מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 12:46

Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם הוא הוריד את הטורקיות מהפרק ואם אני צריכה להמר אז אני מהמרת שהוא לא יהיה פה בסוף

למה הפסימיות הזאת?
מכבי הציעה לו מיליון דולר שזה סכום גבוה ואפילו מה שהוא דרש ממנה לפני שבוע,הקבוצה היחידה שאני באמת חושש ממנה עכשיו היא צסק"א שבה הוא לא יקבל את אותו הקרדיט ויסבול גם מהקור הרוסי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2012, 12:47

Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם הוא הוריד את הטורקיות מהפרק ואם אני צריכה להמר אז אני מהמרת שהוא לא יהיה פה בסוף

מי? ג'קסון?
גם אני לא חושב שהוא יהיה כאן, מה גם שאני לא חושב שהוא שווה 1 מיליון דולר ברמתו העכשיוית.

דרך אגב, יש דיבורים על קציקאריס (המאמן של בילבאו) לריאל. אם הוא יבוא לריאל, סיכוי טוב שיקח איתו גם את ג'קסון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 12:48

נראה לי לא נורמלי לשלם סכומים כאלה לפאקינג אארון ג'קסון, כשעוד יש לנו בסגל את אוחיון וכנראה גם הלפרין. לא עדיף להוסיף עוד 100-200 אלף דולר ללנגפורד ולהביא גארד נוסף זול? פשוט לא ברור לי העניין ואני מקווה שזה לא נכון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 12:48

felix_r כתב:

מי? ג'קסון?
גם אני לא חושב שהוא יהיה כאן, מה גם שאני לא חושב שהוא שווה 1 מיליון דולר ברמתו העכשיוית.

דרך אגב, יש דיבורים על קציקאריס (המאמן של בילבאו) לריאל. אם הוא יבוא לריאל, סיכוי טוב שיקח איתו גם את ג'קסון

דרייפר כבר הולך לריאל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2012, 12:50

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

מי? ג'קסון?

דרייפר כבר הולך לריאל

אני לא בטוח בזה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 12:53

קודי כתב:נראה לי לא נורמלי לשלם סכומים כאלה לפאקינג אארון ג'קסון, כשעוד יש לנו בסגל את אוחיון וכנראה גם הלפרין. לא עדיף להוסיף עוד 100-200 אלף דולר ללנגפורד ולהביא גארד נוסף זול? פשוט לא ברור לי העניין ואני מקווה שזה לא נכון.

מי אמר לך שזה על חשבון ג'קסון? מכבי יודעת מה היא עושה ואני בטוח שהיא גם תוכל להוסיף עוד 100-200 על לאנגפורד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 12:54

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:

מי? ג'קסון?

דרייפר כבר הולך לריאל

אני לא בטוח בזה

זה כמו שתגיד שאתה לא בטוח ששרמאדיני במכבי,זו כבר עסקה סגורה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 12:56

rc4991 כתב:
קודי כתב:נראה לי לא נורמלי לשלם סכומים כאלה לפאקינג אארון ג'קסון, כשעוד יש לנו בסגל את אוחיון וכנראה גם הלפרין. לא עדיף להוסיף עוד 100-200 אלף דולר ללנגפורד ולהביא גארד נוסף זול? פשוט לא ברור לי העניין ואני מקווה שזה לא נכון.

מי אמר לך שזה על חשבון ג'קסון? מכבי יודעת מה היא עושה ואני בטוח שהיא גם תוכל להוסיף עוד 100-200 על לאנגפורד

אתה אומר את זה על סמך תקווה או על סמך העבר? מתי מכבי הביאה בפעם האחרונה שני גארדים בעלות של למעלה ממליון כל אחד?
בעונת אפי, אבל אז היתה קבוצה בלי קו קדמי בכלל...

זה יהיה או או. אם ג'קסון חושב על 2 מליון, אז שיהיה לו בהצלחה. למכבי הוא לא שווה גם מליון. לאנגפורד לעומת זאת, שווה בהחלט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 13:00

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

אתה אומר את זה על סמך תקווה או על סמך העבר? מתי מכבי הביאה בפעם האחרונה שני גארדים בעלות של למעלה ממליון כל אחד?

זה יהיה או או. אם ג'קסון חושב על 2 מליון, אז שיהיה לו בהצלחה. למכבי הוא לא שווה גם מליון. לאנגפורד לעומת זאת, שווה בהחלט.

אתה רוצה להגיד לי שאחרי שמכבי כבר כל כך קרובה להחתים את לאנגפורד שהיא כל כך רוצה(והיא מאוד רוצה)היא עושה "אחורה פנה" ומעבירה את ההצעה שלה לג'קסון?
שני מיליון לשני גארדים זה באמת לא קצת אבל אל תשכחו שמכבי בעונה שעברה החתימה את פארגו במיליון והציעה לאידסון 1.4 ולפרקינס בסביבות ה-800 כשהקו הקדמי עלה כמו עכשיו ואני חושב שאפילו יותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 13:01

jol9 כתב:
rc4991 כתב:

זאת בדיוק הנקודה. אין כאן שמיכה אינסופית שיכולה לכסות הכל. נתת לג'קסון מיליון? בוודאי שלנגפורד לא ישאר ותקבל ליד ג'קסון גארד נוסף זול. מאחר שג'קסון עדיין לא הוכיח מספיק בשביל להיות ראוי לשכר כזה ממכבי (לצסק"א לא יהיה איכפת לשלם לו גם יותר בשביל שיהיה שחקן עשירי בסגל) אז זה נראה לי לא הגיוני לשלם לו סכום כזה, מה עוד שיש כבר רכז טוב בסגל וגם הלפרין יוכל לתת שם דקות, בעוד לנגפורד כבר הוכיח מעל ומעבר ולכן שווה גם לשלם לו יותר מזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 מאי 2012, 13:57

יובל, אני לא יודעת בדיוק אילו סכומים מכבי הציעה ללאנגפורד (לא סומכת על הסכומים שרשומים בתקשורת), אבל די ברור שמכבי ניסתה ככל שיכלה להשאיר אותו.
כנראה שהציעו לו את המקסימום שמסוגלים להציע והוא נתן תשובה שלילית מסיבותיו שלו.
כמובן שהייתי שמחה אילו הוא היה נשאר, אבל זה גם לא כזה סוף העולם אם יעזוב, ואם הוא החליט שהוא עוזב מכבי צריכה להמשיך הלאה ולהבין שצריך להביא במקומו שחקן אחר כשבנוסף צריך גם רכז.
אז עכשיו אתה רוצה שלא נשקיע את הסכומים האלה על שחקן אחר שיכול להיות שחקן טוב? שנביא איזה זר עלוב לעמדת הרכז בשביל התקווה הקלושה ביותר שלאנגפורד ישנה את דעתו?
אני לא יודעת כמה ג'קסון דורש וכמה הוא שווה, אבל אם נפספס אותו וגם לאנגפורד יעזוב בסוף כמו שזה נראה, אנחנו נשאר קירחים מכאן ומשם ועכשיו לך תחפש רכז טוב וגארד נורמלי נוסף.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 14:14

חנו'ש כתב:יובל, אני לא יודעת בדיוק אילו סכומים מכבי הציעה ללאנגפורד (לא סומכת על הסכומים שרשומים בתקשורת), אבל די ברור שמכבי ניסתה ככל שיכלה להשאיר אותו.
כמובן שהייתי שמחה אילו הוא היה נשאר, אבל זה גם לא כזה סוף העולם אם יעזוב, ואם הוא החליט שהוא עוזב מכבי צריכה להמשיך הלאה ולהבין שצריך להביא במקומו שחקן אחר כשבנוסף צריך גם רכז.
אז עכשיו אתה רוצה שלא נשקיע את הסכומים האלה על שחקן אחר שיכול להיות שחקן טוב? שנביא איזה זר עלוב לעמדת הרכז בשביל התקווה הקלושה ביותר שלאנגפורד ישנה את דעתו?
אני לא יודעת כמה ג'קסון דורש וכמה הוא שווה, אבל אם נפספס אותו וגם לאנגפורד יעזוב בסוף כמו שזה נראה, אנחנו נשאר קירחים מכאן ומשם ועכשיו לך תחפש רכז טוב וגארד נורמלי נוסף.

לא לממש אופציה על לנגפורד במחיר של 1.1 מיליון דולר זה לא "לעשות הכל". אני עדיין חושב שזו טעות גדולה לא להשאיר אותו, גם במחיר הזה.
בכל מקרה, ברור שזה לא סוף העולם אם לנגפורד יעזוב ולכל שחקן שהיה כאן מצאו תחליף. דווקא אחרי העונה שפיני החליף את חרוש ירד התקציב, קטש (שנחשב לאחד הגארדים הטובים ביבשת) וויקטור אלכסנדר (אחד הגבוהים הטובים ביבשת) עזבו בגלל הצעות גבוהות יותר באירופה (קטש בפאו ואלכסנדר בפאוק סלוניקי), והיה נראה שתהיה קבוצה בינונית ומטה. אז הגיע איזה ג'ינג'י גמלוני שהפך תוך כמה חודשים לאחד משני הסנטרים הטובים באירופה ועוד איזה רכז אמריקאי הגיע מלובליאנה והפך גם הוא לאחד הטובים ביבשת. מעבר לשני אלה לא היו סטארים גדולים לקבוצה - מתאזרח מהליגה היה הסמול פורוורד הפותח ועד לפיינל פור בקושי פגע בסל, דורון שפר היה בדיכאון לפני פרישה עד לרבע גמר היורוליג ואילו הגבוה הזר השני שהגיע היה נפילה (למרות איזה משחק או שניים טובים). למרות הכל, זו היתה אחת הקבוצות המרגשות בתולדות המועדון והיא נעצרה רק בגמר היורוליג בעזרת שיפוט ביתי יווני.
כך שברור שזה לא אסון אם לנגפורד יעזוב ומכבי תמשיך לחיות ולהתקיים (וגם להצליח) גם אחריו, אבל אני חושב שצריך עדיין לעשות הכל כדי שהוא ישאר.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 מאי 2012, 14:20

קודי כתב:
חנו'ש כתב:יובל, אני לא יודעת בדיוק אילו סכומים מכבי הציעה ללאנגפורד (לא סומכת על הסכומים שרשומים בתקשורת), אבל די ברור שמכבי ניסתה ככל שיכלה להשאיר אותו.

לא לממש אופציה על לנגפורד במחיר של 1.1 מיליון דולר זה לא "לעשות הכל". אני עדיין חושב שזו טעות גדולה לא להשאיר אותו, גם במחיר הזה.
בכל מקרה, ברור שזה לא סוף העולם אם לנגפורד יעזוב ולכל שחקן שהיה כאן מצאו תחליף. דווקא אחרי העונה שפיני החליף את חרוש ירד התקציב, קטש (שנחשב לאחד הגארדים הטובים ביבשת) וויקטור אלכסנדר (אחד הגבוהים הטובים ביבשת) עזבו בגלל הצעות גבוהות יותר באירופה (קטש בפאו ואלכסנדר בפאוק סלוניקי), והיה נראה שתהיה קבוצה בינונית ומטה. אז הגיע איזה ג'ינג'י גמלוני שהפך תוך כמה חודשים לאחד משני הסנטרים הטובים באירופה ועוד איזה רכז אמריקאי הגיע מלובליאנה והפך גם הוא לאחד הטובים ביבשת. מעבר לשני אלה לא היו סטארים גדולים לקבוצה - מתאזרח מהליגה היה הסמול פורוורד הפותח ועד לפיינל פור בקושי פגע בסל, דורון שפר היה בדיכאון לפני פרישה עד לרבע גמר היורוליג ואילו הגבוה הזר השני שהגיע היה נפילה (למרות איזה משחק או שניים טובים). למרות הכל, זו היתה אחת הקבוצות המרגשות בתולדות המועדון והיא נעצרה רק בגמר היורוליג בעזרת שיפוט ביתי יווני.
כך שברור שזה לא אסון אם לנגפורד יעזוב ומכבי תמשיך לחיות ולהתקיים (וגם להצליח) גם אחריו, אבל אני חושב שצריך עדיין לעשות הכל כדי שהוא ישאר.

אני לא מתווכחת איתך, גם אני מאוד הייתי רוצה לראות את לאנגפורד ממשיך, אבל יש רצוי ויש מצוי וכנראה שהמציאות היא שמכבי לא מעוניינת "לעשות הכל" עבור השארתו והיא שמה גבול מסוים שככל הנראה הוא סירב לו.
עכשיו, כשידוע שזו המציאות (וכמובן שגם אני לא יכולה להגיד בוודאות שזה סגור ונעול), צריך לעשות מה שניתן כדי לבנות קו אחורי חדש וטוב ככל שניתן.
שחקן כמו ג'קסון בהחלט יכול להיות אופציה נהדרת להתחלת הבניה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 14:29

חנו'ש כתב:
קודי כתב:

אני לא מתווכחת איתך, גם אני מאוד הייתי רוצה לראות את לאנגפורד ממשיך, אבל יש רצוי ויש מצוי וכנראה שהמציאות היא שמכבי לא מעוניינת "לעשות הכל" עבור השארתו והיא שמה גבול מסוים שככל הנראה הוא סירב לו.
עכשיו, כשידוע שזו המציאות (וכמובן שגם אני לא יכולה להגיד בוודאות שזה סגור ונעול), צריך לעשות מה שניתן כדי לבנות קו אחורי חדש וטוב ככל שניתן.
שחקן כמו ג'קסון בהחלט יכול להיות אופציה נהדרת להתחלת הבניה.

טוב, הויכוח הזה די מיותר. בכל מקרה, אני שמח שאנחנו בידיים הטובות של דייויד בלאט ולא רק בידיים של פדרמן ג'וניור.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 14:30

פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי cannon » 24 מאי 2012, 14:32

תכל'ס, לא עדיף לפדרמן ג'וניור לשדרג את האוטו ב-100K דולר או לעבור לפנטהאוז יותר גדול מאשר לתת אותם ללנגפורד? במקומו לא הייתם עושים אותו דבר ;)
cannon

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 מאי 2012, 14:33

yarinsaky כתב:פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.

לצערי אני נאלצת להסכים.
אולי לא ינחיתו על בלאט שחקנים שהוא לא מעוניין בהם, אבל סביר להניח שגם הוא לא יזכה לרוב השחקנים שהוא כן מעוניין בהם (אלא אם הם זולים/שאראס...)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מאי 2012, 15:30

rc4991 כתב:

למה הפסימיות הזאת?
מכבי הציעה לו מיליון דולר שזה סכום גבוה ואפילו מה שהוא דרש ממנה לפני שבוע,הקבוצה היחידה שאני באמת חושש ממנה עכשיו היא צסק"א שבה הוא לא יקבל את אותו הקרדיט ויסבול גם מהקור הרוסי

זה לא פסימיות זה תחושה
אני אשמח לרכז יקר פה במכבי אבל אני עוד לא משכונעת לגמרי ביכולות של ג'קסון ובגלל זה אי-הגעה שלו לפה לא תמוטט אותי
כשאמרתי שאני לא חושבת שהוא יגיע זה היה כולה עניין של תחושת בטן לא של חוסר אמונה או פסימיות

בכל מקרה, פה באתר הספורט הבאסקי רשום שג'קסון בדיבורים גם עם מכבי וגם עם אולי'
http://bilbaobasket.elcorreo.com/notici ... um=twitter
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 15:37

yarinsaky כתב:פדרמן ג'וניור הוא מי שיקבע בנושא הכספי כנראה וזה מה שקובע בסופו של דבר. ( עם יעוץ מהאבא כמובן ). בלאט יכול להתחנן עד מחר על לאנגפורד או הנדריקס.

אני באמת לא מצליח להבין מה ההגיון ללכת אל הלא נודע ולשלם לו כמעט אותו הדבר כמו המוכר והטוב. הרי ברור שהפערים הם לא כאלה גדולים.

ושוב, אני אישית חושב שעם אוחיון, יותם, קית', סמית' ופניני, יש למכבי קו אחורי מאוד איכותי, עם קליעה טובה עד טובה מאוד מכל השחקנים, עם יכולת ריכוז, פיק אנד רול, הגנה,
ניהול משחק, הרצת מתפרצות, משחק מעבר, לחץ ובעצם מה לא.
נכון, לא מדובר בDD או נבארו, אבל כבר עכשיו, זהו קו אחורי, שאני לוקח לפני זה שהיה העונה לצסקא, והוא לא פחות טוב מהקו האחורי הטוב באירופה כנראה (זה של פאו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 16:08

jol9 כתב:

אני באמת לא מצליח להבין מה ההגיון ללכת אל הלא נודע ולשלם לו כמעט אותו הדבר כמו המוכר והטוב. הרי ברור שהפערים הם לא כאלה גדולים.

ושוב, אני אישית חושב שעם אוחיון, יותם, קית', סמית' ופניני, יש למכבי קו אחורי מאוד איכותי, עם קליעה טובה עד טובה מאוד מכל השחקנים, עם יכולת ריכוז, פיק אנד רול, הגנה,
ניהול משחק, הרצת מתפרצות, משחק מעבר, לחץ ובעצם מה לא.
נכון, לא מדובר בDD או נבארו, אבל כבר עכשיו, זהו קו אחורי, שאני לוקח לפני זה שהיה העונה לצסקא, והוא לא פחות טוב מהקו האחורי הטוב באירופה כנראה (זה של פאו).

מסכים לגמרי, ולכן מבחינתי, אם לנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אפשר להסתפק בגארד זר נוסף זול מאוד דוגמת קיצ׳ן. אני לא חושב שזה הקו האחורי הטוב באירופה, אבל בהחלט אחד שיכול לתת פייט לכל קו אחורי, ויחד עם קו קדמי טוב תהיה לנו יופי של קבוצה, שתוכל להסתכל בעיניים לכל קבוצה, כולל לכל העשירות למיניהן.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־28 אורחים