10 מאי 2012, 17:19
שחף כתב:אני חושב שאחרי כמה שנים שמכבי מחליפה שחקנים מרכזיים כמו גרביים הישארות של שחקן ברמה של לאנגפורד( שהיה המצטיין של מכבי בגמר הגביע, גמר האדריאטית והסקורר המוביל בטופ 16 ובסדרה מול פאו... נדמה לי שמניתי את כל המעמדים החשובים השנה) לעומת עוד הימור(לוגאן?) היא בהחלט עדיפה. אני מסכים שאולי במצב הזה מכבי צריכה לחפש רכז שהוא פחות דומיננטי(דה קולו לדוגמא הוא כזה). חוץ מזה עדיין יש לי בעיה עם דווין סמית'. סדרה אחת בעיני לא מוחקת עונה שלמה ומחורבנת למדי.
10 מאי 2012, 17:20
10 מאי 2012, 17:24
10 מאי 2012, 17:27
yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו
10 מאי 2012, 17:28
yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו
חס וחלילה. אם זה לא ילך, הרי שפדרמן אשם
10 מאי 2012, 17:29
שחף כתב:אתה מדבר על היורוליג או על האדריאטית והליגה הישראלית? סמית' לא היה טוב בשום שלב של השנה לפני כן. אנשים התפעלו מזה שסוני ווימס תפס ערב רע מולו ומול מכבי. אני חושב שאם למכבי היו סופרסטארים בעמדות 1 ו-2 אולי סמית' יכל להתאים לקבוצה. במצב שבו במקרה הכי הכי טוב יהיה לנו בק קורט של לאנגפורד ואארון ג'קסון? עדיף סמול שאולי שומר טיפה פחות טוב אבל קולע מבחוץ. בוודאי אם בלו עוזב.
10 מאי 2012, 17:29
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו
10 מאי 2012, 17:31
yarinsaky כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו
ופדרמן יפיל את זה על בלאט.
10 מאי 2012, 17:31
jol9 כתב:yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו
אני יכול לקחת אחריות רק על לאנגפורד... הלפרין על אחריותו של אסף...
10 מאי 2012, 17:32
חנו'ש כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו
אתה?? האוהד מס' 1 של הלפרין מפיל אותו על אסף??
לא נראה לי!!
10 מאי 2012, 17:33
yarinsaky כתב:תמיד עדיפים שחקנים יותר טובים בכל עמדה. השאלה כמה כסף יש לך.
ומה יהיה בקו הקדמי ? גרגמל והנדריקס מספיק טובים לדעתך ? זה מתקרב ללורבק וואסקז בכלל ? זה מה שיש כנראה.
10 מאי 2012, 17:33
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:אבל אם ההרכב הזה בקו האחורי לא ילך נדע בדיוק את מי להאשים בפורום - יוני ואסף. הם הכי להוטים עליו
אתה?? האוהד מס' 1 של הלפרין מפיל אותו על אסף??
לא נראה לי!!
הוא מתחמק בדרך לא מעוררת כבוד, שלא ילך בדרכו של מופז.
10 מאי 2012, 17:34
yarinsaky כתב:תמיד עדיפים שחקנים יותר טובים בכל עמדה. השאלה כמה כסף יש לך.
ומה יהיה בקו הקדמי ? גרגמל והנדריקס מספיק טובים לדעתך ? זה מתקרב ללורבק וואסקז בכלל ? זה מה שיש כנראה.
10 מאי 2012, 17:40
שחף כתב:yarinsaky כתב:תמיד עדיפים שחקנים יותר טובים בכל עמדה. השאלה כמה כסף יש לך.
האמת שלפי מה שהבנתי מכבי רוצה להביא עוד גבוה חוץ מהשניים האלה. אבל באמת לא מובנת לי ההתלהבות של בלאט מהנדריקס.אני לא אוהב גבוהים אנדרסייזד והנדריקס לא מיוחד. עיקר הנקודות שלו ברמות הגבוהות באות מהאסל וחיתוכים לסל, רק שהוא לא פינישר אקסלפולוסיבי כמו מייק באטיסט שבשיאו היה גם יותר מגוון מהנדריקס(קליעה לא רעה בכלל מחצי מרחק) ובכלל היה בנוי כמו טנק.
מכבי חייבת גו טו גאי בפנים והנדריקס לא כזה.
10 מאי 2012, 17:40
10 מאי 2012, 17:43
jol9 כתב:yarinsaky כתב:תמיד עדיפים שחקנים יותר טובים בכל עמדה. השאלה כמה כסף יש לך.
לא מתקרב. זאת בעיה, כי עם סופו ביכולת שיא, מכבי החזיקה בקו קדמי שיכל להסתכל לכל קבוצה בעיניים. מנגד, הסיכון עם סופו הוא עצום.
אבל ירין, חייבים לעבוד לאט. אי אפשר הכל ביחד.
העונה מכבי הגיעה על סף הפיינל פור, עם כדורסל בינוני בממוצע מכל הקו הקדמי שלה, ובינוני פלוס מהאחורי.
אם בעונה הבאה נתקדם חצי צעד קדימה בקו האחורי, אז עונה לאחר מכן, נוכל לחשוב איך הופכים את הקו הקדמי לטוב יותר.
אם רוצים פתרון אינסטנט, אז הרי שהוא חתום במכבי. מצ'באן ביכולת טובה, יכול להיות יתרון מול רוב הקבוצות באירופה.
10 מאי 2012, 17:45
jol9 כתב:שחף כתב:אתה מדבר על היורוליג או על האדריאטית והליגה הישראלית? סמית' לא היה טוב בשום שלב של השנה לפני כן. אנשים התפעלו מזה שסוני ווימס תפס ערב רע מולו ומול מכבי. אני חושב שאם למכבי היו סופרסטארים בעמדות 1 ו-2 אולי סמית' יכל להתאים לקבוצה. במצב שבו במקרה הכי הכי טוב יהיה לנו בק קורט של לאנגפורד ואארון ג'קסון? עדיף סמול שאולי שומר טיפה פחות טוב אבל קולע מבחוץ. בוודאי אם בלו עוזב.
אני חושב שסמית' יקלע טוב משלוש בעונה הבאה. לגבי שאר הדברים בהתקפה, אני לא בטוח, אבל לקלוע אני חושב שהוא יקלע.
10 מאי 2012, 18:16