המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:חביב אורנג'ד כתב:כמה מילים על טיוס - קנה לעצמו היום כמה נקודות זכות במכבי. בניגוד למצ'באן שהגיע כאן לפיינל-פור האדריאטית וחירב את קבוצתו, טיוס נתן היום משחק שיא ועוד מול מכבי חזקה. מגיע לו קרדיט.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חביב אורנג'ד כתב:שמואל1 כתב:חביב אורנג'ד כתב:כמה מילים על טיוס - קנה לעצמו היום כמה נקודות זכות במכבי. בניגוד למצ'באן שהגיע כאן לפיינל-פור האדריאטית וחירב את קבוצתו, טיוס נתן היום משחק שיא ועוד מול מכבי חזקה. מגיע לו קרדיט.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
עובדות בהחלט יכולות להיות דבר מצחיק
שמואל1 כתב:חביב אורנג'ד כתב:שמואל1 כתב:חביב אורנג'ד כתב:כמה מילים על טיוס - קנה לעצמו היום כמה נקודות זכות במכבי. בניגוד למצ'באן שהגיע כאן לפיינל-פור האדריאטית וחירב את קבוצתו, טיוס נתן היום משחק שיא ועוד מול מכבי חזקה. מגיע לו קרדיט.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
עובדות בהחלט יכולות להיות דבר מצחיק
זאת אחת הבדיחות המצחיקות ששמעתי, להזכיר את מצ'באן וטיוס באותו משפט.
שחף כתב:חביב, אני ממש אוהב את הסגל שלך. הכי אהובים עליי הם סקוני פנסיונר וקשישטוף לברינוביץ'. גם סבאדופולוס יכול לתת מסה וכוח מתחת לסלים.
LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחחח ראיתם מה פאפס עשה לעמי ביטון?
LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחחח ראיתם מה פאפס עשה לעמי ביטון?
שחף כתב:שמואל, אתה צוחק אבל פדרמן עוד עלול להחתים אותו חלילה וחס.
Mta_atic כתב:עונה מדהימה שמסתיימת עם התוצאה המתבקשת.
דבר אחד שמרגיש שפשוט חייב להגיד - פאפאלוקאס הוא אחד הג'נטלמנים הגדולים שנחתו בנוקיה אי פעם.
פשוט לראות ענווה של שחקן על שחוגג עם החבר'ה אליפות בליגת פח הזאת אחרי שבקושי קיבל דקות משחק העונה.
יוגב אוחיון קיבל שיעורים פרטיים מאחד מהרכזים הגדולים של הכדורסל האירופי לדורותיו. ריספקט.
Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות
את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.
גל גל כתב:LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחחח ראיתם מה פאפס עשה לעמי ביטון?
חחחח מה?
jol9 כתב:אני חושב שטיוס הוא מועמד לגיטימי, מהרגע שיהפוך להיות ישראלי.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אני חושב שטיוס הוא מועמד לגיטימי, מהרגע שיהפוך להיות ישראלי.
קפיץ רציני. ריבאונדר התקפה באמת מרשים, ושומר זריז ואתלטי. בייבי-הנדריקס, ואם הוא יהודי- שיבוא.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות
את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־35 אורחים