בחירות אפריל 2019

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות אפריל 2019

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2019, 19:58

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:הBase של ליברמן זה הרבה יותר מחצי מנדט...
גם להגיד שהוא לא השיג כלום בשלושים שנה זה קצת מוגזם.

לגבי עניין הסיסמאות אני דווקא מסכים

מה היא מורשת ליברמן בפוליטיקה? מה ההישגים שלו לאורך השנים?

אני חושב שהרעיון לקנן יחסים דיפלומטיים עם מדינות אפריקאיות, זה היה משהו שהוא התחיל כשר החוץ.
הטיפול הביטחוני בגזרה הצפונית ושיתוף הפעולה עם רוסיה כשר הביטחון.

חוץ מזה המפלגה שלו העבירה לא מעט חוקים לטובת אוכלוסיית העולים, כמו אפשרות לקבל פנסיה מממשלת רוסיה וכד'.

בכל אופן, את מה שאתה אומר אפשר להגיד כמעט על כל אחד שלא עומד בראש הפירמידה.
תפקידי החוץ והביטחון הם תפקידים שבהם קשה להגדיר הצלחה או כשלון באופן מפורש, ובטח לא לקחת את הקרדיט מראש הממשלה.

דוגמה פשוטה- אפילו כחלון שהוא אדם די כושל הביא הישגים משמעותיים בעבר עם רפורמת הסלולר. והוא ממש לא בראש הפירמידה.

ליברמן זה שחקן פוליטי משמעותי שמסתובב פה כבר עשרות שנים, וכל מה שאתה מצליח להגיד עליו זה איזשהי מדיניות בזירה הצפונית שנמשכת כבר שנים בלי קשר אליו ונמשכת גם אחריו.

הכל אצלו זה ססמאות שחוקות ומשחקים פוליטיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2019, 20:11

למה הם חושבים שקוראים לי יולי? ובכל מקרה, תודה לגלעד על האיחולים והפירגון בשנים.
אור, יא ילד זין. תפסיק עם זה כבר...

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2019, 20:14

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:הBase של ליברמן זה הרבה יותר מחצי מנדט...
גם להגיד שהוא לא השיג כלום בשלושים שנה זה קצת מוגזם.

לגבי עניין הסיסמאות אני דווקא מסכים

מה היא מורשת ליברמן בפוליטיקה? מה ההישגים שלו לאורך השנים?

אני חושב שהרעיון לקנן יחסים דיפלומטיים עם מדינות אפריקאיות, זה היה משהו שהוא התחיל כשר החוץ.
הטיפול הביטחוני בגזרה הצפונית ושיתוף הפעולה עם רוסיה כשר הביטחון.

חוץ מזה המפלגה שלו העבירה לא מעט חוקים לטובת אוכלוסיית העולים, כמו אפשרות לקבל פנסיה מממשלת רוסיה וכד'.

בכל אופן, את מה שאתה אומר אפשר להגיד כמעט על כל אחד שלא עומד בראש הפירמידה.
תפקידי החוץ והביטחון הם תפקידים שבהם קשה להגדיר הצלחה או כשלון באופן מפורש, ובטח לא לקחת את הקרדיט מראש הממשלה.

דוגמה פשוטה- אפילו כחלון שהוא אדם די כושל הביא הישגים משמעותיים בעבר עם רפורמת הסלולר. והוא ממש לא בראש הפירמידה.

ליברמן זה שחקן פוליטי משמעותי שמסתובב פה כבר עשרות שנים, וכל מה שאתה מצליח להגיד עליו זה איזשהי מדיניות בזירה הצפונית שנמשכת כבר שנים בלי קשר אליו ונמשכת גם אחריו.

הכל אצלו זה ססמאות שחוקות ומשחקים פוליטיים.

אמרתי כבר מראש, שהרבה יותר קשה לקחת / לקבל קרדיט במשרדים כמו החוץ והביטחון מכל מיני סיבות (תגיד לי למשל מה ההישגים של קודמיו של ליברמן במשרד הביטחון או החוץ).
אני לא אומר שאתה לא צודק. הרבה סיסמאות, ומעט מדי חוקים בפועל.
אני רק יכול להסתמך על דברים שנאמרים עליו, שבמשרדים הבכירים בהם היה, הוא תיפקד בסה"כ טוב. אין לי הרבה מעבר לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2019, 20:17

jol9 כתב:למה הם חושבים שקוראים לי יולי? ובכל מקרה, תודה לגלעד על האיחולים והפירגון בשנים.
אור, יא ילד זין. תפסיק עם זה כבר...

תמונה

אתה מעצבן אותי, וזה המחיר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ינואר 2019, 20:26

כחלון אגב לקח קרדיט ממישהו אחר על מהפכת הסלולר
מן סיפור אדיסון והנורה, אבל זה לא קריטי, הוא נאלח עם או בלי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ינואר 2019, 21:30

אחלה כתבה עכשיו בערוץ 2 על התכתובות בתיק 4000
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2019, 22:50

מאוד אוהב את אמיר אוחנה. רק בשבילו שווה להצביע לליכוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 22 ינואר 2019, 14:31

jol9 כתב:דוגמא נוספת? ליברמן למשל.

אתה יכול לפחות לשמוע את הפרשנויות השונות, שמדברות על דברים אובייקטיביים (כמו למשל עצם ניהול החקירה בניגוד עניינים ישיר בין החוקר לנחקר).
אין שום נאמנות עיוורת. יש בסה"כ סיפורים שמתעופפים לאוויר, שהם בעיני בושה וחרפה (ולא רק בעיניי מסתבר), יש עכיפה בררנית, יש ניהול כושל של החקירה (כמו אי זימון עדי מפתח) וכד'.
ברור לגמרי שיש כאן לחץ עצום על כל המערכת להעמיד לדין ראש ממשלה, ובכך לצפצף על רצון הציבור.

אגב, מדובר כנראה בפוליטיקאי הכי גדול שהיה לנו, רק בלי ה"כנראה". גם את זה לא רק אני אומר.

לי אין שום ספקות לגבי הקואליציה, כמובן בתנאי שהסקרים לא טועים שוב בעשרות אחוזים כמו בדר"כ.

הוא זוכה, תמיד יש אופציה של זיכוי, אבל להגדיר את זה כתפירת תיק זו שוב קונספירציה מעוותת שליברמן מנסה למכור ואתה קונה. וגם להאמין שליברמן באמת נקי כפיים זו תמימות, אבל זה כבר עניין אחר.

ברור לגמרי שיש רצון עצום להוריד ראש ממשלה? על סמך מה בדיוק זה ברור לגמרי? ולמה שיהיה להם אינטרס כזה? הם חבורה גדולה של שמאלנים, שמאמינים שבלי נתניהו השמאל ישלוט, שזה עיוות בפני עצמו, כי הימין ישלוט לפני ואחרי נתניהו.

ואתה חושב שהם השתילו ראיות, או שלא איכפת להם להגיש תיק חלש שלא יעמוד במבחן בית המשפט? אתה חושב שמנדבליט השמאלני מודע ל''תקלות'' כביכול בחקירה ובכל זאת הוא יגיש כתב אישום כי הוא שמאלני הזוי? אין פה גרם של היגיון.

אכיפה בררנית זה עניין אחר לחלוטין, יתכן שצריך לחקור אחרים, למרות שראש ממשלה צריך הרבה יותר לעניין את כולנו מבחינת נקיון כפיים, אבל לומר שאין ראיות לעבירה וזה הכל תפירת תיק זה עניין שני.

בנוגע לסקרים, להיפך, יש לא מעט כאלה שמציב את נתניהו בבעיה לא פשוטה בהרכבת ממשלה. לא יודע על איזה מהם אתה מסתמך.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 22 ינואר 2019, 21:02

שועל כתב:
jol9 כתב:דוגמא נוספת? ליברמן למשל.

אתה יכול לפחות לשמוע את הפרשנויות השונות, שמדברות על דברים אובייקטיביים (כמו למשל עצם ניהול החקירה בניגוד עניינים ישיר בין החוקר לנחקר).
אין שום נאמנות עיוורת. יש בסה"כ סיפורים שמתעופפים לאוויר, שהם בעיני בושה וחרפה (ולא רק בעיניי מסתבר), יש עכיפה בררנית, יש ניהול כושל של החקירה (כמו אי זימון עדי מפתח) וכד'.
ברור לגמרי שיש כאן לחץ עצום על כל המערכת להעמיד לדין ראש ממשלה, ובכך לצפצף על רצון הציבור.

אגב, מדובר כנראה בפוליטיקאי הכי גדול שהיה לנו, רק בלי ה"כנראה". גם את זה לא רק אני אומר.

לי אין שום ספקות לגבי הקואליציה, כמובן בתנאי שהסקרים לא טועים שוב בעשרות אחוזים כמו בדר"כ.

הוא זוכה, תמיד יש אופציה של זיכוי, אבל להגדיר את זה כתפירת תיק זו שוב קונספירציה מעוותת שליברמן מנסה למכור ואתה קונה. וגם להאמין שליברמן באמת נקי כפיים זו תמימות, אבל זה כבר עניין אחר.

ברור לגמרי שיש רצון עצום להוריד ראש ממשלה? על סמך מה בדיוק זה ברור לגמרי? ולמה שיהיה להם אינטרס כזה? הם חבורה גדולה של שמאלנים, שמאמינים שבלי נתניהו השמאל ישלוט, שזה עיוות בפני עצמו, כי הימין ישלוט לפני ואחרי נתניהו.

ואתה חושב שהם השתילו ראיות, או שלא איכפת להם להגיש תיק חלש שלא יעמוד במבחן בית המשפט? אתה חושב שמנדבליט השמאלני מודע ל''תקלות'' כביכול בחקירה ובכל זאת הוא יגיש כתב אישום כי הוא שמאלני הזוי? אין פה גרם של היגיון.

אכיפה בררנית זה עניין אחר לחלוטין, יתכן שצריך לחקור אחרים, למרות שראש ממשלה צריך הרבה יותר לעניין את כולנו מבחינת נקיון כפיים, אבל לומר שאין ראיות לעבירה וזה הכל תפירת תיק זה עניין שני.

בנוגע לסקרים, להיפך, יש לא מעט כאלה שמציב את נתניהו בבעיה לא פשוטה בהרכבת ממשלה. לא יודע על איזה מהם אתה מסתמך.

אני מרגיש שאנחנו במעגלים... אני עונה ונותן דוגמאות, ואתה שוב שואל שאלות של 20,000 רגל.
בוא נסכם שהכל כשר ותקין. יהיו המלצות להגשה לדין, ונראה איך זה יעמוד בבית המשפט. אני רק מקווה שנתניהו יעמוד במילתו ולא יפרוש, כי החוק ואמון הציבור הם לצידו.

אין טעם להתעסק כרגע בספקולציות על סקרים. אם הליכוד יזכה בניצחון מהדהד בבחירות, תהיה ממשלה בראשות נתניהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2019, 10:55

שועל, הנה למשל דוגמא לידיעות שאני נתקל בהן כל הזמן:
https://www.israelhayom.co.il/article/627587

על סמך זה אני אומר שהמון דברים שקורים הם מוטים ולא ענייניים. בלי תיק 4000 (המגוחך) כל מה שנשאר זה סיגרים, שמפניה ופגישה מוקלטת עם נוני מוזס, שאותה הקליט נתניהו עצמו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ינואר 2019, 11:22

לא הבנתי למה כתבות בישראל היום או מונולוגים של אראל סגל ב103 יותר אמינים מכל מה שנאמר בערוץ2/10 או נכתב בשאר העיתונים. לכל אחד יש אג'נדה.

בכל מקרה, תן למנדבליט לעבוד. לאף אחד אין אפילו רבע מהמידע, למרות ההדלפות משני הצדדים ולרוב האנשים גם אין ידע משפטי לקבוע כלום. להגיד "רק סיגרים ושמפניות" בכל אופן זו דוגמה טובה לזה, כי שוחד יכול להיות גם תמורת ליטופים בגב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2019, 15:14

אני מסכים עם מה שאמרת במשפט השני שלך. אני לא אוהב את הלחץ שמנסים להפעיל על היועמ"ש מהצד הימני של המפה, אבל איפה ההגינות הבסיסית (לא שלך) להזכיר שבמשך שנתיים פלוס, הופעל לחץ לא הגיוני של כל מיני חדלי אישים כמו אלדד יניב, מני נפתלי, אבי גבאי, אהוד ברק וכד', כולל לקרוא לו קונסליירי, היועץ המשפחתי וכד'.
שייתנו לו לעבוד. יגיע למסקנות לפני הבחירות, שיגיש לפני הבחירות, יגיע אחרי, שיגיש אחרי. I don't care.

לגבי המשפט הראשון שלך - נכון, לכל אחד יש אג'נדה. אין ויכוח. אבל כנראה שגם לא רק לתקשורת יש אג'נדה. זה נראה שגם למשטרה ולפרקליטות יש אג'נדה, ואג'נדה מאוד מגובשת.

ולגבי הסוף - אם כל דבר יכול להיות שוחד, אז אנחנו נכנסים פה לבור בלי תחתית. לא יכול להיות שסיקור חיובי בתקשורת נחשב כשוחד, לא יכול להיות שמתנות בלי שום תמורה נגדית ייחשב לשוחד. שוחד צריך להיות משהו הרבה יותר ברור מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 ינואר 2019, 17:26

כמו פורומים שעוזרים להתכונן לקב''ן בשביל לצאת על 21
https://twitter.com/YakiAdamker/status/ ... 23872?s=19

מזל שלא אמר להם להתלבש בבגדים מוזרים ולהגיד שהם דולפין
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 27 ינואר 2019, 18:16

Holiday_Armadillo כתב:כמו פורומים שעוזרים להתכונן לקב''ן בשביל לצאת על 21

אנחנו לא מבינים את הגאונות שלו.
מה שהוא לא סיפר להם זה שצה"ל כבר סגר עם קייטרינג בכשרות בד"צ ומדובר על שירות של 3 שנים רצוף בשטח בפלוגת בנים.

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 ינואר 2019, 18:28

Asf כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כמו פורומים שעוזרים להתכונן לקב''ן בשביל לצאת על 21

אנחנו לא מבינים את הגאונות שלו.
מה שהוא לא סיפר להם זה שצה"ל כבר סגר עם קייטרינג בכשרות בד"צ ומדובר על שירות של 3 שנים רצוף בשטח בפלוגת בנים.

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
איינשטיין יכול רק לקנא בו
גארי קספרוב ובובי פישר יכולים רק לקנא בו על הראייה שלו כמה מהלכים קדימה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ינואר 2019, 18:46

אחת הסוגיות המאוסות גיוס חרדים. שלא יתגייסו, הו גיבס א פאק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 27 ינואר 2019, 18:49

MTA2311 כתב:אחת הסוגיות המאוסות גיוס חרדים. שלא יתגייסו, הו גיבס א פאק.

כבר שנים שזה מביא מנדטים
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 27 ינואר 2019, 19:37

MTA2311 כתב:אחת הסוגיות המאוסות גיוס חרדים. שלא יתגייסו, הו גיבס א פאק.

אמת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 ינואר 2019, 19:48

הטיול אחרי צבא הגרוע בהיסטוריה תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 ינואר 2019, 19:49

כיתוב של בייסיק ביץ' על החול בעלות של 100 אלף שקל לחודש מכספי משלם המיסים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה