המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
משה כתב:חבל שהוא עוזב, מהשחקנים הכי חשובים בקבוצה, הדבק שמחבר בין הקו האחורי לקו הקדמי, אבל מה לעשות לתת עליו יותר ממיליון יורו לקבוצה כמו מכבי זה פשוט הגזמה. אני מצטער שאני כל הזמן מזכיר את זה אבל אני באמת חושב שיש להנהלה להביא את אנתוני פארקר. להבדיל משאראס יש לו עוד הרבה מה לתת, ולא חושב שהוא ידרוש יותר ממיליון יורו.
Euro_Basket כתב:זה היה צפוי שהוא יעזוב.
חצי הכוס המלאה היא שהתפנה למכבי תקציב די גדול בשביל להביא מחליף ראוי.
BIG sofo כתב:Euro_Basket כתב:זה היה צפוי שהוא יעזוב.
חצי הכוס המלאה היא שהתפנה למכבי תקציב די גדול בשביל להביא מחליף ראוי.
אנטוני פארקר?
Euro_Basket כתב:גם (ק)שישקאוסקאס יכול להילקח בחשבון.
BIG sofo כתב:משה כתב:חבל שהוא עוזב, מהשחקנים הכי חשובים בקבוצה, הדבק שמחבר בין הקו האחורי לקו הקדמי, אבל מה לעשות לתת עליו יותר ממיליון יורו לקבוצה כמו מכבי זה פשוט הגזמה. אני מצטער שאני כל הזמן מזכיר את זה אבל אני באמת חושב שיש להנהלה להביא את אנתוני פארקר. להבדיל משאראס יש לו עוד הרבה מה לתת, ולא חושב שהוא ידרוש יותר ממיליון יורו.
הוא כבר בן 36
ושים לב לגרף הירידה שלו משנה לשנה
http://www.nba.com/playerfile/anthony_p ... stats.html
כמובן שזה תלוי גם כמה הוא ידרוש
בNBA אני חושב שהוא הרוויח 3 מיליון דולר לעונה, השאלה כמה הוא יהיה מוכן להתגמש,אם בכלל.
הוא עדיין יכול לתרום, אבל אולי הוא יהיה 50 אחוז מפארקר הגדול של לפני כמה עונות
*בדקתי עכשיו והוא סיים חוזה. יכול להיות שיהיה אפשר להציע לו את הכסף שהציעו לאידסון -1.7 מיליון יורו ל2 עונות...
בעל זבוב כתב:Euro_Basket כתב:גם (ק)שישקאוסקאס יכול להילקח בחשבון.
זה לא שחקן של 2 מיליון לעונה?
BasketBoy כתב:אם איידסון באמת עוזב , ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שלא , זו מכה מאוד קשה לקבוצה . קשה בערך באותה מידה כמו עזיבת פארקר באמצע העשור הקודם . אנשים לא מבינים עד כמה הוא היה חשוב בקבוצה הזאת , ואני בספק אם ניתן למצוא לו מחליף שיוכל להכנס לנעליו תוך פחות משנה . הלוואי ואתבדה .
BasketBoy כתב:אם איידסון באמת עוזב , ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שלא , זו מכה מאוד קשה לקבוצה . קשה בערך באותה מידה כמו עזיבת פארקר באמצע העשור הקודם . אנשים לא מבינים עד כמה הוא היה חשוב בקבוצה הזאת , ואני בספק אם ניתן למצוא לו מחליף שיוכל להכנס לנעליו תוך פחות משנה . הלוואי ואתבדה .
er79 כתב:עצוב מאוד. קודם כל, צ'אק הוכיח לי דבר אחד: מכביסט הוא לא. אין שחקן שלא רוצה לשחק במכבי, ולכן הסיבה לעזיבתו אינה מקצועית כי אם כלכלית בלבד. מצד אחד קטונתי מלהיכנס לכיס של שחקנים, מצד שני ישנם שחקנים שויתרו על המון כסף כדי להיות במכבי, כמו פארגו ואליהו. אם אני מסכם את שתי העונות של צ'אק, אני יכול רק להגיד שמבחינה התקפית לא הפסדנו כלום. קשה לי לזכור משחקים שהוא הטביע את חותמו בקבוצה מבחינה התקפית מלבד שני משחקי הפיינל פור השנה. מבחינה הגנתית, צ'אק היה נכס, מניה בטוחה. אני סומך על בלאט שיביא שחקן כמוהו, עם חוכמת משחק ואתלטיות, ואולי עם קצת מזל עם יכולת קליעה טובה יותר. יש שחקנים כאלה בשוק, אני מאמין שבלאט ימצא אותם. עם זאת ולמרות הכול, עדיין אני חושב שהאבידה של צ'אק היא קשה, ואני מקווה שבלאט יצליח למצוא את נוסחת הקסם למצוא חלופה ראויה.
Mta_atic כתב:לאידסון לעומתם, לא הייתה בדיוק סיבה עיקרית להישאר.
הוא מבוגר, עומד לסיים קריירה ורוצה לדפוק קופה בפעם האחרונה.
Mta_atic כתב:מה לגבי קינטל וודס?
לא עקבתי אחריו בעונה האחרונה, אבל לפני שנתיים הוא היה נהדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־34 אורחים