המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:היליארד
מיקי
וויליאמס
פויטמן
איון
צריכים בכיף להיות ברשימה של מכבי.
לא חושב שמוארמן יעזוב את אנאדולו
גל גל כתב:לא פוסל גם את האופציה של פביאן קוזר שדיברו עליו בספורט 5
שומר טוב, יש לו ניסיון ברמות הגבוהות . יודע לשחק ב2 צידי המגרש
ובגיל 32 כבר לא אמור לבקש שכר גבוה.
SirCharles כתב:צפיתי אתמול במשחק של ואכטה מול באמברג בפלייאוף הגרמני והנה כמה התרשמויות לגבי השחקנים שהוזכרו כאן:
טי ג'יי בריי - מוסר מעולה (11 אס' אתמול), מסוגל לקלוע יפה שלשות מכדרור (6/13 כולל שתיים קריטיות בסיום לפני שרייס קלע את הסל שהוביל להארכה) ולמרות שהוא נראה נמוך ממה שהוא ולא ממש פיזי או אתלטי הוא יודע לסיים חדירות בצורה יפה גם עם מגע. במידה ולא יחתום בבאיירן הוא יכול להוות מחליף לרול.
אוסטין הולינס - באתי בציפייה גדולה לראות אותו אחרי התצוגה במשחק הראשון בסדרה (31 נק') ופייר, למרות שסיים עם 18 נק', התאכזבתי.
נתחיל מהיתרונות שלו - יכול לקלוע שלשות עם יד בפנים, מוסר לא רע בכלל ומשתמש יפה בידיים הארוכות שלו בהגנה (5 חט' וחסימה).
עכשיו החסרונות (והם לא מעטים): קודם כל, הוא בשום פנים ואופן לא שייך לעמדה 3. לא מספיק פיזי ולא תורם כלום בריבאונד. בהגנה הוא אמנם חוטף מצויין ושמר לא רע על טייריס במחצית הראשונה (פחות בשנייה) אבל יותר מדי פעמים הוא צופה על הכדור ולא על השחקן שלו והוא לא תמיד עומד נכון ומאפשר לשחקנים לעבור אותו בדרך לסל. בהתקפה הוא לא עושה כמעט תנועה להשתחרר ולקבל את הכדור וכשהוא כבר מקבל אותו אז הרבה פעמים הוא זורק מהר עם יד בפנים ובכלל בחירת זריקות לא משהו. הכדרור שלו sloppy (השופטים הצילו אותו מאיבוד פעמיים-שלוש עם שריקות לעבירות שלא בטוח שהיו והוא איבד כדור מיותר מכדרור לקראת הסיום). יכול להתאים בתפקיד של קנדריק ריי אבל בטח לא כשחקן מוביל כרגע.
בבמברג טייריס רייס ממשיך להיות ווינר גדול ואוגוסטין רוביט נתן משחק מצויין עם דאבל דאבל (31 + 14) ואחוזים מצויינים מכל הטווחים (11/13 מהשדה כולל 3 שלשות).
גל גל כתב:מישהו יודע מה השכר של דארון היליארד השנה בבאסקוניה ?
אני מחפש ולא מוצא.
הוא שחקן פשוט מעולה ונתן שנה ראשונה די טובה באירופה ומראה גרף השתפרות
נגמר לו החוזה בבאסקוניה והייתי מת לשחקן כזה במכבי.
aaron harrison מגלאטסראי גם שם מעניין מאוד.
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:מישהו יודע מה השכר של דארון היליארד השנה בבאסקוניה ?
אני מחפש ולא מוצא.
היליארד בובה של שחקן.
עבר עונת השתפשפות קשה אבל בסה״כ צולח אותה בהצלחה. בשנה הבאה הוא כבר יהיה טוב בהרבה.
אני לא בטוח שהוא עושה סכומים גבוהים במיוחד בבאסקוניה, אבל מניח שאם הם מאוד ירצו להשאיר אותו- הם יצליחו.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:מישהו יודע מה השכר של דארון היליארד השנה בבאסקוניה ?
אני מחפש ולא מוצא.
היליארד בובה של שחקן.
עבר עונת השתפשפות קשה אבל בסה״כ צולח אותה בהצלחה. בשנה הבאה הוא כבר יהיה טוב בהרבה.
אני לא בטוח שהוא עושה סכומים גבוהים במיוחד בבאסקוניה, אבל מניח שאם הם מאוד ירצו להשאיר אותו- הם יצליחו.
32.2% לשלוש לא מדאיג אותך?
גל גל כתב:הוא באמת קלעי שלשות טוב לאורך הקריירה
אתלט, חודר , שומר , יודע להוביל כדור ולמסור.
לא הייתי מתנגד לעמדות 2-3 שמאוישות על ידי הולינס היליארד
מקווה שהוא בפנקס של מכבי.
הוא כמעט הגיע אלינו גם שנה שעברה לא ?
גל גל כתב:מחשבות על דיאנטה גארט ?
גארד פיזי שיוצר לעצמו ולאחרים יכול לשחק עם וילבקין ובלעדיו.
לא יודע עם וולטרס בלי וולטרס, סתם חושב לעצמי איך ההתאמה שלו ליורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים