מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 09:35

לא אמרתי שלא ,יוני, אבל זה כנראה לא הלך המחשבה במכבי בשנים האחרונות, שתלך כנראה על 6 זרים ו 6 ישראלים בכירים ( שוב ).
יש את התאוריה היפה ויש את המציאות, אני כבר לא מפנטז על הקונספט הזה של 4 זרים מעולים בכסף טוב, זה כנראה לא יקרה כבר.

הרי גם לפני שנתיים מכבי יכלה לחסוך את ה 400 אלף דולר של בורטשיין לטובת רכז זר, עובדה שזה לא קרה והרכז הזר היה בשכר נמוך ממנו ריאלית. ( פארגו ).

כנראה שמכבי הציבה לעצמה לימיט לגבי שחקנים זרים, כמו המיליון דולר עם לאנגפורד או משהוא כזה. זה לא אומר שאם תחסוך את הישראלי הבא הכסף בהכרח יצטרף להצעה משודרגת ללאנגפורד. זה יפה בתיאוריה, לא בטוח שבמציאות של מכבי היום.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 09:59

ד"א, פדרמן האבא התראיין היום בגלי צה"ל ודיבר על זה שענייני מו"מ כבר זולגים לבן שלו והוא פחות מעורב, כמו בקטע עם שארפ שהוא לא יודע אם זה יסגר בכלל. הפנה את המרואיינים לבן שלו.
כמו שהאבא אמר, הבן עקשן לא קטן, צפו למו"מים ארוכים ומתישים הקיץ. זה כבר קורה גם עם שחקנים .
עידן חדש במכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 10:55

yarinsaky כתב:לא אמרתי שלא ,יוני, אבל זה כנראה לא הלך המחשבה במכבי בשנים האחרונות, שתלך כנראה על 6 זרים ו 6 ישראלים בכירים ( שוב ).
יש את התאוריה היפה ויש את המציאות, אני כבר לא מפנטז על הקונספט הזה של 4 זרים מעולים בכסף טוב, זה כנראה לא יקרה כבר.

הרי גם לפני שנתיים מכבי יכלה לחסוך את ה 400 אלף דולר של בורטשיין לטובת רכז זר, עובדה שזה לא קרה והרכז הזר היה בשכר נמוך ממנו ריאלית. ( פארגו ).

כנראה שמכבי הציבה לעצמה לימיט לגבי שחקנים זרים, כמו המיליון דולר עם לאנגפורד או משהוא כזה. זה לא אומר שאם תחסוך את הישראלי הבא הכסף בהכרח יצטרף להצעה משודרגת ללאנגפורד. זה יפה בתיאוריה, לא בטוח שבמציאות של מכבי היום.

אין ספק שאתה צודק. אני גם אמרתי את זה כאן לא פעם, שזאת המציאות. בכל זאת, לפעמים אתה שוכח, ורוצה לקוות שאולי הדברים ישתנו,
ובמקום 2-3 החתמות מיותרות בכל עונה, נקבל קצת פחות שחקנים, וקצת יותר איכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 24 מאי 2012, 11:11

לנדסברג כגארד חמישי זה מיותר מקצועית וכלכלית. עם או בלי בורשטיין. לדעתי לנדסברג צריך לחתום רק את לאנגפורד עוזב ולא מביאים SG זר, אלא מביאים רכז כמו ג'קסון, שיחד עם אוחיון, הלפרין, לנדסברג, ועזרה של סמית' ופניני, יסגרו את עמדות הגארד. אם לאנגפורד נשאר, אין פה שום סיבה להביא את לנדסברג
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2012, 11:16

על פי ספורטאנדו, קאחה לאבורל רוצה את סופו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2012, 11:18

אותו האתר (ספורטאנדו) מדווח גם שמכבי מגששת אצל דיוויד אנדרסן וג'ואי דורסי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 11:18

yarinsaky כתב:לא אמרתי שלא ,יוני, אבל זה כנראה לא הלך המחשבה במכבי בשנים האחרונות, שתלך כנראה על 6 זרים ו 6 ישראלים בכירים ( שוב ).

בכלל לא בטוח,אנחנו תמיד אומרים שמכבי מוכנה לחרוג קצת מהתקציב עבור שחקנים שהיא רוצה ואני מאמין שאת הכסף הזה היא בטוח תוסיף בשביל לאנגפורד וג'קסון שהם שני שחקנים שהיא ממש רוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 11:20

asafb96 כתב:לנדסברג כגארד חמישי זה מיותר מקצועית וכלכלית. עם או בלי בורשטיין. לדעתי לנדסברג צריך לחתום רק את לאנגפורד עוזב ולא מביאים SG זר, אלא מביאים רכז כמו ג'קסון, שיחד עם אוחיון, הלפרין, לנדסברג, ועזרה של סמית' ופניני, יסגרו את עמדות הגארד. אם לאנגפורד נשאר, אין פה שום סיבה להביא את לנדסברג

מסכים לגמרי. אני בכלל לא רואה סיבה להביא את לנדסברג אלא אם הדברים לא מסתדרים עם הלפרין. אני גם לא חושב שצריך להביא איזה רכז גדול אלא רכז צעיר בעל פוטנציאל, במיוחד כשיש כאן כבר את אוחיון והלפרין. מה שכן, צריך לעשות הכל, אבל הכל, כדי להשאיר כאן את לנגפורד, כי גארד ברמתו שגם מתאים לסגל כמוהו לא נמצא גם במיליון וחצי דולר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2012, 11:23

הבאתי לכם שני מלפפונים חדשים וככה אתם שותקים? :beee
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי refael » 24 מאי 2012, 11:26

felix_r כתב:הבאתי לכם שני מלפפונים חדשים וככה אתם שותקים? :beee

די ברור ששניהם לא יגיעו למכבי דורסי זה כפיל של הנדריקס ואני מאמין שהוא גם יעלה סביבות ה700 אלף אז למה להתאמץ ? הנדריקס כבר מכיר את הקבוצה ואת החיים פה לא צריך כפיל עכישו שיקח לו גם איזה שנה להשתלב.
בנוגע לאנדרסן אין סיכוי שסיינה תשחרר אותו,שחקן גדול אבל זה לא הסנטר/פוורוד שאנו צריכים כרגע.
תמונה
refael

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 11:27

הכתבה הזו כבר הוזכרה בעמוד הקודם וגם סיפור סופו וויטוריה (סופו ואיבנוביץ - יהיה מעניין...) הוזכר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2012, 11:38

קודי כתב:

הכתבה הזו כבר הוזכרה בעמוד הקודם וגם סיפור סופו וויטוריה (סופו ואיבנוביץ - יהיה מעניין...) הוזכר.

אתם כותבים כל כך הרבה דפים בשעה, שאני לא מספיק לעקוב :laugh1
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 24 מאי 2012, 11:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2012, 11:40

refael כתב:

די ברור ששניהם לא יגיעו למכבי דורסי זה כפיל של הנדריקס ואני מאמין שהוא גם יעלה סביבות ה700 אלף אז למה להתאמץ ? הנדריקס כבר מכיר את הקבוצה ואת החיים פה לא צריך כפיל עכישו שיקח לו גם איזה שנה להשתלב.
בנוגע לאנדרסן אין סיכוי שסיינה תשחרר אותו,שחקן גדול אבל זה לא הסנטר/פוורוד שאנו צריכים כרגע.

לפי האתר (ששפת האם שלו אגב איטלקית), הקבוצות האיטלקיות הולכות לקצץ חזק עקב המשבר הכלכלי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 11:40

felix_r כתב:
קודי כתב:

אתם כותבים כל כך הרבה דפים בשעה, שאני לא מספיק ל :laugh1 עקוב!

וזה עוד לפני הסתיימה העונה ולפני שהוחתם עוד אפילו שחקן אחד...
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 24 מאי 2012, 11:49

felix_r כתב:
refael כתב:

לפי האתר (ששפת האם שלו אגב איטלקית), הקבוצות האיטלקיות הולכות לקצץ חזק עקב המשבר הכלכלי

כן, אבל עדיין אנדרסן תחת חוזה, וחוזה די גדול, ככה שקשה לראות את מכבי מביאה אותו. מה גם שזה יהיה קצת מיותר... שחקן גדול אבל אחרי השיא. מילא הוא היה בא כסנטר מחליף בזול, אבל הוא יהיה די יקר
דורסי אחלה שחקן, אבל אני אישית מעדיף את מאריץ' (אני בטוח שגם אתה ;) )
asafb96

הודעהעל ידי עפר » 24 מאי 2012, 12:05

הייתה כתבה עם סופו וקחה לבורל.
האם מישהו מאמין באמת שסופו ילך לאיבנוביץ?
האם מישהו מאמין שאם הוא ילך הוא ישרוד שם?
עפר

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 12:11

עפר כתב:הייתה כתבה עם סופו וקחה לבורל.

איבאנוביץ' כבר רצה אותו לפני שנתיים אבל סופו העדיף לבוא למכבי(כנ"ל מצ'באן)
יכול להיות שעכשיו הוא ילך אבל גם יכול להיות שהוא ירצה לשחק ביוון ולהיות עם המשפחה שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מאי 2012, 12:12

כבר הייתה לו הצעה משם לפני שנתיים והוא לא הלך בגלל איבנוביץ'..אולי מרגיש יותר אמיץ :neutral

ציוץ מסופרטאנדו
Khimki Moscow and Maccabi Tel Aviv are interested in Aaron Jackson. MTA offered up to $1M to the player while he is looking for way more money in Russia. But Khimki cannot reach such a big amount he is asking

-מכבי מעוניינת בג'קסון
-הם הציעו לו מליון דולר
-הוא מחכה להצעות יותר גדולות מרוסיה
-חימקי לא יכולה לעמוד בסכומים שהוא דורש(2 מליון דולר לענה)

ד''א, הכתבה בספורטאנדו היא של פיק ולא של קורצ'יה שהוא בעל האתר..גם פיק התחיל לכתוב שם לפני איזה שבועיים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 12:26

Holiday_Armadillo כתב:

כבר הייתה לו הצעה משם לפני שנתיים והוא לא הלך בגלל איבנוביץ'..אולי מרגיש יותר אמיץ :neutral

ציוץ מסופרטאנדו
Khimki Moscow and Maccabi Tel Aviv are interested in Aaron Jackson. MTA offered up to $1M to the player while he is looking for way more money in Russia. But Khimki cannot reach such a big amount he is asking

-מכבי מעוניינת בג'קסון
-הם הציעו לו מליון דולר
-הוא מחכה להצעות יותר גדולות מרוסיה
-חימקי לא יכולה לעמוד בסכומים שהוא דורש

ד''א, הכתבה בספורטאנדו היא של פיק ולא של קורצ'יה שהוא בעל האתר..גם פיק התחיל לכתוב שם לפני איזה שבועיים

אני כל כך מאושר,מכבי יצאה גדולה שהיא מציעה לו מיליון דולר(משהו שבדרך כלל היא לא עושה לשחקנים בשנה הראשונה שלהם),אפשר לראות שהם ממש רוצים אותו
הוא גם אמר שהוא דורש מיליון ממכבי אם אני לא טועה כך שיש סיכוי טוב לראות אותו
אם הוא הוריד את הטורקיות מהפרק זה מצוין לנו כי עם הרוסיות נוכל להתמודד(בטח עם מיליון דולר)ואני מניח שהוא מחכה לראות מה נסגר עם צסק"א(שנקווה שלא תיקח אותו)
מכבי צריכה לשבת לו חזק על הראש ולהסביר לו שהוא הולך להיות שחקן מרכזי וגדול אצלנו ושזה עדיף לו משחקן רוטציה בצסק"א ומהקור הרוסי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מאי 2012, 12:36

אני לא יודעת אם הוא הוריד את הטורקיות מהפרק ואם אני צריכה להמר אז אני מהמרת שהוא לא יהיה פה בסוף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים