שועל כתב:הרטוריקה שלו הרבה יותר טובה ממה שציפיתי.
הופעה טובה, אבל לא לפי זה בוחרים.
האמת שבאמת הוא מפתיע ברטוריקה שלו. ציפיתי למשהו ישנוני רמטכ"לי כזה..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:הרטוריקה שלו הרבה יותר טובה ממה שציפיתי.
הופעה טובה, אבל לא לפי זה בוחרים.
Holiday_Armadillo כתב:ימין=דתי או ביטחוני?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שהם?
לא בשבילך
ימין מדי
אין לי בעיה עם זה בכללMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ימין=דתי או ביטחוני?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה?MTA2311 כתב:לא בשבילך
ימין מדי
בטחוני
my man כתב:הקטע עם המחיאות כפיים מעצבן ברמות
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שהם?MTA2311 כתב:באופן מפתיע דווקא את השמות שבוגי מביא איתו אני אוהב
לא בשבילך
אני ממש לא התחברתי באופן אישי. אני רק חושב שאלו שמות שיכולים לתת לו קולות בטח עם גנץ..
מצד שני אני לא יודע איפה הם ייכנסו ברשימה..
למה לא אוהב את האוזר?
אבל אני בעבודה, גם אני רוצה להיות מזועזעתMTA2311 כתב:my man כתב:הקטע עם המחיאות כפיים מעצבן ברמות
מזעזע
Holiday_Armadillo כתב:אבל אני בעבודה, גם אני רוצה להיות מזועזעתMTA2311 כתב:my man כתב:הקטע עם המחיאות כפיים מעצבן ברמות
מזעזע
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שהם?
לא בשבילך
אני ממש לא התחברתי באופן אישי. אני רק חושב שאלו שמות שיכולים לתת לו קולות בטח עם גנץ..
למה לא אוהב את האוזר?
האוזר הוא של גנץ לא?
Holiday_Armadillo כתב:אבל אני בעבודה, גם אני רוצה להיות מזועזעתMTA2311 כתב:my man כתב:הקטע עם המחיאות כפיים מעצבן ברמות
מזעזע
רק מגדיל את תחושת ההחמצהMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל אני בעבודה, גם אני רוצה להיות מזועזעתMTA2311 כתב:my man כתב:הקטע עם המחיאות כפיים מעצבן ברמות
מזעזע
כמו סיטקום מהאייטיז עם קולות קהל ברקע
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:לא בשבילך
למה לא אוהב את האוזר?
האוזר הוא של גנץ לא?
לא, האוזר והנדל של בוגי
הוא מרכז כי צהוב וכחול עושים ירוקשמואל1 כתב:נאום מצויין של בני גנץ. מאוד אהבתי.
סוף סוף יש מועמד רציני מהמרכז, מישהו שבאמת יכול לכהן כראש ממשלה. מאוד התחברתי לדעות שלו.
כרגע הוא הפייבוריט שלי.
מעניין כמה חיידקים צואתיים רפי גינת היה מוצא סביב הפה שלה אם היה חוזר עם כלבוטקMTA2311 כתב:מירי רגב עמדה בשידור חי והקריאה מדף מסרים שהיא קיבלה מלשכת רוהמ.
איזה בן אדם מגוחך
האמת שאני ממש לא שמעתי ממנו משהו קונקרטי או מצע אמיתי רגע מישהו העלה פה תמונה ו....אני מצביעה לוMTA2311 כתב:.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים