נראה ככה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי EulGam05 » 01 מאי 2012, 10:08

יוסי22 כתב:עם כל ההתנפלות על פדרמן , שארס לעונת פרישה היה רעיון טוב רק שבלאט ככל הנראה פחד מהדומיננטיות שלו והפיל את זה .

יש פה תסריט מאוד ברור של מאמן שמפחד משחקנים דומיננטים מידי ומעדיף יסמנים בינוניים , לא יודע מה איתכם אבל אני לא משתגע על זה.

ושוב למכבי יש הזדמנות להעמיד קבוצה עם הרבה מאוד כישרון ומי שמפיל את זה הוא בלאט ולא ההנהלה ה"קמצנית" , ככה שאני באמת קונה את הגימיקים של הנהלה .

אגב גם שארס הובא לפה כסוג של גימיק ופארקר בפעם השניה הוצנח מלמעלה במסיבת עיתונאים גרנדיוזית , לא תמיד גימיק זה דבר רע.

או לחילופין תסריט מאד ברור של בעלים שמפחד ממאמנים דומיננטיים מידי ומעדיף יסמנים בינוניים...
EulGam05

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 מאי 2012, 10:11

יוסי22 כתב:עם כל ההתנפלות על פדרמן , שארס לעונת פרישה היה רעיון טוב רק שבלאט ככל הנראה פחד מהדומיננטיות שלו והפיל את זה .

עשית סלט גמור.
שאראס לא הובא כגימיק, זה בכלל לא המונח הנכון לגביו לפני 9 שנים . הוא היה הרכז של אלופת אירופה שלא הסתדר עם המאמן שלו , שחקן עם טמפרמנט שמכבי ידעו שיכול להיות בעייתי והיה בזה קצת הימור, אבל מבחינת יכולת וכישרון היה מדובר על אחד הרכזים הטובים באירופה .
הצגתו של פארקר הייתה כדי להפתיע, להמם ולגרום להייפ, זה לא גימיק .

גימיק, למשל, היה טום צ'יימברס שהובא כדי למכור מינויים ותו לא, למרות שאנשי מקצוע ידעו שמדובר בשחקן גמור.

ואותה הנהלה לא מוכנה לשלם הרבה כסף ללאנגפורד שבלאט כן רוצה, אז גם כאן הוא לא רוצה שחקנים דומיננטיים מדי ? אין כמעט חולק שהוא השחקן הדומיננטי של מכבי העונה, בטח מאז הטופ 16 .
סתם תיאוריה מופלצת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר