המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מישהו שמע על הפציעה ההזויה של סטודמאייר? זה הרי ברור שמעכשיו הוא ייכנס לכל כתבה הומוריסטית על פציעות מוזרות
נתן אגרוף ל''חלון'' זכוכית שמאחוריו יש מטף אש וחתך את היד
לא שונה מהפציעה של קאניזרס בזמנו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו שמע על הפציעה ההזויה של סטודמאייר? זה הרי ברור שמעכשיו הוא ייכנס לכל כתבה הומוריסטית על פציעות מוזרות
לא שונה מהפציעה של מי?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו שמע על הפציעה ההזויה של סטודמאייר? זה הרי ברור שמעכשיו הוא ייכנס לכל כתבה הומוריסטית על פציעות מוזרות
לא שונה מהפציעה של מי?
קאניזרס, היה שוער של נבחרת ספרד שהיה אמור להופיע ביורו(או במונדיאל)וחתך את היד עם בקבוק בושם
itai7 כתב:
misha כתב:מי מלך? פול פירס מלך. בלי רונדו ואלן, הקפטן לקח הכל עצמו עם 36 נק' ו14 ריב' ובעיקר היה שם כמו גדול במאני טיים.
טייסון צ'נדלר זכה במשחק ההגנה של השנה (איבאקה במקום השני בהפרש קטן).
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:מי מלך? פול פירס מלך. בלי רונדו ואלן, הקפטן לקח הכל עצמו עם 36 נק' ו14 ריב' ובעיקר היה שם כמו גדול במאני טיים.
טייסון צ'נדלר זכה במשחק ההגנה של השנה (איבאקה במקום השני בהפרש קטן).
מעניין אותי כמה אנשים פה יבינו את ההקשר של התמונה של פירס
מה ההקשר?
ראיתי שהוא רשם משהו בפייסבוק, לא קראתי אבל..
refael כתב:אוי פירס פירס אין שחקנים כמוך היום..
לגבי ניו יורק, אני חושב ששנה הבאה צריך לעשות רענון לסגל אי אפשר שכרמלו ואמרה יהיו באותה קבוצה.
הייתי מעיף את כרמלו ומביא איזה רכז על אולי את רונדו.
לייקרס, אני זוכר אמרו פה ביינום לא סנטר ברמה של הגדולים, אחרי העונה הזאת אפשר להתווכח בכלל ? יש עתיד ללייקרס הם יכולים גם לזכות השנה לדעתי.
שיקגו, כמה כואב לי על דירק רוז שוב פעם הוא הוביל את הקבוצה שלו למקום הראשון ושוב פעם לא יזכה בתואר חבל חבל אבל יש עוד תקווה הוא עוד צעיר ואני חושב שבעתיד הקרוב הוא יביא תואר לשיקגו כמו שדוראנט יביא לאוקלהומה.
Holiday_Armadillo כתב:refael כתב:אוי פירס פירס אין שחקנים כמוך היום..
לגבי ניו יורק, אני חושב ששנה הבאה צריך לעשות רענון לסגל אי אפשר שכרמלו ואמרה יהיו באותה קבוצה.
לייקרס, אני זוכר אמרו פה ביינום לא סנטר ברמה של הגדולים, אחרי העונה הזאת אפשר להתווכח בכלל ? יש עתיד ללייקרס הם יכולים גם לזכות השנה לדעתי.
שיקגו, כמה כואב לי על דירק רוז שוב פעם הוא הוביל את הקבוצה שלו למקום הראשון ושוב פעם לא יזכה בתואר חבל חבל אבל יש עוד תקווה הוא עוד צעיר ואני חושב שבעתיד הקרוב הוא יביא תואר לשיקגו כמו שדוראנט יביא לאוקלהומה.
בתחילת העונה אמרתי שהבעיה היא כרמלו והוא צריך ללכת
אחרי שראיתי את רוב המשחקים של הניקס העונה ברור לי לחלוטין שאמארה הוא פשוט נזק
הוא פצוע רוב הזמן וכשהוא לא פצוע אז הוא לא שומר, לא אותו דבר בהתקפה, משחק רק מתי שבא לו ואיפה שבא לו(רמז, רק בצד אחד של המגרש)
מלו סחב את הקבוצה הזאת על הכתפיים בלי לין ובלי אמארה והקבוצה נראתה נהדר
ברגע שאמארה חזר הכל התחיל להתחרבן מחדש
אם הם צריכים להחליט על איזה נכס לשמור אז שישמרו על מלו
refael כתב:Holiday_Armadillo כתב:refael כתב:אוי פירס פירס אין שחקנים כמוך היום..
בתחילת העונה אמרתי שהבעיה היא כרמלו והוא צריך ללכת
אחרי שראיתי את רוב המשחקים של הניקס העונה ברור לי לחלוטין שאמארה הוא פשוט נזק
הוא פצוע רוב הזמן וכשהוא לא פצוע אז הוא לא שומר, לא אותו דבר בהתקפה, משחק רק מתי שבא לו ואיפה שבא לו(רמז, רק בצד אחד של המגרש)
מלו סחב את הקבוצה הזאת על הכתפיים בלי לין ובלי אמארה והקבוצה נראתה נהדר
ברגע שאמארה חזר הכל התחיל להתחרבן מחדש
אם הם צריכים להחליט על איזה נכס לשמור אז שישמרו על מלו
אפשר לומר אותו דבר על אמארה,
אני זוכר לפני שנה לפני שמלו הגיע לניקס אותו דבר קרה עם אמרה הוא סחב על עצמו את הקבוצה מי היה שם אולי קצת גאלינרי.
כדי שאמארה היה טוב הוא צריך רכז על לידו(נאש בפינקס) וכרגע אין כלום בעמדת הרכז שם.
לין פצוע ובארון דיוויס לא אותו שחקן כמו פעם,לפני שמלו הגיע לניקס היה אחלה רכז(פלטון) לא רכז על אבל אחד שעשה את העבודה שמר,חילק כדורים וגרם לקבוצה להיות טובה וגם אמארה היה טוב יותר.
בגלל זה אני חושב שעדיף לוותר על מלו למרות שהוא שחקן ענק ובין הגדולים שיש לליגה הזאת אבל כמו שהוא ענק ככה גם הוא נזק לקבוצה.
גם אמארה הוא נזק אבל פחות ממלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים