מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 17:19

שחף כתב:אני חושב שאחרי כמה שנים שמכבי מחליפה שחקנים מרכזיים כמו גרביים הישארות של שחקן ברמה של לאנגפורד( שהיה המצטיין של מכבי בגמר הגביע, גמר האדריאטית והסקורר המוביל בטופ 16 ובסדרה מול פאו... נדמה לי שמניתי את כל המעמדים החשובים השנה) לעומת עוד הימור(לוגאן?) היא בהחלט עדיפה. אני מסכים שאולי במצב הזה מכבי צריכה לחפש רכז שהוא פחות דומיננטי(דה קולו לדוגמא הוא כזה). חוץ מזה עדיין יש לי בעיה עם דווין סמית'. סדרה אחת בעיני לא מוחקת עונה שלמה ומחורבנת למדי.

יפה, כתבנו את אותו הדבר בהפרש של 10 שניות... :bigsmile3

לגבי סמית', אתה צודק, אבל בכל זאת, הוא הרוויח ביושר הזדמנות נוספת.
צריכים גם להיות הוגנים, שסמית' היה טוב לא רק בסדרה, אלא גם קצת לפניה והרבה לאחריה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 מאי 2012, 17:20

אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו :hi
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 10 מאי 2012, 17:24

אתה מדבר על היורוליג או על האדריאטית והליגה הישראלית? סמית' לא היה טוב בשום שלב של השנה לפני כן. אנשים התפעלו מזה שסוני ווימס תפס ערב רע מולו ומול מכבי. אני חושב שאם למכבי היו סופרסטארים בעמדות 1 ו-2 אולי סמית' יכל להתאים לקבוצה. במצב שבו במקרה הכי הכי טוב יהיה לנו בק קורט של לאנגפורד ואארון ג'קסון? עדיף סמול שאולי שומר טיפה פחות טוב אבל קולע מבחוץ. בוודאי אם בלו עוזב.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מאי 2012, 17:27

yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו :hi

חס וחלילה. אם זה לא ילך, הרי שפדרמן אשם ;)
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 17:28

yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו :hi

אני יכול לקחת אחריות רק על לאנגפורד... הלפרין על אחריותו של אסף... :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 מאי 2012, 17:28

תמיד עדיפים שחקנים יותר טובים בכל עמדה. השאלה כמה כסף יש לך.

ומה יהיה בקו הקדמי ? גרגמל והנדריקס מספיק טובים לדעתך ? זה מתקרב ללורבק וואסקז בכלל ? זה מה שיש כנראה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 10 מאי 2012, 17:28

asafb96 כתב:

איזה מהם?
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 10 מאי 2012, 17:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 17:29

שחף כתב:אתה מדבר על היורוליג או על האדריאטית והליגה הישראלית? סמית' לא היה טוב בשום שלב של השנה לפני כן. אנשים התפעלו מזה שסוני ווימס תפס ערב רע מולו ומול מכבי. אני חושב שאם למכבי היו סופרסטארים בעמדות 1 ו-2 אולי סמית' יכל להתאים לקבוצה. במצב שבו במקרה הכי הכי טוב יהיה לנו בק קורט של לאנגפורד ואארון ג'קסון? עדיף סמול שאולי שומר טיפה פחות טוב אבל קולע מבחוץ. בוודאי אם בלו עוזב.

אני חושב שסמית' יקלע טוב משלוש בעונה הבאה. לגבי שאר הדברים בהתקפה, אני לא בטוח, אבל לקלוע אני חושב שהוא יקלע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 מאי 2012, 17:29

asafb96 כתב:

ופדרמן יפיל את זה על בלאט. :whistle
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מאי 2012, 17:31

yarinsaky כתב:
asafb96 כתב:

ופדרמן יפיל את זה על בלאט. :whistle

וזה מה שנקרא, מחזוריות החיים
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מאי 2012, 17:31

jol9 כתב:

אתה?? האוהד מס' 1 של הלפרין מפיל אותו על אסף??
לא נראה לי!! :beee
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 מאי 2012, 17:32

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

הוא מתחמק בדרך לא מעוררת כבוד, שלא ילך בדרכו של מופז. :tongue1
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 17:33

yarinsaky כתב:תמיד עדיפים שחקנים יותר טובים בכל עמדה. השאלה כמה כסף יש לך.

ומה יהיה בקו הקדמי ? גרגמל והנדריקס מספיק טובים לדעתך ? זה מתקרב ללורבק וואסקז בכלל ? זה מה שיש כנראה.

לא מתקרב. זאת בעיה, כי עם סופו ביכולת שיא, מכבי החזיקה בקו קדמי שיכל להסתכל לכל קבוצה בעיניים. מנגד, הסיכון עם סופו הוא עצום.
אבל ירין, חייבים לעבוד לאט. אי אפשר הכל ביחד.

העונה מכבי הגיעה על סף הפיינל פור, עם כדורסל בינוני בממוצע מכל הקו הקדמי שלה, ובינוני פלוס מהאחורי.
אם בעונה הבאה נתקדם חצי צעד קדימה בקו האחורי, אז עונה לאחר מכן, נוכל לחשוב איך הופכים את הקו הקדמי לטוב יותר.

אם רוצים פתרון אינסטנט, אז הרי שהוא חתום במכבי. מצ'באן ביכולת טובה, יכול להיות יתרון מול רוב הקבוצות באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 17:33

yarinsaky כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

הוא מתחמק בדרך לא מעוררת כבוד, שלא ילך בדרכו של מופז. :tongue1

חס ושלום... :dance4

טוב יאללה, במחיר מבצע אני לוקח אחריות גם על הלפרין
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 מאי 2012, 17:34

האמת שלפי מה שהבנתי מכבי רוצה להביא עוד גבוה חוץ מהשניים האלה. אבל באמת לא מובנת לי ההתלהבות של בלאט מהנדריקס.אני לא אוהב גבוהים אנדרסייזד והנדריקס לא מיוחד. עיקר הנקודות שלו ברמות הגבוהות באות מהאסל וחיתוכים לסל, רק שהוא לא פינישר אקסלפולוסיבי כמו מייק באטיסט שבשיאו היה גם יותר מגוון מהנדריקס(קליעה לא רעה בכלל מחצי מרחק) ובכלל היה בנוי כמו טנק.
מכבי חייבת גו טו גאי בפנים והנדריקס לא כזה.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 10 מאי 2012, 17:40

שחף כתב:

האמת שלפי מה שהבנתי מכבי רוצה להביא עוד גבוה חוץ מהשניים האלה. אבל באמת לא מובנת לי ההתלהבות של בלאט מהנדריקס.אני לא אוהב גבוהים אנדרסייזד והנדריקס לא מיוחד. עיקר הנקודות שלו ברמות הגבוהות באות מהאסל וחיתוכים לסל, רק שהוא לא פינישר אקסלפולוסיבי כמו מייק באטיסט שבשיאו היה גם יותר מגוון מהנדריקס(קליעה לא רעה בכלל מחצי מרחק) ובכלל היה בנוי כמו טנק.
מכבי חייבת גו טו גאי בפנים והנדריקס לא כזה.

זה בדיוק מה שאני חושב,הוצאת לי את המילים מהפה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 מאי 2012, 17:40

חדשות טובות לגבי לנגפורד. נקווה שהעניין הזה יסתדר כבר בזמן הקרוב כדי שנהיה שקטים לפחות לגבי עמדת הסקורר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 מאי 2012, 17:43

jol9 כתב:

לא מתקרב. זאת בעיה, כי עם סופו ביכולת שיא, מכבי החזיקה בקו קדמי שיכל להסתכל לכל קבוצה בעיניים. מנגד, הסיכון עם סופו הוא עצום.
אבל ירין, חייבים לעבוד לאט. אי אפשר הכל ביחד.

העונה מכבי הגיעה על סף הפיינל פור, עם כדורסל בינוני בממוצע מכל הקו הקדמי שלה, ובינוני פלוס מהאחורי.
אם בעונה הבאה נתקדם חצי צעד קדימה בקו האחורי, אז עונה לאחר מכן, נוכל לחשוב איך הופכים את הקו הקדמי לטוב יותר.

אם רוצים פתרון אינסטנט, אז הרי שהוא חתום במכבי. מצ'באן ביכולת טובה, יכול להיות יתרון מול רוב הקבוצות באירופה.

טוב, נקווה.
בעצם נקווה שתהיה איזו המשכיות מהעונה הבאה לעונה שלאחר מכן, זה לא דבר מובן מאליו כפי שאנחנו יודעים.

והקיץ עוד לא נתחיל אפילו, אז אולי יהיו הפתעות. בשביל זה אנחנו חיים לפי דעתי ( או צריכים לחיות ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 10 מאי 2012, 17:45

jol9 כתב:
שחף כתב:אתה מדבר על היורוליג או על האדריאטית והליגה הישראלית? סמית' לא היה טוב בשום שלב של השנה לפני כן. אנשים התפעלו מזה שסוני ווימס תפס ערב רע מולו ומול מכבי. אני חושב שאם למכבי היו סופרסטארים בעמדות 1 ו-2 אולי סמית' יכל להתאים לקבוצה. במצב שבו במקרה הכי הכי טוב יהיה לנו בק קורט של לאנגפורד ואארון ג'קסון? עדיף סמול שאולי שומר טיפה פחות טוב אבל קולע מבחוץ. בוודאי אם בלו עוזב.

אני חושב שסמית' יקלע טוב משלוש בעונה הבאה. לגבי שאר הדברים בהתקפה, אני לא בטוח, אבל לקלוע אני חושב שהוא יקלע.

יקלע יותר טוב זה מאוד מאוד יחסי. אם הוא יקלע שלשה אחת לשלושה משחקים ב-50% מצבנו לא טוב. אם הוא יקלע ב-33%(שזה שיפור לעומת האחוזים שלו עכשיו) ויקלע שלשה ואפילו שלשה וחצי למשחק מצבנו גם לא מזהיר. אתה מאמין שהוא יקפוץ בעונה השלישית שלו ביורוליג לאזור ה-40% עם מספר ראוי של זריקות אחרי שבשתיים הראשונות שלו הוא לא הגיע לשם?
שחף

הודעהעל ידי er79 » 10 מאי 2012, 18:16

למה כולכם בטוחים שאם לנגפורד יישאר ג׳קסון לא יבוא? להזכירכם, פרמאר, פאפאלוקאס ומאלט ביחד עולים יותר מג׳קסון. ג׳קסון עדיין לא יצטרף למועדון המיליון בעונה הבאה. אני בהחלט חושב שהסגל בחתימה שלי אפשרי. אם יש בעיה תקציבית, הייתי מוותר על הלפרין ומביא את לנדסברג. על אף שהייתי רוצה לראות פה את הלפרין, בעיניי חשוב יותר שגם ג׳קסון וגם לנגפורד ישחקו במכבי, ואני בכלל לא בטוח שזה בלתי אפשרי
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־25 אורחים