18 מאי 2012, 21:06
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אני הזכרתי פעם את אמיר כמחליף לאיידסון . איך הגעתם לזה שהוא ישחק פה בעמדה 4 ?? הוא לא שיחק בעמדה הזאת בחייו והוא אפילו טוען שהוא רכז....
בכל מקרה שחקן חכם בטרוף ואני לא רואה מצב שמוותרים עליו ....
בכלל בעמדה 4 בלאט יחתים רק אמריקאי כך שכל הרעייונות למחליף אירופאי חסרות סיכויי....אחרת מילאן כבר היה על המטוס...
desperate times call for desperate measures
18 מאי 2012, 23:35
19 מאי 2012, 00:01
yzafrir כתב:אני הזכרתי פעם את אמיר כמחליף לאיידסון . איך הגעתם לזה שהוא ישחק פה בעמדה 4 ?? הוא לא שיחק בעמדה הזאת בחייו והוא אפילו טוען שהוא רכז....
בכלל בעמדה 4 בלאט יחתים רק אמריקאי כך שכל הרעייונות למחליף אירופאי חסרות סיכויי....אחרת מילאן כבר היה על המטוס...
19 מאי 2012, 08:28
yellowaura כתב:yzafrir כתב:אני הזכרתי פעם את אמיר כמחליף לאיידסון . איך הגעתם לזה שהוא ישחק פה בעמדה 4 ?? הוא לא שיחק בעמדה הזאת בחייו והוא אפילו טוען שהוא רכז....
דווקא עקבתי אחריו השנה בעקבות ההמלצה שלך... לא היה משהו.
יכול להיות שזה עניין של בשלות אבל הוא לא יכול להחליף את סמית. אני דווקא רואה איך מוותרים עליו.
19 מאי 2012, 09:23
yellowaura כתב:yzafrir כתב:אני הזכרתי פעם את אמיר כמחליף לאיידסון . איך הגעתם לזה שהוא ישחק פה בעמדה 4 ?? הוא לא שיחק בעמדה הזאת בחייו והוא אפילו טוען שהוא רכז....
דווקא עקבתי אחריו השנה בעקבות ההמלצה שלך... לא היה משהו.
יכול להיות שזה עניין של בשלות אבל הוא לא יכול להחליף את סמית. אני דווקא רואה איך מוותרים עליו.
19 מאי 2012, 10:55
19 מאי 2012, 11:41
19 מאי 2012, 11:42
19 מאי 2012, 11:45
19 מאי 2012, 11:47
חביב אורנג'ד כתב:אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר גבוה, זאת בהחלט יכולה להיות אופציה מצויינת.
בכסף הזה מכבי תוכל להרכיב סגל טוב עם הרבה פחות קשיים כלכליים.
19 מאי 2012, 11:52
שמואל1 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר גבוה, זאת בהחלט יכולה להיות אופציה מצויינת.
ובדרך מכבי תפסיד את הכוכב הבא של אירופה.
19 מאי 2012, 11:53
שמואל1 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר גבוה, זאת בהחלט יכולה להיות אופציה מצויינת.
ובדרך מכבי תפסיד את הכוכב הבא של אירופה.
19 מאי 2012, 12:23
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:תרגום:לפי סולובאסקט מילאן מצ'באן ישלם למכבי 250 אלף יורו ויהפוך לשחקן חופשי
אמין האתר הזה?
אם זה נכון, אסור להסכים. גם אם לא רוצים אותו (ואני מקווה שזה לא נכון), יש קבוצות באירופה שישימו יותר מזה כדי לקבל אותו
לפי ההיכרות שלי איתו הוא מאוד מאוד אמין
עם או בלי קשר, הוא הראשון שדיווח שמכבי רוצים את הטשמאייר ושהציעו לו חוזה
19 מאי 2012, 12:29
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:תרגום:לפי סולובאסקט מילאן מצ'באן ישלם למכבי 250 אלף יורו ויהפוך לשחקן חופשי
אמין האתר הזה?
אם זה נכון, אסור להסכים. גם אם לא רוצים אותו (ואני מקווה שזה לא נכון), יש קבוצות באירופה שישימו יותר מזה כדי לקבל אותו
לפי ההיכרות שלי איתו הוא מאוד מאוד אמין
עם או בלי קשר, הוא הראשון שדיווח שמכבי רוצים את הטשמאייר ושהציעו לו חוזה
יש סיכוי שמכבי רוצים את הטשמאייר לעמדה מס' 4?
לדעתי, יכול להיות רעיון לא רע. לצדם של שחקנים כמו שרמדיני ומאריץ', הוא הרבה יותר מתאים מאשר מצ'באן.
19 מאי 2012, 12:31
19 מאי 2012, 12:35
LIAV10 כתב:מאצ׳באן הוא אוסיין בולט..
עוד לא ראיתי מישהו שסוגד כ״כ לשחקנים שהצליחו בפרטיזן, אלוהים..
19 מאי 2012, 12:37
LIAV10 כתב:מאצ׳באן הוא אוסיין בולט..
19 מאי 2012, 12:38
felix_r כתב:LIAV10 כתב:מאצ׳באן הוא אוסיין בולט..
מאצ'בן הוא באמת מהיר בהגנה. לפחות ככה הוא נראה בנבחרת סרביה באליפות אירופה האחרונה
19 מאי 2012, 12:41
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:מאצ׳באן הוא אוסיין בולט..
מאצ'בן הוא באמת מהיר בהגנה. לפחות ככה הוא נראה בנבחרת סרביה באליפות אירופה האחרונה
מהיר?
הוא מסוג השחקנים האלה שרצים עם התחת בחוץ ולוקח להם שעה לעבור את החצי..
אני אוהב את מאצ׳באן, אבל אין צורך להעניק לו תכונות קלושות מהמציאות שאין לו..
נכון, הוא פיזי ויכול לשים גוף, אבל שום דבר מעבר, וזה לא שוויצ׳יץ׳ שהוא הגבוה המושלם היה יותר טוב ממנו בהגנה וזה בסדר..פשוט מעצבן אותי כל הסופרלטיבים כדי להוכיח את הנקודה שלך..
19 מאי 2012, 12:41
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:מאצ׳באן הוא אוסיין בולט..
אולי תפסיק כבר? נמאס. כל תגובה שלא נראת לך אתה ישר מפריז ומגזים. זה כבר מרגיז
לא סוגד ולא נעליים. אבל מאצ'בן, יחסית לשחקנים כמו הטשמייר, בכלל לא איטי. הוא הראה בפרטיזן וגם במכבי שנה שעברה חדירות יפות מבחוץ לבפנים שהוא עושה הד-פייק כאילו הוא זורק, ועובר את השחקן שלו. הוא גם כמעט תמיד בין הראשונים לצאת להתקפות מעבר, וגם בהגנה הראה כמה פעמים שמירה טובה מאוד גם על גארדים בהגנה. הוא לא מהיר כמו פארגו ולא כמו מקאלב, אבל יחסית ל4, הוא לא שחקן איטי, לפחות לא באירופה. בטח לא כמו הטשמייר