felix_r כתב:אף פעם לא החזקתי ממנו, ולצערי הוא מוכיח שצדקתי
דווקא אני נורא אהבתי אותו בשנה שעברה(כשהרבה לא)וגם עד אמצע העונה
אבל דווקא אז ראיתי אצלו הרבה חסרונות שחלקם גם לא באשמתו(גובה)ושהוא פשוט לא מתאים למכבי ובטח שלא בסכומים הגדולים האלה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אף פעם לא החזקתי ממנו, ולצערי הוא מוכיח שצדקתי
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הנדריקס פשוט לא במכבי כבר איזה חודש
יותר מחודש,העיקר שהוא סנטר אדיר ששווה גם מעל למיליון דולר
אותי הוא כבר מתחיל לעצבן אפילו
אי אפשר לקחת משחקן את מה שיש לו
זה כמו שאם בלו לא ייקלע שלשות אז יגידו שהוא קלעי שלשות גרוע
את מה שיש להנדריקס הוא הציג במשך שנתיים פה ובעיקר השנה אבל התקופה הזאת של הדיבורים על החוזה פשוט הוציאה אותו ממכבי
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הנדריקס פשוט לא במכבי כבר איזה חודש
את מה שיש להנדריקס הוא הציג במשך שנתיים פה ובעיקר השנה אבל התקופה הזאת של הדיבורים על החוזה פשוט הוציאה אותו ממכבי
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הנדריקס פשוט לא במכבי כבר איזה חודש
אני מסכימה.
אני עדיין לא חושבת שהוא שווה למכבי את הסכומים שהוא דורש, אבל הדיעה הזו בטח שלא מבוססת על התקופה האחרונה ובטח שלא על ליגת הזבל שלנו.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הנדריקס פשוט לא במכבי כבר איזה חודש
התירוץ הזה כל כך מעצבן אותי,לבן אדם מציעים חוזה אז הוא חודשיים לא יודע לשחק?העיקר שסופו חייב להישאר מקצועי ולהוציא בעיות כאלו מהראש
להנדריקס יש מה לתרום במכבי כמו ריבאונד והגנה אבל יש לו גם חסרונות גדולים בהגנה בגלל הגובה שלו והוא גם לא פאקטור בהתקפה
יש משהו ששמתי לב אליו והייתי רוצה לשתף בו אותך ואת שאר הפורום:מישהו שם לב כמה סלים הנדריקס עושה בעצמו וכמה מאסיסטים?
כמעט כל הסלים שלו מאסיסטים שזה הזוי בפני עצמו
rc4991 כתב:אני לא דפוק אני יודע מה אני אומר
אני לא מדבר על סלים מאסיסטים בפוסט(כמו סופו)אלא על סלים קלים(דאנקים,לייאפים)שהוא עושה אחרי ששאר הקבוצה עשתה את כל העבודה ורק מסרה לו כדי שיסיים(ויש לו מלא כאלה)
rc4991 כתב:אני לא דפוק אני יודע מה אני אומר
אני לא מדבר על סלים מאסיסטים בפוסט(כמו סופו)אלא על סלים קלים(דאנקים,לייאפים)שהוא עושה אחרי ששאר הקבוצה עשתה את כל העבודה ורק מסרה לו כדי שיסיים(ויש לו מלא כאלה)
Holiday_Armadillo כתב:אללה זלמנסון, איזה טאץ'
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני לא דפוק אני יודע מה אני אומר
הוא סנטר! זה התפקיד שלו!
מה הבעיה בזה שהוא מצליח להשתחרר מהשחקנים ולקבל כדור קל?
תפקיד של רכז זה לחלק אסיסטים ותפקיד של סנטר זה לקלוע את הכדורים שהרכז מוסר לו
יש מספיק דברים להיטפל אליהם בהנדריקס, לא צריך את ההכי מופרך
felix_r כתב:הררי קלע סל!![]()
![]()
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אללה זלמנסון, איזה טאץ'
גם להררי יש כישרון נראה טוב בהגנה ואתלט הוא צריך להתחזק ולהעלות קצת מסה פחות להתרגש ויהיה בסדר
חנו'ש כתב:מחבקים את הילד כאילו הרגע קלע שלשה מנצחת
felix_r כתב:מי זה בכלל?
לא הבן של דידי הררי במקרה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, yon1 ו־19 אורחים