מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי where is the love? » 16 מאי 2012, 15:03

אסף , שאני מתכוון למחוספס אני לא יודע איך להסביר בדיוק את הרגש הזה אז אני אנסה. מחוספס זה שחקן שנראה שאתה חוזר מיום לא קל ואתה מגיע למשחק, וכשאתה רואה אותו אתה מרגיש שיהיה בסדר :heart אתה מרגיש בליבך את היכולות שלו, את הכוח שלו, גם להאמין, גם להיות חזק, וזה בכלל לא משנה אם מנצחים או לא, זה כמו חבר טוב או בת זוג שפשוט תמיד יהיו שם בשבילך , וכשיהיה לא קל, אז אני אוכל להיזכר בחספוס החריף.
כמובן ששחקן מחוספס, הוא שחקן של אוהדים, מתרגש, בוכה, עושה לפעמים גם שטויות, ויש לו בעיניים קסם שתמיד יהיה בסדר.
גם כן שחקן מחוספס הוא שחקן שהוא עושה סל אז הוא ככה משתגע כזה... אני לא יודע איך להסביר את זה אבל יש שחקנים שנראים לי מחוספסים, ואגב כל השחקנים המחוספסים שאני אוהב, הם גם מאוד טובים. פולן פרקינס גקסון בברלי מאריץ פארגו לנגפורד, אלו שחקנים מחוספסים, איתם אתה יודע שיהיה בסדר!
אני מקווה שהצלחתי להסביר ואם לא אז תראה גם סרטונים של השחקנים האלו ותתחבר ללב ולעומק החספוס!
נערך לאחרונה על ידי where is the love? בתאריך 16 מאי 2012, 15:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 מאי 2012, 15:04

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:רשמתי את זה באשכול על בלאט והתחרטתי..אני ארשום את זה פה בגלל הקטע על הלפרין ולאנדסברג בכתבה

מכבי תל אביב: השכר של בלאט - 700 אלף דולר לעונה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2533792

בתוך כך, מכבי ממשיכה בניסיון להתחזק בקו האחורי. קיים סיכוי גבוה לכך שיותם הלפרין הוא שיאייש את עמדת הרכז בקבוצה. בנוסף, מכבי תל אביב פתחה במו"מ עם סילבן לנדסברג, אך ראשי מכבי מעדיפים להגיע לסיכום עימו, ובנוסף מצפים ראשי מכבי לתשובתו של דייויד בלו לגבי הישארותו.

מישהו הבין את המשפט על לאנדסברג? לא מסתדר לי

לא רק המשפט הזה לא ברור אלא כל הכתבה הזו, שעושה קופי ופייסט לעשר כתבות ישנות ועוד שאר קשקושים ידועים. אין בכתבה הזו שום חידוש אלא רק מיחזור חומרים ישנים.

אכן, הכתבה הזאת כבר פורסמה בוואלה מילה במילה, להוציא ההתחזקות של יותם והשכר של בלאט.
כנראה שבעריכה קצת התפקשש להם
מתAMסרת

הודעהעל ידי where is the love? » 16 מאי 2012, 15:04

לנדסברג בא על תקן 2 או 3?

ואם כן או לא, מדוע מכבי לא רוצה לבנות קבוצה נורמלית מהתחלה לסוף?
מדוע מכבי ת"א בונה קבוצה מהסוף להתחלה, אולי הם חושבים שהם כמו הבמאי והתסריטאי הנודע כריסטופר נולאן, ובכן אדון פדרמן, אתה לא נולאן ואנחנו לא בסרט "ממנטו" או "לעקוב" או "התחלה" או "יוקרה" או סדרת באטמן החדשה, אז בבקשה נא לצאת מהסרט הביזארי, כי קבוצה בונים כמו שצריך ולא כמו בסרט עם תכנון לא לינארי כמו האזרח קיין מ-1941.
אגב נולאן הוא הבמאי האהוב עלי, ואם מכבי רוצה להשוות את עצמה לנולאן , אז אפשר שפדרמן יזמין את שחקני מכבי ת"א לבכורה החדשה בעוד חודשיים של עלייתו של האביר האפל, אבל יש רק בעיה אחת גם בעוד חודשיים לא יהיה פה קבוצה, גם לא חצי.
נערך לאחרונה על ידי where is the love? בתאריך 16 מאי 2012, 15:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מאי 2012, 15:07

LIAV10 כתב:מאריץ' מפחיד אותי..
אין לי ספק שבמכבי הוא יכול להציג יכולות שמזכירות את פרטיזן ושיש לו כישרון..
מה שמפחיד אותי שהוא נפצע לתקופות לא קצרות שלוש פעמים בשלוש העונות היחידות שלו ביורוליג..
ואם זה יקרה פה? מה יקרה אז?

מסכימה..קו קדמי של שרמאדיני ומאריץ' מאוד מוכשר אבל גם מאוד מאוד שברירי

החציל האצטקי כתב:אגב, בהסתכלות על מאריץ' לא הייתי מגדיר אותו כאירופאי. אוסטרלי שלמד בנברסקה.

רציתי להגיד את זה וכרגיל התעצלתי..תודה :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2012, 15:17

Holiday_Armadillo כתב:רשמתי את זה באשכול על בלאט והתחרטתי..אני ארשום את זה פה בגלל הקטע על הלפרין ולאנדסברג בכתבה

מכבי תל אביב: השכר של בלאט - 700 אלף דולר לעונה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2533792

בתוך כך, מכבי ממשיכה בניסיון להתחזק בקו האחורי. קיים סיכוי גבוה לכך שיותם הלפרין הוא שיאייש את עמדת הרכז בקבוצה. בנוסף, מכבי תל אביב פתחה במו"מ עם סילבן לנדסברג, אך ראשי מכבי מעדיפים להגיע לסיכום עימו, ובנוסף מצפים ראשי מכבי לתשובתו של דייויד בלו לגבי הישארותו.

מישהו הבין את המשפט על לאנדסברג? לא מסתדר לי

אני חושב שהכוונה היא להגיע איתו לסיכום ולהתים אותו רק עם בלו עוזב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 מאי 2012, 15:39

יכול להיות שהכוונה עם לאנדסברג זה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח ואם בלו נשאר אז להשאילו בעונה הראשונה...
לגבי מאריץ' האמת שלפי מה שראיתי ממנו בסדרה נגד מכבי ובפיינל פור זה לא כלכך עניין של פציעות אלא יותר הקרדיט המופחת שהוא זוכה לו מאוברדוביץ'...
אין לי ספק שבמכבי הוא יראה הרבה יותר טוב אם כי אני לא חושב שהמספרים שנתן בפרטזין הם הממוצעים הריאלים שלו ביורוליג . אני מניח ש10-12 נק' ו 6-7 ריב' יהיו מספיק טובים בשביל מכבי , במיוחד אם יראה יציבות . אם ניקח בחזבון שגם גרגמל יודע לצבור נקודות לא בכלל אז נקבל תפוקה מספיק טובה מהעמדה הזאת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מאי 2012, 15:40

yzafrir כתב:יכול להיות שהכוונה עם לאנדסברג זה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח ואם בלו נשאר אז להשאילו בעונה הראשונה...
לגבי מאריץ' האמת שלפי מה שראיתי ממנו בסדרה נגד מכבי ובפיינל פור זה לא כלכך עניין של פציעות אלא יותר הקרדיט המופחת שהוא זוכה לו מאוברדוביץ'...
אין לי ספק שבמכבי הוא יראה הרבה יותר טוב אם כי אני לא חושב שהמספרים שנתן בפרטזין הם הממוצעים הריאלים שלו ביורוליג . אני מניח ש10-12 נק' ו 6-7 ריב' יהיו מספיק טובים בשביל מכבי , במיוחד אם יראה יציבות . אם ניקח בחזבון שגם גרגמל יודע לצבור נקודות לא בכלל אז נקבל תפוקה מספיק טובה מהעמדה הזאת...

לי אישית אין ספק שמאריץ' יודע לשחק כדורסל, זה לא מה שמדאיג אותי
כן מדאיג אותי שהוא נפצע לא מעט ואם ברצלונה יכולה לשלם ביי-אאוט על סנטר אדיר מהיבשת באמצע העונה כי נפצע להם שחקן..מכבי לא יכולה לעשות את זה
אני חושתב שעם צמד של מאריץ' ושרמאדיני אין מנוס מלהחתים סנטר שלישי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 16 מאי 2012, 15:50

מישהו ראה את המשחק של פאו-ברצלונה על הקרב למקום השלישי?
מאריץ התפרע ב15 דקות עם סטטיסטיקה מטורפת: 13 נק' ו11 ריב' ואסיסט!!! רק ב15 דקות?!וואו!!
~BenTom~

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2012, 15:59

~BenTom~ כתב:מישהו ראה את המשחק של פאו-ברצלונה על הקרב למקום השלישי?
מאריץ התפרע ב15 דקות עם סטטיסטיקה מטורפת: 13 נק' ו11 ריב' ואסיסט!!! רק ב15 דקות?!וואו!!

זה מאריץ' ובגלל זה אני כל כך רוצה אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 מאי 2012, 16:15

במידה והלפרין אכן חוזר, לאנדסברג הופך להיות כל כך מיותר.
אלא אם כן יש למכבי כסף מיותר שאין לה מושג איך לשרוף אותו, למה צריך להחתים את לאנדסברג??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 16 מאי 2012, 16:17

חנו'ש כתב:במידה והלפרין אכן חוזר, לאנדסברג הופך להיות כל כך מיותר.
אלא אם כן יש למכבי כסף מיותר שאין לה מושג איך לשרוף אותו, למה צריך להחתים את לאנדסברג??

במידה ובורשטיין עוזב צריך אותו...
~BenTom~

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 מאי 2012, 16:27

בורשטיין עוזב ? עד כמה שאני יודעת יש לו חוזה לעונה הבאה
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 מאי 2012, 16:27

כי מכבי אוהבת לאסוף את המתאזרחים הכי טובים בסביבה לפני שירושלים תחטוף אותם. קודם יחתימו אותו לחוזה רב שנתי , אחר כך יראו מה לעשות איתו ( אולי השאלה ).
חוץ מזה, הלפרין חלקלק כמו ווזלין. גם אחרי שהוא אצלך בידיים הוא יכול לברוח דרך החורים באצבעות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מכביסט » 16 מאי 2012, 16:35

הלפרין בתור רכז???????
תגידו לי הם שפויים????????
זה לא התפקיד שלו!
לבן אדם אין מושג וגם לא יהיה מושג מה זה לרכז משחק.
ובכלל לתת את המפתחות לשחקן כזה לוזר ופחדן שלא יודע מה זה לעשות סל במאני טיים ובמיוחד לאחד שלא יודע ולעולם לא ידע מה זאת מנהיגות זאת התאבדות מקצועית מטורפת!.
מכביסט

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 מאי 2012, 17:01

yarinsaky כתב:

כי מכבי אוהבת לאסוף את המתאזרחים הכי טובים בסביבה לפני שירושלים תחטוף אותם. קודם יחתימו אותו לחוזה רב שנתי , אחר כך יראו מה לעשות איתו ( אולי השאלה ).
חוץ מזה, הלפרין חלקלק כמו ווזלין. גם אחרי שהוא אצלך בידיים הוא יכול לברוח דרך החורים באצבעות.

אני מבינה ומסכימה לגבי הלפרין, ועדיין קבוצה שמתחשבנת על כל שקל לא יכולה לזרוק סתם כסף על שחקן שכרגע אינו נחוץ לפני שהיא החתימה את השחקנים שכן נחוצים לה (שלא לדבר על המאמן...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מאי 2012, 17:03

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:

אני מבינה ומסכימה לגבי הלפרין, ועדיין קבוצה שמתחשבנת על כל שקל לא יכולה לזרוק סתם כסף על שחקן שכרגע אינו נחוץ לפני שהיא החתימה את השחקנים שכן נחוצים לה (שלא לדבר על המאמן...)

מסכימה
הלפרין זה לא איזה חוזה זניח של ישראלי שמסתכם באיזה 200K
הוא ייקח כסף מזר אחר שיכול להגיע ואנחנו יכולים לזכות בתארים בלי הלפרין..אנחנו לא יכולים לזכות בתארים בלי זרים טובים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 מאי 2012, 17:07

מכביסט כתב:הלפרין בתור רכז???????
זה לא התפקיד שלו!
ובכלל לתת את המפתחות לשחקן כזה לוזר ופחדן שלא יודע מה זה לעשות סל במאני טיים ובמיוחד לאחד שלא יודע ולעולם לא ידע מה זאת מנהיגות זאת התאבדות מקצועית מטורפת!.

הממ.. שתי אליפויות יורוליג, פעמיים סגן אלוף היורוליג כולל פעם אחת כרכז הראשון של מכבי...
אכן, לוזר שלא יודע לרכז... עדיף שחקן עם רקורד מרשים ויכולת ניהול משחק מבריקה כמו פרקינס....
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 מאי 2012, 17:09

מכביסט כתב:הלפרין בתור רכז???????
זה לא התפקיד שלו!

מוזכר במפורש שיגיע גם רכז זר.

לדעתי הלפרין לא יצטרך לרכז יותר מדי כשיש רכז זר ואוחיון. הוא הרבה יותר טוב כקלעי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2012, 17:11

הלפרין הכרחי לסגל הזה אבל לאנדסברג לא והוא יהיה סתם בזבוז כסף שאין לנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מאי 2012, 17:13

rc4991 כתב:הלפרין הכרחי לסגל הזה אבל לאנדסברג לא והוא יהיה סתם בזבוז כסף שאין לנו

אני לא מתייחסת למה שחיפה עשו השנה בליגה כי הם באמת חבורה של קרקס אבל אם אני מסתכלת אובייקטיבית רק על לאנדסברג..הוא פתח נהדר את העונה ומאז לא נתן שום דבר שגרם לי להגיד ''וואו, הלוואי שיהיה פה''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], עידן ו־15 אורחים