מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 20:18

Holiday_Armadillo כתב:
אם לאמפה קיבל פה מיליון דולר, ולאנגפורד דורש את זה (כשבאירופה הוא שווה פי 2), אז מה השאלה בכלל? מיליון דולר זה סכום גבוה עבור מכבי אבל לא סכום חריג, וסכום שמכבי משלמים בדרך כלל לכוכבים. ולאנגפורד הוא כוכב, שהוכיח את עצמו פה, השתלב במועדון (ממש לא פשוט), ורוצה להישאר. לאנגפורד צריך להיות פה

זה שלאמפה ורודני ווייט קיבלו סכומים מופרכים שלא קשורים אליהם לא אומרים שהם היו צריכים לקבל אותם

אבל זה ממש לא קשור לנושא. זה שהם קיבלו את זה, אומר שמכבי יכולה לשלם סוכמים כאלה. אם שילמו את זה לשחקנים כאלה, אז מה הסיבה שלא שילמו ללאנגפורד? הרי הוא שחקן מוכח וטוב. גם ליאור בברוטו מקבל יותר, וגם סופו השנה קיבל משהו באיזור הזה. מיליון דולר עבור שחקן כמו לאנגפורד זה יקר? אפילו בשביל מכבי לא.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 15 מאי 2012, 20:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מאי 2012, 20:18

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אם לאמפה קיבל פה מיליון דולר, ולאנגפורד דורש את זה (כשבאירופה הוא שווה פי 2), אז מה השאלה בכלל? מיליון דולר זה סכום גבוה עבור מכבי אבל לא סכום חריג, וסכום שמכבי משלמים בדרך כלל לכוכבים. ולאנגפורד הוא כוכב, שהוכיח את עצמו פה, השתלב במועדון (ממש לא פשוט), ורוצה להישאר. לאנגפורד צריך להיות פה

זה שלאמפה ורודני ווייט קיבלו סכומים מופרכים שלא קשורים אליהם לא אומרים שהם היו צריכים לקבל אותם

אבל זה לא אומר שלא היה למכבי כסף שבילם

בסדר אבל אנחנו לא שם יותר נכון?
אני בטוחה שכל החוזים המופרכים ששולמו לשחקנים שחלקם אפילו לא סיימו פה את העונה לא תרמו למצב הכספי של מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 20:20

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אבל זה לא אומר שלא היה למכבי כסף שבילם

בסדר אבל אנחנו לא שם יותר נכון?
אני בטוחה שכל החוזים המופרכים ששולמו לשחקנים שחלקם אפילו לא סיימו פה את העונה לא תרמו למצב הכספי של מכבי

מה זאת אמרת לא שם? מה התקציב של מכבי ירד דרסטית מאז?
את קצת סוטה מהנושא. מכבי יכולה לשלם מיליון דולר עבור שחקן, אין פה ספק. השאלה היא, האם הוא שווה את זה. לדעתי בהחלט כן.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מאי 2012, 20:23

מה אתם רוצים ממני? אני בתוך ספרי החשבונות של מכבי? אתם אולי ואני לא יודעת את זה?
אם מכבי לא רוצים לשלם יותר ממליון דולר(ולפי כל הדיווחים זה 1.1+)אז שלא ישלמו את זה..היינו לפני לאנגפורד ונהיה אחרי לאנגפורד או הנדריקס או כל שחקן אחר..אני לא מתכוונת להתמוטט כי שחקן לא נשאר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 20:27

Holiday_Armadillo כתב:מה אתם רוצים ממני? אני בתוך ספרי החשבונות של מכבי? אתם אולי ואני לא יודעת את זה?
אם מכבי לא רוצים לשלם יותר ממליון דולר(ולפי כל הדיווחים זה 1.1+)אז שלא ישלמו את זה..היינו לפני לאנגפורד ונהיה אחרי לאנגפורד או הנדריקס או כל שחקן אחר..אני לא מתכוונת להתמוטט כי שחקן לא נשאר

לא אנחנו ולא את בספרי החשובות של מכבי (ובגלל זה אי אפשר לומר שמכבי לא רוצים לשלם יותר ממיליון דולר). העובדות הם, שמיליון דולר זה סכום שמכבי יכולה לשלם. סופו קיבל משהו כזה השנה, פארגו היו אמור לקבל את זה, לאידסון הציעו יותר מזה, אליהו בברוטו מקבל יותר מזה, לאמפה קיבל את זה... לא סתם מכבי הוסיפו בחוזה של לאנגפורד אופציה של 1.1 מיליון, אם הם לא יכולים לשלם את זה. נכתב באתרים שהגיעו לסיכום של מיליון דולר לעונה. לא צריך לסטות מהנושא ולהסבך. מיליון דולר, הוא שווה או לא? זאת השאלה. אני חושב שכן.
אף אחד לא הולך להתמוטט אם הנדריקס, לאנגפורד, וגם בלאט לא ישארו. זה לא קשור בכלל. ברור שמכבי קיימת לפניהם ותהיה אחריהם, אבל שוב, זה לא קשור לנושא.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מאי 2012, 03:42

מתוך ישראל היום
ריצ'רד הנדריקס עלול לעזוב
המו"מ של מכבי ת"א עם ריצ'רד הנדריקס לא תקוע, הוא בהקפאה. למעשה, הוא לא מתנהל כבר תקופה די ארוכה. זהו אחד הסימנים שייתכן מאוד שהפורוורד האמריקני לא ישחק בקבוצה בעונה הבאה.
הנדריקס וקית' לנגפורד סומנו כשני "יעדי על" לעונה הבאה, והמו"מ איתם התחיל עוד באמצע העונה. במגעים עם לנגפורד התגלעו לאורך כל הדרך פערים כספיים. אצל הנדריקס הסיפור מורכב יותר: הצדדים כבר היו קרובים לסיכום, אבל מחלוקת עם הסוכנים מנעה סגירה סופית.
מכבי היתה יכולה לסגור עניין במהירות, אבל לקחה פאוזה מהמו"מ למחשבה מחודשת על העיסקה. מכבי מעריכה מאוד את היכולות של השחקן, אבל התעורר הספק אם הוא שווה השקעה של 850 אלף דולר.
ככל שעבר הזמן, כך הוחלט להשאיר את ההחלטה הסופית לסיום העונה, וכרגע הנטייה היא ללכת על שחקן זול יותר בעמדה הזאת. אחד המועמדים הוא אלכס מאריץ' מפנאתינייקוס, שעשוי להצטרף לגיאורגי שרמאדיני, שכבר סגר בקבוצה. אם שניהם ישחקו במדי הצהובים, יהיו שני סנטרים אירופאים וזה חידוש.
המו"מ עם לנגפורד יודע עליות ומורדות רבות. בשבוע שעבר נערכו עם הגארד שיחות שעוררו אופטימיות על סגירה קרובה, אלא שאחר כך באו שיחות עם סוכנו ונכון לעכשיו יש פערים בין הצדדים. לנגפורד מבוקש אמנם באירופה, אבל רוצה להמשיך בקבוצה. אם זה יקרה, זה יהיה בחוזה לשנתיים על 2 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 מאי 2012, 05:16

אני חושב שקצת זלזלנו ביעל שחרור, נראה שמאריץ' באמת חזק מאוד על הכוונת.

לגבי לאנגפורד זה היה ברור שהתמשכות המו"מ תגרום לקבוצות נוספות להיכנס עם הצעות טובות יותר ולאנגפורד כנראה לא מסוג השחקנים
שיוותר על הפרשים גדולים רק כדי לשחק במכבי.

ד"א, קו קדמי אירופאי לגמרי זה דבר שבלאט באמת הולך עליו ? גרגמל, מאריץ' , אולי מצ'אבן במקום בלו ? בלאט עצמו עדיין לא חתם וכל יום שהוא לא חותם מגדיל את התהייה לגביו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 16 מאי 2012, 05:40

זה בסדר, אתה יכול להמשיך ולזלזל ביעל שחרור. כלום לא השתנה
er79

הודעהעל ידי Lirca » 16 מאי 2012, 06:13

היום גם רפאל נאה מפרסם בידיעות שמאריץ' מועמד
Lirca

הודעהעל ידי where is the love? » 16 מאי 2012, 06:17

asafb96 כתב:
where is the love? כתב:תראו זה ברור שעדיך לשלם ללנגפורד 1.1 מיליון מאשר לשלם לשחקן לא טוב 900000 הרי אותו מקרה קרה עם מוריס, ובסוף נשארנו עם וויט ושלל ערמדויות.

עכשיו נניח שלנגפורד עוזב, אתם הרי מסכימים שמכבי צריכים להביא שני שחקנים לעמדות 1 ו-2 ....
אם היו אומרים אוקיי הכסף שלא הלך ללנגפורד ילך נניח לפרקינס ופולן או גקסון ופולן או לא יודע מה , אז היינו אומרים חבל שלנגפורד עזב אבל נמשיך הלאה, אבל כולנו יודעים שלא כך יהיה המצב, כי אם מכבי ישחררו את קית' הם יביאו שני שחקנים בינוניים במקומם, עכשיו יכול להיות שנפגע בזה אבל עדיף להשאר עם לנגפורד.
מצד אחד אומרים לא נביא לשחקן יותר ממיליון דולר, אבל מצד שני מביאים לשחקנים לא טובים הרבה יותר ממה שמגיע להם ובסוף משחררים אותם ומביאים תחליף פחות טוב ואז גם יש בעיות...
עצם זה שמכבי חוסכת בקטעים האלו של המיליון דולר , הוא למעשה כמו סיפור הבומרנג, שבסוף זה חוזר אליהם, קשים וקשוחים במשא ומתן על עוד מאה אלף עם קית' , אבל מוזר ששחקנים אחרים שלא שווים חצי מיליון מקבלים חצי מיליון ויותר.

אוי ואבוי לנו אם במקום לאנגפורד נראה פה את פרקינס ופולן או ג'קסון ופולן. לא רוצה לחשוב על זה בכלל :?
פולן שחקן נחמד ולא יותר. ממש לא ברמת יורוליג היום, ואני לא ממש מבין למה אתה כל כך רוצה אותו

סיבה אחת, כי הוא מחוספס!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 מאי 2012, 06:49

מאריץ' קרוב לחתימה :
אורנן כתב מאוד אמין.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/368/ ... =3&cat=620
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 מאי 2012, 07:18

מאריץ' ושרמאדיני יחד נשמע כמו חלום. סייז, ניידות, התקפה, הגנה וריבאונד. קצת גמלוני אבל עם קטלניות מפחידה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 מאי 2012, 07:20

Holiday_Armadillo כתב:מתוך ישראל היום
ריצ'רד הנדריקס עלול לעזוב
המו"מ של מכבי ת"א עם ריצ'רד הנדריקס לא תקוע, הוא בהקפאה. למעשה, הוא לא מתנהל כבר תקופה די ארוכה. זהו אחד הסימנים שייתכן מאוד שהפורוורד האמריקני לא ישחק בקבוצה בעונה הבאה.
הנדריקס וקית' לנגפורד סומנו כשני "יעדי על" לעונה הבאה, והמו"מ איתם התחיל עוד באמצע העונה. במגעים עם לנגפורד התגלעו לאורך כל הדרך פערים כספיים. אצל הנדריקס הסיפור מורכב יותר: הצדדים כבר היו קרובים לסיכום, אבל מחלוקת עם הסוכנים מנעה סגירה סופית.
מכבי היתה יכולה לסגור עניין במהירות, אבל לקחה פאוזה מהמו"מ למחשבה מחודשת על העיסקה. מכבי מעריכה מאוד את היכולות של השחקן, אבל התעורר הספק אם הוא שווה השקעה של 850 אלף דולר.
ככל שעבר הזמן, כך הוחלט להשאיר את ההחלטה הסופית לסיום העונה, וכרגע הנטייה היא ללכת על שחקן זול יותר בעמדה הזאת. אחד המועמדים הוא אלכס מאריץ' מפנאתינייקוס, שעשוי להצטרף לגיאורגי שרמאדיני, שכבר סגר בקבוצה. אם שניהם ישחקו במדי הצהובים, יהיו שני סנטרים אירופאים וזה חידוש.
המו"מ עם לנגפורד יודע עליות ומורדות רבות. בשבוע שעבר נערכו עם הגארד שיחות שעוררו אופטימיות על סגירה קרובה, אלא שאחר כך באו שיחות עם סוכנו ונכון לעכשיו יש פערים בין הצדדים. לנגפורד מבוקש אמנם באירופה, אבל רוצה להמשיך בקבוצה. אם זה יקרה, זה יהיה בחוזה לשנתיים על 2 מיליון דולר.

חבל לי. רציתי להמשיך ולראות אותו איתנו.
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 16 מאי 2012, 07:23

החציל האצטקי כתב:מאריץ' ושרמאדיני יחד נשמע כמו חלום. סייז, ניידות, התקפה, הגנה וריבאונד. קצת גמלוני אבל עם קטלניות מפחידה.

עם שניהם מכבי תוכל להעמיד בכל רגע נתון סייז משמעותי וגם מתייתר הצורך בסנטר שלישי דוגמת ג'יימס. אני חושב שאם ההתלבטות היא לשלם 850 אלף דולר להנדריקס או קצת פחות (או אפילו אותו הדבר) למאריץ אז הייתי הולך על האחרון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי where is the love? » 16 מאי 2012, 08:21

פרסום ראשון: קית' לנגפורד סגר את תנאיו במכבי ת"א, אולם עדיין אין חתימה כי אין כימיה בין ההנהלה לבין קית' בשל סכסוך קשה לגבי חברת NISSAN. קית' רוצה רכב אוטומטי בעוד שמכבי רוצה להביא לו רכב ידני , לפיכך מכבי מחפשת כרגע מועמדים אחרים.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 מאי 2012, 08:25

למרות שהקו הקדמי הזה נשמע לא רע בכלל ויכול להיות באמת נהדר (בתקווה שמאריץ' חוזר לימיו היפים בפרטיזן וגרגמל מראה שהוא מוכן להתמודד גם בקבוצה גדולה), זה ממש לא נראה לי שזה הרצון של בלאט.
אני בספק אם בלאט שכל כך אוהב את ריצ'י, מאושר מזה שהמשך הקשר איתו נופל על כמה גרושים וסכסוך עם הסוכנים.
אני גם די בספק אם בלאט באמת מעדיף סנטרים אירופאים על פני שחקן כמו הנדריקס (למרות שייאמר לזכותו שזה היה בלאט שהביא את ניקולה למכבי בזמנו).

יש כאן כמו תמיד את הדילמה של האם עדיף שחקנים שלנו (או להנהלה) נראה שיהיו עדיפים על שחקנים אחרים או את השחקנים שהמאמן רוצה ומאמין בהם?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 16 מאי 2012, 08:26

אני אחכה להודעה רשמית, אבל אם בלאט יצליח להוציא את מאריץ׳ מהבוידעם, לעשות בו קסמים כמו שעשה עם סופו בעונה שעברה, ולהחזיר אותו לימי פרטיזן, זו החתמה מצויינת, ועם שרמדיני בעמדת ההחלפה מכבי מעמידה את עמדה 5 מהטובים באירופה.
er79

הודעהעל ידי where is the love? » 16 מאי 2012, 08:27

חנו'ש כתב:למרות שהקו הקדמי הזה נשמע לא רע בכלל ויכול להיות באמת נהדר (בתקווה שמאריץ' חוזר לימיו היפים בפרטיזן וגרגמל מראה שהוא מוכן להתמודד גם בקבוצה גדולה), זה ממש לא נראה לי שזה הרצון של בלאט.
אני בספק אם בלאט שכל כך אוהב את ריצ'י, מאושר מזה שהמשך הקשר איתו נופל על כמה גרושים וסכסוך עם הסוכנים.
אני גם די בספק אם בלאט באמת מעדיף סנטרים אירופאים על פני שחקן כמו הנדריקס (למרות שייאמר לזכותו שזה היה בלאט שהביא את ניקולה למכבי בזמנו).

יש כאן כמו תמיד את הדילמה של האם עדיף שחקנים שלנו (או להנהלה) נראה שיהיו עדיפים על שחקנים אחרים או את השחקנים שהמאמן רוצה ומאמין בהם?

חנוש כך וכך זה לא רציני לשמוע שאין כימיה או דברים כאלו, זה כבר מממש מייאש ועדיף כבר לצחוק על זה..
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 מאי 2012, 09:20

חנו'ש כתב:למרות שהקו הקדמי הזה נשמע לא רע בכלל ויכול להיות באמת נהדר (בתקווה שמאריץ' חוזר לימיו היפים בפרטיזן וגרגמל מראה שהוא מוכן להתמודד גם בקבוצה גדולה), זה ממש לא נראה לי שזה הרצון של בלאט.

אני מסכימה. לדעתי עדיף שחקנים שהמאמן רוצה, יחד עם זה, לא תמיד מה שרוצים אפשרי.
בניית קבוצה משולה להרכבת פאזל...בואי נקווה שהחיבור לכאן או לכאן יצליח.
מתAMסרת

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 מאי 2012, 09:33

אגב, בהסתכלות על מאריץ' לא הייתי מגדיר אותו כאירופאי. אוסטרלי שלמד בנברסקה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גיא ו־13 אורחים