המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:באיזה עמדה כל אחד מהם ישחק? הם דורכים אחד על השני לא מבין את הציוות הזה
er79 כתב:Blondjam כתב:מה קורה באמת עם כריסטיאן ווד? שחקן חופשי? אם כן אפשר להביא כ4 במקום ג'וני.פוטנציאל מטורףer79 כתב:עוד שיחוק של שאראס? הסנטר שלו גק לנדייל תפר 25 ועוד 10 כח בליגת הקיץ. אלייזה בראיינט וטי גיי קליין היו חלשים באותה קבוצה. זוסמן עם 2 נקודות ועושה רושם שאפשר להיות רגועים. כריסטיאן ווד כרגע ללא נקודות ודקות. לא ישחזר את ליגת הקיץ של שנה שעברה? אולי יכול להישקל כמחליף לבלאק. תומאס רובינסון חלש בספרס.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
נראה לי ששחקן חופשי. אבל האמת הייתי דווקא מעמיד אותו 5 מחליף לבלאק. יכול להשלים אותו יפה עם יד לא רעה מכל הטווחים.
felix_r כתב:לא מאמין שקוואי יכול לקחת על גבו לאליפות שתי קבוצות עלובות כמו טורונטו וקליפרס ברצף.
er79 כתב:Blondjam כתב:מה קורה באמת עם כריסטיאן ווד? שחקן חופשי? אם כן אפשר להביא כ4 במקום ג'וני.פוטנציאל מטורףer79 כתב:עוד שיחוק של שאראס? הסנטר שלו גק לנדייל תפר 25 ועוד 10 כח בליגת הקיץ. אלייזה בראיינט וטי גיי קליין היו חלשים באותה קבוצה. זוסמן עם 2 נקודות ועושה רושם שאפשר להיות רגועים. כריסטיאן ווד כרגע ללא נקודות ודקות. לא ישחזר את ליגת הקיץ של שנה שעברה? אולי יכול להישקל כמחליף לבלאק. תומאס רובינסון חלש בספרס.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
נראה לי ששחקן חופשי. אבל האמת הייתי דווקא מעמיד אותו 5 מחליף לבלאק. יכול להשלים אותו יפה עם יד לא רעה מכל הטווחים.
Sources: Oklahoma City is getting a massive package of future picks, including Shai Gilgeous-Alexander and Danilo Galllinari, to deliver Kawhi Leonard who he wanted to partner with: Paul George
The Clippers are sending the Thunder four unprotected first-round picks, one protected first-round pick and two pick swaps, league sources tell ESPN. Those picks go to OKC with Gallinari and SGA
Sources: As expected, Kawhi Leonard: four-year, $142M maximum contract
The Clippers are waiving guard Tyrone Wallace, league sources tell ESPN
This is a staggering price (but worth it) for Kawhi Leonard + Paul George:
2021 Miami
(unprotected)
2022 LAC
(unprotected)
2023 Miami
(top 14 prot.)
2023 pick swap
2024 LAC
(unprotected)
2025 pick swap
2026 LAC
(unprotected)
Shai Gilgeous-Alexander
Danilo Gallinari
https://www.espn.com/nba/story/_/id/271 ... clips-dealStory soon on ESPN: In a dramatic night of negotiations, Thunder GM Sam Presti leveraged the Clippers and Raptors in trade talks on Paul George. The Clippers ability to deliver an unprecedented pool of picks and PG Shai Gilgeous-Alexander ruled day
cifkcv כתב:דני גרין לשנתיים תמורת 30 מיליון.. זה מלא.
אילו מהלכים נשארו לליקרס? קאזינס? לא יודע אם יבוא תמורת הכסף שנשאר. לדעתי לברון יחזיר את מלו מהמתים.
מקווה שיצליחו להביא את איגי איכשהו.
תכלס אם קוואי היה רוצה לליקרס היה הולך לשם הרבה לפני ומשפר את הסיכויים שלו גם לסגל טוב יותר, יש לי הרגשה שהוא משך את הזמן די במודע כדי לחבל קצת. וגם כדי לחכות לטרייד כמובן.
cifkcv כתב:מגי חתם מחדש גם - 8 מיליון דולר לשנתיים.
פופ חתם מחדש בלייקרס - 16 מיליון לשנתיים!! מה הם עושים מה?! 23 מיליון דולר על אותה עמדה.
מהלכים הזייה.. אלא אם כן הוא עובר בטרייד, פשוט הביאו שני שחקנים על אותה עמדה ובזבזו כמעט את כל התקרה.
לדעתי היו חייבים ללכת על בוגי.
The timeline for the Lakers is as follows:
1. Use the $32M of cap space on multiple players (Danny Green, KCP etc..)
2. AD trade with NOP/WAS
3. Fill out the balance of the roster with the veteran minimum exception (Dudley/Daniels) and $4.8M room ML.
Still using $11.5M as a placeholder with room even after JaVale McGee.
McGee could be signed (after space is used) with part of the $4.8M room ML to preserve the $11.5M in room
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Jack55 ו־21 אורחים