01 יוני 2011, 09:55
felix_r כתב:חבל מאוד.
לדעתי, היה חשוב יותר להשקיע באיידסון, מאשר בפארגו.
את פארגו אף אחד לא היה חוטף למכבי מסיבה אחת פשוטה: קבוצות הדרג הראשון באירופה לא אוהבות רכזים אמריקאים. בשנה שעברה היו הרבה דיבורים על כך שכל אירופה רוצה את פרקינס, בסוף אף אחד לא לקח אותו. אותו הדבר היה קורה גם עם פארגו. הינו מצליחים להשאיר אותו גם ב 750-800 אלף, ואת ההפרש מהמיליון היה צריך להפנות להגדלת ההצעה לאיידסון.
01 יוני 2011, 10:06
אורי כתב:felix_r כתב:חבל מאוד.
את פארגו אף אחד לא היה חוטף למכבי מסיבה אחת פשוטה: קבוצות הדרג הראשון באירופה לא אוהבות רכזים אמריקאים. בשנה שעברה היו הרבה דיבורים על כך שכל אירופה רוצה את פרקינס, בסוף אף אחד לא לקח אותו. אותו הדבר היה קורה גם עם פארגו. הינו מצליחים להשאיר אותו גם ב 750-800 אלף, ואת ההפרש מהמיליון היה צריך להפנות להגדלת ההצעה לאיידסון.
אני לא בטוח בכלל שזו הסיבה. יש גם את עיניין הקיצוצים שעושות הקבוצות הבכירות ביבשת(שמעתי על היווניות, וכמובן על צסק''א), דבר שיגרום להן לחשוב לפני שהן שופכות סכומים גדולים מאוד.
01 יוני 2011, 10:09
01 יוני 2011, 10:16
felix_r כתב:אורי כתב:felix_r כתב:חבל מאוד.
אני לא בטוח בכלל שזו הסיבה. יש גם את עיניין הקיצוצים שעושות הקבוצות הבכירות ביבשת(שמעתי על היווניות, וכמובן על צסק''א), דבר שיגרום להן לחשוב לפני שהן שופכות סכומים גדולים מאוד.
מי סיפר לך את האגדה על הקיצוצים בצסקא?
הם נפלו העונה לא בגלל איזה קיצוצים, אלא בגלל שהתעקבו יותר מדי עם סגל זקן מדי.
זה כמו שאם מכבי היתה משאירה עד הים את שאראס, וויצ'יץ' ובאסטון, גם מכבי היתה נראית ככה.
01 יוני 2011, 10:18
asafb96 כתב:אם כבר מחפשים SF ויש שביתה, אולי כספי..
אם גם ההגבלה של 4 זרים בליגה תיכנס לתוקף, יכול מאוד לעזור
01 יוני 2011, 10:27
yzafrir כתב:asafb96 כתב:אם כבר מחפשים SF ויש שביתה, אולי כספי..
אם גם ההגבלה של 4 זרים בליגה תיכנס לתוקף, יכול מאוד לעזור
ואם השביתה תימשך רק חודש או חודשיים ? כל השחקנים שחתומים על חוזה מחוייבים לחזור....
לא הייתי בונה על השביתה מבחינת החתמת שחקנים מה NBA...
01 יוני 2011, 10:52
01 יוני 2011, 10:53
01 יוני 2011, 11:07
01 יוני 2011, 11:23
01 יוני 2011, 11:30
yzafrir כתב:האמת , עם כל הצער שהשחקן הזה עוזב , אני אוהב את ההרגשה הזאת של הסקרנות למצוא שחקן חדש שיכנס לנעליים שלו .
בסופו של דבר זה יכול לרענן את הסגל ואפילו לצאת טוב יותר . (באותה מידה כמובן אפשר להתרסק אבל נקווה לטוב...)
מה שכן , אני לא בטוח שמקצועית מבחינתו זו החלטה טובה כי לא בכל מקום יקבלו בכזאת קלות את המשחקים הפחות טובים שלו ולא כל מאמן יראה את הדברים הטובים אצלו כמו שדיויד ראה . בגיל שלו זה לא קל להצליח ולעמוד בציפיות של מועדון גדול ...
01 יוני 2011, 11:35
01 יוני 2011, 11:41
felix_r כתב:yzafrir כתב:האמת , עם כל הצער שהשחקן הזה עוזב , אני אוהב את ההרגשה הזאת של הסקרנות למצוא שחקן חדש שיכנס לנעליים שלו .
בסופו של דבר זה יכול לרענן את הסגל ואפילו לצאת טוב יותר . (באותה מידה כמובן אפשר להתרסק אבל נקווה לטוב...)
מה שכן , אני לא בטוח שמקצועית מבחינתו זו החלטה טובה כי לא בכל מקום יקבלו בכזאת קלות את המשחקים הפחות טובים שלו ולא כל מאמן יראה את הדברים הטובים אצלו כמו שדיויד ראה . בגיל שלו זה לא קל להגוד להצליח ולעמוד בציפיות של מועדון גדול ...
עזוב, אתה לא הבנת עד היום, שהוא השחקן שהחזיק על עצמו את כל שיטת המשחק של מכבי.
לא רק שהוא היה השחקן שהחזיק את ההגנה הקבוצתית של מכבי (כי בניגוד לפרקינס ופארגו, איידסון קורא נהדר את המהלכי ההתקפה של היריבות צעד אחד קדימה), הוא גם היה השחקן, שידע להפעיל הכי טוב את סופו בהתקפה.
01 יוני 2011, 14:02
01 יוני 2011, 14:26
טיקי חוזר כתב:כי הנהלת מכבי החליטה על תג מחיר מסויים וזה זכותה . מכבי ככל הנראה לא מוכנה לשלם 1.4 מיליון דולר מטו לעונה לשחקן הזה . זה הכל .
01 יוני 2011, 14:29
01 יוני 2011, 14:31
מקאדו כתב:טיקי חוזר כתב:כי הנהלת מכבי החליטה על תג מחיר מסויים וזה זכותה . מכבי ככל הנראה לא מוכנה לשלם 1.4 מיליון דולר מטו לעונה לשחקן הזה . זה הכל .
צודק , חוץ מזה שעם כל הכבוד הוא לא שווה סכומים גבוהים יותר ממה שמכבי הציע , אפשר לימצוא שחקנים טובים לא פחות בכסף הזה , לדעתי עם כל הכבוד ( וייש כבוד ) ועם הידיעה שהוא שחקן טוב הוא גם קצת אוברייטד , רק לפניי כמה שבועות השחקן שכולם מהללים עכשיו היה דיי אפרורי לא יציב וממש לא מנהיג , שוב הוא שחקן טוב אבל לא כזה שמכבי צריכה לצאת מגידרה בשביל להשאיר אותו , יבוא מחליף לא פחות טוב אני כמעט משוכנע , מכבי כבר איבדה שחקנים יותר טובים וחשובים והמשיכה הלאה והצליחה , לדעתי את 2 השחקנים החשובים ביותר סופו ופארגו היא הצליחה להשאיר בתוספת הישראלים המצויינים בלו , ליאור , ופניני בהחלט אפשר לדבר על המשכיות ודוקא ריענון מסוים לא יזיק לדעתי.
01 יוני 2011, 14:41
01 יוני 2011, 14:54
טיקי חוזר כתב:לעונה הבאה לפניני יש חוזה בתוקף , רוצים פתוח אותו ולשדרג את השכר שלו זה מה שהוא (פניני ) אמר בחמשיות בפירוש . הוא גם מאמין בטוח שימשיך במכבי לפי דבריו . עפ בלו יש סיכום לשנתיים .
לפי התנהלות הNBA העניין השביטה לא תסגר עד 1/7 אז השנה לפראגו אין סיכוי כל כך גדול להגיע לשם וזאת הסיבה שהוא חתם . הרי היה ברור שגם אחרי הצתרפות לאדריאטית מכבי לא ישלם 1.5 מיליון דולר נטו לאף אחד .