המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:פדרמן אמר שהוא לא חושב שתהיה תשובה מבלו השני עד סביבות אוגוסט שזה מאוד מסבך את העניינים
מצד אחד אם הוא נשאר אז יופי
מצד שני אם הוא לא נשאר והוא מודיע רק באוגוסט אז הלכו מלא שחקנים טובים בעמדה הזאת שהיה אפשר להחתים(כי נראה שמצ'באן לא יישאר)
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פדרמן אמר שהוא לא חושב שתהיה תשובה מבלו השני עד סביבות אוגוסט שזה מאוד מסבך את העניינים
מצד שני אם הוא לא נשאר והוא מודיע רק באוגוסט אז הלכו מלא שחקנים טובים בעמדה הזאת שהיה אפשר להחתים(כי נראה שמצ'באן לא יישאר)
הם אמרו כבר שהם לא יחכו לו
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פדרמן אמר שהוא לא חושב שתהיה תשובה מבלו השני עד סביבות אוגוסט שזה מאוד מסבך את העניינים
הם אמרו כבר שהם לא יחכו לו
אוקיי לא מחכים אבל אם הוא לא פורש? לא תחתימו?
jol9 כתב:חדשות מעולות. הדרך של מכבי לצמרת עוברת דרך יציבות ואיכות גבוהה בעמדת המאמן. דייויד נותן את האיכות, והחוזה החדש שלו את היציבות.
אם יסיים את החוזה, יהיה כבר חמש שנים רצופות במכבי, ונראה לי שזה חסר תקדים ונפלא.
אני לא מהמר על מכבי, אבל בתחושה אני יכול להגיד שבשלוש השנים האלה אפשר לצפות להישגים טובים מאוד בזירה האירופאית.
שאפו להנהלה שמחפרת על הטעות ועושה את המעשה הנכון.
Holiday_Armadillo כתב:פדרמן אמר שהוא לא חושב שתהיה תשובה מבלו השני עד סביבות אוגוסט שזה מאוד מסבך את העניינים
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פדרמן אמר שהוא לא חושב שתהיה תשובה מבלו השני עד סביבות אוגוסט שזה מאוד מסבך את העניינים
jol9 כתב:חדשות מעולות. הדרך של מכבי לצמרת עוברת דרך יציבות ואיכות גבוהה בעמדת המאמן. דייויד נותן את האיכות, והחוזה החדש שלו את היציבות.
אם יסיים את החוזה, יהיה כבר חמש שנים רצופות במכבי, ונראה לי שזה חסר תקדים ונפלא.
אני לא מהמר על מכבי, אבל בתחושה אני יכול להגיד שבשלוש השנים האלה אפשר לצפות להישגים טובים מאוד בזירה האירופאית.
er79 כתב:לנפנף את שארפ זה העוול הכי מזעזע שאפשר לעשות לסמל, לאגדה, למכביסט בדם ובנשמה
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:לנפנף את שארפ זה העוול הכי מזעזע שאפשר לעשות לסמל, לאגדה, למכביסט בדם ובנשמה
דרק שארפ מקבל כעוזר מאמן שני את מה שקטש קיבל כמאמן ראשי
עם כל הכבוד לדרק אי אפשר לשלם לו סכום כזה על התפקיד שלו ואי אפשר לשלם לו סכום כזה כשהוא אפילו לא שולט עדיין בתפקיד שלו
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:חדשות מעולות. הדרך של מכבי לצמרת עוברת דרך יציבות ואיכות גבוהה בעמדת המאמן. דייויד נותן את האיכות, והחוזה החדש שלו את היציבות.
מי באמת אימן את מכבי הכי הרבה שנים ברציפות?
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:לנפנף את שארפ זה העוול הכי מזעזע שאפשר לעשות לסמל, לאגדה, למכביסט בדם ובנשמה
דרק שארפ מקבל כעוזר מאמן שני את מה שקטש קיבל כמאמן ראשי
עם כל הכבוד לדרק אי אפשר לשלם לו סכום כזה על התפקיד שלו ואי אפשר לשלם לו סכום כזה כשהוא אפילו לא שולט עדיין בתפקיד שלו
נכון, אבל גם לא להוריד לו 60 אלף דולר במכה. מה הבעיה לקצץ בגלים?
דרק שארפ הוא הדי.אנ.אי של הקבוצה. יהיה קשה מאד אם הוא ילך.
felix_r כתב:שמואל, אני לא מבין מה חדש בזה, ומה אתה יוצא באשכול חדש?
בלאט סיכם כבר לפני כמה חודשים. כשהוא יחתום רשמית, זו תהיה ידיעה ששווה פתיחת אשכול
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים