Allan Turing כתב:מברוק. מקורות יודעי דבר מסור שהוא קיבל הצעה מצסקא ועמד בפרץ.
קודם כל מאמן, אחר כך השאר.
לא סתם הצעה..מליון וחצי יורו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Allan Turing כתב:מברוק. מקורות יודעי דבר מסור שהוא קיבל הצעה מצסקא ועמד בפרץ.
קודם כל מאמן, אחר כך השאר.
felix_r כתב:שמואל, אני לא מבין מה חדש בזה, ומה אתה יוצא באשכול חדש?
בלאט סיכם כבר לפני כמה חודשים. כשהוא יחתום רשמית, זו תהיה ידיעה ששווה פתיחת אשכול
Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם שפיכה מוקדמת של מכבי?
http://www.one.co.il/Article/199914.html
Holiday_Armadillo כתב:שוב פעם שפיכה מוקדמת של מכבי?
http://www.one.co.il/Article/199914.html
felix_r כתב:ONE הורידו את הכתבה
שחף כתב:וואן לא העלו לא מזמן ידיעה שמאלט החליט להישאר עד סוף העונה במכבי? נראה לי שזה בעיקר ניסיון להוות אופוזיציה לוחמנית לגלדסטון וספורט 5. באופן מפתיע הם גם הורידו את הכתבה.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:ONE הורידו את הכתבהשחף כתב:וואן לא העלו לא מזמן ידיעה שמאלט החליט להישאר עד סוף העונה במכבי? נראה לי שזה בעיקר ניסיון להוות אופוזיציה לוחמנית לגלדסטון וספורט 5. באופן מפתיע הם גם הורידו את הכתבה.
לי היא עדיין מופיעה בראשי
MTA2311 כתב:איזו שקרנית האופירה הזאת. זה ידוע שהכל תלוי בכלב המשפחתי, שכרגע מסרב לעבור לרוסיה מפאת מזג האוויר הנוראי.
גברת אסייג הנכבדה, מוזמנת להמשיך להתעסק בפינת הגליצ'ים המרתקת ולהשאיר את הפן המקצועי, למקצוענים(קביליו כמובן).
ונושא חדש שהתעורר היום ( שישי) בלאט דורש סעיף בחוזה ולפיו הוא המחליט הבלעדי מבחינה מקצועית במכבי , סעיף שאף מאמן לפניו לא העז לדרוש! כולם יודעים שהנהלת מכבי ת"א מעורבת ומחליטה מקצועית וזהו בהחלט פרט חדש שמסעיר את המועדון מחדש.
MTA2311 כתב:איזו שקרנית האופירה הזאת. זה ידוע שהכל תלוי בכלב המשפחתי, שכרגע מסרב לעבור לרוסיה מפאת מזג האוויר הנוראי.
גברת אסייג הנכבדה, מוזמנת להמשיך להתעסק בפינת הגליצ'ים המרתקת ולהשאיר את הפן המקצועי, למקצוענים(קביליו כמובן).
Chen כתב:ונושא חדש שהתעורר היום ( שישי) בלאט דורש סעיף בחוזה ולפיו הוא המחליט הבלעדי מבחינה מקצועית במכבי , סעיף שאף מאמן לפניו לא העז לדרוש! כולם יודעים שהנהלת מכבי ת"א מעורבת ומחליטה מקצועית וזהו בהחלט פרט חדש שמסעיר את המועדון מחדש.
![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איזו שקרנית האופירה הזאת. זה ידוע שהכל תלוי בכלב המשפחתי, שכרגע מסרב לעבור לרוסיה מפאת מזג האוויר הנוראי.
יש לך משהו נגד קביליו?
שאלה יותר חשובה, יש לך משהו נגד גליצ'ים?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איזו שקרנית האופירה הזאת. זה ידוע שהכל תלוי בכלב המשפחתי, שכרגע מסרב לעבור לרוסיה מפאת מזג האוויר הנוראי.
יש לך משהו נגד קביליו?
שאלה יותר חשובה, יש לך משהו נגד גליצ'ים?
קביליו יודעת שאני מת עליה, אנחנו כמו אחים. וגליצ'ים היא התורה שלי. ניסחתי את עצמי לא נכון כנראה.
(התגעגעתי ד"א)