15 מאי 2012, 23:10
כשלא רצה לעבוד במשכורת מינימום בנבחרת ישראל, הוא עשה את עצמו כאילו הוא נפגע מזה שדרשו ממנו לקבל תעודת מאמן
15 מאי 2012, 23:14
gandya כתב:כשלא רצה לעבוד במשכורת מינימום בנבחרת ישראל, הוא עשה את עצמו כאילו הוא נפגע מזה שדרשו ממנו לקבל תעודת מאמן
אה, כאן אני נוטה לא להסכים, הוא באמת תפס קריז בגלל ההתנהלות מולו, וזו הסיבה העיקרית שעזב.(זו ההתרשמות שלי), היה אפשר וצריך להתגמש עם דוויד אז.
15 מאי 2012, 23:19
felix_r כתב:gandya כתב:כשלא רצה לעבוד במשכורת מינימום בנבחרת ישראל, הוא עשה את עצמו כאילו הוא נפגע מזה שדרשו ממנו לקבל תעודת מאמן
אה, כאן אני נוטה לא להסכים, הוא באמת תפס קריז בגלל ההתנהלות מולו, וזו הסיבה העיקרית שעזב.(זו ההתרשמות שלי), היה אפשר וצריך להתגמש עם דוויד אז.
תאמין לי שזה היה רק תירוץ. הוא לא היה איזה אוברדוביץ' או מסינה אז. גם עכשיו לא, אבל אז בכלל.
חוץ מזה, זה היה חוק. לכולם. מה משפיל בזה? עובדה, שאחר כך הוא השלים את הקורס!
15 מאי 2012, 23:39
תאמין לי שזה היה רק תירוץ. הוא לא היה איזה אוברדוביץ' או מסינה אז. גם עכשיו לא, אבל אז בכלל.
חוץ מזה, זה היה חוק. לכולם. מה משפיל בזה? עובדה, שאחר כך הוא השלים את הקורס!
16 מאי 2012, 01:05
אם הוא ירצה לברוח לצסקא, יהיה לו תירוץ בדמותו של פדרמן
16 מאי 2012, 06:03
jol9 כתב:gandya כתב:"ואחרי שהצליח ויכול היה לשדרג את עצמו בחר להשאר למרות תקציב נמוך יחסית"
א)לדוויד היה חוזה.
ב)שוב פעם לדוויד משלמים משכורות הוא לא עובד בחינם, יש עוד שקולים חוץ מכסף, משפחה שרגילה לגור כאן..
ג)בלי כשר ל א+ב, אני מאוד מעריך את העבודה של דוויד בשנתיים שלו כאן, אני חושב שהוא מאמן מצויין, ומקווה לראות אותו כאן לשנים רבות, בונה למכבי עוד שושלת, אבל זה כבר לא ממש תלוי בו, להמשכיות דרוש תקציב.
אני לא חושב שפרט לשמעון ודרק, יש עוד "מכביסטים" אמיתיים במערכת של מכבי, ובטח ובטח לא שחקנים פעילים.
הכל מונע מכסף והרבה מאוד אינטרסים, וזה גם בסדר מבחינתי. זה סה"כ זן מאוד נדיר של אנשים שהסמל והדגל חשובים להם יותר מהדברים החומריים,
ובעולמינו הציני הכמות שלהם הולכת ופוחתת.
16 מאי 2012, 06:13
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:אחזור ואומר פעם נוספת:
קשה מאוד להיות אובייקטיבי ולשפוט כשמקבלים את המידע ממקור שלישי, כשבנוסף לזה המקור הוא אינטרסנטי. לכן, אני מציע לכולם להירגע. זה לא ממש חכם לשפוט איזו התנהלות היא תקינה ואיזו התנהלות היא בלתי תקינה מבלי לדעת בודאות את העובדות. זה גם לא ממש חכם לשפוט מי הוא אדם טוב ומי הוא לא טוב רק על פי הדיבורים של אותו האדם בתקשורת. יש אנשים שיודעים לדבר יפה, אבל מתחת לדיבורים היפים לא פעם מסתתרת אישיות לא כל כך נהדרת, ויש גם מקרים הפוכים.
פליקס, זה לא משנה! אני יודע בדיוק לאן אתה מכוון(גם אני שונא צביעות), גם אם בלאט הוא XYZ, למה פשוט לא להגיד יפה להתראות בסוף העונה?
בואו ואספר לך משהו על בלאט. כשמכבי שיחקה מול צסקא בגמר 2008, היה איתו ראיון בתקשורת הרוסית. שאלו אותו שם אם הוא בא לעודד את מכבי, אז מה הוא ענה? הוא ענה להם שלא, שהוא בא לעודד את חניכיו מנבחרת רוסיה!... ולתקשורת שלנו הוא כמובן אמר שהוא בא לתמוך במכבי...
אתה מבין? מאז אותו המקרה אני לא ממש מכבד אותו כאדם. דרך אגב, בתקשורת הרוסית הוא תמיד מופיע כמאמן אמריקאי, ולא כמו מאמן ישראלי. ואם היית קורא איך הוא מלקק להם כל הזמן, היית נגאל ממנו לחלוטין.
אבל זה לא מצדיק את מה שפדרמן עשה. זה שאתה לא אוהב אותו, לא אומר שאתה לא יכול להגיד על המעשה של פדרמן שהוא פסול.
אני זוכר שאמרת, שמעניין אותך לשמוע מה ההנהלה חושבת על עניין פאפאלוקאס, אבל פדרמן חשף הרבה יותר ממה שהוא היה צריך לחשוף החוצה,
וזה לא קשור, למה אתה חושב על בלאט.
בסדר, לא מצדיק. אז הוא עשה טעות. רק לפדרמן אסור לעשות טעויות? כל אחד עושה. גם בלאט עצמו עשה הרבה טעויות.
ושוב אני אחזור על עצמי: גם אם פדרמן עשה טעות, זו היתה זכותו לבקר את בלאט, כי פדרמן הוא הבוס של בלאט.
בסך הכל הטעות של פדרמן היתה בדרך שהוא העביר את הביקורת. קורה.
16 מאי 2012, 08:29
16 מאי 2012, 11:05
16 מאי 2012, 14:17