מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 10:58

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:אני חושב שכולם פה מסכימים איתי שאם בורשטיין עוזב אפשר להעמיד סגל כזה:
1:ג'קסון,אוחיון
2:לאנגפורד,הלפרין
3:סמית',פניני
4:מצ'באן,אליהו,בלו
5:מאריץ' שרמאדיני

מסכימים, פרט לעמדה 4, שכנראה לא תכלול את שלושת השחקנים שציינת אלא רק אחד מבין בלו ומצ'באן.
מה שכן, זהו סגל מאוזן וטוב, וקשה לי להאמין שזה יקרה (אופטימי מדי לטעמי). יש לי תחושה שבכל זאת נקבל כאן גם שחקן 11 ו-12 שיפרו את האיזון היפה בסגל הזה.

גם עמדה ארבע אפשרית כלכלית למכבי השאלה היא אם הם ירצו אותה כך
אני לא חושב שצריך להוסיף עוד שחקן או שניים כי זה סתם יאכל לנו מהתקציב וכתוצאה מכך יכול לחבל קשות בסיכויים שנראה כאן את הסגל הזה

אפשרית... לא בטוח. גם מצ'באן, גם לאנגפורד, גם ג'קסון, נשמע לי די יקר.
ברור ש-10 שחקנים בכירים ל-2 מסגרות זה מספיק, אבל לא בטוח שזה מה שחושבים מקבלי ההחלטות, וזה כולל את בלאט שאוהב סגלים ארוכים.

הסוגייה מילאן מול בלו, הולכת להיות די חשובה. היתרון של מילאן, הוא שבמידה וחלילה אחד הסנטרים נפצע, או לא מתפקד, אז הוא יכול להיכנס לעמדה בלי הרבה בעיות.
מנגד, בלו לא יכול, וכמובן גם לא ליאור.
יכול להיות שמצ'באן אחד מול בלו בשכר משודרג + סנטר שלישי, זה הדבר הנכון יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 10:59

rc4991 כתב:מכבי יכולה להטות את תוצאות הבדיקה ובעצם לעבוד עליו או להגיד לו שבכושר הגופני שלו כיום הם לא מעוניינים בו?(סליחה על הרשעות)

מכבי זה לא שכונה. הכל מתועד ושקוף, וטל לא אדיוט. הכושר הגופני זה לא מה שידחוק את טל החוצה. רק הקטע הכלכלי.
אבל בצד התדמיתי לא נראה לי שמכבי תזרוק קפטן אחרי עונה אחת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 מאי 2012, 11:04

לא יודע, יוני. אם אכן השכר של מילאן זה מיליון דולר, הוא הולך להיות השחקן הכי יקר , אולי חוץ מלאנגפורד ( אם יחתום ). אני לא בטוח שזה הולך לקרות אם מכבי מחימה גם את גרגמל וגם את מאריץ', מה עוד שיש כבדות לא מועטה בשלישייה כזאת.

בכל מקרה, אני חושב שבלו הוא בעדיפות ראשונה אצל בלאט ורק אם לא יחתום יהיו ספקולציות אחרות. לא רואה מצב שגם הוא וגם מילאן יהיו במכבי בשנה הבאה. סתם עומס מיותר , גם מבחינת רוטציה וגם תקציבית. הרי יש גם את אליהו.

זה גם תלוי במאמן. אם הוא לא חושב ששחקן כמו מילאן הוא שחקן מרכזי שצריך לקבל הרבה דקות ושכר גבוה בהתאם, זה יהיה טפשי אם זה יבוא על חשבון הקו האחורי .
להביא שחקן כזה כדי שיהיה סנטר שלישי לעת מצוא ואולי 15 דקות בעמדה 4 זה לא הכי חכם כרגע.

אם בלאט חושב להפוך אותו ל 4 מוביל בשנה הבאה, זה סיפור אחר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 11:30

yarinsaky כתב:הלפרין :
אני מקווה שבורשטיין בחוץ והוא במקומו וישאר כסף טוב לרכז.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/369/ ... 620&loc=10

חדשות טובות שזה מתקרב. אין שום ענייני מס. הבן אדם כבר לא היה פה 4 וחצי שנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 11:33

yarinsaky כתב:לא יודע, יוני. אם אכן השכר של מילאן זה מיליון דולר, הוא הולך להיות השחקן הכי יקר , אולי חוץ מלאנגפורד ( אם יחתום ). אני לא בטוח שזה הולך לקרות אם מכבי מחימה גם את גרגמל וגם את מאריץ', מה עוד שיש כבדות לא מועטה בשלישייה כזאת.

בכל מקרה, אני חושב שבלו הוא בעדיפות ראשונה אצל בלאט ורק אם לא יחתום יהיו ספקולציות אחרות. לא רואה מצב שגם הוא וגם מילאן יהיו במכבי בשנה הבאה. סתם עומס מיותר , גם מבחינת רוטציה וגם תקציבית. הרי יש גם את אליהו.

זה גם תלוי במאמן. אם הוא לא חושב ששחקן כמו מילאן הוא שחקן מרכזי שצריך לקבל הרבה דקות ושכר גבוה בהתאם, זה יהיה טפשי אם זה יבוא על חשבון הקו האחורי .
להביא שחקן כזה כדי שיהיה סנטר שלישי לעת מצוא ואולי 15 דקות בעמדה 4 זה לא הכי חכם כרגע.

אם בלאט חושב להפוך אותו ל 4 מוביל בשנה הבאה, זה סיפור אחר.

לא חושב שהוא הולך להרוויח כ"כ הרבה בעונה הבאה. בכל אופן, כל מה שכתבת נכון. מעניין האם יהיה למקבלי ההחלטות שלנו אומץ להרכיב קו קדמי מ-4 שחקנים כמו מאריץ', גרגה, ליאור ובלו/מצ'באן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 מאי 2012, 11:35

אני בכלל לא בטוח שמצ'באן ירוויח מיליון דולר אבל אם כן אולי באמת יהיה כדאי לנו למכור אותו כבר ואז גם נחסוך את הכסף מההפרשים של המחליף שלו וגם נקבל ביי-אאוט מכובד
בכל מקרה אסור להשאיל אותו לעוד עונה וצריך כבר להחליט מה לעשות איתו

אם הוא לא ישאר באמת אז הייתי הולך על מנסה בונסו המצויין שיתן למכבי בדיוק את מה שהיא צריכה בקו הקדמי:הגנה,ריבאונד,אתלטיות וגם שואו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 17 מאי 2012, 11:40

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:אני חושב שכולם פה מסכימים איתי שאם בורשטיין עוזב אפשר להעמיד סגל כזה:

הסוגייה מילאן מול בלו, הולכת להיות די חשובה. היתרון של מילאן, הוא שבמידה וחלילה אחד הסנטרים נפצע, או לא מתפקד, אז הוא יכול להיכנס לעמדה בלי הרבה בעיות.

הקדמה:
הסיכוי היחידי שבלו ישאר הוא רק אם הכל מכוון לאי השתתפות בנבחרת. הוא שחקן לא צעיר שהכריחו לשחק בנבחרת במקום לאגור כוחות ולהיות עם המשפחה. אני לא מאמין ל PLOT הזה ולכן בלו לא ישאר. ברגע שבלו עוזב הוא פוער בור בתחום כוח האש משלוש.
1. מצבן לא עונה לבעיה וגם לא דגן יבזורי.
2. מכבי נחשבת לאחת מאריות אירופה. כן. זו שקנטו מציעה יותר ללנגפורד. ההנהלה צריכה להוציא את הראש מהיכן שהוא תקוע ולאותת שהיא חיה נושמת ובועטת. אני לא מתכוון ל- 350K.

שורה PRE תחתונה:
להתחיל להציע לשחקני קאחה, ברצלונה, ריאל, פאו, הצעות להצטרף במחיר ראוי. מדוע שמכבי תהפוך ללובליאנה של ריאל ברצלונה וצאס"א וכעת גם לקנטו?????
שורה תחתונה: טלטוביץ. הוא טוב מבלו. אם לא, אז פרקר שנותן תפוקה נהדרת מ-3. בסוף באמת נראה כאן את אבי תורת האבולוציה מהמטבח של אפי.
נערך לאחרונה על ידי שמוליק בתאריך 17 מאי 2012, 11:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 מאי 2012, 11:44

שמוליק , ידידי משכבר הימים , אדון טלטוביץ' נעול וחתום ביציקת בטון בקאחה עד 2015 אם אני לא טועה. כדי לשחרר אותו משם מישהוא במכבי יצטרך למשכן את המפעל שלו.
אין ספק שהוא 4 חלומי ואחד הקלעים האוטמטיים הטובים בעולם, אבל זו סתם פנטזייה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שמוליק » 17 מאי 2012, 11:48

אם אני זוכר נכון (ואני לא)...גם לאליהו היה חוזה לפני שעבר לקאחה. האם אני צודק? או הסיפור היה עם הלפרין כשערק לאולימפיאקוס?
שמוליק

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 מאי 2012, 11:50

כן, אתה לא טועה.
אבל במקרה של אליהו, לפחות, היה מפגש אינטרסים של כל הצדדים בעניין וקאחה די רצתה להעזיב אותו. זה בטח לא המקרה עם טלטוביץ' , איתו הם יתעקשו על דמי שחרור כמו שהם יודעים טוב מאוד לדרוש ( מאוד גבוה ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שמוליק » 17 מאי 2012, 11:50

yarinsaky כתב:שמוליק , ידידי משכבר הימים , אדון טלטוביץ' נעול וחתום ביציקת בטון בקאחה עד 2015 אם אני לא טועה. כדי לשחרר אותו משם מישהוא במכבי יצטרך למשכן את המפעל שלו.

הפנטזיה הזו עושה לי טוב וביחס הפוך למה שעושה לי התמונה לפיה בורשטיין עולה בצהוב אלקטרה למגרש.
שמוליק

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 מאי 2012, 11:54

שמוליק כתב:
yarinsaky כתב:שמוליק , ידידי משכבר הימים , אדון טלטוביץ' נעול וחתום ביציקת בטון בקאחה עד 2015 אם אני לא טועה. כדי לשחרר אותו משם מישהוא במכבי יצטרך למשכן את המפעל שלו.

הפנטזיה הזו עושה לי טוב וביחס הפוך למה שעושה לי התמונה לפיה בורשטיין עולה בצהוב אלקטרה למגרש.

עם זה אני בהחלט מסכים. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 17 מאי 2012, 11:56

שמוליק, טלטוביץ' לא יהיה פה. אין סיכוי בחיים. הוא יקר מאוד, ורק הבאיי-אאוט עליו עולה כמו כל התקציב לקוו הקדמי
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 12:05

שמוליק כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

הקדמה:
הסיכוי היחידי שבלו ישאר הוא רק אם הכל מכוון לאי השתתפות בנבחרת. הוא שחקן לא צעיר שהכריחו לשחק בנבחרת במקום לאגור כוחות ולהיות עם המשפחה. אני לא מאמין ל PLOT הזה ולכן בלו לא ישאר. ברגע שבלו עוזב הוא פוער בור בתחום כוח האש משלוש.
1. מצבן לא עונה לבעיה וגם לא דגן יבזורי.
2. מכבי נחשבת לאחת מאריות אירופה. כן. זו שקנטו מציעה יותר ללנגפורד. ההנהלה צריכה להוציא את הראש מהיכן שהוא תקוע ולאותת שהיא חיה נושמת ובועטת. אני לא מתכוון ל- 350K.

שורה PRE תחתונה:
להתחיל להציע לשחקני קאחה, ברצלונה, ריאל, פאו, הצעות להצטרף במחיר ראוי. מדוע שמכבי תהפוך ללובליאנה של ריאל ברצלונה וצאס"א וכעת גם לקנטו?????
שורה תחתונה: טלטוביץ. הוא טוב מבלו. אם לא, אז פרקר שנותן תפוקה נהדרת מ-3. בסוף באמת נראה כאן את אבי תורת האבולוציה מהמטבח של אפי.

אין קשר בין בלו נשאר או לא, לבין הנבחרת. אף אחד לא יכול להכריח אותו להשתתף, והוא יכול פשוט לפרוש מהנבחרת. מותר לו.
אין ספק שבלו הוא כוח אש מבחוץ, אבל הוא גם פאוור פורוורד שלא נותן הגנה ולא נותן ריבאונד, וזה בעייתי.

כוח אש מבחוץ צריך להגיע בעיקר מהגארדים ולא מהגבוהים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 17 מאי 2012, 12:14

כל הטלטוביצים למיניהם זו בדיחה לא מצחיקה. לא יגיע לכאן וחבל לבזבז על זה מילים.
לגבי הסגל שכן צפוי להיות: אני מסכים עם יוני שלשתי מסגרות מספיקים 10 שחקנים אבל אם לוקחים בחשבון את חוקי הזרים בליגה יש צורך בסגל של 11 בכירים. אני חושב שבמגבלות התקציב (לא יהיו שני גארדים יקרים, לא יהיו שני סנטרים יקרים) הסגל אמור להיות כזה:
רכז - זר זול (אם לנגפורד לא יגיע אז יגיע רכז יקר יחסית), אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד (אם לא הוא אז הכסף ילך לעמדת הרכז ויגיע סקנד גארד זול), הלפרין, בורשטיין/לנדסברג
סמול פורוורד - סמית, פניני
פאוור פורוורד - אליהו, מצ'באן/זר אחר (לונצ'אר?)
סנטר - מאריץ, שרמדיני
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 17 מאי 2012, 12:25

שמוליק, אני מסכים מאוד עם הניתוח שלך בנוגע לבור בתחום כוח האש משלוש. למעשה, אני חושב שגם עם בלי יש לנו לא מעט בעיות בתחום זה, שהרי בלו הוא רק שחקן אחד שגם הוא שחקן ספסל, ועוד משחק בעמדה ממנה בד"כ לא אמורים לקבל את כוח האש מחוץ לקשת. קבוצה צריכה יותר משחקן אחד שיהיה קלעי יציב מחוץ לקשת ושחקנים כאלו בד"כ צריכים להיות גארדים.

בנוגע לאיך פותרים את הבעיה, כאן אני קצת נוטה להסתייג מדבריך.
אני ממש לא חושב שהבאת טלטוביץ' או שחקנים אחרים מקבוצות הצמרת של אירופה, היא הפתרון היחידי לבעיה זו.
כמו שאני רואה את הדברים, מכבי צריכה להביא גארדים עם יד טובה מחוץ לקשת. פעם הדבר הזה היה מובן מאליו, אך אילו כיום למכבי בקושי יש שחקנים כאלו. אפילו האוהדים כבר התאהבו בכל מיני גארדים בעלי יכולת קליעה חלשה ונראה שהדרישה שגארד ישמור על יד יציבה מחוץ לקשת נהייתה בגדר מותרות.

העונה במכבי נוצר מצב כמעט אבסורדי. שלושה גארדים (פאפאלוקאס, בורשטיין ושאייר) בקושי קלעו וחיברו יחד 10 שלשות בכל משחקי היורוליג. גם אם נוסיף למספר הזה את מספר השלשות שמאלט קלע במדי מכבי ביורוליג, עדיין לא נגיע לכמות השלשות אותן דיויד בלו קלע העונה וכל זאת כאשר בלו משחק בכלל בעמדה מס' 4.
הפתרון שאני רואה, הוא להתחיל לחשוב קצת אחרת בגזרת הקו האחורי. צירופו של הלפרין הוא מהלך מבורך שיעזור מאוד בנושא והייתי שמח לראות כאן גם רכז וגם סקנד גארד זרים בעלי יד טובה מבחוץ.
הפרדות מבלו והבאת שחקנים סטייל פאפאלוקאס או פרקינס, רק יגרמו לבעיה להחמיר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 17 מאי 2012, 12:31

קודי כתב:כל הטלטוביצים למיניהם זו בדיחה לא מצחיקה. לא יגיע לכאן וחבל לבזבז על זה מילים.
לגבי הסגל שכן צפוי להיות: אני מסכים עם יוני שלשתי מסגרות מספיקים 10 שחקנים אבל אם לוקחים בחשבון את חוקי הזרים בליגה יש צורך בסגל של 11 בכירים. אני חושב שבמגבלות התקציב (לא יהיו שני גארדים יקרים, לא יהיו שני סנטרים יקרים) הסגל אמור להיות כזה:
רכז - זר זול (אם לנגפורד לא יגיע אז יגיע רכז יקר יחסית), אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד (אם לא הוא אז הכסף ילך לעמדת הרכז ויגיע סקנד גארד זול), הלפרין, בורשטיין/לנדסברג
סמול פורוורד - סמית, פניני
פאוור פורוורד - אליהו, מצ'באן/זר אחר (לונצ'אר?)
סנטר - מאריץ, שרמדיני

מסכים. חוץ מהעמדה 4, לא רואה בכלל סיבה להשאיל את מאצ'בן, רק כדי להביא את לונצ'ר שפחות טוב ממנו בכמה דרגות

העונה במכבי נוצר מצב כמעט אבסורדי. שלושה גארדים (פאפאלוקאס, בורשטיין ושאייר) בקושי קלעו וחיברו יחד 10 שלשות בכל משחקי היורוליג. גם אם נוסיף למספר הזה את מספר השלשות שמאלט קלע במדי מכבי ביורוליג, עדיין לא נגיע לכמות השלשות אותן דיויד בלו קלע העונה וכל זאת כאשר בלו משחק בכלל בעמדה מס' 4.
הפתרון שאני רואה, הוא להתחיל לחשוב קצת אחרת בגזרת הקו האחורי. צירופו של הלפרין הוא מהלך מבורך שיעזור מאוד בנושא והייתי שמח לראות כאן גם רכז וגם סקנד גארד זרים בעלי יד טובה מבחוץ.

נכון, אבל תזכור ש4 הגארדים האלה, מיעטו לשחק ביורוליג.
אני מסכים בקשר לשאר. צריך לבוא לפה רכז זר שיביא קליעה טובה. יחד עם הלפרין שהוא קלעי טוב מאוד, פניני וסמית' שהיו בעונת קליעה לא טובה, אבל סך הכל הם קלעי שלשות טובים מאוד, וגם מאצ'בן, לאנגפורד, ואפילו אוחיון שיודעים לתת שלשות פה ושם, אפשר להסתדר
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2012, 12:31

אני חושב, שאם לא יהיו הפתעות בסוף הסגל של מכבי יהיה כזה:

1) אוחיון, רכז זר (?)
2) לאנגפורד, הלפרין
3) סמית, פניני, לאנדסברג
4) אליהו, ג'יימס, אלכס טיוס
5) שרמאדיני, מאריץ'
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמוליק » 17 מאי 2012, 13:05

חביב אורנג'ד כתב:שמוליק, אני מסכים מאוד עם הניתוח שלך בנוגע לבור בתחום כוח האש משלוש. למעשה, אני חושב שגם עם בלי יש לנו לא מעט בעיות בתחום זה, שהרי בלו הוא רק שחקן אחד שגם הוא שחקן ספסל, ועוד משחק בעמדה ממנה בד"כ לא אמורים לקבל את כוח האש מחוץ לקשת. קבוצה צריכה יותר משחקן אחד שיהיה קלעי יציב מחוץ לקשת ושחקנים כאלו בד"כ צריכים להיות גארדים.

בנוגע לאיך פותרים את הבעיה, כאן אני קצת נוטה להסתייג מדבריך.
אני ממש לא חושב שהבאת טלטוביץ' או שחקנים אחרים מקבוצות הצמרת של אירופה, היא הפתרון היחידי לבעיה זו.
כמו שאני רואה את הדברים, מכבי צריכה להביא גארדים עם יד טובה מחוץ לקשת. פעם הדבר הזה היה מובן מאליו, אך אילו כיום למכבי בקושי יש שחקנים כאלו. אפילו האוהדים כבר התאהבו בכל מיני גארדים בעלי יכולת קליעה חלשה ונראה שהדרישה שגארד ישמור על יד יציבה מחוץ לקשת נהייתה בגדר מותרות.

הגיוני. גם פרקר מעבר לשיא שינחת לשנת פרידה יהיה הגיוני כי יד משלוש נשארה לו . דרך אגב, גם שאייר היה הגיוני לפני 11 חודשים .
שמוליק

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 מאי 2012, 13:11

yarinsaky כתב:הלפרין :
אני מקווה שבורשטיין בחוץ והוא במקומו וישאר כסף טוב לרכז.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/369/ ... 620&loc=10

קודם שיוודא במס הכנסה באופן מוחלט שאין לו שום חובות ועניינים ורק אז הוא מוזמן לסכם עם מכבי, כי שמענו כבר על הסיכומים שלו....

אני מסכימה בעניין השלשות, חייבים להביא גארדים שיוכלו לפצות על העזיבה של בלו.
אם לאנגפורד נשאר, והוא לא קלעי שלשות מדופלם, הרכז הזר צריך להיות אחד שמתמחה בתחום, וכמובן שחשוב שיהיה גם מנהל משחק חכם וקבוצתי (לא בא לי על איזה מאלט נוסף), עכשיו נשאלת השאלה - איפה משיגים כזה שחקן בסכום זעום?? :unsure

אגב, אתם חושבים שיש סיכוי שדריק לא יהיה איתנו שנה הבאה?? :sorry
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־24 אורחים