המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:רונדו, קוזמה, לברון, AD, קאזינס
חמישייה חזקה מאוד
קבוצה מצויינת. מאוזנת טוב התקפית והגנתית.אחדשיודע כתב:לברון לא יכול לשמור על גארדים זריזים. הוא לא יפתח ב-1.
נכון לעכשיו:
רונדו, גרין, לברון, קוזמה ודייוויס
או
רונדו, גרין, לברון, דייוויס וקאזינס
Jack55 כתב:מהלך חכם של הלייקרס .Free agent center DeMarcus Cousins has agreed to a one-year deal with the Lakers, agent Jeff Schwartz of Excel Sports tells ESPN.
Agent, Jeff Schwartz of Excel Sports told ESPN Cousins' deal is worth $2.3 million
Can confirm that Rajon Rondo is signing a two-year deal with the Lakers. It's for the minimum
cifkcv כתב:אני עדיין חושב שלא נאמרה 'המילה האחרונה'. לדעתי לברון מתכנן שם עוד איזה מהלך, עוד איזה טרייד או השבה של מלו מהמתים.
As far as I can tell, the Lakers have about $9.7 mil in cap space left - though with some creativity, that could climb to $13 mil - depends on a variety of factors we won't know until the deals come through
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:מהלך חכם של הלייקרס .Free agent center DeMarcus Cousins has agreed to a one-year deal with the Lakers, agent Jeff Schwartz of Excel Sports tells ESPN.
אגב, קאזינס סיכם על חוזה מינימום:Agent, Jeff Schwartz of Excel Sports told ESPN Cousins' deal is worth $2.3 million
ככל הנראה, גם רונדו סיכם על חוזה מינימום:Can confirm that Rajon Rondo is signing a two-year deal with the Lakers. It's for the minimum
אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:אני עדיין חושב שלא נאמרה 'המילה האחרונה'. לדעתי לברון מתכנן שם עוד איזה מהלך, עוד איזה טרייד או השבה של מלו מהמתים.
שמע... ללייקרס נשאר לא מעט מקום מתחת לתקרה, אחרי שקאזינס ורונדו סיכמו על חוזי מינימום בלבד.
טרייד לא יהיה, כי הם לא יכולים להעביר אף אחד (מלבד לברון, דייוויס וקוזמה). אבל יש עדיין שמות לא רעים בשוק החופשי.As far as I can tell, the Lakers have about $9.7 mil in cap space left - though with some creativity, that could climb to $13 mil - depends on a variety of factors we won't know until the deals come through
cifkcv כתב:אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:אני עדיין חושב שלא נאמרה 'המילה האחרונה'. לדעתי לברון מתכנן שם עוד איזה מהלך, עוד איזה טרייד או השבה של מלו מהמתים.
שמע... ללייקרס נשאר לא מעט מקום מתחת לתקרה, אחרי שקאזינס ורונדו סיכמו על חוזי מינימום בלבד.
טרייד לא יהיה, כי הם לא יכולים להעביר אף אחד (מלבד לברון, דייוויס וקוזמה). אבל יש עדיין שמות לא רעים בשוק החופשי.As far as I can tell, the Lakers have about $9.7 mil in cap space left - though with some creativity, that could climb to $13 mil - depends on a variety of factors we won't know until the deals come through
וואו זה באמת לא מעט. הייתי בטוח שהתקרה שנשארה היא בסביבות ה6 מיליון (צריך לעשות בזה קורס רציני).
איזה שמות היית אומר שמתאימים מהשוק החופשי?
והם לא יכולים עכשיו, במועד הבא הם יכולים לעשות טריידים לא?
cifkcv כתב:אחדשיודע כתב:cifkcv כתב:אני עדיין חושב שלא נאמרה 'המילה האחרונה'. לדעתי לברון מתכנן שם עוד איזה מהלך, עוד איזה טרייד או השבה של מלו מהמתים.
וואו זה באמת לא מעט. הייתי בטוח שהתקרה שנשארה היא בסביבות ה6 מיליון (צריך לעשות בזה קורס רציני).
איזה שמות היית אומר שמתאימים מהשוק החופשי?
והם לא יכולים עכשיו, במועד הבא הם יכולים לעשות טריידים לא?
Assuming JaVale will sign via the Lakers' room exception, I have the Lakers with $9.7-$13 mil in cap space still, depending on if the team is using unlikely incentives to milk the space - that's with Green/KCP/Cook in cap room
Updated list of teams with more than $10M of cap room remaining:
- DAL: $23M
- ATL: $14M
cifkcv כתב:שחקן שממש הייתי רוצה לראות זה את איגי. הוא דבק תרתי משמע. גם לקבוצה וגם בהגנה.
יש מצב שהסוכן שלו זה רוב פלינקה? https://www.spotrac.com/nba/memphis-gri ... dala-2652/ לפי מה שכתוב פה.
אחדשיודע איך עובד העניין עם לקנות חוזה של שחקן (ולשחרר אותו בעצם).
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:מהלך חכם של הלייקרס .Free agent center DeMarcus Cousins has agreed to a one-year deal with the Lakers, agent Jeff Schwartz of Excel Sports tells ESPN.
אגב, קאזינס סיכם על חוזה מינימום:Agent, Jeff Schwartz of Excel Sports told ESPN Cousins' deal is worth $2.3 million
Cousins' one-year deal with the Lakers is $3.5M
The Lakers would have between $6.2-$10 mil based on how they incentivize contracts (if*) w/Cousins above min - assuming JaVale is the room exception
PG: Rajon Rondo, Quinn Cook
SG: Danny Green, Troy Daniels
SF: LeBron James, KCP
PF: Anthony Davis, Kyle Kuzma
C: DeMarcus Cousins, JaVale McGee
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־28 אורחים