המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אמא של ההיט אתם יודעים מה
Holiday_Armadillo כתב:אמא של ההיט אתם יודעים מה
yarinsaky כתב:אכן, הצגה מאוד גדולה שלו.
ד"א, ליאב, ידעת שלברון ומג'יק הם השחקנים היחידים בעידן המודרני שעשו טריפל דאבל במשחק הפלייאוף הראשון שלהם ?
וויד קיבל זריקה נגד כאבים במחצית ועלה לטרוף את המגרש במחצית השנייה, הצמד הזה יכול לנצח קבוצות כשהוא בטירוף.
אני אישית לא מאמין שאינדיאנה ינצחו את המשחק הבא במיאמי.
yarinsaky כתב:יפה מאוד שאתה אוהב כך את מג'יק, לא ציפיתי לזה מבן 16 . האמת שהאהבה שלי מתחלקת שווה בשווה בינו ללארי, אבל אפשר לראות את בחתימה שלי במילא.
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:יפה מאוד שאתה אוהב כך את מג'יק, לא ציפיתי לזה מבן 16 . האמת שהאהבה שלי מתחלקת שווה בשווה בינו ללארי, אבל אפשר לראות את בחתימה שלי במילא.
איך אפשר שלא לאהוב שחקן גאון ששיחק פשוט הכל ויכל לשחק בכל תפקיד ובמיוחד המאבק שלו נגד האיידס שנמשך עד היום בדמות האגודה שלו..
זאת דמות ספורט מדהימה שכל ספורטאי (ובכלל כל בנאדם) צריך לקחת כמודל לחיקוי (לדעתי)..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:יפה מאוד שאתה אוהב כך את מג'יק, לא ציפיתי לזה מבן 16 . האמת שהאהבה שלי מתחלקת שווה בשווה בינו ללארי, אבל אפשר לראות את בחתימה שלי במילא.
איך אפשר שלא לאהוב שחקן גאון ששיחק פשוט הכל ויכל לשחק בכל תפקיד ובמיוחד המאבק שלו נגד האיידס שנמשך עד היום בדמות האגודה שלו..
זאת דמות ספורט מדהימה שכל ספורטאי (ובכלל כל בנאדם) צריך לקחת כמודל לחיקוי (לדעתי)..
זה קצת קשה לאהוב מישהו שפרש לפני שנולדת, ועל כן כל הכבוד.
תכלס, אהדה אמיתית, היא אהדת זמן אמת. סטוקטון ומאלון - YES, מייקל - NO (אצלי). בארקלי - YES, חאכים - NO.
כנ"ל גם בטניס...
כל אלה שכיכבו לפניי, וזה כולל גם את בירד ומג'יק, הם לא אנשים שאני יכול באמת לאהוב ולהעריץ, אלא רק להעריך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים