rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:למה כולכם בטוחים שאם לנגפורד יישאר ג׳קסון לא יבוא? להזכירכם, פרמאר, פאפאלוקאס ומאלט ביחד עולים יותר מג׳קסון. ג׳קסון עדיין לא יצטרף למועדון המיליון בעונה הבאה. אני בהחלט חושב שהסגל בחתימה שלי אפשרי. אם יש בעיה תקציבית, הייתי מוותר על הלפרין ומביא את לנדסברג. על אף שהייתי רוצה לראות פה את הלפרין, בעיניי חשוב יותר שגם ג׳קסון וגם לנגפורד ישחקו במכבי, ואני בכלל לא בטוח שזה בלתי אפשרי
אני מסכים ואני חושב שזה יהיה עוד יותר אפשרי אם הנדריקס לא ישאר
מה יש לך מהנדריקס? למה לדחוף אותו לכל חור, גם כשזה לא קשור?
לא סתם הזכרתי אותו כאן
הזכרתי אותו בגלל שהוא אמר על הריאליות של הסגל שלו ואני הוספתי שאם הנדריקס ילך אז הסגל הזה יהיה יותר ריאלי זה הכל
אני לא שונא את הנדריקס והוא בן אדם ממש טוב אבל יש סנטרים טובים ממנו שגם עולים פחות
לא יודע אם אתה שונא או לא (שונא זאת קצת מילה חזקה מדי בשביל זה), אבל אתה כל הזמן מציין שאם הוא יעזוב, מכבי תרוויח שחקן טוב וזול יותר.
אני לא חושב שזה נכון.
יכול להיות שמכבי תלך על סנטר גדול מימדים, במחיר דומה לזה של ריצ', אבל אני מבטיח לך, שכשחקן הוא יהיה פחות טוב. אתה תקבל סוג של בול עץ שעומד
בצבע, מרביץ וחוסם. לא תקבל כנראה שחקן עם משחק גב סל טוב, או כל מוב אחר, למה? כי שחקנים כאלה עולים יקר מאוד, או שהם הד קייסים, כמו הבחור
שמשחק אצלינו, ולא מסוגל לחבר 5 דקות רצופות טובות כבר חצי שנה.