כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 מאי 2012, 17:04

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:אבנר קופל: שיטת פיינל פור לא ספורטיבית ואינה טובה לכדורסל
יו"ר המנהלת הגיע לאולפן 'מתמסרים' וענה על כל השאלות הקשות: "לא רצינו שמכבי תוכתר כל עונה מראש, אך אחזיר את הסדרות". על תקרת שכר: "אולי זה מה שיצמצם פערים". ומה היה לו לומר על הסכסוך עם דייויד בלאט? הכל בפנים

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20901.html

נראה לי שמישהו פה מפחד

לגבי הביקורת של מאמן מכבי כלפי החוק הרוסי והפיינל פור, סיכם יו"ר המנהלת: הוא מאמן שמקבל סכומים גבוהים והוא ידע את החוקים בתחלית העונה. הוא היה צריך להתנהל בהתאם. כשאימן ברוסיה ובאיטליה הוא הרי עבד לפי החוקים. למרות הכל הוא אדם ישר והגון. בלאט עוד ימצא עצמו בדרגים הגבוהים של הענף כאן".

אני מבינה שעבור קופל, מאמן מכבי הוא לא תפקיד בדרגים הגבוהים של הענף כאן...
אולי הוא עוד מתפלל ליום בו בלאט ימונה למאמן אשקלון??? :unsure
איזה אדיוט.... :taunt

אחרי כמעט כל אמירה שלו, אני שואלת...אתה אמיתי ? באמת ?
מתAMסרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מאי 2012, 17:04

מתAMסרת כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:אבנר קופל: שיטת פיינל פור לא ספורטיבית ואינה טובה לכדורסל
יו"ר המנהלת הגיע לאולפן 'מתמסרים' וענה על כל השאלות הקשות: "לא רצינו שמכבי תוכתר כל עונה מראש, אך אחזיר את הסדרות". על תקרת שכר: "אולי זה מה שיצמצם פערים". ומה היה לו לומר על הסכסוך עם דייויד בלאט? הכל בפנים

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20901.html

נראה לי שמישהו פה מפחד

לגבי הביקורת של מאמן מכבי כלפי החוק הרוסי והפיינל פור, סיכם יו"ר המנהלת: הוא מאמן שמקבל סכומים גבוהים והוא ידע את החוקים בתחלית העונה. הוא היה צריך להתנהל בהתאם. כשאימן ברוסיה ובאיטליה הוא הרי עבד לפי החוקים. למרות הכל הוא אדם ישר והגון. בלאט עוד ימצא עצמו בדרגים הגבוהים של הענף כאן".

אני מבינה שעבור קופל, מאמן מכבי הוא לא תפקיד בדרגים הגבוהים של הענף כאן...
אולי הוא עוד מתפלל ליום בו בלאט ימונה למאמן אשקלון??? :unsure
איזה אדיוט.... :taunt

אחרי כמעט כל אמירה שלו, אני שואלת...אתה אמיתי ? באמת ?

אז הגעת למקום הנכון..זה כל מה שאנחנו שואלים פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 מאי 2012, 17:07

Holiday_Armadillo כתב:
מתAMסרת כתב:אחרי שהם יעמידו תקציב ויבנו קבוצה לליגת קופל, לא מאמינה שישארו להם רזרבות לשלם על הריסת יציע או שריפתו.
בואי נקווה שהם יגלו ספורטיביות ולא יותר מזה.

אין בי אפילו 0.01% של אמונה שהם יגלו ספורטיביות ויהפכו להיות בני אדם

"... בלי האמונה גם צ.ס.ק.א לא הייתה אוכלת אותה..." :laugh2
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 מאי 2012, 17:35

חברים, הפועל ת"א חוזרת לליגת העל והפורום שותק ? בשנה הבאה דרבי , הולך להיות חם. ( ואנחנו הולכים להחטיף להם ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 מאי 2012, 17:39

yarinsaky כתב:חברים, הפועל ת"א חוזרת לליגת העל והפורום שותק ? בשנה הבאה דרבי , הולך להיות חם. ( ואנחנו הולכים להחטיף להם ).

הולך להיות חם וכייף !
מברוק להפועל תל אביב. מגיע להם !
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 מאי 2012, 19:38

ראשל"צ של אפי עושה מהפך מדהים ויצאת מפיגור של 2-0 מול אשקלון ישר לפיינלפור בשבוע הבא. יש כבר 4 משתתפות סוף סוף.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 16 מאי 2012, 20:16

תמונה

אלופת המדינה :D

טוב שהם עלו, למרות כל הגועל אני מתגעגע לדרבי. היריבות עם מגדל נהייתה משעממת.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 16 מאי 2012, 21:30

קופל מטנף את צביקה במתמסרים אצל קופמן. הטיעון העיקרי שלו הוא שצביקה לא סיים את העונה בשמונה מ-12 הקבוצות האחרונות בהן אימן.

באמת טיעון ענייני... שיעוף כבר מהכדורסל, ושישימו שם אנשי מקצוע אמיתיים ולא עסקנים ופוליטיקאים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 מאי 2012, 21:41

אתם יודעים מה הכי מכעיס אותי.
כל פעם שמכבי רומזת על עזיבת הליגה, כולם מתפלצים כאילו איזו חוצפה זו מצד מכבי שהיא אפילו חושבת על כך.
אבל בסופו של דבר קופל ויתר "אנשי הכדורסל" בארץ לא באמת רוצים את מכבי בליגה. הם רוצים גרסה מוחלשת וחיוורת של מכבי שתתאים לרמה שלהם, גירסא מוגבלת בתקציב, מוגבלת בזרים, עם פיינל פור ועוד כל מיני שטויות.
זו לא מכבי, זה לא הזהות של מכבי שחלק ממי שהיא זה הרצון לבנות תמיד את הקבוצה הטובה ביותר שהיא רק יכולה.
אי אפשר להגיד שרוצים את מכבי בליגה, אבל לא רוצים אותה הכי חזקה שהיא רק יכולה להיות.

אולי מה שמכבי צריכה לעשות זה לבנות מעין קבוצת בת, מעין מכבי מזויפת שכזו שתתאים למה שקופל וחבריו רוצים שהיא תשחק בליגה, בעוד שמכבי האמיתית תעזוב את השטות הזו ותשחק בליגות אמיתיות.
אולי רק ככה כולם יהיו מרוצים!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מאי 2012, 21:59

jol9 כתב:קופל מטנף את צביקה במתמסרים אצל קופמן. הטיעון העיקרי שלו הוא שצביקה לא סיים את העונה בשמונה מ-12 הקבוצות האחרונות בהן אימן.

באמת טיעון ענייני... שיעוף כבר מהכדורסל, ושישימו שם אנשי מקצוע אמיתיים ולא עסקנים ופוליטיקאים.

הטון של הדברים שלו לא שונה מהטון של סגל שמייצג את המנהלת
כל פעם שהם בלחץ הם תוקפים אישית אנשי כדורסל(''בלאט שחקן בינוני'', ''צביקה לא מסיים עונות'' וכו')וזה הכי נמוך שאפשר לרדת והכי נואש שאפשר להיות
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 16 מאי 2012, 22:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 מאי 2012, 22:00

jol9 כתב:קופל מטנף את צביקה במתמסרים אצל קופמן. הטיעון העיקרי שלו הוא שצביקה לא סיים את העונה בשמונה מ-12 הקבוצות האחרונות בהן אימן.

מה שמעניין, שגם פיני לא סיים במכבי, אולימפיאקוס, ירושלים וראשון :laugh1
בעצם, אם אינני טועה, רק בגליל הוא סיים.

דרך אגב, שרף דווקא סיים את העונה גם במכבי וגם בספרטק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 מאי 2012, 22:07

חנו'ש כתב:אתם יודעים מה הכי מכעיס אותי.
כל פעם שמכבי רומזת על עזיבת הליגה, כולם מתפלצים כאילו איזו חוצפה זו מצד מכבי שהיא אפילו חושבת על כך.

הנקודה היא שמכבי אפילו לא רומזת על כך.
היחיד שהעיר על זה משהו הוא בלאט (שלא הוא זה שמקבל החלטות בנושאים אילו במכבי) וגם זה באופן מאוד מרומז. מילא אם איזה גורם בהנהלה היה מתיחס לעזיבת הליגה, אבל אפילו זה לא קרה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2012, 22:11

חנו'ש כתב:אתם יודעים מה הכי מכעיס אותי.
אבל בסופו של דבר קופל ויתר "אנשי הכדורסל" בארץ לא באמת רוצים את מכבי בליגה. הם רוצים גרסה מוחלשת וחיוורת של מכבי שתתאים לרמה שלהם, גירסא מוגבלת בתקציב, מוגבלת בזרים, עם פיינל פור ועוד כל מיני שטויות.
זו לא מכבי, זה לא הזהות של מכבי שחלק ממי שהיא זה הרצון לבנות תמיד את הקבוצה הטובה ביותר שהיא רק יכולה.
אי אפשר להגיד שרוצים את מכבי בליגה, אבל לא רוצים אותה הכי חזקה שהיא רק יכולה להיות.

אולי מה שמכבי צריכה לעשות זה לבנות מעין קבוצת בת, מעין מכבי מזויפת שכזו שתתאים למה שקופל וחבריו רוצים שהיא תשחק בליגה, בעוד שמכבי האמיתית תעזוב את השטות הזו ותשחק בליגות אמיתיות.
אולי רק ככה כולם יהיו מרוצים!!

את צודקת לגמרי לגבי הדרך שבה רוצים שמכבי תשחק בליגה אבל זה לא אומר שמכבי צריכה להיכנע לדרישות שלהם
להפך אם הם ימשיכו עלינו לעזוב את הליגה הזאת ולהפיל אותה כלכלית ושיווקית ולא להשאיר קבוצה שמתאימה לאינטרסים שלהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 04:18

Holiday_Armadillo כתב:

כל פעם שהם בלחץ הם תוקפים אישית אנשי כדורסל(''בלאט שחקן בינוני'', ''צביקה לא מסיים עונות'' וכו')וזה הכי נמוך שאפשר לרדת והכי נואש שאפשר להיות

כן, אפשר לחשוב איזה שחקן גדול היה קופל או סגל עצמו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 04:20

felix_r כתב:

מה שמעניין, שגם פיני לא סיים במכבי, אולימפיאקוס, ירושלים וראשון :laugh1
בעצם, אם אינני טועה, רק בגליל הוא סיים.

דרך אגב, שרף דווקא סיים את העונה גם במכבי וגם בספרטק

א - נכון
ב - פיני סיים את העונות שלו במכבי, אבל לא את החוזה. הכוונה שלהם היתה למאמנים שלא סיימו עונה אני חושב, אבל זה לא עקרוני.
מה בין לסיים עונה כמאמן בקבוצה, לבין יכולות ניהול האיגוד והידע בכדורסל? כלום כמובן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עודד » 17 מאי 2012, 06:04

Holiday_Armadillo כתב:

לא צפיתי בכל הראיון כי לא כזה מעניין אותי לשמוע את אבנר מדבר אבל את הקטע המטנף על צביקה ראיתי וזה היה עלוב מאוד מאוד מצידו.
בכלל, יש לאבנר בעיה לענות לעניין כשמעבירים עליו ביקורת, הוא הפגין את אותה התנהגות אינפנטילית גם בחמישיות לא מזמן כשהתארח שם.
עודד

הודעהעל ידי קודי » 17 מאי 2012, 07:27

איך הוא בכלל מעיז לדבר על מה ששרף עשה או לא עשה בכדורסל? הרי מה שקופל עצמו עשה מסתכם בניהול כושר של בית"ר תל אביב עד לפירוק הקבוצה, עריכת קוקטיילים לפקידים ופוליטיקה במסדרונות האיגוד. שרף אימן בארץ ובאירופה משהו כמו 30 שנה, לקח אינספור אליפויות וגביעים, הגיע לכמה גמרי גביע אירופה וגם לקח אחד עם היוונים ואימן שנים רבות את נבחרת ישראל כמעט בהתנדבות. איך באמת אפשר להשוות את התרומה של שרף לזו של הפוליטיקאי הקטן קופל? אני לא מבין את העיתונאים שמאפשרים לו את הקרקע לטיעונים האלה ולא צולבים אותו על כך תוך כדי הראיון.
הרי כל בר דעת יודע שהאיגוד יתנהל בצורה הרבה יותר טוב ובוודאי שהרבה יותר מקצועית תחת ניהולו של שרף, שהוא איש מקצוע מהמעלה הראשונה, הוא לא מגיע עם שום אג'נדה, הוא לא צריך לרצות אף אחד ואין לו "חובות" לאף אחד (כמו לאלה שעשו את העסקה עם קופל).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 08:55

קודי כתב:

איך הוא בכלל מעיז לדבר על מה ששרף עשה או לא עשה בכדורסל? הרי מה שקופל עצמו עשה מסתכם בניהול כושר של בית"ר תל אביב עד לפירוק הקבוצה, עריכת קוקטיילים לפקידים ופוליטיקה במסדרונות האיגוד. שרף אימן בארץ ובאירופה משהו כמו 30 שנה, לקח אינספור אליפויות וגביעים, הגיע לכמה גמרי גביע אירופה וגם לקח אחד עם היוונים ואימן שנים רבות את נבחרת ישראל כמעט בהתנדבות. איך באמת אפשר להשוות את התרומה של שרף לזו של הפוליטיקאי הקטן קופל? אני לא מבין את העיתונאים שמאפשרים לו את הקרקע לטיעונים האלה ולא צולבים אותו על כך תוך כדי הראיון.
הרי כל בר דעת יודע שהאיגוד יתנהל בצורה הרבה יותר טוב ובוודאי שהרבה יותר מקצועית תחת ניהולו של שרף, שהוא איש מקצוע מהמעלה הראשונה, הוא לא מגיע עם שום אג'נדה, הוא לא צריך לרצות אף אחד ואין לו "חובות" לאף אחד (כמו לאלה שעשו את העסקה עם קופל).

צודק מאוד. דווקא קופמן לא נתן לו להשתולל עם זה יותר מדי, בין השאר כי צביקה חבר שלו.
בכל מקרה, מי שצריך לצלוב אותו זה צביקה עצמו, ולעשות את זה בתכנית שלו ביציע (נדמה לי שהיום זה היום של צביקה), בעיתונות וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 מאי 2012, 10:52

הנה, הקהל הנפלא של מגרש החנייה שוב מראה את הגובה האומנותי האנין שלו בכתובות סטייל המפלגה הנאציונאל סוציאליסטית, עם זה מכבי תצטרך להתמודד בשנה הבאה :

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20944.html
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 11:44

yarinsaky כתב:הנה, הקהל הנפלא של מגרש החנייה שוב מראה את הגובה האומנותי האנין שלו בכתובות סטייל המפלגה הנאציונאל סוציאליסטית, עם זה מכבי תצטרך להתמודד בשנה הבאה :

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20944.html

מעניין עד מתי התקשורת תמשיך להתעלם מזה. אני פותח היום ברדיו בשש בערב את התכנית של מאיר איינשטיין, צביקה וקופמן, ואני צנצנת אם הם מדברים על זה, כמו שהיו מדברים
אם זה היה קורה בכדורגל, או חלילה אם היו כתובות מוות לערבים פרי עטם של אוהדי ביתר.

כבר מזמן צריך להעביר חוק בארץ שבו כל איזכור גנאי בהקשר של שואה, דינו מאסר בפועל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים