rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:
אני חושב שכן,מאריץ' הוא דוגמא טובה לכך(ואין לי כוח להיכנס שוב לוויכוח הזה כי זו דעתי)וגם פול דיוויס מכונת נקודות וריבאונדים בליגה הכי חזקה באירופה ואולי אפילו מונטיונאס הליטאי(מה איתו באמת?)
ובטח יש עוד שאני לא מכיר ושיכולים לספק את הסחורה יותר טוב מהנדריקס
יכול להיות. אבל מהצורה שאתה אומר את זה, זה נראה כאילו בוודאות הם יהיו טובים יותר מהנדריקס, כאשר בפועל המצב רחוק מלהיות כזה.
אולי כן ואולי לא. אם לא, אז החיסכון של ה150K האלה, עוד יעלה לנו ביוקר, כי נצטרך להביא מחליף באמצע העונה (אתה זוכר את מקרה לאמפה אני מניח).
אני חושב שבוודאות הם יהיו יותר טובים מהנדריקס,מאריץ' היה הסנטר הכי טוב באירופה ואני מניח שהוא עדיין בטופ 5(אבל כאן אני עוד יכול להסכים שזה קצת הימור למרות שמבחינתי זה לא)
ודיוויס כבר שנתיים מנפק סטט' סופר מרשימה בליגה הטובה באירופה ועוד בכל כך מעט זמן
ראית איך הנדריקס מנגר בסדרה מול הבקעה(ממש קיבלתי פלאשבקים מגרין)ובכלל בחודשיים-שלושה האחרונים? וכמו שכבר אמרתי יש לו הגנה טובה אבל יש לו גם בעיות כמו גובה שלא משנה כמה מאמץ והגנה הוא יביא זה לא יכפר על הבעיות שזה יוצר בהגנה
למי איכפת מהסדרה מול הבקעה? אני גם אומר שהוא ירד ביכולת, אבל הסדרה מול הבקעה היא לא מדד.
הנדריקס עצמו היה שחקן מצויין בליגה הספרדית, ככה שאני לא מתרשם מיד מהיכולת של פול דייויס שם. גם בטיסטה, שרבים נוהגים לקטול אותו כאן בפורום, היה נפלא
בדיוק באותה הליגה.
מאריץ'? היה מצויין, אבל מפתיע אותי ששחקן של 3 נק' ו-2 רב' בשנתיים האחרונות, זוכה כאן לכזה קרדיט עצום. ואם הפציעות שלו גמרו אותו, והוא כבר לא יכול לסחוב?
ואם העונה בפרטיזן סתם היתה הבלחה חד פעמית?
אתה לא יכול להיות בטוח במה שאתה אומר, כי זאת התנבאות.