פארמר זו באמת אפשרות שהייתי מאוד רוצה שתתממש במהרה ביימנו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:הנה , יש לי 4 זרים כאלו - ניקולה, באסטון, שאראס , פארקר כשהם עוברים במכונת הזמן 10 שנים אחורה. עכשיו תוסיף את כל הישראלים שאתה רוצה.![]()
פארמר זו באמת אפשרות שהייתי מאוד רוצה שתתממש במהרה ביימנו.
yarinsaky כתב:כל מה שאתם אומרים יכול אולי תיאורטית לעבוד, אבל זה לא פרקטי במכבי של היום. כדי שזה יקרה מכבי תצטרך להגדיל את התקציב שלה לא במעט, שחקנים ישראלים עולים יותר מזרים וכדי להשלים אותם במעט זרים מכבי תצטרך להביא את הזרים הטובים ביותר, בטח בקו הקדמי. ( אין אף ישראלי שיכול להיקרא סנטר ראוי לשמו ).
כמו שאומר יוני, יש לישראלים של היום יותר מדי חסרונות ( ראו נבחרת ישראל ) ואין אף שחקן שהוא שחקן על באירופה או מנהיג ,גם לא כספי. ( שאני אגב לא ממש מתלהב מחזרה מוקדמת שלו למכבי ).
כו, אולי גם אני הייתי מסתפק ב 4 זרים, אבל שכל אחד יהיה תותח. ( לא יקרה).
עפר כתב:שימו לב לגבי 3 המדינות שהיו בפיינל-פור :
רוסיה,יוון ,ספרד- כל 3 הנבחרות הללו משופעות כוכבי על אירופים או לפחות שחקנים אירופים מעולים
:קרילנקו, שוויד-רוסים, דיאמנטיניס וספנוליס היוונים
נווארו, פיפליפה רייס-ספרדים.
הנבחרות הללו ב 5 דרגות לפחות מעל נבחרת ישראל.
בנוסף לכך יש רישום ללא הגבלות של זרים
כלומר אם השלד של מכבי יהיה ישראלים+ 3 זרים כמו שרוצים לעשות בקופליגה אין למכבי מה לחפש בכלל ביורוליג.
עם כל הכבוד לפניני, אליהו, אוחיון ואולי גם הלפרין מה יש למכבי למכור בלי זרים בכמות משמעותית?
אין מה לעשות-אין שחקנים ישראלים ברמות הללו.
אז או שמוותרים על הצמרת הגבוהה של היורוליג או שמתבססים על זרים.
אין אפשרות להתבסס על ישראלים ולהיות בצמרת של היורוליג.
לגבי השנים-77-84 שאז מכבי הייתה בצמרת ולכאורה היו מעט זרים:
אז זה רק לכאורה, סילבר, בוטרייט,אולסי פרי, ארל ווילימאס,מנקין, וכן, היה גם מיקי שהיה תופעה ייחודית ואין שחקנים ישראלים ברמה שלו אבל ברור שבלי ילידי ארה"ב מכבי לא הייתה מגיעה למה שהיא הגיעה
בקיצור- התבססות על ישראלים ולהיות בצמרת היורוליג לא קיימת. זו שאיפה רומנטית אבל לא מציאותית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים