המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אני חושב שזה שילוב של עד כמה ההנהלה מוכנה ללכת לקראת מה שהמאמן מתעקש עליו, כלומר אם בלאט יתעקש על לאנגפורד וההפרש יהיה רק 100 אלף דולר, האם ההנלה תטפרד את זה ? אם כן, כנראה יש לה שיקולים שהם לא רק 100 אחוז כסף אלא יש כאן איזה עיקרון מסויים, לדעתי.
חנו'ש כתב:אולי הם שינו את הלימיט...
yzafrir כתב:לכו תדעו , אולי ה-100K הזה הוא ההבדל בין מה שמכבי רוצה לתת לג'אקסון ואם לאנג יסכים לחוזה הזה אז הם יוכלו להחתים גם את ג'אקסון ??
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:מצד שני אני לא בטוחה שיש תקציב אחד ברור שאסור בשום אופן לעבור אותו.
כלומר יש תקציב שרצוי לא לחרוג ממנו, אבל כבר ראינו מקרים בהם מכבי חרגה מהתקציב שלה ונכנסה לגרעון בשביל שחקן שהיא מאוד מאוד רצתה.
יכול להיות שמכיוון שבלאט מאוד רוצה את הנדריקס, מכבי תהיה מוכנה לחרוג קצת מהתקציב עבורו, אבל אם זה לא ילך, הכסך שהיה מתוכנן אליו לא בהכרח ילך לשחקן אחר.
ראינו את זה כשמכבי היתה מוכנה להציע סכומים גבוהים לאיידסון ולפארגו, אבל כשבסוף היא כבר לא היתה צריכה לשלם להם, הכסף הזה לא בהכרח הלך על מחליפים באותם סכומים.
כן, זאת בעיה.. אנחנו לא ממש יודעים איך התקציב במכבי עובד. אבל אם מדברים על לוותר על לאנגפורד תמורת ג'קסון, אז באותה מידה אפשר לוותר על הנדריקס תמורת ג'קסון, או שאם לאנגפורד לא ימשיך, לא יהיה כסף להביא את ג'קסון, כי אם מכבי מוכנה לחרוג עבור הנדריקס לדוגמא, יכול להיות שמכבי מוכנה גם לחרוג מעט עבור לאנגפורד, ואם הוא לא יגיע, לא יהיה פה כסף לאיזה רכז ברמה.
בעיה..בגלל זה אני מעדיף לא "להמר" בקטע הזה, ולא לנסות לוותר על לאנגפורד, ולקוות שיהיה כסף לאיזה רכז חלומות, וכל זה... יש לנו משהו טוב ביד (לאנגפורד) בו ננסה להשאיר אותו, אחרי זה נדאג לכל השאר. כי תאכלס, הוא היה השחקן הכי טוב שלנו העונה. אני פשוט לא רואה סיבה לוותר עליו, תמורת שמות כמו דובי או היקמן
צודק, השאלה היא עד כמה השארת לאנגפורד תלויה במכבי??
Holiday_Armadillo כתב:בספרד יש דיווחים(שוב)שבארסה,קאחה לאבורל ומכבי מעוניינות בג'יימס אוגוסטין
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספרד יש דיווחים(שוב)שבארסה,קאחה לאבורל ומכבי מעוניינות בג'יימס אוגוסטין
מישהו מפורום תפוז כתב בשבוע שעבר שדני פדרמן ביקש לפתוח דף סקאוטינג(או איך שהם קוראים לזה) עליו
Holiday_Armadillo כתב:
אני אוהבת את דרק אבל כשרצו להעביר אותו לתפקיד עוזר המאמן נתנו לו את התפקיד עם חוזה של שחקן שהוא גבוה פי כמה וכמה מכל משכורת של עוזר מאמן שני שהיה פה וזה עוד כשהוא לא עושה את הדברים שעוזר המאמן השני אמור לעשות אלא אחראי על הוידאו כי הוא עוד לא יודע מה עושים בתפקיד אז אני חושבת שצריך להיות איזשהו גבול במה שמשלמים ובמה שהולכים לשלם לעוזר המאמן השניrc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספרד יש דיווחים(שוב)שבארסה,קאחה לאבורל ומכבי מעוניינות בג'יימס אוגוסטין
מישהו מפורום תפוז כתב בשבוע שעבר שדני פדרמן ביקש לפתוח דף סקאוטינג(או איך שהם קוראים לזה) עליו
לא אתפלא אפילו אם ירצו אותו לעמדה 4 במקום בלו(ומצ'באן)
למרות שאני לא רואה לזה ממש סיכוי
מה שכן, החודש האחרון שלו היה פשוט מטורף מבחינת איכות משחק וסטטיסטיקה
הוא ודובי ממש ייצבו את מורסיה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אני אוהבת את דרק אבל כשרצו להעביר אותו לתפקיד עוזר המאמן נתנו לו את התפקיד עם חוזה של שחקן שהוא גבוה פי כמה וכמה מכל משכורת של עוזר מאמן שני שהיה פה וזה עוד כשהוא לא עושה את הדברים שעוזר המאמן השני אמור לעשות אלא אחראי על הוידאו כי הוא עוד לא יודע מה עושים בתפקיד אז אני חושבת שצריך להיות איזשהו גבול במה שמשלמים ובמה שהולכים לשלם לעוזר המאמן השניrc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספרד יש דיווחים(שוב)שבארסה,קאחה לאבורל ומכבי מעוניינות בג'יימס אוגוסטין
לא אתפלא אפילו אם ירצו אותו לעמדה 4 במקום בלו(ומצ'באן)
למרות שאני לא רואה לזה ממש סיכוי
מה שכן, החודש האחרון שלו היה פשוט מטורף מבחינת איכות משחק וסטטיסטיקה
הוא ודובי ממש ייצבו את מורסיה
את רוצה להגיד לי שמכבי חושבים עליו כסנטר?הוא לא רק 4?
בכל מקרה אני מקווה שזה לא על חשבון מצ'באן
עודד כתב:תגידו, טיוס של אשדוד הוא מועמד אמיתי למכבי, שוקלים אותו?
מישהו יודע אם הוא מאה אחוז יקבל אזרחות וזה רק עניין של זמן?
קצת ראיתי אותו בפעולה, שחקן נחמד.
לא יודע מה יוכל לעשות ביורוליג אבל בליגה בטוח יוכל לתרום.
מה דעתכם עליו?
Holiday_Armadillo כתב:עודד כתב:תגידו, טיוס של אשדוד הוא מועמד אמיתי למכבי, שוקלים אותו?
מה דעתכם עליו?
אני מעדיפה מתאזרח בעמדות הגארד שיכול יותר לתרום מאשר מתאזרח אנדרסייזד כמו טיוס
למרות שאני מעדיפה אותו לנבחרת במקום גארד מתאזרח אבל למכבי זה סיפור שונה
בכל מקרה, משרד הפנים הודיע שייקח לו לפחות שנתיים-שלוש עד שהוא יקבל אזרחות
עודד כתב:Holiday_Armadillo כתב:עודד כתב:תגידו, טיוס של אשדוד הוא מועמד אמיתי למכבי, שוקלים אותו?
מה דעתכם עליו?
אני מעדיפה מתאזרח בעמדות הגארד שיכול יותר לתרום מאשר מתאזרח אנדרסייזד כמו טיוס
למרות שאני מעדיפה אותו לנבחרת במקום גארד מתאזרח אבל למכבי זה סיפור שונה
בכל מקרה, משרד הפנים הודיע שייקח לו לפחות שנתיים-שלוש עד שהוא יקבל אזרחות
בכל מה שקשור למכבי, באמת עדיף גארד.
סתם מצא חן בעיניי הבחור, יש לו יכולות שאני אוהב מאוד בשחקנים (חוסם, ריבאונדר, משחק הגנה).
חשבתי שיזרזו את עניינו, זה לפחות מה שפורסם
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2522571
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־21 אורחים