המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אז זה אומר שמכבי כבר הגישה לו חוזה?
זה ממש מעניינן מה שקורה סביבו ומסביב למכבי
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אז זה אומר שמכבי כבר הגישה לו חוזה?
בגלל זה אני מעדיפה שלאנגפורד לא יישאר
עזוב את זה שאני לא מתה על השחקן, אני מעדיפה רכז יקר ולא שוטינג גארד יקר
פיק אמר שג'קסון יגיע רק במידה ולאנגפורד לא יישאר ולא לידו
אם יגידו לי עכשיו שצריך שלאנגפורד יסרבל מכבי בשביל שג'קסון יגיע אז כמובןש אני רוצה שיגיע רכז במקום שחקן כמו לאנגפורד
הרבה יותר קשה למצוא רכזים איכותיים מאשר שחקנים שיכולים לקלוע
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אז זה אומר שמכבי כבר הגישה לו חוזה?
אם יגידו לי עכשיו שצריך שלאנגפורד יסרבל מכבי בשביל שג'קסון יגיע אז כמובןש אני רוצה שיגיע רכז במקום שחקן כמו לאנגפורד
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אז זה אומר שמכבי כבר הגישה לו חוזה?
נכון אבל עדיין יש לי תקווה שמכבי יכולה להחזיק את שניהם,יכול להיות שהדעה של בלאט וההנהלה השתנתה מאז
מכבי לא יכולה להוציא 1.800 על שני שחקנים מצויינים שיכולים להריץ אותה כמה לכמה שנים?
בכל מקרה עדיין לא ענית לי על השאלה
השלישייה אוחיון, הלפרין ולאנגפורד, טובה יותר מרוב האופציות האחרות שמכבי יכולה לשים בקו האחורי.
קודי כתב:אני מעדיף שלנגפורד ישאר על פני כל גארד אחר שיכול להגיע למכבי (בהתחשב בעובדה ששחקנים כמו נבארו או דיאמנטידיס יכולים לנחות כאן רק בחלום). לא מבין את אלה שרוצים שהוא יעזוב, בהתחשב בעובדה שהוא היה העונה השחקן הכי טוב והכי יציב בקבוצה ובהתחשב בעובדה שמדובר לא רק בגארד מאוד איכותי אלא בשחקן מאוד ורסאטילי, ששיחק העונה בשלוש עמדות שונות. אם לנגפורד יגיע, אני מוכן לוותר על ג'קסון או על כל רכז רציני אחר ומבחינתי אפשר לסגור את הקו האחורי עם לנגפורד, אוחיון, הלפרין ועוד גארד זר צעיר וזול (או אולי לנדסברג) ואם מתעקשים אז גם שבורשטיין ישאר. אני חושב שבקו אחורי כזה כולם יכולים לשחק עם כולם וציוות של הלפרין ולנגפורד יחד יכול לעבוד יפה מאוד.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אני מעדיף שלנגפורד ישאר על פני כל גארד אחר שיכול להגיע למכבי (בהתחשב בעובדה ששחקנים כמו נבארו או דיאמנטידיס יכולים לנחות כאן רק בחלום). לא מבין את אלה שרוצים שהוא יעזוב, בהתחשב בעובדה שהוא היה העונה השחקן הכי טוב והכי יציב בקבוצה ובהתחשב בעובדה שמדובר לא רק בגארד מאוד איכותי אלא בשחקן מאוד ורסאטילי, ששיחק העונה בשלוש עמדות שונות. אם לנגפורד יגיע, אני מוכן לוותר על ג'קסון או על כל רכז רציני אחר ומבחינתי אפשר לסגור את הקו האחורי עם לנגפורד, אוחיון, הלפרין ועוד גארד זר צעיר וזול (או אולי לנדסברג) ואם מתעקשים אז גם שבורשטיין ישאר. אני חושב שבקו אחורי כזה כולם יכולים לשחק עם כולם וציוות של הלפרין ולנגפורד יחד יכול לעבוד יפה מאוד.
עם קו אחורי כזה אני בספק אם עוברים את הטופ16
אם נעבור זה יהיה בגלל חולשה אדירה של הקבוצות האחרות לא בגלל החוזק שלנו
קו אחורי מזעזע
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אני מעדיף שלנגפורד ישאר על פני כל גארד אחר שיכול להגיע למכבי (בהתחשב בעובדה ששחקנים כמו נבארו או דיאמנטידיס יכולים לנחות כאן רק בחלום). לא מבין את אלה שרוצים שהוא יעזוב, בהתחשב בעובדה שהוא היה העונה השחקן הכי טוב והכי יציב בקבוצה ובהתחשב בעובדה שמדובר לא רק בגארד מאוד איכותי אלא בשחקן מאוד ורסאטילי, ששיחק העונה בשלוש עמדות שונות. אם לנגפורד יגיע, אני מוכן לוותר על ג'קסון או על כל רכז רציני אחר ומבחינתי אפשר לסגור את הקו האחורי עם לנגפורד, אוחיון, הלפרין ועוד גארד זר צעיר וזול (או אולי לנדסברג) ואם מתעקשים אז גם שבורשטיין ישאר. אני חושב שבקו אחורי כזה כולם יכולים לשחק עם כולם וציוות של הלפרין ולנגפורד יחד יכול לעבוד יפה מאוד.
קו אחורי מזעזע
קו אחורי של ג'קסון, אוחיון, הלפרין ועוד איזה פליט ליגות הקיץ, יהיה יותר טוב??
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אני מעדיף שלנגפורד ישאר על פני כל גארד אחר שיכול להגיע למכבי (בהתחשב בעובדה ששחקנים כמו נבארו או דיאמנטידיס יכולים לנחות כאן רק בחלום). לא מבין את אלה שרוצים שהוא יעזוב, בהתחשב בעובדה שהוא היה העונה השחקן הכי טוב והכי יציב בקבוצה ובהתחשב בעובדה שמדובר לא רק בגארד מאוד איכותי אלא בשחקן מאוד ורסאטילי, ששיחק העונה בשלוש עמדות שונות. אם לנגפורד יגיע, אני מוכן לוותר על ג'קסון או על כל רכז רציני אחר ומבחינתי אפשר לסגור את הקו האחורי עם לנגפורד, אוחיון, הלפרין ועוד גארד זר צעיר וזול (או אולי לנדסברג) ואם מתעקשים אז גם שבורשטיין ישאר. אני חושב שבקו אחורי כזה כולם יכולים לשחק עם כולם וציוות של הלפרין ולנגפורד יחד יכול לעבוד יפה מאוד.
קו אחורי מזעזע
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אני מעדיף שלנגפורד ישאר על פני כל גארד אחר שיכול להגיע למכבי (בהתחשב בעובדה ששחקנים כמו נבארו או דיאמנטידיס יכולים לנחות כאן רק בחלום). לא מבין את אלה שרוצים שהוא יעזוב, בהתחשב בעובדה שהוא היה העונה השחקן הכי טוב והכי יציב בקבוצה ובהתחשב בעובדה שמדובר לא רק בגארד מאוד איכותי אלא בשחקן מאוד ורסאטילי, ששיחק העונה בשלוש עמדות שונות. אם לנגפורד יגיע, אני מוכן לוותר על ג'קסון או על כל רכז רציני אחר ומבחינתי אפשר לסגור את הקו האחורי עם לנגפורד, אוחיון, הלפרין ועוד גארד זר צעיר וזול (או אולי לנדסברג) ואם מתעקשים אז גם שבורשטיין ישאר. אני חושב שבקו אחורי כזה כולם יכולים לשחק עם כולם וציוות של הלפרין ולנגפורד יחד יכול לעבוד יפה מאוד.
קו אחורי מזעזע
קו אחורי של ג'קסון, אוחיון, הלפרין ועוד איזה פליט ליגות הקיץ, יהיה יותר טוב??
אתה אמרת פה לא מזמן לזה שכתב שהוא הכי רוצה את פולן ופרקינס ''אני מקווה שהשאיפות שלך בחיים האישיים יותר גבוהות''?
השאיפות שלי יותר גבוהות מקו אחורי של אוחיון,הלפרין,לאנגפורד,בורשטיין ולאנדסברג
שבלאט ידאג לשאר
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אני מעדיף שלנגפורד ישאר על פני כל גארד אחר שיכול להגיע למכבי (בהתחשב בעובדה ששחקנים כמו נבארו או דיאמנטידיס יכולים לנחות כאן רק בחלום). לא מבין את אלה שרוצים שהוא יעזוב, בהתחשב בעובדה שהוא היה העונה השחקן הכי טוב והכי יציב בקבוצה ובהתחשב בעובדה שמדובר לא רק בגארד מאוד איכותי אלא בשחקן מאוד ורסאטילי, ששיחק העונה בשלוש עמדות שונות. אם לנגפורד יגיע, אני מוכן לוותר על ג'קסון או על כל רכז רציני אחר ומבחינתי אפשר לסגור את הקו האחורי עם לנגפורד, אוחיון, הלפרין ועוד גארד זר צעיר וזול (או אולי לנדסברג) ואם מתעקשים אז גם שבורשטיין ישאר. אני חושב שבקו אחורי כזה כולם יכולים לשחק עם כולם וציוות של הלפרין ולנגפורד יחד יכול לעבוד יפה מאוד.
קו אחורי מזעזע
מעניין איך עם קו האחורי הזה רק ללא הלפרין כמעט עלינו לפינל פור השנה...
קו אחורי מזעזע
Eitb ha confirmado que Aaron Jackson no continuará en el equipo y que Zisis es el fichaje...los que aun no lo creian ahora ya estan locos tb
@keltse A donde se va Aaron? Maccabi?
@sergi_13 @keltse parece que se va a ir al maccabi
Holiday_Armadillo כתב:טוב, מצטערת לעצור את הדיון המרתק הזה של יגיע לשום מקום אבל THIS JUST INEitb ha confirmado que Aaron Jackson no continuará en el equipo y que Zisis es el fichaje...los que aun no lo creian ahora ya estan locos tb
תרגום:''אנחנו יכולים לאשר שג'קסון לא ימשיך שנה הבאה בבילבאו ואת החתימה של זיסיס''
מישהו רשם את זה@keltse A donde se va Aaron? Maccabi?
תרגום:''לאן הוא ילך? מכבי?''
ואז מישהו ענ למישהו אחר ששאל את אותה שאלה@sergi_13 @keltse parece que se va a ir al maccabi
תרגום:''נראה שהוא יילך למכבי''
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:טוב, מצטערת לעצור את הדיון המרתק הזה של יגיע לשום מקום אבל THIS JUST INEitb ha confirmado que Aaron Jackson no continuará en el equipo y que Zisis es el fichaje...los que aun no lo creian ahora ya estan locos tb
תרגום:''אנחנו יכולים לאשר שג'קסון לא ימשיך שנה הבאה בבילבאו ואת החתימה של זיסיס''
מישהו רשם את זה@keltse A donde se va Aaron? Maccabi?
תרגום:''לאן הוא ילך? מכבי?''
ואז מישהו ענ למישהו אחר ששאל את אותה שאלה@sergi_13 @keltse parece que se va a ir al maccabi
תרגום:''נראה שהוא יילך למכבי''
הלוואי שזה נכון,איזה יום שמח![]()
מה המקור לציטוט הראשון?גורם מהקבוצה?
ומאיזה אתר את מקבלת את המידע הזה?
קו אחורי מזעזע
@MikelArrazola @belverim Maccabi no
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים